×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 97 do 128 od 313 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Swede Original Woman Sensitive 120ml

    Swede Original Woman Sensitive je mazalni gel na vodni osnovi z nizko vsebnostjo maščob, obogaten z drugimi sestavinami, ki delujejo preventivno in ščitijo vaginalno okolje.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Cherry 80ml

    BIOglide Cherry - z naravnim vonjem češnje, ki je zares očarljiv, bodo vaše brbončice spodbujene z aromo češnje, ki je primerna za živila. Različica z vonjem in okusom naravne češnje združuje dolgotrajno mazanje s certificiranimi naravnimi sestavinami.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B GLIDE 100ml

    Vam je težko? Uporabite pomoč Mister B GLIDE! Je mazivo na osnovi primarnega medicinskega silikona, primerno za večkratno uporabo. Izboljšajte svoje osebne koristi z njimi in spodbudite svoje erotične fantazije!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Penis XXL Cream 100ml

    Uživajte v dodatnem užitku s kremo Boners Penis XXL. Ta hranilna krema za penis zmehča njegovo kožno tkivo in spodbudi pretok krvi, tako da vam daje občutek večjega penisa, predvsem po volumnu. Uživajte v nepozabnih spolnih izkušnjah in intenzivnem vrhuncu s svojim partnerjem zahvaljujoč Penis XXL Stream.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

    To edinstveno razkužilo za igrače je sestavljeno iz naravnih čistilnih sestavin, kot so olje čajevca, olje sivke ali antibakterijska naravna sestavina lubja guave pod blagovno znamko podjetja.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Banana 80ml

    Kako bi bilo, če bi seme, ki počiva na vašem obrazu, imelo slasten okus po banani? Na to vprašanje lahko odgovorite zdaj! Cumface Tasty Sperm je posebna tekočina z okusom banane, ki je primerna za uporabo z vašo najljubšo igro Cumface. Ena steklenica zadostuje za do 20 iger. Naj vas poškropijo z bananino spermo!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Body Painting Sparkling Strawberry Wine 100ml

    Napišite mu romantične pesmi na hrbet, narišite srca ali rože na prsih, prebudite svojega umetniškega jaza in ga predstavite romantičnemu. Združite razburljivo z zabavo in tem igram dodajte okus šampanjca in jagod.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Strawberry 80ml

    BIOglide jagoda - z zapeljivo sladko noto jagode bo zaradi arome jagode, primerne za živila, spodbudil vaše brbončice. Različica z naravnim vonjem in okusom jagode združuje dolgotrajne drsne lastnosti s certificiranimi naravnimi sestavinami.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intome Breast Enlarging Cream 75ml

    Imate kompleks majhnih prsi in hrepenite po večjih? Ne obupajte in preizkusite kremo, ki po redni uporabi obljublja naravno povečanje vaših prsi. Primeren je za vse tipe kože in ima tudi negovalni učinek. Privoščite si večje prsi brez operacije.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Iščete nekaj boljšega od navadnega maziva na vodni osnovi? Nehajte iskati, Pjur Aqua Panthenol bo izpolnil vaše želje nad pričakovanji. Njegovi dolgotrajni mazalni učinki pustijo na koži prijeten občutek, dodan pantenol pa jo nato učinkovito nahrani, regenerira in vlaži. Uživajte v še boljšem seksu!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • JoyDrops Herbal Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Herbal Personal Lubricant Gel se zaradi svojih naravnih rastlinskih sestavin lahko varno uporablja pri spolnih odnosih.

    4,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Vas muči prezgodnji izliv? Niste sami in obstaja pomoč! Ta posebni gel vsebuje olje nageljnovih žbic, ki ima prijeten hladilni učinek in pomaga preprečevati prezgodnji izliv. Ima tudi negovalne učinke in končno boste uživali v sanjskem dolgem seksu z njim!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Anal Silicone Glide 100ml

    EROS Anal Silicone Glide je medicinski lubrikant na silikonski osnovi, ki je posebej zasnovan za izboljšanje lubrikacije med analnimi igrami.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Body Lube Tasty Passion Fruit 100ml

    Uživajte v dodatni strasti med svojimi intimnimi trenutki s slastnim vonjem pasijonke! S tem lubrikom na vodni osnovi si boste želeli okusiti drug drugega in vzbudili še večjo željo drug po drugem! Lubrikant ima hidratantni in vlažilni učinek, ki bo dopolnil naravno vlažnost telesa med ljubljenjem. Uživajte v popolni drsnosti in čutnem intenzivnem užitku.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gun Oil Stroke 29 Masturbation Cream 100ml

    Stroke 29 je strateška krema, ki vam bo olajšala raziskovanje lastnega terena. Njeni razvijalci niso začetniki in so po zaslugi svojih izkušenj prišli na trg s kremo, ki vas bo z ročnim trenjem in toplotno energijo telesa po 29. udarcu pripeljala v ekstazo.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Masturbation Cream 100ml

    Ta edinstveni lubrikant je tukaj, da naredi vašo samozadovoljevanje bolj prijetno! Njegova silikonska podlaga je svilnato mehka, zato bo penis prijetno drsel v vaši roki in vašega zapestja ne bo stalo nepotrebnega napora. Uživajte v svoji novi in predvsem boljši samozadovoljevanju s to kremo znamke Boners, ki v največji možni meri razume potrebe moških.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Slick'n'Slide 100ml

    Samo najboljše za njegovo moškost.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant with Tea Tree Oil 100ml

    Ty & Já® mazalni gel z oljem avstralskega čajevca je sredstvo za prijetnejše intimne izkušnje ter obogatitev in odpravljanje neprijetnih občutkov v primeru premajhne vlage.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Max Out Jelqing 100ml

    Jelging je neboleča tehnika za povečanje penisa in v kombinaciji z Bathmete črpalkami so rezultati skoraj zagotovljeni. Za pospešitev njihovega doseganja pa priporočamo dodajanje tega posebnega seruma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Vanilla 80ml

    Kaj bi bilo, če bi imela sperma, ki je počivala na vašem obrazu, slasten okus vanilije? Na to vprašanje lahko odgovorite zdaj! Cumface Tasty Sperm je posebna tekočina z okusom vanilije, ki je primerna za uporabo z vašo najljubšo igro Cumface. Ena steklenica zadostuje za do 20 iger. Poškropite se z vanilijevo spermo!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Mazivni gel na vodni osnovi, razvit posebej za ženske in vsebuje naravno aloe vero. Z njim uživajte v več užitka in pustite, da gel poskrbi za vaša občutljiva področja, zahvaljujoč sestavi, ki ustreza zahtevam za intimne zabave žensk. Vsebnost aloe vere nato poskrbi za še intenzivnejše mazanje, hkrati pa neguje kožo in pripomore k temu, da ne izgubi elastičnosti.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Strawberries and White Chocolate 60ml

    Želite, da so vaše uverture še slajše in bolj mazljive? Obnoreli boste z užitnimi lubrikanti Secret Play Sweet Love z omamnimi okusi. Na primer, izberite okus jagode v beli čokoladi in z njim pobožajte celotno telo svojega nasprotnika, vključno z erogenimi conami, nato pa ga strastno obljubite.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Kupite vodeno mazivo za vodni sistem, če lahko izberete Just Glide Premium! Oba je obogatena s hialuronsko kislino in pantenolom. Ta sestava vam bo zagotovila nežno vlago in tudi zmanjšala kožo. Uživajte v polni ljubezni s Top Glimple Just Glide Premium!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Vegan Glide 100ml

    Zelo učinkovit intimni lubrikant na vodni osnovi brez konzervansov in s čisto veganskimi sestavinami brez testiranja na živalih.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 100ml

    Želite še bolj intenzivno in udobno uživati v analnih igrah? Ta lubrikant na vodni osnovi je bil posebej oblikovan za analni seks in je prijeten in nežen za občutljivo kožo. Je učinkovit, močan in vzdržljiv, zato bo čudovito podaljšal vaše razburljive izkušnje. Uživajte v popolnoma novih izkušnjah in vrhuncih užitka.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • JoyDrops Mint Personal Lubricant Gel 100ml

    Osebni lubrikantni gel JoyDrops® Mint v vaše spolno življenje vnese barvite fantazije. Razveseljuje vas s svojim instinktivnim vonjem.

    4,99 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Toyfluid 100ml

    Toyfluid - varno mazivo, odlično za vse erotične igrače! Fun Factory Toyfluid je zasnovan posebej za igrače Fun Factory iz zmehčanega silikona.

    13,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Super Penis 75ml

    Sanjate o močnejši in trdnejši erekciji, ki traja dolgo časa? Preizkusite to kremo, ki vsebuje ekskluzivne sestavine, ki učinkovito spodbujajo pretok krvi in naredijo vašo erekcijo močnejšo in trdnejšo! Nanesite majhno količino in temeljito vmasirajte.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 100ml

    Želite doživeti še več izkušenj z analnim seksom? Prinesite analni mazalni gel znamke Pjur, ki je na vodni osnovi in vsebuje pantenol, ki mu daje intenzivne hidratantne učinke, ter kamilico, ki prijetno pomiri intimno analno področje. Odkrijte učinke tega edinstvenega gela s svojim partnerjem ali v kombinaciji z erotičnimi pripomočki.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Eroticx Aqua Based 100ml

    Mazivni gel na vodni osnovi, zasnovan za dodatno vlaženje in izboljšano izkušnjo ljubezni. Izdelek je brez vonja, brez maščob, ne draži in, kar je najpomembneje, ne poškoduje kondomov.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Water-Based Lubricant 100ml

    Kaj je potrebno za vse intimne igre? Visokokakovostno mazivo! Kot je ta na vodni osnovi iz Lovensa. Narejen je iz najkakovostnejših sestavin in bo odličen partner ne le za igrače Lovens, ampak tudi za ljubljenje ali masažo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Toy Silicone Glide 100ml

    Prvi silikonski lubrikant, ki ga lahko kombinirate s silikonskimi erotičnimi pripomočki. Svetovno priljubljena blagovna znamka Eros je to mazivo razvila posebej zato, da bodo ljubitelji silikonskih igrač in silikonskih maziv končno zadovoljni! Zato položite svoj strah za glavo in uživajte v dolgotrajnih učinkih gela na osnovi silikona skupaj z vašimi najljubšimi orodji.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 313 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.