×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 65 do 96 od 148 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mister B LOAD 50ml

    Hibridni mazalni gel, ki predstavlja popolno mešanico vode in silikona. Z njim dobite svilnato gladek in dolgotrajen učinek, vendar se zelo enostavno spere. Združljiv je s kondomi in erotičnimi pripomočki iz vseh materialov, vključno s silikonom, lateksom, steklom, kovino, gumo in drugimi. Uživajte v vsestranskem osebnem mazivu za vse priložnosti!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Sperm 100ml

    Ali imate zahtevne zahteve za maziva? Želite, da je močan, prijeten, dolgotrajen in spominja na spermo ter ga lahko uporabljate v kombinaciji s kondomi? Fist It Sperm je tukaj za vas, lahko se začnete veseliti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Mlečni gel na vodni osnovi, podoben spermi. Creamy je realističen lubrikant, primeren je in ekstra, vendar ni primeren za vaginalno uporabo, ampak tudi za analno uporabo. Dovolj bo malo in rada bi mi bila všeč ta tekstura, podobna sadiki!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Mojo Clove Oil Anal Relaxing Gel 3ml

    Ali imate bolečine pri analnem seksu zaradi zadrege ali umora? Mojo Clove je koncentriran gel, ki vsebuje olja laka za nohte, ki učinkovito sprosti analni del in se razlije za sprejemljivo analno igro brez pregrevanja. Znebite se in uživajte v vseh analnih težavah.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Anal Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Analni lubrikant, ki vam bo poleg dolgotrajnega močnega mazanja zagotovil tudi nežen učinek segrevanja za še bolj strastna doživetja. Njegova sestava bo telesu prijetna, saj ne vsebuje parabenov, ftalatov ali drugih škodljivih snovi in tako deluje povsem naravno.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 120ml

    Dodatna gladkost, dolgotrajno drsenje in občutek mokre svetlobe brez silikona. Vse dobite z Gun Oil H2O.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria Rear Pleasure Anal Relaxing Spray 20ml

    So vaše analne igre včasih malo boleče? To ni nenormalno in ta analni sprej, na primer, vam lahko pomaga pri bolečinah. Ne le vlaži, ampak tudi prijetno sprošča, zato poskrbi, da analne mišice niso napete in lahko uživate v popolnem analnem užitku. Uničite vse, kar vam preprečuje, da bi v celoti uživali v analni igri.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B GLIDE 500ml

    Ali se za vas malo drgne? Uporabite pomoč Mister B GLIDE! Je mazivo na osnovi prvovrstnega medicinskega silikona, primerno za večkratno uporabo. Izboljšajte svoj osebni užitek z njim in uresničite svoje erotične fantazije!

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 100ml

    Želite še bolj intenzivno in udobno uživati v analnih igrah? Ta lubrikant na vodni osnovi je bil posebej oblikovan za analni seks in je prijeten in nežen za občutljivo kožo. Je učinkovit, močan in vzdržljiv, zato bo čudovito podaljšal vaše razburljive izkušnje. Uživajte v popolnoma novih izkušnjah in vrhuncih užitka.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Anal Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Analni lubrikant, ki vam bo poleg dolgotrajnega močnega mazanja zagotovil tudi nežen hladilni učinek za še bolj strastna doživetja. Njegova sestava bo telesu prijetna, saj ne vsebuje parabenov, ftalatov ali drugih škodljivih snovi in tako deluje povsem naravno.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 100ml

    Želite doživeti še več izkušenj z analnim seksom? Prinesite analni mazalni gel znamke Pjur, ki je na vodni osnovi in vsebuje pantenol, ki mu daje intenzivne hidratantne učinke, ter kamilico, ki prijetno pomiri intimno analno področje. Odkrijte učinke tega edinstvenega gela s svojim partnerjem ali v kombinaciji z erotičnimi pripomočki.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Water-Based Lubricant 100ml

    Kaj je potrebno za vse intimne igre? Visokokakovostno mazivo! Kot je ta na vodni osnovi iz Lovensa. Narejen je iz najkakovostnejših sestavin in bo odličen partner ne le za igrače Lovens, ampak tudi za ljubljenje ali masažo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Ali obožujete analni seks in trpite zaradi naravnih izdelkov? Na ta naravni analni lubrikant v ekološki embalaži ne vzamemo vaše pozornosti. Gel je na vodni površini in je bil posebej razvit za strašno analno igro. Je brez okusa, dišeče in 100% veganske. Uživajte v analnem seksu z naravnim organskim mazivom Just Glide!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    Analni mazalni gel na vodni osnovi, s katerim lahko uživate v super vznemirljivem toplem oklepu. Le malo pihanja ali drgnjenja in pojavila se bo prijetna toplina, ki bo vašim backdoor igram dodala novo dimenzijo. Lubrikant je na vodni osnovi, ima dolgotrajne učinke, se ne lepi in je kompatibilen s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Želite izkusiti več izkušenj z analnim seksom? S seboj prinesite analni mazalni gel znamke Pjur, ki je na vodni osnovi in vsebuje pantenol, ki ji daje intenzivne hidratantne učinke, in kamilico, ki sprejemljivo meri intimno analno področje. Odkrijte učinke tega vgrajenega gela s svojim partnerjem ali v kombinaciji z erotičnimi pripomočki.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BUTTR Fisting Gel 500ml

    BUTTR Fisting Gel je idealen za uporabo pri fistingu in analni penetraciji. Gel za fisting je gostejši od standardnih lubrikantov, zato je penetracija bolj gladka. Zaradi formule na vodni osnovi je izdelek primeren za uporabo s silikonskimi spolnimi igračami in kondomi iz lateksa. Lubrikant za fisting lahko sperete z vodo. Je nežen do kože, dolgo časa ostane gladek in ne vsebuje parfumov. Velika posodica olajša nadaljnji nanos dodatnega lubrikanta, zato se morate osredotočiti le na užitek.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers SLIDE4EVER Silicone Lube 150ml

    Izjemno učinkovit mazalni gel na osnovi vode in glicerina z lastnostmi silikonskega gela. Primerno tudi za podvodno uporabo.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Maziva Joydivision so kakovostni nemški izdelki, preizkušeni skozi čas! Z Aquaglide Neutral se boste lahko popolnoma potopili v razburljive igre zahvaljujoč njegovi dolgotrajni mazalni sposobnosti in optimalni ravni vlažnosti v nekaj kapljicah. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte najbolj priljubljenemu mazivu na evropskem trgu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Ouch! Numbing Lubricant 100ml

    Vas malce muči preobčutljivost? Joj! Numbing je lubrikant na vodni osnovi za omrtvičenje, ki ga lahko kombinirate s kondomi iz lateksa in se zanesete tudi na njegovo varnost, saj je dermatološko testiran. Poskusite, da bo erotika prijetnejša in daljša.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    BIOglide mazalni gel na vodni osnovi je prvo 100 % naravno mazivo na svetu. Vse komponente BIO glide so proizvedene na naravni ali biotehnološki osnovi. Gel se zelo dobro prenaša, je nežen do kože in podpira uravnotežen pH naravnega vaginalnega okolja.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Creamy Lubricant 70ml

    Mlečni gel na vodni osnovi, podoben spermi. Creamy je realističen lubrikant, je svilnat in ekstra spolzk, zato je primeren ne samo za vaginalno, ampak tudi analno uporabo. Malo bo dovolj in preprosto se boste zaljubili v njeno semenčico podobno teksturo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Maziva Joydivision so kakovostni nemški izdelki, preizkušeni skozi čas! Z Aquaglide Neutral se boste lahko popolnoma potopili v razburljive igre zahvaljujoč njegovi dolgotrajni mazalni sposobnosti in optimalni ravni vlažnosti v nekaj kapljicah. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte najbolj priljubljenemu mazivu na evropskem trgu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gun Oil Silicone Lubricant 120ml

    Najbolj priljubljen mazalni gel na trgu Gun Oil zagotavlja ne le popolno gladkost, ampak predvsem vodoodpornost, tako da bo z vami kjerkoli in tako dolgo, kot želite.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 250ml

    Želite biti intenzivni in udobni v analnih igrah? Ta lubrikant na vodni osnovi je bil uporabljen ločeno za analni seks in je sprejemljiv in nestrupen. Je učinkovit, morski in nejevoljan, vendar bo čudovito povečal vašo raziskovalno izkušnjo. Uporabite v popolnoma novih izkušnjah in prednostih.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Hybride Power Anal 200ml

    Prepustite se vznemirljivemu analnemu seksu, ki bo ta hibridni lubrikant svetovno znane blagovne znamke Eros naredil bolj prijeten. Njegova osnova sta voda in silikon hkrati in ima super močne in predvsem dolgotrajne spolzke lastnosti. Eros Hybride Power Anal je točno tisto, kar ste zamudili, da bi izpopolnili svoje analne norčije.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Liquid 125ml

    Edinstvena tekoča konsistenca Joy Division AquaGlide bo naredila vašo ljubezen še bolj prijetno. Učinkovito blaži suhost nožnice in tako zmanjša intimno nelagodje. Poleg tega je izdelek kristalno čist in zelo prijazen tudi do občutljive kože. Naj vas odnese prijeten slap užitka.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Greek Kiss 50ml

    Obetaven gel za vse ljubitelje analnega dna! Čeprav je analni predel zelo občutljiv, se na stimulacijo ne odziva tako hitro kot genitalije. Grški poljub je analni stimulans, vsebuje meto in lahko povzroči močno vznemirljive občutke segrevanja in s tem poveča občutljivost pri poljubljanju na teh mestih. Ima super svež okus, pridite ga okusiti!

    22,90 €

    18,13 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Mister B LUBE Thick vam ponuja vse lastnosti maziva na vodni osnovi in še več! Zaradi svoje konsistence se dolgo odloži in se ne suši. Telo in igrače bodo ostali, dokler jih boste potrebovali. Ni boljši in je idealen za igranje z vibratorjem ali utorom, preprosto ostanejo na igračah in ne bodo ostri.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Jar 1000ml

    Obvezno za ljubitelje ljubezni! To prvovrstno in profesionalno mazivo za vodni sistem ne bi smelo pustiti kompromisov pri vaši negi, če ste padli v prve igre in trpite zaradi učinkov zmogljivosti in kakovostnih dodatkov. Škodljivka Olajšal bo prodiranje v telo, telo pa bo udobno in kuhano. Uživajte v svojih skrbeh na igrišču!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 3ml

    Ali želite uživati v svojih najljubših analnih igrah? Mojo Anal Relaxing je gel z dodatkom olivnega olja, ki hvali tiste, ki ga z lahkoto uporabljajo na najbolj učinkovit in koristen način, s katerim bi vam bilo bolj udobno. Sprostite se in dovolite nam, da prevzamemo vaš analni davek.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy Grease Advanced Premium Lubricant 472ml

    Nič ni nemogoče, če izberete pravo mazivo za vaše divje igre! Nič več ne mora boleti, niti najgloblja penetracija, ne verjamete? Analni se prepričajte sami. Swiss Navy Grease je super spolzko in gosto mazivo na oljni osnovi in obljubljate prijetne in intenzivne norčije.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Sperm 500ml

    Lubrikant na vodni osnovi, posebej zasnovan za fisting igre. Njegova konsistenca in videz popolnoma posnemata pravo spermo in vaš analni seks je lahko čudovito pristen! Idealen je za fistiranje, analni seks, igre z erotičnimi pripomočki in masaža bo z njim edinstvena.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 148 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.