×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Čistila za pripomočke za erotične pripomočke

Elementi 33 do 39 od 39 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Mister B CARE Toy Wash 250ml

    Ali sanjate o nesmrtnosti svojih erotičnih igrač? Tega ne moremo zagotoviti, znamo pa jim podaljšati življenjsko dobo in jih ohranjati čim bolj čiste. Samo začnite uporabljati to posebno čistilo znamke Mister B. Varno je za vse materiale, čisti ostanke maziv in telesnih tekočin ter preprečuje nastanek bakterij in škodljivih kemičnih reakcij. Podarite svojim ljubljenčkom le najboljše!

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Bio Organic Toy Cleaner 150ml

    Vaše erotične igrače potrebujejo posebno nego, zato jim privoščite! Cobeco Bio Organic Toycleaner je posebej razvit za čiščenje intimnih pripomočkov in vsebuje več kot 97 % naravnih sestavin. Posledično vašim pomočnikom ne zagotavlja le temeljitega čiščenja, ampak tudi ohranja njihovo kakovost. Igrajte higiensko!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Fragrance Toy Cleaner Rose 100ml

    Ali želite, da so vaša erotična zdravila čista, utrjena in čista? Hitro delujoče pršilo je prilagojeno za domačo uporabo in na koncu sta uporaba in učinki učinkoviti. Prihranite za svoje najljubše igralce in jim omogočite preživetje. Ljubim te!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cleaner 100ml

    Ali želite, da vaše spolne igrače trajajo čim dlje? Zanje je potrebno skrbeti, predvsem pa jih po vsaki uporabi temeljito očistiti. Pri tem vam bo pomagalo to antibakterijsko in protiglivično čistilo za spolne igrače. Samo popršite, obrišete in to je to! Enostavno in učinkovito.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Special Cleaner 50ml

    Tudi posebne igrače zahtevajo posebno pozornost! Ta čistilni sprej je primeren za orodje in pripomočke iz lateksa, gume ali PVC ali plastike. Še posebej je učinkovit pri beljakovinah in njegova uporaba je več kot enostavna.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • ElectraStim Sterile Cleaning Wipe Sachets 10 pack

    Praktični sterilni alkoholni robčki za čiščenje vaših igrač za elektrostimulacijo. Pakirani so posamično, kar zagotavlja čistočo in higieno. Hkrati pa so dovolj majhne, da so primerne tudi za potovanja in uporabo izven doma. Prvotno so bili razviti za čiščenje medicinskih pripomočkov, zato vam bodo prišli prav pri čiščenju elektrod pred igranjem, da zagotovite, da so brez bakterij.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sliquid Shine Organic Toy Cleaner 255ml

    Naravni higienski izdelek za čiščenje vaših erotičnih igrač. Sliquid Shine Organic Toy Cleaner je tukaj za vse, ki iščete varen in hkrati naraven izdelek, ki jim bo pomagal zaščititi svoje orodje. Higiena je v tem primeru na prvem mestu in le zaradi pravilne nege vam lahko vaše igrače služijo več let, sveže in popolnoma higiensko varne.

    30,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 39 od 39 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.