×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 129 do 160 od 398 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Ouch! Numbing Lubricant 100ml

    Vas malce muči preobčutljivost? Joj! Numbing je lubrikant na vodni osnovi za omrtvičenje, ki ga lahko kombinirate s kondomi iz lateksa in se zanesete tudi na njegovo varnost, saj je dermatološko testiran. Poskusite, da bo erotika prijetnejša in daljša.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Iščete nekaj, kar bo primerno za dišeči seks in prijetno toplo masažo? Preizkusite to novico iz Secret Play. Okus vanilije vas bo spravil na kolena, topla masaža vas bo ogrela, kako se bo nadaljevalo, pa je odvisno od vas! Če na nočni omarici pogrešate podoben izdelek, je čas, da ga kupite in začnete uživati v čutnih in strastnih igrah.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BUTTR Fisting Gel 500ml

    BUTTR Fisting Gel je idealen za uporabo pri fistingu in analni penetraciji. Gel za fisting je gostejši od standardnih lubrikantov, zato je penetracija bolj gladka. Zaradi formule na vodni osnovi je izdelek primeren za uporabo s silikonskimi spolnimi igračami in kondomi iz lateksa. Lubrikant za fisting lahko sperete z vodo. Je nežen do kože, dolgo časa ostane gladek in ne vsebuje parfumov. Velika posodica olajša nadaljnji nanos dodatnega lubrikanta, zato se morate osredotočiti le na užitek.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Waterbased 200ml

    Si želite veganski lubrikant na vodnem toku za prijetno erotično izkušnjo? Just Glide Water-Based Lubricant je medicinski gel, primeren za nego kože. Vendar pa ne vsebuje olja, je strogo testiran in certificiran za visoko kakovostne sestavine. Spodbujajte vas, da se ljubite in ljubite!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers SLIDE4EVER Silicone Lube 150ml

    Izjemno učinkovit mazalni gel na osnovi vode in glicerina z lastnostmi silikonskega gela. Primerno tudi za podvodno uporabo.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Control 7ml

    Ni pomembno, ali vas moti prezgodnji vrhunec ali pa želite le dlje ostati v postelji, Bathmate Control bo upočasnil prihod vašega orgazma in vam in vašemu partnerju pomagal uživati v daljšem in prijetnejšem seksu od začetka do konca.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Intenzivirajte svoje najljubše elektrostimulacijske igre s tem prevodnim gelom s praktično črpalko. E-Stim Electrogel je bil posebej zasnovan tako, da ne samo vlaži, ampak predvsem izboljša prevodnost in vam daje izrazitejše občutke in izkušnje. Njegova medicinska oznaka CE pomeni, da ga lahko varno uporabljate ne samo zunaj, ampak tudi znotraj. Zahvaljujoč vodni osnovi je enostaven za pranje in združljiv z vsemi igračami E-Stim in lateksom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria EREX Power Hard Longer Penis Cream 30ml

    Končno je tu še stimulativni gel za moške, ki bodo penis popeljali v nezemeljsko ekstazo! Erex Power je aktivna krema s stimulativnimi lastnostmi, zahvaljujoč kateri dodaja novo dimenzijo erotičnim igram. Zagotavlja takojšen učinek, saj aktivira krvni obtok in tako pospešuje erekcijo. Zahvaljujoč svoji sestavi z naravnim izvlečkom ne potrebuje dolgotrajne masaže, deluje skoraj takoj, poskusite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Maziva Joydivision so kakovostni nemški izdelki, preizkušeni skozi čas! Z Aquaglide Neutral se boste lahko popolnoma potopili v razburljive igre zahvaljujoč njegovi dolgotrajni mazalni sposobnosti in optimalni ravni vlažnosti v nekaj kapljicah. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte najbolj priljubljenemu mazivu na evropskem trgu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Posebna krema blagovne znamke intt, ki vam bo pomagala poenotiti razlike v tonih kože ne le na občutljivih predelih. Primeren je za nanos na kožo v pazduhah, dimljah, pa tudi po celem telesu. Njegova ekskluzivna receptura zagotavlja hiter in dolgotrajen učinek, zahvaljujoč kateremu bo koža sijoča, očarljiva in svetle barve ter predvsem enotna.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Creamy Lubricant 70ml

    Mlečni gel na vodni osnovi, podoben spermi. Creamy je realističen lubrikant, je svilnat in ekstra spolzk, zato je primeren ne samo za vaginalno, ampak tudi analno uporabo. Malo bo dovolj in preprosto se boste zaljubili v njeno semenčico podobno teksturo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Kakovostno in učinkovito mazivo na vodnem znaku oznake System JO. Poslanec je s francoskim mentolom, vendar bo povečal vašo sprejetost in navdušenje za intenzivnejše življenje. Zagotovo boste cenili njegove učinke z majhnim učinkom, veselje in združljivost z erotičnimi opomniki in kondomi.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Cherry Lollipop 60ml

    Želite, da so vaše uverture še slajše in bolj mazljive? Obnoreli boste z užitnimi lubrikanti Secret Play Sweet Love z omamnimi okusi. Na primer, izberite okus češnjeve lizike in pobožajte celotno telo svojega nasprotnika, vključno z erogenimi conami, nato pa to strastno obljubite.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers LollyPop Tasty Lube 150ml

    Intimni mazalni gel z aromo češnjeve lizike, primeren za intimne/erotične masaže ali klasični seks. Na vodni osnovi - ne pušča madežev. Poveča izkušnjo z nežnim ogrevanjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Penisex XXL Extreme Cream 100ml

    Sanjate o večjem in dobro prekrvljenem penisu? Vanjo vmasirajte to kremo, polno kakovostnih sestavin! Spodbudil bo krvni kos in vas naredil močnega moškega z močno erekcijo. Samo drgnite, masirajte in uporabite ne samo vi, ampak tudi vaš partner z večjim penisom!

    26,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    BIOglide mazalni gel na vodni osnovi je prvo 100 % naravno mazivo na svetu. Vse komponente BIO glide so proizvedene na naravni ali biotehnološki osnovi. Gel se zelo dobro prenaša, je nežen do kože in podpira uravnotežen pH naravnega vaginalnega okolja.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Oral Joy Strawberry 30ml

    Želite popestriti ustne igre in uživati v še več zabave in užitka? Preizkusite čutni Oral Joy Strawberry gel! Ima neverjeten vonj po jagodah, v katerega se boste preprosto zaljubili, se zlahka širi in poveča erotični užitek za oba partnerja. Odišavite svoje najljubše ustne zabave po jagodah!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Masturbation Creme 100ml

    Čas je za ljubezen do sebe! Ta Eros krema je posebej razvita za samozadovoljevanje in vas bo presenetila s svojo puhasto in kremasto konsistenco, ki zagotavlja še boljši užitek. Seveda ga lahko uporabite tudi namesto lubrikanta. Eros krema je tu samo za vas in vašo srečnejšo samozadovoljevanje!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

    Se vam zdi, da postavljate previsoke zahteve do mazalnih gelov? Ne obupajte nad njimi! Sistem JO jih bo slišal. Ta lubrikant na vodni osnovi bo čudovit spremljevalec za uverturo in ljubezen. Vsebuje samo glicerin rastlinskega izvora in druge visokokakovostne sestavine, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. In okus? Dvojna čokoladna torta, oh!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Imamo nekaj za ljubitelje jagod in tudi vznemirljivih in intenzivnih občutkov. Ta stimulativni gel bo ugajal njemu in njej. Imenuje se tekoči vibrator, povzroča čutno segrevanje in pulziranje ter deluje več kot 30 minut. Z njo uživajte v novi dimenziji z ljubljenjem, samozadovoljevanjem ali oralnim seksom!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Maziva Joydivision so kakovostni nemški izdelki, preizkušeni skozi čas! Z Aquaglide Neutral se boste lahko popolnoma potopili v razburljive igre zahvaljujoč njegovi dolgotrajni mazalni sposobnosti in optimalni ravni vlažnosti v nekaj kapljicah. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte najbolj priljubljenemu mazivu na evropskem trgu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    Edinstven gel z vonjem po jagodah, ki se obnaša točno tako, kot se mu reče – tekoči vibrator. Uživajte v prijetni stimulaciji, toplem oklepu, valovih vznemirjenja in orgazmičnih eksplozijah. Gel Liquid Vibrator Hot bo razveselil tako ženske kot moške, njegov učinek pa traja neverjetnih 20 minut.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Erection Cream 100ml

    Podprite svojo erekcijo s to posebno kremo znamke Boners, ki natančno razume potrebe in trpljenje moških. Z redno uporabo te kreme postane vaše kožno tkivo na penisu mehkejše, kar spodbuja pretok krvi v penisu. Rezultat bo lažja in hitrejša erekcija, ki bo zahvaljujoč Boners Erection Creation tudi bistveno daljša.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Anal Relaxer 500ml

    Lubrikant na vodni osnovi, posebej zasnovan za fistiške igre, ki bodo udobnejše kot kdaj koli prej. Njegova sestava vam bo pomagala, da se znebite neprijetne bolečine, ki pogosto spremlja te užitke. Idealen je za bolj izkušene posameznike ali vsaj za tiste, ki so že vajeni »nekaj prstov«.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Ero Prorino XXXL Cream for Men 65ml

    Sanjate o večjem penisu? Vaše sanje se lahko končno uresničijo s tem masažnim gelom z edinstveno sestavo, ki vsebuje tako imenovani potenčni les in tavrin, hkrati pa čudovito neguje kožo zahvaljujoč zeliščnim oljem. Začnite ga uporabljati čim prej in uživajte v zgodnjih rezultatih.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Iščete lubrikant na vodni osnovi, ki bi ga uporabljali tudi za masaže? EasyGlide 2v1 je primeren tako za čutne masaže kot tudi za erotične igre in ljubezen! Je prozoren, nemasten in vam bo dal neverjetno dolgotrajne učinke. Ima nevtralen okus in aromo, zahvaljujoč tesnilu pa ga je enostavno dozirati. Uživajte v masaži in seksu z njim!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 250ml

    Želite biti intenzivni in udobni v analnih igrah? Ta lubrikant na vodni osnovi je bil uporabljen ločeno za analni seks in je sprejemljiv in nestrupen. Je učinkovit, morski in nejevoljan, vendar bo čudovito povečal vašo raziskovalno izkušnjo. Uporabite v popolnoma novih izkušnjah in prednostih.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Mango & Green Tea 75ml

    Želite dobesedno okusiti strast? Užitni mazalni geli na vodni osnovi kakovostne blagovne znamke Shiatsu bodo vaši popolni spremljevalci ne le pri oralnem seksu. Poskusite na primer ta čutni okus manga in zelenega čaja ter svojim erotičnim igram dodajte vznemirljivo aromo in okus.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Bio Intimate Gel Aloe Vera 100ml

    Ali menite, da dobro naravno mazivo ne more obstajati? Res je nasprotno! Ta čudež na vodni osnovi iz kolekcije Orgie Bio vas bo razvajal z aloe vero, v katere vlažilne in zdravilne učinke boste vzljubili. Ljubite naravo in svoje intimno življenje in uživajte v njeni moči v tem dolgotrajnem mazivu.

    18,90 €

    11,80 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Sanjate o čutnih izkušnjah? EasyGlide Cooling bo poskrbel za oba! Je visokokakovosten mazalni gel na vodni osnovi certificiranega nemškega proizvajalca (brez zajca v vrečki). Njegova posebna nemastna sestava se ne obarva in se zlahka odstrani. Konzistenca je prijetna za kožo in ne smemo zamuditi najboljšega - vznemirljivega hladilnega učinka, ki vas bo zares razgrel!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crisco 1420g

    Končno ne dobimo lubrikanta, ki ga ne bomo pozabili. Crisco je bil prvotno maščoba, ki naj bi bila, je tudi fantastično mazivo. Dokončanje njegovega pepelnika bo ostal učinkovito v mestu ves čas, tudi pri najbolj intenzivnem pesti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Mini Collection 4 x 10ml

    Kdo pravi, da kar ne more biti majhno, ne more biti veliko? Štirje 10 ml lubrikanti Pjur v darilni škatli so idealni ne le za preizkušanje najbolj priljubljenih gelov vseh časov, ampak tudi za potovanja. Spoznajte njihovo učinkovitost in kakovost ali jih podarite komu, veselje je zagotovljeno!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 398 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.