×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti za vegane

Elementi 65 do 72 od 72 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Secret Play Triple X Unisex Pleasure Enhancer Gel 15ml

    Dobrodošli izjemni užitek! Ta gel je kombinacija naravnih sestavin z močnimi učinki in tremi vznemirljivimi učinki v enem. Uživajte v hladilnem učinku, učinku ognjenega segrevanja in končnih vibracijah. Prinesite nov intenziven seksi vetrič v svoje intimne igre in lebdite na orgazmičnem oblaku.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Natural Water-Based Personal Lubricant 30ml

    Uporabljate luksuzne izdelke za kožo, a pri lubrikantih izbirate najcenejše? Čas je, da to spremenite in poskrbite za svoje intimne kraje tako, kot si zaslužijo! Zagotovite jim kakovostno oskrbo in jim pokažite pomen.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Vegan 2ml 50 pack

    100% vegansko mazivo, sestavljeno samo iz naravnih sestavin in ni testirano na živalih. Uporabite v največji možni meri z lubrikantom, ki se razvije predvsem pri ženskah, katerih pH se prilagaja ženskim rokam. Ne vsebuje parabenov, parafinov, glicerina, sintetičnih parfumov ali barvil. Izboljšajte kakovost vašega skupnega življenja!

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Premium Lubricant 20ml

    Kupite vodeno mazivo za vodni sistem, če lahko izberete Just Glide Premium! Oba je obogatena s hialuronsko kislino in pantenolom. Ta sestava vam bo zagotovila nežno vlago in tudi zmanjšala kožo. Uživajte v priljubljeni ljubezni z leglom Just Glide Premium!

    3,79 €

    1,89 €

    Ni na zalogi

  • pjur Desinfect 100ml - SALE Exp. 05/2023

    Zelo učinkovito dezinfekcijsko sredstvo za kožo in roke. Je nežen do kože, ima nevtralen pH, je veganski in za razliko od večine podobnih izdelkov ne izsuši kože. Zasnovan tako, da izpolnjuje najvišje standarde osebne higiene, prihaja iz Nemčije in je učinkovit že v 30 sekundah.

    14,90 €

    1,89 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Wicked Simply Hybrid 120ml

    V preprostosti je lepota in v tem preprostem hibridnem mazivu je lepota. In to lepoto bo dodal vašim ljubljenjem ali drugim erotičnim igram. Je žametno mehka in gladka ter ima neverjetno dolgotrajne učinke. Razvajajte se s kakovostnim lubrikantom, ki vas ne bo razočaral!

    30,90 €

    16,90 €

    Ni na zalogi

  • Sliquid Shine Organic Toy Cleaner 255ml

    Naravni higienski izdelek za čiščenje vaših erotičnih igrač. Sliquid Shine Organic Toy Cleaner je tukaj za vse, ki iščete varen in hkrati naraven izdelek, ki jim bo pomagal zaščititi svoje orodje. Higiena je v tem primeru na prvem mestu in le zaradi pravilne nege vam lahko vaše igrače služijo več let, sveže in popolnoma higiensko varne.

    30,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • Just Play Clit Drops 30ml

    Kapljice užitka na klitorisu! Te erotične kapljice znamke Just Play vsebujejo kakovostno metino olje, zaradi katerega bodo vaše erotične masaže še bolj vznemirljive. Zahvaljujoč pipeti jih zelo natančno nanesete neposredno na klitoris, nato pa jih morate le nežno vmasirati. Pripravite se na omamne občutke strasti!

    14,90 €

    9,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 72 od 72 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.