×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 65 do 96 od 431 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Ta masažni gel z omamno aromo gozdnih sadežev vas bo navdušil s tremi učinki - masažnim, vlažilnim in mazalnim. Njegova sestava vsebuje 98,1 % naravnih sestavin in sladko aromo gozdnih jagod in sadja ter se ji preprosto ni mogoče upreti. S tem priročnim gelom naj bodo vaši intimni skupni trenutki čudovito sproščujoči.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria Vortex Gel Warming Effect 30ml

    Nekaj seksi za tvoj klitoris? Ja! Poskusite Vortex Gel z učinkom segrevanja, ki je bil posebej razvit za povečanje užitka v povezavi z večjo občutljivostjo intimnih delov, povečano željo in pogostnostjo orgazmov. Dame, življenje je prekratko, da ne bi uživali v najbolj smešnih utrinkih.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Oral Delight Arousal Gel Strawberry Sensation 30ml

    Ali vam včasih niso všeč ustne igre ali pa želite, da so malo slajše in zabavnejše? Poskusite s System Jo Oral gelom z okusom jagode. Poleg čudovitega vonja deluje tudi hladilno, ki bo razveselila njega in njene genitalije. Zato pridite in uživajte ob dobrem kadilcu ali lizanju!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Silicone Lubricant 150ml

    Visokokakovosten silikonski mazalni gel, primeren tako za intenzivne stike kot za masaže. Ne izsuši in vam zagotavlja dolgotrajno mazanje. Z njim prihaja na trg certificiran nemški proizvajalec, tako da ste lahko prepričani v svojo zdravstveno varnost.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 200ml

    Zamenjajte zadnja vrata s hialuronsko kislino in pantenolom! Ta mazalni gel Just Glide Premium Anal je 100 % veganski in ga je enostavno oprati. Vsebuje pantenol, ki meri kožo in oblikuje kožo. Ima tudi regenerativni učinek. Hialuronska kislina je čudovito hidratantna, silikonska olja zagotavljajo neverjetno grenkobo in pokopljejo najboljšo izkušnjo, ki si jo želite!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Visokokakovostni masažni in mazalni gel v enem. Ima neverjetno dolgotrajne mazalne lastnosti, hkrati pa je zelo prijeten in pusti kožo žametno mehko in navlaženo. Poleg tega se ne lepi in ne pušča madežev. In preprosto se ne morete upreti njegovemu svilnatemu dotiku!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Spencer & Fleetwood Blow Job Spray

    Se vam ali vašemu partnerju zgodi, da včasih ne marate oralnega seksa? S tem sprejem ne bo izgovorov! Je prijetnega okusa po meti in ga morate le poškropiti v usta. Dober tek!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Banana 80ml

    Kako bi bilo, če bi seme, ki počiva na vašem obrazu, imelo slasten okus po banani? Na to vprašanje lahko odgovorite zdaj! Cumface Tasty Sperm je posebna tekočina z okusom banane, ki je primerna za uporabo z vašo najljubšo igro Cumface. Ena steklenica zadostuje za do 20 iger. Naj vas poškropijo z bananino spermo!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Liquid 250ml

    Edinstvena tekoča konsistenca Joy Division AquaGlide bo naredila vašo ljubezen še bolj prijetno. Učinkovito blaži suhost nožnice in tako zmanjša intimno nelagodje. Poleg tega je izdelek kristalno čist in zelo prijazen tudi do občutljive kože. Naj vas odnese prijeten slap užitka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml

    Iščete univerzalno in kakovostno mazivo, ki vas nikoli ne bo razočaralo? Popolnoma te razumemo, tudi njega smo iskali, a smo na koncu ustvarili svojega, da bi bilo tudi tebi lažje. Predstavljamo SuperLove Natural Waterbased Lubricant, sodno mazivo v e-trgovini e-kondomy.cz, spoznajte in izvedite več o tem!

    1,49 €

    0,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Iščete nekaj boljšega od navadnega maziva na vodni osnovi? Nehajte iskati, Pjur Aqua Panthenol bo izpolnil vaše želje nad pričakovanji. Njegovi dolgotrajni mazalni učinki pustijo na koži prijeten občutek, dodan pantenol pa jo nato učinkovito nahrani, regenerira in vlaži. Uživajte v še boljšem seksu!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Iščete univerzalen in kakovosten lubrikant, ki bi ga lahko uporabili tudi za masaže? Z Joydivision Aquaglide 2v1 s svežim vonjem limonine trave boste lahko uživali v čutnih doživetjih na vseh delih telesa! Zaradi uravnoteženega pH je idealen ne samo za ljubezenske igre, temveč tudi za masaže. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte priljubljenemu in kakovostnemu nemškemu izdelku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Potrebujete, da bolj drsi in je hkrati popolnoma varen za vaša občutljiva področja? Izberite sterilen mazalni gel brez maščob in drugih škodljivih snovi. Europharma E-Ph + je prozorne barve in popolnoma ne draži. Brez skrbi uživajte v vseh igrah s sterilnim lubrikantom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Warming Effect 30ml

    Ali veste, da bi lahko bil vaš užitek še bolj intenziven? Samo podprite razdraženost Lady Gel, ki razume, kaj si ženske želijo. Razvit je bil posebej za povečanje spolnega užitka in občutljivosti. Spodbuja pretok krvi v klitorisalni in vaginalni predel, prinaša prijeten učinek segrevanja in vas popelje do nebeških orgazmov. Ni treba oklevati!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intome Breast Enlarging Cream 75ml

    Imate kompleks majhnih prsi in hrepenite po večjih? Ne obupajte in preizkusite kremo, ki po redni uporabi obljublja naravno povečanje vaših prsi. Primeren je za vse tipe kože in ima tudi negovalni učinek. Privoščite si večje prsi brez operacije.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Triple X Unisex Pleasure Enhancer Gel 2ml

    Dobrodošli izjemni užitek! Ta gel je kombinacija naravnih sestavin z močnimi učinki in tremi vznemirljivimi učinki v enem. Uživajte v hladilnem učinku, učinku ognjenega segrevanja in končnih vibracijah. Prinesite nov intenziven seksi vetrič v svoje intimne igre in lebdite na orgazmičnem oblaku.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Iščete lubrikant na naravni osnovi, ki ne bo dražil niti najbolj občutljivih intimnih mest? EasyGlide Natural je popolnoma nežen do kože in je tudi dermatološko in klinično testiran ter raziskan. Njegova osnova je vodna, nemastna, ne smrdi, je nevtralna in ima optimalno pH vrednost.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Oral Sex Strips 7 pack

    Ali hrepeniš po popolni uverturi? Preizkusite enega od neverjetnih izdelkov iz luksuzne kolekcije Slow Sex, ki vam bo pokazal nove načine stimulacije. Na primer, ti tanki trakovi, ki se stopijo na jeziku in s svojo čutno metino svežino maksimalno podpirajo poljube ali ustno stiliranje. Pripravite se, da vas bo pretreslo navdušenje!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Mazivni gel na vodni osnovi, razvit posebej za ženske in vsebuje naravno aloe vero. Z njim uživajte v več užitka in pustite, da gel poskrbi za vaša občutljiva področja, zahvaljujoč sestavi, ki ustreza zahtevam za intimne zabave žensk. Vsebnost aloe vere nato poskrbi za še intenzivnejše mazanje, hkrati pa neguje kožo in pripomore k temu, da ne izgubi elastičnosti.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml 10 pack

    Ali obstaja univerzalno in kakovostno mazivo, ki vas ne bo motilo? Razumemo se, tudi oni so jih sprožili in na koncu smo oblikovali svojega, da bi tudi ti lagal. Predstavljamo SuperLove Natural Waterbased Lubricant, natrijevo mazivo v e-trgovini e-kondomy.cz, spoznajte in izvedite več o tem!

    5,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Conceive Plus Fertility Lubricant Pre-Filled Applicators 8x4g

    Uporaba Conceive Plus pri poskusu zanositve lahko pomaga povečati možnosti za naravno spočetje. Lubrikant za plodnost Conceive Plus je edini lubrikant, ki vsebuje bistvene kalcijeve in magnezijeve ione, ki podpirajo proces oploditve. Dodatno mazanje, ki ga zagotavlja Conceive Plus, lahko pomaga povečati možnosti, da spermiji dosežejo jajčece.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil 6ml

    Stimulativno olje iz semen marihuane, ki velja za najučinkovitejše poživilo na trgu z najdaljšimi učinki! Samo ena kapljica na klitoris ali za želod in takoj boste občutili intenziven in zelo vznemirljiv oklep. Drugače je, boljše je, edinstveno!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy Sensual Arousal Gel 10ml

    Razburljiva stimulacija in še boljše izkušnje za oba? Ja! Swiss Navy Sensual Arousal Lubricant bo v vas prižgal ogenj strasti, saj ima edinstveno sposobnost, da prebudi občutljivost, spodbudi in nenazadnje zadovolji tako njega kot njo. Uživajte v tem edinstvenem gelu za oba hkrati!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Strawberry Gum 6g

    V ta sijaj za ustnice se boste zaljubili! Je neskončno dišeča in hkrati rahlo vibrira. Ga boš poljubil ali uporabil za ustne igre? Izbira je vaša! Gotovo pa je, da bosta tako poljubljanje kot oralni seks bleščeče vznemirljiva, prijetno mravljinčasta in neskončno vznemirljiva.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Mojo Clove Oil Anal Relaxing Gel 3ml

    Ali imate bolečine pri analnem seksu zaradi zadrege ali umora? Mojo Clove je koncentriran gel, ki vsebuje olja laka za nohte, ki učinkovito sprosti analni del in se razlije za sprejemljivo analno igro brez pregrevanja. Znebite se in uživajte v vseh analnih težavah.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Vegan 2ml 10 pack

    100% vegansko mazivo, sestavljeno samo iz naravnih sestavin in ni testirano na živalih. Uporabite v največji možni meri z lubrikantom, ki se razvija predvsem za ženske, katerih pH se prilagaja ženskemu telesu. Ne vsebuje parabenov, parafinov, glicerina, sintetičnih parfumov ali barvil. Izboljšajte kakovost vašega skupnega življenja!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Mlečni gel na vodni osnovi, podoben spermi. Creamy je realističen lubrikant, primeren je in ekstra, vendar ni primeren za vaginalno uporabo, ampak tudi za analno uporabo. Dovolj bo malo in rada bi mi bila všeč ta tekstura, podobna sadiki!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Bio 200ml

    Čist urin narave! Just Glide Bio Lubricant je naravna organska gel vodna osnova v ekološki embalaži. Je brez okusa, dišeče, 100% veganske, kuhane v kombinaciji s kondomi iz zapaha in popolnoma primerne za vsakodnevno uporabo. Uživajte v svojem najdražjem z naravnim organskim mazivom Just Glide.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Vanilla 80ml

    Kaj bi bilo, če bi imela sperma, ki je počivala na vašem obrazu, slasten okus vanilije? Na to vprašanje lahko odgovorite zdaj! Cumface Tasty Sperm je posebna tekočina z okusom vanilije, ki je primerna za uporabo z vašo najljubšo igro Cumface. Ena steklenica zadostuje za do 20 iger. Poškropite se z vanilijevo spermo!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Like A Virgin Tightening Gel 15ml

    Kdo je rekel, da s starostjo vaša vagina ne bo več mlada? Lezi kot stolp! Ta gel učinkovito povrne naravno vaginalno vlago in elastičnost. Vaša nožnica bo nenadoma trdna kot devica. Uživajte v pomlajevanju in znova odkrijte izgubljeno strast, povezano z vašo vitko vagino.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Anal Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Analni lubrikant, ki vam bo poleg dolgotrajnega močnega mazanja zagotovil tudi nežen učinek segrevanja za še bolj strastna doživetja. Njegova sestava bo telesu prijetna, saj ne vsebuje parabenov, ftalatov ali drugih škodljivih snovi in tako deluje povsem naravno.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Strawberries and White Chocolate 60ml

    Želite, da so vaše uverture še slajše in bolj mazljive? Obnoreli boste z užitnimi lubrikanti Secret Play Sweet Love z omamnimi okusi. Na primer, izberite okus jagode v beli čokoladi in z njim pobožajte celotno telo svojega nasprotnika, vključno z erogenimi conami, nato pa ga strastno obljubite.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 431 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.