×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti na vodni osnovi 101 - 250 ml

Elementi 65 do 96 od 105 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Euroglider Superlube 200ml

    Iščete univerzalen in kakovosten lubrikantni gel na vodni osnovi? Euroglider je vsestranski mazalni gel za raznoliko vaginalno, analno in oralno zabavo! Prav vam bo prišel tudi pri igranju z erotičnimi pripomočki ali pri masažah. Je brezbarven, nemasten in brez vonja, enostaven za brisanje in čiščenje.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Intenzivirajte svoje najljubše elektrostimulacijske igre s tem prevodnim gelom s praktično črpalko. E-Stim Electrogel je bil posebej zasnovan tako, da ne samo vlaži, ampak predvsem izboljša prevodnost in vam daje izrazitejše občutke in izkušnje. Njegova medicinska oznaka CE pomeni, da ga lahko varno uporabljate ne samo zunaj, ampak tudi znotraj. Zahvaljujoč vodni osnovi je enostaven za pranje in združljiv z vsemi igračami E-Stim in lateksom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Waterbased 200ml

    Si želite veganski lubrikant na vodnem toku za prijetno erotično izkušnjo? Just Glide Water-Based Lubricant je medicinski gel, primeren za nego kože. Vendar pa ne vsebuje olja, je strogo testiran in certificiran za visoko kakovostne sestavine. Spodbujajte vas, da se ljubite in ljubite!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Squirting! The Best Lube For Her 250ml

    Lubrikant na vodni osnovi, v katerem bo uživala vsaka ženska. Je popolnoma naraven in vam bo pomagal popeljati svojo drago polovico v nebesa, tako da bo zagotovo doživela mokri orgazem! Pharmquests Squirting! The Best Lube For Her je dermatološko testiran, shranjujte v hladnem in temnem prostoru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Iščete lubrikant na vodni osnovi, ki bi ga uporabljali tudi za masaže? EasyGlide 2v1 je primeren tako za čutne masaže kot tudi za erotične igre in ljubezen! Je prozoren, nemasten in vam bo dal neverjetno dolgotrajne učinke. Ima nevtralen okus in aromo, zahvaljujoč tesnilu pa ga je enostavno dozirati. Uživajte v masaži in seksu z njim!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Liquid 125ml

    Edinstvena tekoča konsistenca Joy Division AquaGlide bo naredila vašo ljubezen še bolj prijetno. Učinkovito blaži suhost nožnice in tako zmanjša intimno nelagodje. Poleg tega je izdelek kristalno čist in zelo prijazen tudi do občutljive kože. Naj vas odnese prijeten slap užitka.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Mister B LUBE Thick vam ponuja vse lastnosti maziva na vodni osnovi in še več! Zaradi svoje konsistence se dolgo odloži in se ne suši. Telo in igrače bodo ostali, dokler jih boste potrebovali. Ni boljši in je idealen za igranje z vibratorjem ali utorom, preprosto ostanejo na igračah in ne bodo ostri.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Iščete lubrikant na vodni osnovi, ki izgleda kot sperma? EasyGlide White je prav takšen in izgleda in se počuti kot sperma. Je ekstra razburljiv dodatek, ki je nežen do kože, ni masten in ima optimalno pH vrednost. Poleg tega je tudi klinično in dermatološko testiran, njegova aroma in okus pa sta nevtralna.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Almond Hammam 200ml

    Sanjate o neskončno sladkem užitku? Potopite se vanj s tem novim, čudovito dišečim gelom s trojnim delovanjem. Je vlažilen, mazljiv in izjemno čuten, zahvaljujoč vonju sladkega mandljevega mleka. Poleg tega vsebuje 98,1 % naravnih sestavin! Pustite se torej popeljati v raj sprostitve in dobrega počutja.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Human Lube 150ml

    Iščete lubrikant, ki je videti, kot da ni lubrikant? Orgie's Human Lube je prozoren in izjemno gladek intimni gel, ki zvesto posnema teksturo in viskoznost spolnih lubrikantov in sline. Njegova sestava naravnih izvlečkov rjavih morskih alg in sivke v kombinaciji z drugimi sestavinami spodbuja glajenje kože ter pomaga pri lajšanju suhosti nožnice in manjših poškodb zaradi trenja.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    AQUAglide vam bo zagotovil neskončne ure predanosti in fuzije. Obožujejo ga milijoni povezanih strank po vsem svetu, ker je kristalno čist in izjemno nežen do občutljive kože.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Glycerine Free Lubricant 150ml

    Iščete lubrikant na vodni osnovi brez glicerina? EasyGlide Glycerin Free je prav tak! Je prozoren, nemasten in vam bo dal neverjetno prijetne občutke. Prav tako je nežen do svoje kože in je tudi dermatološko in klinično testiran ter raziskan. Njegova osnova je vodna, nemastna, ne smrdi, je nevtralna in ima optimalno pH vrednost.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy Premium Water-Based Lubricant 237ml

    Iščete maziva vrhunske kakovosti in zanesljivih blagovnih znamk? Švicarska mornarica postavlja letvico zelo visoko! Njihovi geli so prijetno spolzki, imajo dolgotrajne učinke in bodo v vaše ljubezensko življenje vnesli udobje in veselje. Zaljubite se v žameten občutek, ki je popolnoma naraven in zlahka postane del vašega intimnega življenja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Flutschi Professional 200ml

    Flutschi Professional je mazalni gel na vodni osnovi, ki se proizvaja v Nemčiji od leta 1970. To mazivo ponuja dolgotrajen drsni učinek in zelo fino sestavo brez vonja in okusa.

    13,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros 2in1 Lube & Toy 250ml

    Noč gorja: vi v svojih igračah! Potrebujete nekaj več? Pravimo DA, potrebujete edinstven lubrikant Eros na vodni osnovi z vlažilnim pantenolom! Seks igračke ga obožujejo, vi pa boste navdušeni nad popolno gladkostjo in dolgotrajnim mazanjem, ki ju zagotavlja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sliquid Organics Natural Gel Thick Lubricant 125ml

    Sliquid Organics Natural Gel Aloe Based Personal Lubricant je izjemno gost naravni lubrikant na osnovi aloe, prepojen z organskimi botaničnimi izvlečki. Formulirano z enakimi sestavinami kot Sliquid Organics Natural, dodamo dvojno količino rastlinske celuloze, da ustvarimo gost, razkošen gel.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant 150ml

    EasyGlide Sensitive je posebej oblikovan za občutljivo kožo. Ta lubrikant ima formulo na vodni osnovi in je na voljo v priročni steklenički. Izboljša udobje spolnih aktivnosti in obnovi naravno mazanje telesa. Ta lubrikant je združljiv s kondomi iz naravnega kavčuka iz lateksa in vsemi vrstami igrač. Formula je pH-prijazna, veganska in dermatološko testirana.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Aqua Hyaluron + Panthenol 200ml

    Vrhunsko medicinsko mazivo na vodi kurikulum. Vaša koža bo, njena sestava pa je obogatena z hidratizirano hialuronsko kislino in regenerirajočim pantenolom. Torej ne bi bilo učinkovito, ampak bi vas tudi opraskalo in razvijalo. Uživajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Aqua Dildo Pack 175ml

    Vrhunska kvaliteta v originalni embalaži! Prenesite svoje erotične igre v roke maziva, ki se ponaša z prvovrstnimi lastnostmi, edinstvenim receptom in vodno osnovo. Zagotovljene so dolgotrajne mazalne lastnosti in enostavno pranje! Zato se veselite in pustite to seksi stekleničko, ki je nameščena na nočni omarici, vedno pri roki.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Sensitive 250ml

    Imate udobno kožo? V tem primeru potrebuje lubrikant, ki se ne bo prilegal vaši vitalni koži. Mister B LUBE Sensitive ima vse lastnosti običajnega maziva na vodni osnovi in je tudi zelo težko. Ima intenzivne socialne lastnosti in je bogat z regenerativnimi sestavinami, kot sta aloe vera ali vitamin E. Uživajte v kuhinji in prijetno izkušnjo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Mojo Peruvian Ginseng Waterbased Performance Glide 120ml

    Ali morate okrepiti svojo vzdržljivost? Mojo Peruian z blagodejnim ginsengom je tukaj, da vam pomaga ohraniti svojo moč in podaljšati vzdržljivost. Poleg tega je brez parabenov in veganski, zaradi česar je popolnoma varen in prijeten za intimne dele telesa. Uživajte v dolgem ljubljenju!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Bio Natural Lubricant 150ml

    Iščete kvaliteten organski lubrikant z naravnimi sestavinami, ki bo razvajal vaše intimne kraje? Cobeco Bio Natural je prav tak! Je na vodni osnovi in je sestavljen iz 100 % naravnih in veganskih sestavin, ki so zelo nežne do kože. Lubrikant ne vsebuje sintetičnih dišav, barvil ali arom in se ponaša s certifikatom BDiH Natural Product Standard. Uživajte v njegovih hidratantnih učinkih in o tem, kako naravno obnavlja vlago v telesu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Natural Pleasure Waterbased Vegan Lubricant 150ml

    Mazivni gel na vodni osnovi iz kakovostnih naravnih sestavin. Je idealna izbira ne samo za vegane, ampak tudi za vse, ki iščejo mazivo, barvila in konzervanse brez dišav. Steklenica in embalaža sta izdelani iz reciklirane in biološko razgradljive plastike.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • J-Jelly 237ml

    To neverjetno mazivo je varno za lateks, zelo spolzko in je še posebej dobro za vstavljanje velikih predmetov v telo. Za vaše udobje že zmešano.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Male White Lubricant 250ml

    Iščete intimni lubrikant na vodni osnovi z naravno belo barvo? Moški Cobeco White je prav tak! Ima realistično belo barvo, ki simulira spermo, hkrati pa jih ne zamenjate skupaj. Preprosto se širi in prinaša intenzivne in erotične občutke, zato uživajte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Body Lube Water Based 250ml

    Ali najdete intimni lubrikant, ki vam bo zagotovil učinke nizke vlage? Cobeco Body Lube na vodni osnovi bo vaše telo popolnoma napolnil s težo, da boste lahko uživali v ljubezni. Je širok in intenziven. Uživajte v njej v naravi, ki ne bo nikoli motivirala vaših najdražjih!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Women Gentle Light 150ml

    Satisfyer Gentle Light je gel za intimno doživetje, ki je nežen in čuten na dotik zahvaljujoč svoji žametni recepturi. Zagotavlja žametno mehak občutek kože, zaradi česar se stimulacija dojema kot izjemno vznemirljiva. Na voljo je v količini 150 ml, ki bo zaradi svoje količine zdržala dolgo časa, poleg tega pa ima popoln format za potovanja.

    18,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibio Glee Aloe Vera Lubricant 150ml

    Univerzalni lubrikant na vodni osnovi z aloe vero, ki se bo ujemal z vašimi erotičnimi silikonskimi igračami. Je brez vonja in okusa in seks z njim bo neverjetno prijeten in se ne bo nikjer drgnil.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Aqua Water Based Lubricant 250ml

    Za hitro in enostavno mazanje!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs OxLube Liquislik Waterbase PlayLube 250ml

    Oxballs OXLUBE je ultimativna gladka zadeva: lubrikanti, zasnovani tako neverjetno kot naše igralce – vsaka formula ima točno tiste lastnosti, po katerih hrepenimo, ko mažemo obročke Oxballs in raztegovalce žogic, mažemo Oxballs Platinum Silicone Pigholes, čepenje vibratorjev in petelin, zadnje čepe, drkanje. ... in seveda, prekleto.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Lube Tube Semen Lube 100ml

    Vas sperma vznemirja? Ta gel ga zelo intimno spominja in ga posnema. Ustvarjen je na vodni osnovi, je prijetno gladek in ultra drseč. Njegov videz je mlečni, kremast in gost, tako kot pravo seme. Poleg tega je dolgo obstojen in ga je enostavno sprati.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Double-F Neon Fist Lube 250ml

    Ste ljubitelj ekstremnih iger, vključno z božanjem? Iščete lubrikant na vodni osnovi, ki je izjemno učinkovit in varen? Zahvaljujoč svoji bogati konsistenci vam bo ta izjemno močan lubrikant iz Mister B pomagal ne le pri brušenju, ampak tudi pri večjih igračah, poleg tega pa sveti svetlo neonsko rdeče pod modro ali črno svetlobo! Uživajte v zabavnem vznemirjenju in z njim presenetite svojega nasprotnika!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 105 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.