×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti na vodni osnovi 51 - 100 ml

Elementi 97 do 128 od 136 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Oh! Holy Mary Cannabis Sliding Gel 100ml

    Dih jemajoče vznemirjenje in hkrati potrebno mazanje s pridihom konoplje? Oh! Sveta Marija da da! Ta mazalni gel z učinkom segrevanja, ki vsebuje Cannabis Sativa, je bogat z esencialnimi maščobnimi kislinami in vam bo zagotovil vlago na naraven način. Holy Mary Gel deluje izjemno spolzko, poleg tega pa poskrbi za stimulativno segrevanje za še večjo občutljivost vaših intimnih krajev.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Lubricant Tropical Fruit with Honey 100ml

    Medeno sadno in hkrati mehko in naravno mazivo svetovno znane švedske znamke.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Lubricant Set 3x50ml

    Najboljše od Just Glide v praktični 50 ml embalaži po odlični ceni. Vsebuje lubrikante na vodni osnovi, ki so 100% veganski in primerni tudi za občutljivo kožo. Nemastna, brez olja, brez madežev in pralna. Preizkusite jih in majhne uporabite na primer na potovanjih.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Mainsqueeze Waterbased Masturbator Lube 100ml

    Ali sta ti in tvoj Main Squeeze nerazdružljiv par? S tem lubrikantom boste popoln trojček! Opremljen je z natančnim nastavkom, ki je posebej zasnovan za vlaženje notranjosti masturbatorja, in ne samo tisti iz Doc Johnsona, razumel se bo z vsemi igračami!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Thick 100ml

    Mister B LUBE Thick vam ponuja vse vrhunske lastnosti maziva na vodni osnovi in še več! Zaradi svoje goste konsistence zdrži res dolgo in se ne izsuši. Na telesu in igračah bo ostal tako dolgo, kot ga potrebujete. Ne lepi se in je idealen za igranje z vibratorji ali žebljički, saj preprosto ostane na igrači in ne zdrsne.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Bio Intimate Gel Chamomile 100ml

    Ali menite, da dobro naravno mazivo ne more obstajati? Res je nasprotno! Ta čudež na vodni osnovi iz kolekcije Orgie Bio vas bo razvajal s kamilico, v katere antibakterijske in antiseptične učinke boste vzljubili. Ljubite naravo in svoje intimno življenje in uživajte v njeni moči v tem dolgotrajnem mazivu.

    18,90 €

    11,80 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MY.SIZE Lube Me Natural 100ml

    Iščete kvaliteten in dolgo obstojen mazalni gel na vodni osnovi? MY.SIZE. Lubricate vam bo prvič všeč! Uporabljate ga lahko s kondomi in erotičnimi igračami. Torej zadovoljite svoje potrebe!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimina Feminine Moisturizer 75ml

    Intimina Feminine Moisturizer je raztopina na vodni osnovi, obogatena z aloe vero, ki dopolnjuje naravno vlažnost vašega telesa. Ta vodotopna formula je brez glicerina, brez parabenov in usklajena z naravnim pH vašega telesa, ne pušča madežev, ni mastna in ni lepljiva. Pravimo, da ga uporabljajte velikodušno in pogosto!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Aqua Water Based Lubricant 100ml

    Za hitro in enostavno mazanje!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • High On Love Water-Based Lubricant 200mg CBD 100ml

    Znebite se neprijetnosti ljubljenja na luksuzen način. To lubrikant na vodni osnovi iz High On Love je eden najbolj luksuznih v naši ponudbi! Vsebuje 200 mg vrhunskega CBD-ja in ga lahko varno kombinirate s kondomi in spolnimi igračkami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO F1L Advanced Performance Moisturizer 100ml

    Odkrijte vznemirljivo novo raven dolgotrajnega užitka z LELO Advanced Performance Moisturizer. Zasnovan je tako, da poveča naravno vlažnost in pomaga pri zadovoljivih čutnih izkušnjah. Na dotik je svilnato mehak, nelepljiv in ne vsebuje glicerina ali parabenov. Je na vodni osnovi, zato ga lahko kombinirate s kondomi in ne bo dražil niti občutljive kože.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy All-Natural Water-Based Lubricant 59ml

    Iščete prvovrstno mazivo z odlično sestavo ter kakovostno in zanesljivo znamko? Švicarska mornarica postavlja letvico zelo visoko! Njihovi geli so prijetno spolzki, imajo dolgotrajne učinke in bodo v vaše ljubezensko življenje vnesli udobje in veselje. Zaljubite se v žameten občutek, ki popolnoma naravno in enostavno postane del vaše intime.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SKYN® Oh Baby 80ml

    Povečajte svoje možnosti za spočetje, medtem ko uživate v prijetnem in udobnem ljubljenju s tem lubrikantom Skyn Oh Baby! Njegov pH je posebej prilagojen razmnoževanju in nudi moker in spolzek učinek za čustvene intimne trenutke.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Water Based Personal Lubricant Cotton Candy 100ml

    Imate nadvse radi sladko vato? V tem primeru ta slasten lubrikant z okusom sladke vate ne more manjkati na vaši nočni omarici. Njegova sestava je na vodni osnovi, zato se bo ujemal s kondomi in erotičnimi pripomočki ter ga lahko uporabljate vsak dan. Odišavite svoje erotične trenutke s prijetnim sladkim vonjem!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria Feel Banana Water Based Lubricant 60ml

    Obožujete sladko sadje? Kolekcija mazalnih gelov na vodni osnovi Luxuria Feel vsebuje naravne vonje in prinaša maksimalno udobje pri ljubezni ali masaži. Geli so posebej razviti, da odlično navlažijo in poskrbijo, da vaše igre zadišijo čutno. Uživajte v erotiki s pridihom sadja!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight HerSpot Lube Ph Balanced 100ml

    Predstavljamo pH Balanced Lube iz Fleshlight HerSpot! Gre za mazalni gel na vodni osnovi, ki je bil posebej razvit za ženske, da podpira njihovo naravno intimno vlago in zdravje vagine. S tem gelom uživajte v strastnih trenutkih s partnerjem in vznemirljivih trenutkih, ki jih imate zase.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Sensitive 100ml

    Imate občutljivo kožo? V tem primeru potrebuje lubrikant, ki bo nežen do vaše občutljive kože. Mister B LUBE Sensitive ima vse vrhunske lastnosti običajnega maziva na vodni osnovi in je tudi zelo nežen. Ima intenzivne spolzke lastnosti in je obogaten z regeneracijskimi sestavinami, kot sta aloe vera ali vitamin E. Uživajte v gladki in prijetni izkušnji!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Control Lub Gel Aloe 75ml

    Vsak trenutek strasti je dragocen in ta Aloe Lubricating Gel bo poskrbel, da bo kar se da prijeten. Zaradi osvežilnih in vlažilnih lastnosti aloe vere v kombinaciji z mazljivim učinkom gela je ta izdelek idealna izbira v primeru suhih intimnih predelov. Svojim razburljivim trenutkom dodajte svež, čuten in nežen pridih.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Control Lub Gel Chocolate 75ml

    Sladka stran strasti! Ta gel je za vse tiste, ki obožujete vonj po čokoladi. Spopada se s suhostjo intimnega področja in zagotavlja gladko drsenje ter vas ovije v slastno dišavo čokolade. Uživajte v čutnosti, nežnosti in čokoladi!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight HerSpot Lube Sensitive 100ml

    Predstavljamo Sentisive Lube iz Fleshlight HerSpot! Je mazalni gel na vodni osnovi, ki je bil posebej razvit za najbolj občutljive dame in dekleta. Je prijetno gladka in čudovito drsi. Vsebuje veliko vitaminov in naravnih izvlečkov cvetov. Uživajte v strastnih trenutkih s svojim partnerjem in vznemirljivih trenutkih, ki jih imate zase.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • StiVi Spray & Play 2in1 Massage & Glide Gel 100ml

    Si želite uživati v čutni masaži celega telesa in intimnih mest? S StiVi bo čudovito! Je masažni izdelek in hkrati povečuje mazanje. Praktična steklenička obljublja enostaven nanos in neskončno vznemirljive trenutke v dvoje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Water Based Personal Lubricant Cannabis 100ml

    Želite, da so vaše intimne igre še bolj prijetne? Privoščite si neverjetno drsenje s tem gladkim lubrikom na vodni osnovi z okusom konoplje. Preprečuje drgnjenje, razvaja vašo kožo in vsebuje učinkovito olje iz semen Cannabis Sativa. Po želji ga kombinirajte s kondomi in erotičnimi dodatki.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 WaterBased Extreme Lube 100ml

    Iščete lubrikant na vodni osnovi za prijetno (tudi ekstremno) igro? Ta vrhunski gel znamke Stimul8 je zasnovan tako, da vaše intimne izkušnje dvigne na novo raven. Vsebuje sestavino Laureth-9, ki prinaša sprostitev in desenzibilizacijo za nebolečo penetracijo in največji užitek. Povabite ga v svoje ljubezenske igrice, kakršne koli že so, in si privoščite še več udobja in dolgotrajne intimnosti.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuei Inlube Marshmallow 100ml

    Vas rahlo srbi? Končate ga lahko zelo enostavno in prijetno! Opremite se s tem čudovito zračnim teksturiranim gelom za dodatno hrapavost. Ima mehak otip in tudi ekskluzivno formulo, zahvaljujoč kateri je neprekosljivo obstojen. Uživajte v ljubezni, polni opojnega užitka.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Action Water-Based Lubricant 100ml

    Ne želite tvegati? Če izberete ta lubrikantni gel na vodni osnovi, izberete leta dokazane kakovosti v seksi penisu podobni steklenički. Dalo vam bo več udobja med seksom in masturbacijo ter je brezbarvno, brez okusa in brez eteričnih olj

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Double Action Water-Silicone Based CBD & Panthenol 100ml

    Prijeten in varen lubrikant, ki rahlo oslabi občutljivost in omogoča enostavno in udobno vstavljanje brez izsušitve. Njegova silikonsko-vodna osnova, ki vsebuje CBD in pantenol, je zelo prijetna in primerna tako za analno kot vaginalno uporabo. Z njim uresničite vse svoje razburljive sanje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Anal Relaxer 100ml

    Fist Je lubrikant na vodni osnovi. Primerno za uporabo s kondomi iz lateksa.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Glycerine Free Slix Water Based Lube 100ml

    Me You Us Lubrikant na vodni osnovi Slix brez glicerina 100 ml

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuei Inlube Bubble Gum 100ml

    Vas rahlo srbi? Končate ga lahko zelo enostavno in prijetno! Opremite se s tem čudovito zračnim teksturiranim gelom za dodatno hrapavost. Ima mehak otip in tudi ekskluzivno formulo, zahvaljujoč kateri je neprekosljivo obstojen. Uživajte v ljubezni, polni opojnega užitka.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Numbing Lubricant 100ml

    Fist It Numb je lubrikant na vodni osnovi. Primerno za uporabo s kondomi iz lateksa. Dermatološko testirano, brez maščob.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuei Inlube Strawberry 100ml

    Vas rahlo srbi? Končate ga lahko zelo enostavno in prijetno! Opremite se s tem čudovito zračnim teksturiranim gelom za dodatno hrapavost. Ima mehak otip in tudi ekskluzivno formulo, zahvaljujoč kateri je neprekosljivo obstojen. Uživajte v ljubezni, polni opojnega užitka.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuei Naturfluid 100ml

    Mislite, da ni lubrikanta, ki bi bil popolnoma naraven? Morda ne boste verjeli zgolj domišljiji, dokler Naturfluida ne preizkusite sami. Gre za lubrikant na vodni osnovi, primeren ne samo za analno uporabo, ki ob stiku s sluznico ali slino vlaži in drsi še intenzivneje. Samo doživeti morate teksturo in učinke!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 136 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.