×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti na vodni osnovi za spolni odnos

Elementi 97 do 128 od 220 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Ta masažni gel z omamno aromo gozdnih sadežev vas bo navdušil s tremi učinki - masažnim, vlažilnim in mazalnim. Njegova sestava vsebuje 98,1 % naravnih sestavin in sladko aromo gozdnih jagod in sadja ter se ji preprosto ni mogoče upreti. S tem priročnim gelom naj bodo vaši intimni skupni trenutki čudovito sproščujoči.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Ready for Anything Aqua Lubricant 100ml

    Lubrikant na vodni osnovi Ready for Anything zagotavlja dolgotrajno spolzkost in vlažilne lastnosti za boljše intimne igre in stimulacijo. Odličen pripomoček za spalnico, ki ga nanesite na sebe, partnerja in igrače za še bolj gladek užitek.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Cherry 80ml

    BIOglide Cherry - z naravnim vonjem češnje, ki je zares očarljiv, bodo vaše brbončice spodbujene z aromo češnje, ki je primerna za živila. Različica z vonjem in okusom naravne češnje združuje dolgotrajno mazanje s certificiranimi naravnimi sestavinami.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Iščete univerzalen in kakovosten lubrikant, ki bi ga lahko uporabili tudi za masaže? Z Joydivision Aquaglide 2v1 s svežim vonjem limonine trave boste lahko uživali v čutnih doživetjih na vseh delih telesa! Zaradi uravnoteženega pH je idealen ne samo za ljubezenske igre, temveč tudi za masaže. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte priljubljenemu in kakovostnemu nemškemu izdelku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Original Woman Sensitive 120ml

    Swede Original Woman Sensitive je mazalni gel na vodni osnovi z nizko vsebnostjo maščob, obogaten z drugimi sestavinami, ki delujejo preventivno in ščitijo vaginalno okolje.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml 10 pack

    Ali obstaja univerzalno in kakovostno mazivo, ki vas ne bo motilo? Razumemo se, tudi oni so jih sprožili in na koncu smo oblikovali svojega, da bi tudi ti lagal. Predstavljamo SuperLove Natural Waterbased Lubricant, natrijevo mazivo v e-trgovini e-kondomy.cz, spoznajte in izvedite več o tem!

    5,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant Non-perfumed 50ml

    Ty & Já® Unscented Lubricating Gel je izdelek za ohranjanje naravne vlažnosti vaginalnega sonca ter za prijetnejšo in intimno izkušnjo.

    5,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Liquid 250ml

    Edinstvena tekoča konsistenca Joy Division AquaGlide bo naredila vašo ljubezen še bolj prijetno. Učinkovito blaži suhost nožnice in tako zmanjša intimno nelagodje. Poleg tega je izdelek kristalno čist in zelo prijazen tudi do občutljive kože. Naj vas odnese prijeten slap užitka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Strawberry 80ml

    BIOglide jagoda - z zapeljivo sladko noto jagode bo zaradi arome jagode, primerne za živila, spodbudil vaše brbončice. Različica z naravnim vonjem in okusom jagode združuje dolgotrajne drsne lastnosti s certificiranimi naravnimi sestavinami.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Nude 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z blagodejnim lubrikantnim učinkom, zlasti za intenzivni analni seks.

    10,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Visokokakovostni masažni in mazalni gel v enem. Ima neverjetno dolgotrajne mazalne lastnosti, hkrati pa je zelo prijeten in pusti kožo žametno mehko in navlaženo. Poleg tega se ne lepi in ne pušča madežev. In preprosto se ne morete upreti njegovemu svilnatemu dotiku!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Iščete nekaj boljšega od navadnega maziva na vodni osnovi? Nehajte iskati, Pjur Aqua Panthenol bo izpolnil vaše želje nad pričakovanji. Njegovi dolgotrajni mazalni učinki pustijo na koži prijeten občutek, dodan pantenol pa jo nato učinkovito nahrani, regenerira in vlaži. Uživajte v še boljšem seksu!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • JoyDrops Herbal Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Herbal Personal Lubricant Gel se zaradi svojih naravnih rastlinskih sestavin lahko varno uporablja pri spolnih odnosih.

    4,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 240ml

    Prvoslojni mazalni gel na vodni osnovi zagotavlja zelo nizko mazljivost - na osnovi čista celuloza brez parabenov.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Potrebujete, da bolj drsi in je hkrati popolnoma varen za vaša občutljiva področja? Izberite sterilen mazalni gel brez maščob in drugih škodljivih snovi. Europharma E-Ph + je prozorne barve in popolnoma ne draži. Brez skrbi uživajte v vseh igrah s sterilnim lubrikantom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Iščete lubrikant na naravni osnovi, ki ne bo dražil niti najbolj občutljivih intimnih mest? EasyGlide Natural je popolnoma nežen do kože in je tudi dermatološko in klinično testiran ter raziskan. Njegova osnova je vodna, nemastna, ne smrdi, je nevtralna in ima optimalno pH vrednost.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant with Tea Tree Oil 100ml

    Ty & Já® mazalni gel z oljem avstralskega čajevca je sredstvo za prijetnejše intimne izkušnje ter obogatitev in odpravljanje neprijetnih občutkov v primeru premajhne vlage.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Mazivni gel na vodni osnovi kot dodatek naravnemu mazanju. Z njim boste uživali v intenzivnejših izkušnjah, ki se nikoli ne drgnejo, saj gel poveča udobje med seksom in naredi intimnost veliko prijetnejše. Njegova sestava je idealna za uporabo v kombinaciji z erotičnimi igračami in je primerna za solo in parne igre. Praktična črpalka je češnja na torti za enostavno uporabo.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Mazivni gel na vodni osnovi, razvit posebej za ženske in vsebuje naravno aloe vero. Z njim uživajte v več užitka in pustite, da gel poskrbi za vaša občutljiva področja, zahvaljujoč sestavi, ki ustreza zahtevam za intimne zabave žensk. Vsebnost aloe vere nato poskrbi za še intenzivnejše mazanje, hkrati pa neguje kožo in pripomore k temu, da ne izgubi elastičnosti.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Mlečni gel na vodni osnovi, podoben spermi. Creamy je realističen lubrikant, primeren je in ekstra, vendar ni primeren za vaginalno uporabo, ampak tudi za analno uporabo. Dovolj bo malo in rada bi mi bila všeč ta tekstura, podobna sadiki!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Sperm 100ml

    Ali imate zahtevne zahteve za maziva? Želite, da je močan, prijeten, dolgotrajen in spominja na spermo ter ga lahko uporabljate v kombinaciji s kondomi? Fist It Sperm je tukaj za vas, lahko se začnete veseliti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Bio 200ml

    Čist urin narave! Just Glide Bio Lubricant je naravna organska gel vodna osnova v ekološki embalaži. Je brez okusa, dišeče, 100% veganske, kuhane v kombinaciji s kondomi iz zapaha in popolnoma primerne za vsakodnevno uporabo. Uživajte v svojem najdražjem z naravnim organskim mazivom Just Glide.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fruity Strawberry Rhubarb Bliss 50ml

    Slastno dišeča jagoda in rabarbara na vodni osnovi. Njegov uravnotežen pH bo prijeten, pa tudi njegove vlažilne sposobnosti. Je 100% veganski, primeren za uporabo v kombinaciji v kondomih in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Naredite svoje intimne igre in uživajte na polno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Aqua 1000ml

    Aqua je medicinski lubrikant na vodni osnovi z dolgotrajnimi drsnimi lastnostmi - tudi s praktičnim zapiranjem z eno roko.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Slasten lubrikant na vodni osnovi na čokoladni osnovi. Njegov uravnotežen pH bo prijeten, pa tudi njegove vlažilne sposobnosti. Je 100% veganski, primeren za uporabo v kombinaciji v kondomih in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Naredite svoje intimne igre in uživajte na polno!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 120ml

    Dodatna gladkost, dolgotrajno drsenje in občutek mokre svetlobe brez silikona. Vse dobite z Gun Oil H2O.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Vegan Glide 100ml

    Zelo učinkovit intimni lubrikant na vodni osnovi brez konzervansov in s čisto veganskimi sestavinami brez testiranja na živalih.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Kupite vodeno mazivo za vodni sistem, če lahko izberete Just Glide Premium! Oba je obogatena s hialuronsko kislino in pantenolom. Ta sestava vam bo zagotovila nežno vlago in tudi zmanjšala kožo. Uživajte v polni ljubezni s Top Glimple Just Glide Premium!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide 500ml

    BIOglide mazalni gel na vodni osnovi je prvo 100 % naravno mazivo na svetu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • JoyDrops Mint Personal Lubricant Gel 100ml

    Osebni lubrikantni gel JoyDrops® Mint v vaše spolno življenje vnese barvite fantazije. Razveseljuje vas s svojim instinktivnim vonjem.

    4,99 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Aqua Panthenol 30ml

    Iščete nekaj boljšega od navadnega maziva na vodni osnovi? Nehajte iskati, Pjur Aqua Panthenol bo izpolnil vaše želje nad pričakovanji. Njegovi dolgotrajni mazalni učinki pustijo na koži prijeten občutek, dodan pantenol pa jo nato učinkovito nahrani, regenerira in vlaži. Uživajte v še boljšem seksu!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Vegan 2ml 10 pack

    100% vegansko mazivo, sestavljeno samo iz naravnih sestavin in ni testirano na živalih. Uporabite v največji možni meri z lubrikantom, ki se razvija predvsem za ženske, katerih pH se prilagaja ženskemu telesu. Ne vsebuje parabenov, parafinov, glicerina, sintetičnih parfumov ali barvil. Izboljšajte kakovost vašega skupnega življenja!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 220 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.