×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti na vodni osnovi

Elementi 161 do 192 od 382 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Master Series Jizz White Lubricant 488ml

    Vam je všeč tekstura in videz sperme? Si ga želite več, kot vam lahko da penis vašega partnerja? Predstavljamo Jizz Body Glide s kremasto belo teksturo, ki spominja na pravo seme. Je na vodni osnovi, je brez vonja in tudi zelo spolzka ter ne bo ničesar umazala, če jo pomotoma polijete. Primeren je za čutne masaže, vendar zaradi vsebnosti glicerina ni priporočljiv za notranjo uporabo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Lubricant Pink Grapefruit with Mango 50ml

    Sveže dišeče in hkrati mehko in naravno mazivo svetovno znane švedske znamke.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Soothe Anal Lubricant 240ml

    Antibakterijsko mazivo za analni seks. Edini mazalni gel na vodni osnovi z ovojom iz guave za naravni antibakterijski učinek. Vrhunska sestava, brez parabenov in z rastlinskim glicerinom.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur AQUA 2ml 10 pack

    Pjur Aqua je oljni gel na vodni osnovi, ki kožo navlaži, ji doda veliko vlage in pusti nežen smoothie. Zelo primeren je tudi za suho in težko usnje. Združljivo s kondomi iz lat. Idealen je za vse erotične pripombe, še posebej tiste iz silikona in silikona, ki ne poškodujejo površine.

    5,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur AQUA 500ml

    Pjur Aqua je vlažilni gel na vodni osnovi, ki kožo navlaži, ji doda veliko vlage in pusti nežen smoothie. Zelo primeren je tudi za suho in težko usnje. Združljivo s kondomi iz lat. Idealen je za vse erotične pripombe, še posebej tiste iz silikona in kirurškega silikona, ki ne poškodujejo površine.

    62,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Iščete univerzalen in kakovosten lubrikant, ki bi ga lahko uporabili tudi za masaže? Z Joydivision Aquaglide 2v1 boste lahko uživali v čutnih doživetjih na vseh delih telesa! Zaradi uravnoteženega pH je idealen ne samo za ljubezenske igre, temveč tudi za masaže. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte priljubljenemu in kakovostnemu nemškemu izdelku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Sensilube Intimate Gel 40ml

    Durex Sensilube Vaginalno vlažilno sredstvo se lahko kosa z naravo, ko začutite potrebo po dodatnem vaginalnem vlaženju, ki bi vam olajšalo nelagodje.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Hybrid Lubricant Coconut 30ml

    Novost med lubrikanti združuje mazalni gel z naravnim kokosovim oljem, da doseže izjemen izdelek, ki združuje najboljše iz obeh svetov.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Lube4you 100ml

    Eros Lube4you je medicinski lubrikant na vodni osnovi z visokim izkoristkom za uporabo s kondomi iz lateksa in dolgotrajnim drsenjem.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Nevtralen mazalni gel, primeren ne samo za uporabo v kombinaciji z vašim najljubšim masturbatorjem Satisfyer Men. Uživajte v še intenzivnejšem užitku s tem lubrikantom, ki bo podprl pristnost vaših izkušenj. Gel lahko uporabljate v kombinaciji s kondomi in pri ljubezni s partnerjem. Ne vsebuje olj, je izjemno nežen do kože in zagotavlja dolgotrajno mazanje, kar pomeni, da lahko maksimalno uživate v svojih erotičnih trenutkih.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Lubricant Sweet Raspberry Rhubarb 50ml

    Sladka malina in hkrati mehko in naravno mazivo svetovno znane znamke Šved.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Ta masažni gel z omamno aromo gozdnih sadežev vas bo navdušil s tremi učinki - masažnim, vlažilnim in mazalnim. Njegova sestava vsebuje 98,1 % naravnih sestavin in sladko aromo gozdnih jagod in sadja ter se ji preprosto ni mogoče upreti. S tem priročnim gelom naj bodo vaši intimni skupni trenutki čudovito sproščujoči.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Ready for Anything Aqua Lubricant 100ml

    Lubrikant na vodni osnovi Ready for Anything zagotavlja dolgotrajno spolzkost in vlažilne lastnosti za boljše intimne igre in stimulacijo. Odličen pripomoček za spalnico, ki ga nanesite na sebe, partnerja in igrače za še bolj gladek užitek.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Iščete univerzalen in kakovosten lubrikant, ki bi ga lahko uporabili tudi za masaže? Z Joydivision Aquaglide 2v1 s svežim vonjem limonine trave boste lahko uživali v čutnih doživetjih na vseh delih telesa! Zaradi uravnoteženega pH je idealen ne samo za ljubezenske igre, temveč tudi za masaže. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte priljubljenemu in kakovostnemu nemškemu izdelku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Cherry 80ml

    BIOglide Cherry - z naravnim vonjem češnje, ki je zares očarljiv, bodo vaše brbončice spodbujene z aromo češnje, ki je primerna za živila. Različica z vonjem in okusom naravne češnje združuje dolgotrajno mazanje s certificiranimi naravnimi sestavinami.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Original Woman Sensitive 120ml

    Swede Original Woman Sensitive je mazalni gel na vodni osnovi z nizko vsebnostjo maščob, obogaten z drugimi sestavinami, ki delujejo preventivno in ščitijo vaginalno okolje.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml 10 pack

    Ali obstaja univerzalno in kakovostno mazivo, ki vas ne bo motilo? Razumemo se, tudi oni so jih sprožili in na koncu smo oblikovali svojega, da bi tudi ti lagal. Predstavljamo SuperLove Natural Waterbased Lubricant, natrijevo mazivo v e-trgovini e-kondomy.cz, spoznajte in izvedite več o tem!

    5,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Banana 80ml

    Kako bi bilo, če bi seme, ki počiva na vašem obrazu, imelo slasten okus po banani? Na to vprašanje lahko odgovorite zdaj! Cumface Tasty Sperm je posebna tekočina z okusom banane, ki je primerna za uporabo z vašo najljubšo igro Cumface. Ena steklenica zadostuje za do 20 iger. Naj vas poškropijo z bananino spermo!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Liquid 250ml

    Edinstvena tekoča konsistenca Joy Division AquaGlide bo naredila vašo ljubezen še bolj prijetno. Učinkovito blaži suhost nožnice in tako zmanjša intimno nelagodje. Poleg tega je izdelek kristalno čist in zelo prijazen tudi do občutljive kože. Naj vas odnese prijeten slap užitka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant Non-perfumed 50ml

    Ty & Já® Unscented Lubricating Gel je izdelek za ohranjanje naravne vlažnosti vaginalnega sonca ter za prijetnejšo in intimno izkušnjo.

    5,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Strawberry 80ml

    BIOglide jagoda - z zapeljivo sladko noto jagode bo zaradi arome jagode, primerne za živila, spodbudil vaše brbončice. Različica z naravnim vonjem in okusom jagode združuje dolgotrajne drsne lastnosti s certificiranimi naravnimi sestavinami.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Visokokakovostni masažni in mazalni gel v enem. Ima neverjetno dolgotrajne mazalne lastnosti, hkrati pa je zelo prijeten in pusti kožo žametno mehko in navlaženo. Poleg tega se ne lepi in ne pušča madežev. In preprosto se ne morete upreti njegovemu svilnatemu dotiku!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Nude 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z blagodejnim lubrikantnim učinkom, zlasti za intenzivni analni seks.

    10,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Iščete nekaj boljšega od navadnega maziva na vodni osnovi? Nehajte iskati, Pjur Aqua Panthenol bo izpolnil vaše želje nad pričakovanji. Njegovi dolgotrajni mazalni učinki pustijo na koži prijeten občutek, dodan pantenol pa jo nato učinkovito nahrani, regenerira in vlaži. Uživajte v še boljšem seksu!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • JoyDrops Herbal Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Herbal Personal Lubricant Gel se zaradi svojih naravnih rastlinskih sestavin lahko varno uporablja pri spolnih odnosih.

    4,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Waterglide Feel 300ml

    Klasično mazivo na vodni osnovi znamke Waterglide. Je brez okusa, vonja in barve ter zagotavlja dolgotrajno in prijetno mazanje. Z mazalnimi geli Waterglide lahko uživate v čutnem užitku brez tveganja, skrbi in nevšečnosti. Ne vsebujejo sestavin, ki bi lahko poškodovale lateks in so združljive s kondomi in erotičnimi igračami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 240ml

    Prvoslojni mazalni gel na vodni osnovi zagotavlja zelo nizko mazljivost - na osnovi čista celuloza brez parabenov.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Waterglide Natural Feeling 300ml

    Waterglide mazalni gel za svilnat in naraven občutek. Njegova bogata sestava bo podprla vašo čustveno ljubezen. Je brez okusa, vonja in barve ter zagotavlja dolgotrajno in prijetno mazanje. Z mazalnimi geli Waterglide lahko uživate v čutnem užitku brez tveganja, skrbi in nevšečnosti. Ne vsebujejo sestavin, ki bi lahko poškodovale lateks in so združljive s kondomi in erotičnimi igračami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Iščete lubrikant na naravni osnovi, ki ne bo dražil niti najbolj občutljivih intimnih mest? EasyGlide Natural je popolnoma nežen do kože in je tudi dermatološko in klinično testiran ter raziskan. Njegova osnova je vodna, nemastna, ne smrdi, je nevtralna in ima optimalno pH vrednost.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Conceive Plus Fertility Lubricant Pre-Filled Applicators 8x4g

    Uporaba Conceive Plus pri poskusu zanositve lahko pomaga povečati možnosti za naravno spočetje. Lubrikant za plodnost Conceive Plus je edini lubrikant, ki vsebuje bistvene kalcijeve in magnezijeve ione, ki podpirajo proces oploditve. Dodatno mazanje, ki ga zagotavlja Conceive Plus, lahko pomaga povečati možnosti, da spermiji dosežejo jajčece.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Potrebujete, da bolj drsi in je hkrati popolnoma varen za vaša občutljiva področja? Izberite sterilen mazalni gel brez maščob in drugih škodljivih snovi. Europharma E-Ph + je prozorne barve in popolnoma ne draži. Brez skrbi uživajte v vseh igrah s sterilnim lubrikantom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Mazivni gel na vodni osnovi kot dodatek naravnemu mazanju. Z njim boste uživali v intenzivnejših izkušnjah, ki se nikoli ne drgnejo, saj gel poveča udobje med seksom in naredi intimnost veliko prijetnejše. Njegova sestava je idealna za uporabo v kombinaciji z erotičnimi igračami in je primerna za solo in parne igre. Praktična črpalka je češnja na torti za enostavno uporabo.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 382 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.