×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti z okusom

Elementi 65 do 96 od 142 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Shiatsu Love Lubricant Edible Raspberry 75ml

    Želite dobesedno okusiti strast? Užitni mazalni geli na vodni osnovi kakovostne blagovne znamke Shiatsu bodo vaši popolni spremljevalci ne le pri oralnem seksu. Poskusite na primer ta ljubeč okus malin in dodajte razburljivo aromo in okus svojim erotičnim igram.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Gelato Creme Brulee 30ml

    Aromatizirano mazivo na vodni osnovi JO Gelato poveča udobje in intimne igre ter jim podari opojni vonj. Njegova edinstvena sestava vsebuje naravni glicerin, pridobljen na ekološki način iz rastlin in druge kakovostne sestavine, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. Čeprav so slastni okusi maziv Jo Gelato izraziti v njihovi vsebini, ne boste našli sladkorja ali parabenov.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Flavored Lubricant Strawberry 50ml

    Kakovosten lubrikant za vse, ki želijo svoje igre zadišati s seksi jagodnim vonjem. Ne bo le poskrbel za čudovito drsenje, ampak bo razveselil tudi vaše brbončice. Je gladka, obstojna in brez parabenov, ftalatov, glutena in sladkorja. Odobren je s strani zdravnikov in je v skladu s strogimi predpisi EU.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Caramel Toffee 60ml

    Želite, da so vaše uverture še slajše in bolj mazljive? Obnoreli boste z užitnimi lubrikanti Secret Play Sweet Love z omamnimi okusi. Na primer, izberite okus karamelnih bonbonov in z njim pobožajte celotno telo svojega nasprotnika, vključno z erogenimi conami, nato pa to strastno obljubite.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Japanese Mint 75ml

    Želite dobesedno okusiti strast? Užitni mazalni geli na vodni osnovi kakovostne blagovne znamke Shiatsu bodo vaši popolni spremljevalci ne le pri oralnem seksu. Poskusite na primer ta svež okus japonske mete in svojim erotičnim igram dodajte vznemirljivo aromo in okus.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Chocolate Hazelnut 60ml

    Želite, da so vaše uverture še slajše in bolj mazljive? Obnoreli boste z užitnimi lubrikanti Secret Play Sweet Love z omamnimi okusi. Na primer, izberite okus lešnikove čokolade in pobožajte celotno telo svojega nasprotnika, vključno z erogenimi conami, nato pa to strastno obljubite.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Flavored Lubricant Vanilla 50ml

    Kakovosten lubrikant za vse, ki želijo svoje igre zadišati s seksi vonjem vanilije. Ne bo le poskrbel za čudovito drsenje, ampak bo razveselil tudi vaše brbončice. Je gladka, obstojna in brez parabenov, ftalatov, glutena in sladkorja. Odobren je s strani zdravnikov in je v skladu s strogimi predpisi EU.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Butter Rum 57ml

    A pri prenosu misliš "ni"? Je "urin" in je stimulativni gel luksuzne znamke Sensuva. To je najbolj intenziven vznemirljiv gel na trgu! Ne samo, da bo v vašem klitorisu prijetna toplina, ampak bo tudi veličastnost, ko bodo končnice živine v teh mestih začele plesati. Tako se čudim, a dodajam in uživaj v letnem balu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Fresh Strawberries 120ml

    Obožujete okus in okus svežih jagod. V tem primeru boste imeli oralni seks z uporabo tega maziva Intimate Earth. Narejen je iz ekološkega okolja in vam zagotavlja nežno sladkobo, ki ustvarja nevarno odvisnost.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Waterglide Sweet Strawberry 300ml

    Mazivni gel z aromatičnim vonjem po jagodah bo vašim igram dal sadni pridih čutnosti. Je brezbarven in zagotavlja dolgotrajno in prijetno mazanje. Z mazalnimi geli Waterglide lahko uživate v čutnem užitku brez tveganja, skrbi in nevšečnosti. Ne vsebujejo sestavin, ki bi lahko poškodovale lateks in so združljive s kondomi in erotičnimi igračami ter so idealne tudi za oralni seks.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Drunk in Love Foreplay Balm Beer 60ml

    Iščete predalkoholno pijačo in ne pijete? Odkrijte nove intimne balzame z okusnimi (brezalkoholnimi) okusi. Stimulirate lahko svoja vrata, bradavice, erogena področja ali karkoli želite! Dodajte pijačo svoji najljubši pijači svojega partnerja!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Strawberry 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo jagod. Presenetil vas bo s svojo gladkostjo, dolgotrajnimi učinki in popolnoma sladkim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami ter je primeren tudi za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Watermelon 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo melone. Presenetil vas bo s svojo gladkostjo, dolgotrajnimi učinki in popolnoma sladkim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami ter je primeren tudi za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Cinnabun 57ml

    A pri prenosu misliš "ni"? Je "urin" in je stimulativni gel luksuzne znamke Sensuva. To je najbolj intenziven vznemirljiv gel na trgu! Ne samo, da bo v vašem klitorisu prijetna toplina, ampak bo tudi veličastnost, ko bodo končnice živine v teh mestih začele plesati. Tako se čudim, a dodajam in uživaj na letnem balu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Chocolate 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo čokolade. Presenetil vas bo s svojo gladkostjo, dolgotrajnimi učinki in popolnoma sladkim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami ter je primeren tudi za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel White Chocolate 60ml

    Želite, da so vaše uverture še slajše in bolj mazljive? Obnoreli boste z užitnimi lubrikanti Secret Play Sweet Love z omamnimi okusi. Na primer, izberite okus bele čokolade in z njim pobožajte celotno telo svojega nasprotnika, vključno z erogenimi conami, nato pa to strastno obljubite.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Voulez-Vous... Silicon Based Lubricant Pina Colada 35ml

    Ljubite se, masirajte, navdušujte, delajte to lepo, dolgo, prijetno in dišeče. Ta silikonski mazalni gel z vonjem Pina Colady bo vaše erotične trenutke odišavil na nežen in okusen način. Njegov učinek je dolgotrajen, kam bo torej šla vaša strastna pot do nepozabnega orgazma?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Waterglide Fresh Watermelon 300ml

    Mazivni gel z aromatičnim vonjem melone bo vašim igram dal pridih čutnosti. Je brezbarven in zagotavlja dolgotrajno in prijetno mazanje. Z mazalnimi geli Waterglide lahko uživate v čutnem užitku brez tveganja, skrbi in nevšečnosti. Ne vsebujejo sestavin, ki bi lahko poškodovale lateks in so združljive s kondomi in erotičnimi igračami ter so idealne tudi za oralni seks.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Waterglide Vanilla Icecream 300ml

    Mazivni gel z afrodiziačnim vonjem vanilije bo vašim igram dal pridih čutnosti. Je brezbarven in zagotavlja dolgotrajno in prijetno mazanje. Z mazalnimi geli Waterglide lahko uživate v čutnem užitku brez tveganja, skrbi in nevšečnosti. Ne vsebujejo sestavin, ki bi lahko poškodovale lateks in so združljive s kondomi in erotičnimi igračami ter so idealne tudi za oralni seks.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Watermelon 120ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo melone. Predstavil vam bo svojo kakovost, nizke učinke in poln sladek okus brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je z mehkimi kondomi in silikonskimi igračami ter je primeren tudi za vegane.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers Raspberry Tasty Lube 150ml

    Intimni mazalni gel z aromo maline, primeren za intimne/erotične masaže ali klasični seks. Na vodni osnovi - ne pušča madežev. Poveča izkušnjo z nežnim ogrevanjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Waterglide Hot Chocolate 300ml

    Mazivni gel z očarljivim vonjem vroče čokolade bo vašim igram dal pridih čutnosti. Je brezbarven in zagotavlja dolgotrajno in prijetno mazanje. Z mazalnimi geli Waterglide lahko uživate v čutnem užitku brez tveganja, skrbi ali nevšečnosti. Ne vsebujejo sestavin, ki bi lahko poškodovale lateks in so združljive s kondomi in erotičnimi igračami ter so idealne tudi za oralni seks.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Pineapple 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo po ananasu. Presenetil vas bo s svojo gladkostjo, dolgotrajnimi učinki in popolnoma sladkim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami ter je primeren tudi za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Lube Tube Cotton Candy 100ml

    Slastno dišeč in okusen lubrikant na vodni osnovi luksuzne blagovne znamke Orgie. Lube Tube Cotton Candy je mazivo z aromo sladke vate. Uživajte v njegovem dolgotrajnem učinku, ki vam pomaga poslati vesele in intimne trenutke. Prav tako je kot nalašč za oralni seks! Njegova konsistenca ni lepljiva, enostavna za čiščenje in ne pušča madežev na posteljnini.

    14,90 €

    9,95 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 142 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.