×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 33 do 41 od 41 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • MY.SIZE Lube Me Natural 100ml

    Iščete kvaliteten in dolgo obstojen mazalni gel na vodni osnovi? MY.SIZE. Lubricate vam bo prvič všeč! Uporabljate ga lahko s kondomi in erotičnimi igračami. Torej zadovoljite svoje potrebe!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Lube Tube Cotton Candy 100ml

    Slastno dišeč in okusen lubrikant na vodni osnovi luksuzne blagovne znamke Orgie. Lube Tube Cotton Candy je mazivo z aromo sladke vate. Uživajte v njegovem dolgotrajnem učinku, ki vam pomaga poslati vesele in intimne trenutke. Prav tako je kot nalašč za oralni seks! Njegova konsistenca ni lepljiva, enostavna za čiščenje in ne pušča madežev na posteljnini.

    14,90 €

    9,95 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Special Cleaner 200ml

    Tudi posebne igrače potrebujejo posebno nego! Ta čistilni sprej je primeren za orodje in pripomočke iz lateksa, gume ali PVC ali plastike. Še posebej je učinkovit na beljakovinah in njegova uporaba je več kot enostavna.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • intt Vibration! Ganjah Tingling Effect Gel 15ml

    Popoln užitek z okusom konoplje! Ta gel se ne zaman imenuje "tekoči vibrator", saj lahko povzroči vznemirljive valove segrevanja, utripanja in vibriranja več kot 30 minut. Primeren je zanj in zanjo in z njim lahko uživate v vsem - v ljubezni, samozadovoljevanju ali celo v oralnem seksu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Sensitive 100ml

    Imate občutljivo kožo? V tem primeru potrebuje lubrikant, ki bo nežen do vaše občutljive kože. Mister B LUBE Sensitive ima vse vrhunske lastnosti običajnega maziva na vodni osnovi in je tudi zelo nežen. Ima intenzivne spolzke lastnosti in je obogaten z regeneracijskimi sestavinami, kot sta aloe vera ali vitamin E. Uživajte v gladki in prijetni izkušnji!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Double-F Fist Lube 250ml

    Izjemno močno mazivo na vodni osnovi za vsakodnevno uporabo in bolj ekstremne igre. Če imate radi pesti ali velike igrače, ne sme manjkati v vaši obleki. Zagotavlja gladke in dolgotrajne učinke, ki jih boste cenili tudi med masažami. Uživajte v njegovi prijetni sestavi brez izdelkov živalskega izvora.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • YESforLOV Couples Elixir Female Pleasure & Male Performance 30ml

    Orgazmični gel za vse zaljubljene pare! Uživajte v seksi občutkih, izmenjevanju toplote in mraza ter povečajte svoje navdušenje z nanosom gela na penis ali klitoris. Več vzdržljivosti, več vznemirjenja, več užitka, več ljubezni in več orgazmov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Special Cleaner 50ml

    Tudi posebne igrače zahtevajo posebno pozornost! Ta čistilni sprej je primeren za orodje in pripomočke iz lateksa, gume ali PVC ali plastike. Še posebej je učinkovit pri beljakovinah in njegova uporaba je več kot enostavna.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Titan Gel Gold Special Gel for Men 50ml

    Danes se vse več moških zanima za izdelke za izboljšanje moškega počutja. Tako jih mnogi začnejo preizkušati v upanju, da jim bodo pomagali povečati velikost njihove moškosti. Če ste eden od njih, potem obstaja verjetnost, da ste že slišali za izdelek, imenovan Titan Gel original.

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 41 od 41 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.