×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 65 do 87 od 87 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • intt Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15ml

    Imamo nekaj za ljubitelje vodke z energijsko pijačo in tudi vznemirljivih in intenzivnih občutkov. Ta stimulativni gel bo ugajal njemu in njej. Imenuje se tekoči vibrator, povzroča čutno segrevanje in pulziranje ter deluje več kot 30 minut. Z njo uživajte v novi dimenziji z ljubljenjem, samozadovoljevanjem ali oralnim seksom!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel White Chocolate 60ml

    Želite, da so vaše uverture še slajše in bolj mazljive? Obnoreli boste z užitnimi lubrikanti Secret Play Sweet Love z omamnimi okusi. Na primer, izberite okus bele čokolade in z njim pobožajte celotno telo svojega nasprotnika, vključno z erogenimi conami, nato pa to strastno obljubite.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Sensitive 250ml

    Imate udobno kožo? V tem primeru potrebuje lubrikant, ki se ne bo prilegal vaši vitalni koži. Mister B LUBE Sensitive ima vse lastnosti običajnega maziva na vodni osnovi in je tudi zelo težko. Ima intenzivne socialne lastnosti in je bogat z regenerativnimi sestavinami, kot sta aloe vera ali vitamin E. Uživajte v kuhinji in prijetno izkušnjo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Vibration! Ice Tingling Gel 15ml

    Imamo nekaj za ljubitelje mentola in tudi vznemirljivih in intenzivnih občutkov. Ta stimulativni gel bo ugajal njemu in njej. Imenuje se tekoči vibrator, povzroča čuten ledeni oklep, pulziranje in deluje več kot 30 minut. Z njo uživajte v novi dimenziji z ljubljenjem, samozadovoljevanjem ali oralnim seksom!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intome Marathon Delay Spray 15ml

    Ali mora ostati malo dlje v postelji? Za vas imamo pomočnika, s katerim boste uživali v dolgi ljubezni, ki si jo želite. To pršilo bo rahlo omrtvilo vaš penis, vendar vam ne bo prikrajšalo vseh izkušenj. Je na vodni osnovi in je primeren tudi za oralni seks ali uporabo s kondomi. Pokažite dolge in zadovoljive predstave v postelji!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Mint 6g

    Bodite ljubljeni v teh ustih! Je neskončna ločljivost in kratek vibrator. Ali ga je Bog ljubil ali uporabljal za ustne igre? Izbira je vaša! Zato je možno, da so, kot so rdečice pri oralnem seksu, vnetljive, sprejemljive mravljišča in neskončno vnetljive.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Thick 100ml

    Mister B LUBE Thick vam ponuja vse vrhunske lastnosti maziva na vodni osnovi in še več! Zaradi svoje goste konsistence zdrži res dolgo in se ne izsuši. Na telesu in igračah bo ostal tako dolgo, kot ga potrebujete. Ne lepi se in je idealen za igranje z vibratorji ali žebljički, saj preprosto ostane na igrači in ne zdrsne.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Handipop Edible Handjob Massage Gel Blueberry Muffin 125ml

    S Sensuva gelom z okusom borovničevih mafinov lahko vaš nasprotnik zvečer naredite bolj prijeten s popolnoma čutno in dišečo masažo genitalij, ki ga na koncu spremeni v okusno liziko, ki je ne boste želeli dati iz ust.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Sweet Popcorn 6g

    Bodite ljubljeni na tem mestu! Je neskončna ločljivost in kratek vibrator. Ali ga je Bog ljubil ali uporabljal za ustne igre? Izbira je vaša! Zato je možno, da so, kot so rdečice pri oralnem seksu, vnetljive, sprejemljive mravljišča in neskončno vnetljive.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers Raspberry Tasty Lube 150ml

    Intimni mazalni gel z aromo maline, primeren za intimne/erotične masaže ali klasični seks. Na vodni osnovi - ne pušča madežev. Poveča izkušnjo z nežnim ogrevanjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Vibration! Coffee Tingling Gel 15ml

    Imamo nekaj za ljubitelje kave in tudi vznemirljive in intenzivne občutke. Ta stimulativni gel bo ugajal njemu in njej. Imenuje se tekoči vibrator, povzroča čutno segrevanje in pulziranje ter deluje več kot 30 minut. Z njo uživajte v novi dimenziji z ljubljenjem, samozadovoljevanjem ali oralnim seksom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Waterglide Hot Chocolate 300ml

    Mazivni gel z očarljivim vonjem vroče čokolade bo vašim igram dal pridih čutnosti. Je brezbarven in zagotavlja dolgotrajno in prijetno mazanje. Z mazalnimi geli Waterglide lahko uživate v čutnem užitku brez tveganja, skrbi ali nevšečnosti. Ne vsebujejo sestavin, ki bi lahko poškodovale lateks in so združljive s kondomi in erotičnimi igračami ter so idealne tudi za oralni seks.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Lube Tube Cotton Candy 100ml

    Slastno dišeč in okusen lubrikant na vodni osnovi luksuzne blagovne znamke Orgie. Lube Tube Cotton Candy je mazivo z aromo sladke vate. Uživajte v njegovem dolgotrajnem učinku, ki vam pomaga poslati vesele in intimne trenutke. Prav tako je kot nalašč za oralni seks! Njegova konsistenca ni lepljiva, enostavna za čiščenje in ne pušča madežev na posteljnini.

    14,90 €

    9,95 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Brownie 6g

    Bodite ljubljeni v teh ustih! Je neskončna ločljivost in kratek vibrator. Ali ga je Bog ljubil ali uporabljal za ustne igre? Izbira je vaša! Zato je možno, da so, kot so rdečice pri oralnem seksu, vnetljive, sprejemljive mravljišča in neskončno vnetljive.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Wow! Strawberry Ice Bucal Spray 10ml

    Si želiš postati kraljica oralnega seksa? Pri tem vam bo pomagal edinstveni Orgie Wow Spray z okusom jagode, katerega sestava vsebujeta tudi mentol in evkaliptus. Prav ti dve sestavini prijetno stimulirata in prinašata čudovite občutke hlajenja in mravljinčenja.

    22,90 €

    15,63 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Coconut Water-Based Personal Lubricant 30ml

    Za vaš užitek izberite samo izdelke, ki so vam všeč na prvi pogled. Boste vi ta veganski lubrikant s čudovitim vonjem kokosa? Primeren je za samostojne in parne igre ter je kot nalašč tudi za oralni seks!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Vibration! Ganjah Tingling Effect Gel 15ml

    Popoln užitek z okusom konoplje! Ta gel se ne zaman imenuje "tekoči vibrator", saj lahko povzroči vznemirljive valove segrevanja, utripanja in vibriranja več kot 30 minut. Primeren je zanj in zanjo in z njim lahko uživate v vsem - v ljubezni, samozadovoljevanju ali celo v oralnem seksu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Sensitive 100ml

    Imate občutljivo kožo? V tem primeru potrebuje lubrikant, ki bo nežen do vaše občutljive kože. Mister B LUBE Sensitive ima vse vrhunske lastnosti običajnega maziva na vodni osnovi in je tudi zelo nežen. Ima intenzivne spolzke lastnosti in je obogaten z regeneracijskimi sestavinami, kot sta aloe vera ali vitamin E. Uživajte v gladki in prijetni izkušnji!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Vibration! Gin & Tonic Tingling Effect Gel 15ml

    Imamo nekaj za ljubitelje džina in tonija ter vznemirljivih in intenzivnih občutkov. Ta stimulativni gel bo ugajal njemu in njej. Imenuje se tekoči vibrator, povzroča čutno segrevanje in pulziranje ter deluje več kot 30 minut. Z njo uživajte v novi dimenziji z ljubljenjem, samozadovoljevanjem ali oralnim seksom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Skins Natural Delay Serum 30ml

    1 od 3 moških bo v določeni fazi svojega življenja doživel prezgodnjo ejakulacijo (PE). To bo verjetno vplivalo na njihovo duševno zdravje in osebno počutje. Kako ravnati s tem?

    26,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Poeme Dark Chocolate 50ml

    Svojega partnerja spremenite v platno in izrazite svoja čustva z užitnim čokoladnim črnilom. Odprite elegantno steklenico in lahko rišete in pišete s priloženim perom.

    26,90 €

    14,90 €

    Ni na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Poeme Wild Strawberry 50ml

    S sadnim pridihom jagod zapišite najbolj čudovito obljubo ljubezni na kožo tistega, ki ga imate radi. Poslikava telesa s topljivo teksturo in izvrstno aromo, ki je namenjena okušanju s poljubi in uživanju z vsemi petimi čuti.

    26,90 €

    14,90 €

    Ni na zalogi

  • Skins Natural Delay Spray 30ml

    1 od 3 moških bo med določeno fazo hranjenja doživel ejakulacijo (PE). To bo resno vplivalo na njihovo duševno zdravje in osebni sluh. Kako se s tem razumete?

    26,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 87 od 87 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.