×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 129 do 160 od 370 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pjur AQUA 500ml

    Pjur Aqua je vlažilni gel na vodni osnovi, ki kožo navlaži, ji doda veliko vlage in pusti nežen smoothie. Zelo primeren je tudi za suho in težko usnje. Združljivo s kondomi iz lat. Idealen je za vse erotične pripombe, še posebej tiste iz silikona in kirurškega silikona, ki ne poškodujejo površine.

    62,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers HotUP Massage Lube 150ml

    Inovativna sestava masažne lube HotUP 150 ml vam zaradi edinstvene sestave omogoča združitev prednosti treh izdelkov v enem! Zasnovan je za vse, ki želijo popestriti intimno vzdušje v spalnici.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Iščete univerzalen in kakovosten lubrikant, ki bi ga lahko uporabili tudi za masaže? Z Joydivision Aquaglide 2v1 boste lahko uživali v čutnih doživetjih na vseh delih telesa! Zaradi uravnoteženega pH je idealen ne samo za ljubezenske igre, temveč tudi za masaže. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte priljubljenemu in kakovostnemu nemškemu izdelku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Hybrid Lubricant Coconut 30ml

    Novost med lubrikanti združuje mazalni gel z naravnim kokosovim oljem, da doseže izjemen izdelek, ki združuje najboljše iz obeh svetov.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Warming Lubricant 150ml

    Sanjate o čutnih izkušnjah? EasyGlide Warmink ing bo poskrbel za oba! Je visokokakovosten mazalni gel na vodni osnovi certificiranega nemškega proizvajalca (brez zajca v vrečki). Njegova posebna nemastna sestava se ne obarva in se zlahka odstrani. Konzistenca je prijetna za kožo in ne smemo zamuditi najboljšega - vznemirljivega ogrevalnega učinka, ki vas bo zares razgrel!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Sensilube Intimate Gel 40ml

    Durex Sensilube Vaginalno vlažilno sredstvo se lahko kosa z naravo, ko začutite potrebo po dodatnem vaginalnem vlaženju, ki bi vam olajšalo nelagodje.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Slick'n'Slide 20ml

    Samo najboljše za njegovo moškost.

    6,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Eros Lube4you 100ml

    Eros Lube4you je medicinski lubrikant na vodni osnovi z visokim izkoristkom za uporabo s kondomi iz lateksa in dolgotrajnim drsenjem.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Silicone Lubricant 1000ml

    Silikonsko mazivo EasyGlide. Idealen za masaže. V nasprotju z lubrikanti na vodni osnovi se silikonski lubrikanti ne izsušijo hitro.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Nevtralen mazalni gel, primeren ne samo za uporabo v kombinaciji z vašim najljubšim masturbatorjem Satisfyer Men. Uživajte v še intenzivnejšem užitku s tem lubrikantom, ki bo podprl pristnost vaših izkušenj. Gel lahko uporabljate v kombinaciji s kondomi in pri ljubezni s partnerjem. Ne vsebuje olj, je izjemno nežen do kože in zagotavlja dolgotrajno mazanje, kar pomeni, da lahko maksimalno uživate v svojih erotičnih trenutkih.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Superglide Edible Waterbased Lubricant Pineapple 75ml

    Enostavno se ne morete zaljubiti v čudovit vonj po ananasu tega lubrikanta na vodni osnovi! Še več – ne le lepo diši, ampak ima tudi čudovit okus. Tako lahko vaš oralni seks dobi nov sladko vznemirljiv okus, v katerem bosta uživala oba partnerja! Ste še vedno oklevani? daj no…

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Lubricant Sweet Raspberry Rhubarb 50ml

    Sladka malina in hkrati mehko in naravno mazivo svetovno znane znamke Šved.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Silicone Lubricant 150ml

    Visokokakovosten silikonski mazalni gel, primeren tako za intenzivne stike kot za masaže. Ne izsuši in vam zagotavlja dolgotrajno mazanje. Z njim prihaja na trg certificiran nemški proizvajalec, tako da ste lahko prepričani v svojo zdravstveno varnost.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Ta masažni gel z omamno aromo gozdnih sadežev vas bo navdušil s tremi učinki - masažnim, vlažilnim in mazalnim. Njegova sestava vsebuje 98,1 % naravnih sestavin in sladko aromo gozdnih jagod in sadja ter se ji preprosto ni mogoče upreti. S tem priročnim gelom naj bodo vaši intimni skupni trenutki čudovito sproščujoči.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman 10ml

    Pjur Woman - je visoko koncentriran, lahek silikonski mazalni gel, primeren za vsakodnevno uporabo. Zasnovan je bil za posebno občutljivo in privlačno žensko kožo. Pri nas bo vse na prvem mestu!

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Ready for Anything Aqua Lubricant 100ml

    Lubrikant na vodni osnovi Ready for Anything zagotavlja dolgotrajno spolzkost in vlažilne lastnosti za boljše intimne igre in stimulacijo. Odličen pripomoček za spalnico, ki ga nanesite na sebe, partnerja in igrače za še bolj gladek užitek.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Iščete univerzalen in kakovosten lubrikant, ki bi ga lahko uporabili tudi za masaže? Z Joydivision Aquaglide 2v1 s svežim vonjem limonine trave boste lahko uživali v čutnih doživetjih na vseh delih telesa! Zaradi uravnoteženega pH je idealen ne samo za ljubezenske igre, temveč tudi za masaže. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte priljubljenemu in kakovostnemu nemškemu izdelku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Cherry 80ml

    BIOglide Cherry - z naravnim vonjem češnje, ki je zares očarljiv, bodo vaše brbončice spodbujene z aromo češnje, ki je primerna za živila. Različica z vonjem in okusom naravne češnje združuje dolgotrajno mazanje s certificiranimi naravnimi sestavinami.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Original Woman Sensitive 120ml

    Swede Original Woman Sensitive je mazalni gel na vodni osnovi z nizko vsebnostjo maščob, obogaten z drugimi sestavinami, ki delujejo preventivno in ščitijo vaginalno okolje.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml 10 pack

    Ali obstaja univerzalno in kakovostno mazivo, ki vas ne bo motilo? Razumemo se, tudi oni so jih sprožili in na koncu smo oblikovali svojega, da bi tudi ti lagal. Predstavljamo SuperLove Natural Waterbased Lubricant, natrijevo mazivo v e-trgovini e-kondomy.cz, spoznajte in izvedite več o tem!

    5,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant Non-perfumed 50ml

    Ty & Já® Unscented Lubricating Gel je izdelek za ohranjanje naravne vlažnosti vaginalnega sonca ter za prijetnejšo in intimno izkušnjo.

    5,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Liquid 250ml

    Edinstvena tekoča konsistenca Joy Division AquaGlide bo naredila vašo ljubezen še bolj prijetno. Učinkovito blaži suhost nožnice in tako zmanjša intimno nelagodje. Poleg tega je izdelek kristalno čist in zelo prijazen tudi do občutljive kože. Naj vas odnese prijeten slap užitka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml

    Iščete univerzalno in kakovostno mazivo, ki vas nikoli ne bo razočaralo? Popolnoma te razumemo, tudi njega smo iskali, a smo na koncu ustvarili svojega, da bi bilo tudi tebi lažje. Predstavljamo SuperLove Natural Waterbased Lubricant, sodno mazivo v e-trgovini e-kondomy.cz, spoznajte in izvedite več o tem!

    1,49 €

    0,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Strawberry 80ml

    BIOglide jagoda - z zapeljivo sladko noto jagode bo zaradi arome jagode, primerne za živila, spodbudil vaše brbončice. Različica z naravnim vonjem in okusom jagode združuje dolgotrajne drsne lastnosti s certificiranimi naravnimi sestavinami.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Visokokakovostni masažni in mazalni gel v enem. Ima neverjetno dolgotrajne mazalne lastnosti, hkrati pa je zelo prijeten in pusti kožo žametno mehko in navlaženo. Poleg tega se ne lepi in ne pušča madežev. In preprosto se ne morete upreti njegovemu svilnatemu dotiku!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Nude 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z blagodejnim lubrikantnim učinkom, zlasti za intenzivni analni seks.

    10,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Iščete nekaj boljšega od navadnega maziva na vodni osnovi? Nehajte iskati, Pjur Aqua Panthenol bo izpolnil vaše želje nad pričakovanji. Njegovi dolgotrajni mazalni učinki pustijo na koži prijeten občutek, dodan pantenol pa jo nato učinkovito nahrani, regenerira in vlaži. Uživajte v še boljšem seksu!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • JoyDrops Herbal Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Herbal Personal Lubricant Gel se zaradi svojih naravnih rastlinskih sestavin lahko varno uporablja pri spolnih odnosih.

    4,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman 30ml

    pjur® Woman je bil zasnovan posebej za ženske, prilagojen njihovemu udobju, užitku in čutnosti.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 240ml

    Prvoslojni mazalni gel na vodni osnovi zagotavlja zelo nizko mazljivost - na osnovi čista celuloza brez parabenov.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LOAD 50ml

    Hibridni mazalni gel, ki predstavlja popolno mešanico vode in silikona. Z njim dobite svilnato gladek in dolgotrajen učinek, vendar se zelo enostavno spere. Združljiv je s kondomi in erotičnimi pripomočki iz vseh materialov, vključno s silikonom, lateksom, steklom, kovino, gumo in drugimi. Uživajte v vsestranskem osebnem mazivu za vse priložnosti!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Iščete lubrikant na naravni osnovi, ki ne bo dražil niti najbolj občutljivih intimnih mest? EasyGlide Natural je popolnoma nežen do kože in je tudi dermatološko in klinično testiran ter raziskan. Njegova osnova je vodna, nemastna, ne smrdi, je nevtralna in ima optimalno pH vrednost.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 370 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.