×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 33 do 64 od 87 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

    Poskrbite za svojo najljubšo erotično igračo in vam bo z ljubeznijo služila dolga dolga leta. Satisfyer Men Cleansing Sprey je namenjen rednemu čiščenju, kar bi moralo biti samoumevno za erotične igrače. To dezinfekcijsko pršilo je celovita zaščita pred bakterijami in virusi, njegova uporaba pa preprečuje neprijetne okužbe in druge bolezni.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Mouthwatering Spray 13ml

    Ali hrepeniš po popolni uverturi? Preizkusite enega od neverjetnih izdelkov iz luksuzne kolekcije Slow Sex, ki vam bo pokazal nove načine stimulacije. Na primer ta sprej za spodbujanje sline, s katerim lahko uživate v še bolj seksi oralnih igrah, saj je slina najbolj neprijetno mazivo! Okus in okus…

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Deeply Love You Spearment Throat Relaxing Spray 30ml

    Ali mu želite pokazati, kako globoko je vaše grlo? Za vas imamo skrivno orožje, s katerim boste postali druga Linda Lovelace! To je pršilo prijetnega okusa, katerega naloga je omrtvičiti vaš vrat in sprostiti mišice. Poglobite svojo ljubezen!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Spencer & Fleetwood Blow Job Spray

    Se vam ali vašemu partnerju zgodi, da včasih ne marate oralnega seksa? S tem sprejem ne bo izgovorov! Je prijetnega okusa po meti in ga morate le poškropiti v usta. Dober tek!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • IntimateLine T5 Spray 5ml

    Nova nežna sestava pršila za upočasnitev ejakulacije in podaljšanje spolnega odnosa. Izjemen izdelek iz naravnih snovi, ki ne hladi in ne vsebuje lidokaina, benzokaina ali drugih lokalnih anestetikov.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Oral Delight Arousal Gel Strawberry Sensation 30ml

    Ali vam včasih niso všeč ustne igre ali pa želite, da so malo slajše in zabavnejše? Poskusite s System Jo Oral gelom z okusom jagode. Poleg čudovitega vonja deluje tudi hladilno, ki bo razveselila njega in njene genitalije. Zato pridite in uživajte ob dobrem kadilcu ali lizanju!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur We-Vibe Clean 100ml

    Razkužilni sprej Pjur We-Vibe Clean je bil posebej razvit za vse erotične pripomočke We-Vibe.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

    To edinstveno razkužilo za igrače je sestavljeno iz naravnih čistilnih sestavin, kot so olje čajevca, olje sivke ali antibakterijska naravna sestavina lubja guave pod blagovno znamko podjetja.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers MAXILONG Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Intimno pršilo z učinkom takojšnjega povečanja penisa z boljšo prekrvavitvijo. Diskretna uporaba pred spolnim odnosom.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B CLEAN 200ml

    Razkužilo, primerno za razkuževanje različnih površin, orodij in igrač po kliničnih kriterijih.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Anal Gel 50ml

    Analni dodatek k Cannabis Oh! Svete Marijine družine! Je nov inovativen lubrikant, posebej zasnovan za analni seks. Te igre zahtevajo posebno mazanje, da preprečite kakršno koli nelagodje, ta gel pa je čudovito obstojen, pomaga pri sprostitvi in vsebuje naravne sestavine brez nepotrebnih silikonov.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Mazivni gel na vodni osnovi, razvit posebej za ženske in vsebuje naravno aloe vero. Z njim uživajte v več užitka in pustite, da gel poskrbi za vaša občutljiva področja, zahvaljujoč sestavi, ki ustreza zahtevam za intimne zabave žensk. Vsebnost aloe vere nato poskrbi za še intenzivnejše mazanje, hkrati pa neguje kožo in pripomore k temu, da ne izgubi elastičnosti.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • beGLOSS Easy Glide Premium 250ml

    V omari imate res odlične kose iz lateksa, a ko jih oblečete, ste nervozni, da jih boste strgali, tako da jih skoraj ne nosite? Odložite te skrbi za glavo in uživajte v svojih krpah iz lateksa beGLOSSEM Glide Premium v celoti, udobno in kadar koli. Poskrbite jim za potrebno nego in uživajte v udobnem oblačenju in nošenju.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Time Lag Delay Spray 25ml

    Mislite, da boste zdržali malo? Ne skrbite, niste sami in obstaja način, kako podaljšati svojo ljubezen! To pršilo ima edinstveno formulo in vsebuje naravne sestavine namesto kemikalij, tako da vam ni treba skrbeti, da bo vaš penis trajno omrtvičen. Zadovoljite sebe in svoje ljubljene!

    22,90 €

    14,58 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria Rear Pleasure Anal Relaxing Spray 20ml

    So vaše analne igre včasih malo boleče? To ni nenormalno in ta analni sprej, na primer, vam lahko pomaga pri bolečinah. Ne le vlaži, ampak tudi prijetno sprošča, zato poskrbi, da analne mišice niso napete in lahko uživate v popolnem analnem užitku. Uničite vse, kar vam preprečuje, da bi v celoti uživali v analni igri.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Rhino Long Power Spray 10ml

    Rhino Long Power pršilo je sredstvo za upočasnitev ejakulacije pri moških. Je izdelek, ki vsebuje učinkovite zeliščne izvlečke iz kitajske medicine.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Extended Love Top Level 3 30ml

    Majhno, a učinkovito pršilo za podaljševanje ljubezenskih iger. Zahvaljujoč izjemno močni formuli boste uživali v dolgotrajni intenzivni izkušnji s svojo ljubico.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Mazivni gel na vodni osnovi, razvit posebej za ženske in vsebuje naravno aloe vero. Z njim uživajte v več užitka in pustite, da gel poskrbi za vaša občutljiva področja, zahvaljujoč sestavi, ki ustreza zahtevam za intimne zabave žensk. Vsebnost aloe vere nato poskrbi za še intenzivnejše mazanje, hkrati pa neguje kožo in pripomore k temu, da ne izgubi elastičnosti.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Toy Silicone Glide 100ml

    Prvi silikonski lubrikant, ki ga lahko kombinirate s silikonskimi erotičnimi pripomočki. Svetovno priljubljena blagovna znamka Eros je to mazivo razvila posebej zato, da bodo ljubitelji silikonskih igrač in silikonskih maziv končno zadovoljni! Zato položite svoj strah za glavo in uživajte v dolgotrajnih učinkih gela na osnovi silikona skupaj z vašimi najljubšimi orodji.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

    Vaši ljubljeni erotični pripomočki si zaslužijo vašo skrb, tako kot vi zaslužite njihove vznemirljive funkcije. To higiensko čistilo v razpršilu je čudovito nežno in primerno tudi za občutljive površine. Ne vsebuje alkohola in njegova redna uporaba bo bistveno podaljšala življenje vaših hišnih ljubljenčkov.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Anal Clean 100ml

    Prvo čistilo erotičnih pripomočkov na svetu, ki je zasnovano posebej za analne igrače. Blagovna znamka Bathmate prihaja na trg in lahko ste prepričani, da bo varno odstranila vse bakterije in iztrebke iz vaših igrač.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Vegan 30ml

    100% vegansko mazivo, sestavljeno samo iz naravnih sestavin in ni testirano na živalih. Uživajte v popolnem užitku z lubrikantom, razvitim posebej za ženske, katerega pH se prilagaja ženski sluznici. Ne vsebuje parabenov, parafinov, glicerina, sintetičnih parfumov ali barvil. Izboljšajte kakovost svojega spolnega življenja!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers TightUP Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Intimno pršilo za lažji orgazem. Učinek zožitve nožnice zaradi krepitve in izboljšanja prožnosti nožnice, kar vodi v povečan libido in večji užitek.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Female Spray Intimate Tighten Cream 5ml

    Gel za izboljšanje elastičnosti vaginalne stene in predvsem za njeno zategovanje. Z redno uporabo si boste pomagali pridobiti trdnejšo, a hkrati ožjo nožnico, ki prinaša tudi bonuse za hladne in intenzivnejše erotične izkušnje. Preizkusite ta učinkovit in cenovno ugoden izdelek in svoji lupini dodajte iskrico in mladost!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Vegan 100ml

    100% vegansko mazivo, sestavljeno samo iz naravnih sestavin in ni testirano na živalih. Uporabite v največji možni meri z lubrikantom, ki se razvija predvsem za ženske, katerih pH se prilagaja ženskemu telesu. Ne vsebuje parabenov, parafinov, glicerina, sintetičnih parfumov ali barvil. Izboljšajte kakovost vašega skupnega življenja!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Flavored Lubricant Caramel 50ml

    Kakovosten lubrikant za vse, ki želijo svoje igre zadišati s seksi vonjem slane karamele. Ne bo le poskrbel za čudovito drsenje, ampak bo razveselil tudi vaše brbončice. Je gladka, obstojna in brez parabenov, ftalatov, glutena in sladkorja. Odobren je s strani zdravnikov in je v skladu s strogimi predpisi EU.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shiatsu Anal Relax Spray Beginners 50ml

    Boste začeli z analnim ljubljenjem in vsem, kar je s tem povezano? Pripeljite idealno pomočnico v obliki pršila. Shiatsu Anal Relax je edinstveno pršilo, ki vam bo pomagalo sprostiti analne mišice in narediti vašo kožo prožno. Poskusite analno penetracijo brez bolečin!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Edinstveno mazivo na vodni osnovi z lastnostmi olja. Zelo spolzek vlažilni gel preprečuje odrgnine in odrgnine. Primerno tudi za masažo.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Penis Cleaner 150ml

    Higiena vam mora biti vedno na prvem mestu, zato morate biti pozorni ne le na čistočo svojih erotičnih pripomočkov, temveč tudi na čistočo in svežino vašega penisa. S tem izdelkom si boste zagotovili čisto lilijo kot lilija. Poleg tega Boners Penis Cleaner kožo neguje. Je zelo enostaven za uporabo, nanesite ga na penis in ga vtrite, lahko ga uporabite tudi namesto intimnega mila.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT eXXtreme Anal Spray 50ml

    Ali imate radi intenzivno analno igro in seks? Dajte svojemu anusu potrebno sprostitev, da preprečite poškodbe, tudi med divjimi in poželjivimi norčijami. Opremite se z analnim sprejom HOT eXXtreme, ki je udoben za nanašanje in vaša zadnja vrata bodo z njim doživela popolno zadovoljstvo.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Wild Stud Delay Spray 22ml

    Ekstra močno pršilo za vse, ki trpijo za prezgodnjim vrhuncem! Ima blag anestetični učinek, ki resnično učinkovito pomaga odložiti ejakulacijo, ki se pogosto zgodi, preden je zaželena. Uporaba pršila je zelo enostavna, ljubljenje pa daljše in boljše. Kaj torej še čakati?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers POTENCY Spray STRONG FORMULA + ENERGY 50ml

    Intimno pršilo za podporo erekcije zahvaljujoč vsebnosti aktivnih naravnih snovi. Diskreten pomočnik pri erekciji.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 87 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.