×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 33 do 64 od 108 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Izjemno učinkovit intimni lubrikant na vodni osnovi, ne pušča madežev, izredno vlaži, preprečuje draženje in odrgnine.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    Analni mazalni gel na vodni osnovi, s katerim lahko uživate v super vznemirljivem toplem oklepu. Le malo pihanja ali drgnjenja in pojavila se bo prijetna toplina, ki bo vašim backdoor igram dodala novo dimenzijo. Lubrikant je na vodni osnovi, ima dolgotrajne učinke, se ne lepi in je kompatibilen s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 237ml

    Dodatna fleksibilnost, hrapavost površine in mokra svetloba brez silikona. Napolnite vse z Gun Oil H2O.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BUTTR Fisting Gel 500ml

    BUTTR Fisting Gel je idealen za uporabo pri fistingu in analni penetraciji. Gel za fisting je gostejši od standardnih lubrikantov, zato je penetracija bolj gladka. Zaradi formule na vodni osnovi je izdelek primeren za uporabo s silikonskimi spolnimi igračami in kondomi iz lateksa. Lubrikant za fisting lahko sperete z vodo. Je nežen do kože, dolgo časa ostane gladek in ne vsebuje parfumov. Velika posodica olajša nadaljnji nanos dodatnega lubrikanta, zato se morate osredotočiti le na užitek.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Maziva Joydivision so kakovostni nemški izdelki, preizkušeni skozi čas! Z Aquaglide Neutral se boste lahko popolnoma potopili v razburljive igre zahvaljujoč njegovi dolgotrajni mazalni sposobnosti in optimalni ravni vlažnosti v nekaj kapljicah. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte najbolj priljubljenemu mazivu na evropskem trgu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pjur Woman Vegan 30ml

    100% vegansko mazivo, sestavljeno samo iz naravnih sestavin in ni testirano na živalih. Uživajte v popolnem užitku z lubrikantom, razvitim posebej za ženske, katerega pH se prilagaja ženski sluznici. Ne vsebuje parabenov, parafinov, glicerina, sintetičnih parfumov ali barvil. Izboljšajte kakovost svojega spolnega življenja!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    BIOglide mazalni gel na vodni osnovi je prvo 100 % naravno mazivo na svetu. Vse komponente BIO glide so proizvedene na naravni ali biotehnološki osnovi. Gel se zelo dobro prenaša, je nežen do kože in podpira uravnotežen pH naravnega vaginalnega okolja.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Kakovostno in učinkovito mazivo na vodnem znaku oznake System JO. Poslanec je s francoskim mentolom, vendar bo povečal vašo sprejetost in navdušenje za intenzivnejše življenje. Zagotovo boste cenili njegove učinke z majhnim učinkom, veselje in združljivost z erotičnimi opomniki in kondomi.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers LibidoUP GEL INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Intimni lubrikant za povečanje libida pri ženskah, več izkušenj in lažji orgazem. Ekskluzivni mazalni gel.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Maziva Joydivision so kakovostni nemški izdelki, preizkušeni skozi čas! Z Aquaglide Neutral se boste lahko popolnoma potopili v razburljive igre zahvaljujoč njegovi dolgotrajni mazalni sposobnosti in optimalni ravni vlažnosti v nekaj kapljicah. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte najbolj priljubljenemu mazivu na evropskem trgu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Performance Water + Silicone 20ml

    Ali sanjate o dolgi ljubezenski zvezi? Just Glide Performance vam bo pri tem pomagal! Je medicinsko mazivo na vodni osnovi s silikonom, kar pomeni, da ima neverjetno spolzko teksturo in zagotavlja dolgotrajno mazanje. Zahvaljujoč njej bo koža čudovito mehka in gladka. Dajte mu priložnost in se ljubite z njim, dokler želite!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Anal Relaxer 500ml

    Lubrikant na vodni osnovi, posebej zasnovan za fistiške igre, ki bodo udobnejše kot kdaj koli prej. Njegova sestava vam bo pomagala, da se znebite neprijetne bolečine, ki pogosto spremlja te užitke. Idealen je za bolj izkušene posameznike ali vsaj za tiste, ki so že vajeni »nekaj prstov«.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Iščete lubrikant na vodni osnovi, ki bi ga uporabljali tudi za masaže? EasyGlide 2v1 je primeren tako za čutne masaže kot tudi za erotične igre in ljubezen! Je prozoren, nemasten in vam bo dal neverjetno dolgotrajne učinke. Ima nevtralen okus in aromo, zahvaljujoč tesnilu pa ga je enostavno dozirati. Uživajte v masaži in seksu z njim!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Sanjate o čutnih izkušnjah? EasyGlide Cooling bo poskrbel za oba! Je visokokakovosten mazalni gel na vodni osnovi certificiranega nemškega proizvajalca (brez zajca v vrečki). Njegova posebna nemastna sestava se ne obarva in se zlahka odstrani. Konzistenca je prijetna za kožo in ne smemo zamuditi najboljšega - vznemirljivega hladilnega učinka, ki vas bo zares razgrel!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Toy Lube 50ml

    Iščete mazalni gel, ki bo všeč vašim erotičnim igračam? Just Glide je bil zasnovan posebej za kombinacijo z igračami, seveda pa ga lahko uporabite tudi za sproščeno ljubljenje. Je izjemno debel in omogoča gladek in tekoč seks v katerem koli položaju in s kakršno koli pomočjo!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Hybride Power Anal 200ml

    Prepustite se vznemirljivemu analnemu seksu, ki bo ta hibridni lubrikant svetovno znane blagovne znamke Eros naredil bolj prijeten. Njegova osnova sta voda in silikon hkrati in ima super močne in predvsem dolgotrajne spolzke lastnosti. Eros Hybride Power Anal je točno tisto, kar ste zamudili, da bi izpopolnili svoje analne norčije.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Vegan 100ml

    100% vegansko mazivo, sestavljeno samo iz naravnih sestavin in ni testirano na živalih. Uporabite v največji možni meri z lubrikantom, ki se razvija predvsem za ženske, katerih pH se prilagaja ženskemu telesu. Ne vsebuje parabenov, parafinov, glicerina, sintetičnih parfumov ali barvil. Izboljšajte kakovost vašega skupnega življenja!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Zakaj kupiti navaden lubrikant na vodni osnovi, če lahko izberete Just Glide Premium! Obogaten je s hialuronsko kislino in pantenolom. Zahvaljujoč tem sestavinam vam bo zagotovila dolgotrajno vlaženje in tudi pomirila kožo. Uživajte v popolnem ljubljenju z vrhunskim mazivom Just Glide Premium!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 3ml

    Ali želite uživati v svojih najljubših analnih igrah? Mojo Anal Relaxing je gel z dodatkom olivnega olja, ki hvali tiste, ki ga z lahkoto uporabljajo na najbolj učinkovit in koristen način, s katerim bi vam bilo bolj udobno. Sprostite se in dovolite nam, da prevzamemo vaš analni davek.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Jar 1000ml

    Obvezno za ljubitelje ljubezni! To prvovrstno in profesionalno mazivo za vodni sistem ne bi smelo pustiti kompromisov pri vaši negi, če ste padli v prve igre in trpite zaradi učinkov zmogljivosti in kakovostnih dodatkov. Škodljivka Olajšal bo prodiranje v telo, telo pa bo udobno in kuhano. Uživajte v svojih skrbeh na igrišču!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Iščete lubrikant na vodni osnovi, ki izgleda kot sperma? EasyGlide White je prav takšen in izgleda in se počuti kot sperma. Je ekstra razburljiv dodatek, ki je nežen do kože, ni masten in ima optimalno pH vrednost. Poleg tega je tudi klinično in dermatološko testiran, njegova aroma in okus pa sta nevtralna.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B FIST Sensitive 500ml

    Takoj, ko je zabava zabavna, ne smeš jesti pred lastnimi vrati, če slišiš, da je nesprejemljivo. Je le nekoliko bolj občutljiv in potrebuje posebnost, na primer v obliki Mister B FIST Sensitive Lubricant. Je hibridno mazalno lepilo, ki je idealno za težke igre ali peskanje in vsebuje obe regenerativni sestavini, kot sta aloe vera ali vitamin E. Uporaba v hrani ter prijetna izkušnja in udobje.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Male Anal Lubricant 250ml

    Iščete intimno mazivo z izjemno gosto in spolzko teksturo? Male Cobeco Anal Lubricant je zaradi svojih izjemnih lastnosti še posebej primeren za analno uporabo. Ima dih jemajoč vlažilni učinek in bo naravno napolnil z vlago v telesu. Uživajte v večjem udobju med analnim ali vaginalnim ljubljenjem!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    AQUAglide vam bo zagotovil neskončne ure predanosti in fuzije. Obožujejo ga milijoni povezanih strank po vsem svetu, ker je kristalno čist in izjemno nežen do občutljive kože.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Unscented 57ml

    Ali veste, kaj pomeni "nor" v prevodu? Je "močan" in prav to je ta stimulativni gel luksuzne znamke Sensuva. To je najbolj intenziven vznemirljiv gel na trgu! Ne samo, da bo v vašem klitorisu vzbujalo prijetno tople občutke, ampak bo tudi občutek, kot da vam živčni končiči na teh mestih začnejo plesati. Ja, tako divje bo, zato pridite in uživajte v vročem plesu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It 500ml

    Obvezno za ljubitelje pesti! To prvovrstno in profesionalno mazivo na vodni osnovi ne bi smelo manjkati v vaši opremi, če ste padli na igrice pesti in hkrati trpite zaradi učinkovitih in kakovostnih dodatkov. Pest Omogočala bo, da pesti zlahka prodrejo in vaše telo bo prijetno in varno. Uživajte v svojih strastih na polno!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    Hybrid mazivo System JO vam bo zagotovilo prvovrstno mazanje! 50 % je na vodni osnovi, preostalih 50 % pa na osnovi silikona. Je gladka, prijetna in dolgo obstojna, se nikoli ne lepi in se udobno spere z vodo. Združljiv je z erotičnimi igračami in kondomi.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Glycerine Free Lubricant 150ml

    Iščete lubrikant na vodni osnovi brez glicerina? EasyGlide Glycerin Free je prav tak! Je prozoren, nemasten in vam bo dal neverjetno prijetne občutke. Prav tako je nežen do svoje kože in je tudi dermatološko in klinično testiran ter raziskan. Njegova osnova je vodna, nemastna, ne smrdi, je nevtralna in ima optimalno pH vrednost.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 240ml

    Hibridno mazivo System JO vam bo zagotovilo mazanje prve plasti! 50 % temelji na vodi, preostalih 50 % je na silikonu. Je vesel, sprejemljiv in dolgotrajen, ne bolje in se udobno izpira iz vode. Združljiv je z erotičnimi igračami in kondomi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Mega Power Toyglide 125ml

    Izjemno močan lubrikant, v katerega se bodo zaljubile vaše erotične igrače! Zasnovan je posebej za dolgotrajno drsenje v vaših strastnih trenutkih z erotičnimi pomočniki. Gel je na osnovi silikona in ima praktičen odmerek. Igrajte in uživajte v izjemno močnih lastnostih kakovostnega Eros gela.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Performance Water + Silicone 50ml

    Toda ali sanjate o dolgi ljubezenski zvezi? Just Glide Performance vam bo pri tem pomagal! Gre za medicinski lubrikant na vodni osnovi s silikonom, kar pomeni, da ima neverjetno gladko teksturo in zagotavlja dolgotrajno mazanje. Zahvaljujoč njej bo koža čudovito mehka in gladka. Dajte mu priložnost in se ljubite z njim, dokler želite!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 120ml

    Želite bolj udobno uživati v svojih najljubših analnih igrah? Mojo Anal Relaxing je gel z dodatkom olja nageljnovih žbic, zahvaljujoč kateremu lahko uživate v največjem udobju in užitku brez otrplosti, kar bi vas prikrajšalo za vse izkušnje. Sprostite se in pustite, da vas prevzame analna strast.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 108 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.