×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 33 do 62 od 62 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Intimate Earth Elite Shiitake Glide 60ml

    Organics intimni gel je eden najnaprednejših ultra lahkih silikonskih maziv. Poln je naravnih izvlečkov šitak in hranilnega vitamina E. Prav tako je 100 % veganski.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Defense Protection Lube 120ml

    Antibakterijsko mazivo, ki pomaga zaščititi pred glivičnimi okužbami in virusi HPV.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LOAD 250ml

    Mister B LOAD je fantastično belo-krem lubrikant. Obnaša se tako popolno, da tega niti ne bo čutil in se bo zdelo, kot da bi lubrikant prišel neposredno iz vašega telesa.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liquid Silk 250ml

    Poskrbite za drsenje z lubrikantom Liquid Silk Lube. Liquid Silk, ki slovi kot popoln lubrikant za uporabo s spolnimi igračami, je narejen na vodni osnovi, ni lepljiv in se ne izsuši zlahka. Potrebna je le majhna količina, zato pumpajte in uživajte v izjemno spolzki seksi seansi.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sliquid Organics Oceanics Carrageenan Natural Lubricant 125ml

    Naravni lubrikant z izvlečki morskih alg blagovne znamke Sliquid. Najnovejši dodatek v liniji izdelkov Sliquid Organics, ki je obogaten z organskimi izvlečki morskih alg in karagenanom. Zaradi tega je zelo učinkovit in celo preprečuje širjenje HPV (genitalne bradavice). Vsebuje tudi izvleček morskih alg Wakame, ki je naravni vir vitaminov A, B, C, E in pomaga obnavljati tkiva. Obstaja tudi izvleček zelene alge Nori, znane po vsebnosti vitaminov B.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • IntimateLine T5 Spray 5ml

    Nova nežna sestava pršila za upočasnitev ejakulacije in podaljšanje spolnega odnosa. Izjemen izdelek iz naravnih snovi, ki ne hladi in ne vsebuje lidokaina, benzokaina ali drugih lokalnih anestetikov.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sliquid Organics Sensations Stimulating Lubricant 125ml

    Stimulacijski lubrikant na osnovi aloe vere. Sliquid Organics Sensation je naravni intimni lubrikant, napolnjen z organskimi rastlinskimi izvlečki in aktivnimi sestavinami, kot je mentol. Zasnovan je tako, da poveča občutljivost in vam da globok in prijeten občutek vznemirjenja. Sprva je rahlo hladen, tretjič pa se ogreje in prinese res vesele in intenzivne občutke.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sliquid Naturals Satin Moisturiser Lubricant 125ml

    Intimna krema z dodatkom aloe vere in karagenana na vodni osnovi morskih alg. Namenjen je vsakodnevni uporabi in ne le med spolnimi aktivnostmi. Razvile so ga ženske za ženske, ki doživljajo redno ali občasno sušo zaradi različnih razlogov, ki lahko vključujejo menopavzo ali uporabo hormonskih zdravil.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

    To edinstveno razkužilo za igrače je sestavljeno iz naravnih čistilnih sestavin, kot so olje čajevca, olje sivke ali antibakterijska naravna sestavina lubja guave pod blagovno znamko podjetja.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B CLEAN 200ml

    Razkužilo, primerno za razkuževanje različnih površin, orodij in igrač po kliničnih kriterijih.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Strawberry 10ml

    Odkrijte skrivnosti popolnega oralnega užitka! Nanesite sijaj na svoje ustnice ali ustnice svojega ljubimca in doživite veselje ob dajanju in prejemanju božanskih občutkov ustnega užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 237ml

    Dodatna fleksibilnost, hrapavost površine in mokra svetloba brez silikona. Napolnite vse z Gun Oil H2O.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BUTTR Fisting Gel 500ml

    BUTTR Fisting Gel je idealen za uporabo pri fistingu in analni penetraciji. Gel za fisting je gostejši od standardnih lubrikantov, zato je penetracija bolj gladka. Zaradi formule na vodni osnovi je izdelek primeren za uporabo s silikonskimi spolnimi igračami in kondomi iz lateksa. Lubrikant za fisting lahko sperete z vodo. Je nežen do kože, dolgo časa ostane gladek in ne vsebuje parfumov. Velika posodica olajša nadaljnji nanos dodatnega lubrikanta, zato se morate osredotočiti le na užitek.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gun Oil Silicone Lubricant 120ml

    Najbolj priljubljen mazalni gel na trgu Gun Oil zagotavlja ne le popolno gladkost, ampak predvsem vodoodpornost, tako da bo z vami kjerkoli in tako dolgo, kot želite.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It 500ml

    Obvezno za ljubitelje pesti! To prvovrstno in profesionalno mazivo na vodni osnovi ne bi smelo manjkati v vaši opremi, če ste padli na igrice pesti in hkrati trpite zaradi učinkovitih in kakovostnih dodatkov. Pest Omogočala bo, da pesti zlahka prodrejo in vaše telo bo prijetno in varno. Uživajte v svojih strastih na polno!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Coconut 10ml

    Odkrijte skrivališča celotne ustne uporabnosti! Nanesite svoja usta ali ustnike na svoje ljubljene in popeljite veselje do dajanja in prejemanja božanskih dobrot stalne koristi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Fresh Strawberries 120ml

    Obožujete okus in okus svežih jagod. V tem primeru boste imeli oralni seks z uporabo tega maziva Intimate Earth. Narejen je iz ekološkega okolja in vam zagotavlja nežno sladkobo, ki ustvarja nevarno odvisnost.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 120ml

    Želite bolj udobno uživati v svojih najljubših analnih igrah? Mojo Anal Relaxing je gel z dodatkom olja nageljnovih žbic, zahvaljujoč kateremu lahko uživate v največjem udobju in užitku brez otrplosti, kar bi vas prikrajšalo za vse izkušnje. Sprostite se in pustite, da vas prevzame analna strast.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Extra Thick 500ml

    Obvezno za ljubitelje pesti! To prvovrstno in profesionalno mazivo na vodni osnovi ne bi smelo manjkati v vaši opremi, če ste padli na igrice pesti in hkrati trpite zaradi učinkovitih in kakovostnih dodatkov. Fist IT Extra Thick je ekstra debel in bo prijeten in varen za vaše telo. Uživajte v svojih strastih na polno!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • KamaSutra Intensify Plus Female Arousal Gel Warming 15ml

    Intimni intenzivni gel za ženske, ki poveča vzburjenje in vzbudi nežen, zelo prijeten utripajoč občutek na koži. Edinstvena sestava spodbuja željo po seksu in krepi vsa čutila.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Hybrid Lubricant Aloe Vera & Olive Oil 100ml

    Ali ste vedeli, da je lahko celo lubrikant ogromno koristi ne le za vaše spolno življenje, ampak tudi za vaše zdravje? To naravno hibridno mazivo je na vodni osnovi in vsebuje aloe vero in olivno olje (naravni silikon), katerih spolzke lastnosti vam bodo všeč. Primerna je tudi za občutljivejše osebe, pomagala vam bo pri suhosti nožnice, povečala spolni užitek in tudi željo, saj vsebuje tudi ylang ylang.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Sensitive 250ml

    Imate udobno kožo? V tem primeru potrebuje lubrikant, ki se ne bo prilegal vaši vitalni koži. Mister B LUBE Sensitive ima vse lastnosti običajnega maziva na vodni osnovi in je tudi zelo težko. Ima intenzivne socialne lastnosti in je bogat z regenerativnimi sestavinami, kot sta aloe vera ali vitamin E. Uživajte v kuhinji in prijetno izkušnjo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Mega Power Anal 250ml

    Prepustite se vznemirljivemu analnemu seksu, zaradi katerega bo ta lubrikant na osnovi silikona svetovno znane blagovne znamke Eros bolj prijeten. Ima super močne in predvsem dolgotrajne spolzke lastnosti. Eros Power Anal je točno tisto, kar ste zamudili, da bi izpopolnili svoje analne norčije.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 120ml

    Ste grozni ljubitelj analnega seksa ali bi želeli razkriti njene kože? Vedno so potrebovali analni mazalni gel. Če si želite oddahniti, priporočamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaten z naravnimi laki za nohte je odličen in vam bo pomagal, da boste prijetno svobodni in da ne boste izgubili državljanstva. Kombinirajte to tudi s svojimi najljubšimi silikonskimi igračami.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Double-F Fist Lube 250ml

    Izjemno močno mazivo na vodni osnovi za vsakodnevno uporabo in bolj ekstremne igre. Če imate radi pesti ali velike igrače, ne sme manjkati v vaši obleki. Zagotavlja gladke in dolgotrajne učinke, ki jih boste cenili tudi med masažami. Uživajte v njegovi prijetni sestavi brez izdelkov živalskega izvora.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • KamaSutra Intensify Plus Female Arousal Gel Cooling 15ml

    Intimni intenzivni gel za ženske, ki prinaša intenzivnejši orgazem in hkrati nežno ohladi utripajoč občutek na koži. Njegova edinstvena sestava je bila posebej razvita, da poveča razburjenje in spodbudi vsa čutila.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Body Lube Silicone Based 250ml

    Ali najdete intimni lubrikant, ki vam bo zagotovil učinke nizke vlažnosti? Cobeco Body Lube Silicone je intimno mazivo na osnovi silikona z zelo vlažilnim in gladkim učinkom. Poleg tega njegova mehka mehka tekstura lepo izboljša občutek. To mazivo poveča naravno težo telesa, vendar bo podaljšalo trajanje sklepa. Uporabite pri nižjih učinkih, ki hvalijo silikonsko podlago!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Aphrodisia 2 in 1 Scented Silicone Massage and Intimate Gel 100ml

    Pomagal bo prebuditi čute in sprostiti um. Odišavljeni silikonski gel 2v1 z esenco afrodiziaka je kot nalašč za čutne masaže.

    26,90 €

    20,90 €

    Ni na zalogi

  • Spunk Lube Hybrid 237ml

    Hibridno mazivo, ki zvesto posnema seme. Je bela, kremasta in vam bo dala naravno mazivo. Z mazivom Spunk Lube Hybrid dobite dolgotrajno mazanje, ki ga zagotavlja silikonska komponenta, hkrati pa ste lahko prepričani v enostavno čiščenje, ki ga obljublja vodna komponenta. Brez skrbi ga lahko uporabljate celo v kombinaciji z erotičnimi igračami.

    34,90 €

    20,90 €

    Ni na zalogi

  • Überlube Bottle 50ml

    Paket s 50 ml priljubljenega izdelka Überlube, ki bo vašemu spolnemu življenju dal tisto, kar zahteva.

    22,90 €

    20,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 62 od 62 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.