×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti brez vonja

Elementi 129 do 160 od 340 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Lovely Lovers LibidoUP GEL INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Intimni lubrikant za povečanje libida pri ženskah, več izkušenj in lažji orgazem. Ekskluzivni mazalni gel.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers TightUP Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Intimno pršilo za lažji orgazem. Učinek zožitve nožnice zaradi krepitve in izboljšanja prožnosti nožnice, kar vodi v povečan libido in večji užitek.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Play Orgasm Gel 80ml

    Ta orgazmični gel znamke Just Play vsebuje kakovostno metino olje, zaradi katerega bodo vaše erotične masaže še bolj vznemirljive. Gel nanesite na klitoris in ga nežno vmasirajte. Pripravite se na opojne občutke strasti in dih jemajoče orgazme!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Maziva Joydivision so kakovostni nemški izdelki, preizkušeni skozi čas! Z Aquaglide Neutral se boste lahko popolnoma potopili v razburljive igre zahvaljujoč njegovi dolgotrajni mazalni sposobnosti in optimalni ravni vlažnosti v nekaj kapljicah. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte najbolj priljubljenemu mazivu na evropskem trgu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Anal Relaxer 500ml

    Lubrikant na vodni osnovi, posebej zasnovan za fistiške igre, ki bodo udobnejše kot kdaj koli prej. Njegova sestava vam bo pomagala, da se znebite neprijetne bolečine, ki pogosto spremlja te užitke. Idealen je za bolj izkušene posameznike ali vsaj za tiste, ki so že vajeni »nekaj prstov«.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Performance Water + Silicone 20ml

    Ali sanjate o dolgi ljubezenski zvezi? Just Glide Performance vam bo pri tem pomagal! Je medicinsko mazivo na vodni osnovi s silikonom, kar pomeni, da ima neverjetno spolzko teksturo in zagotavlja dolgotrajno mazanje. Zahvaljujoč njej bo koža čudovito mehka in gladka. Dajte mu priložnost in se ljubite z njim, dokler želite!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 250ml

    Želite biti intenzivni in udobni v analnih igrah? Ta lubrikant na vodni osnovi je bil uporabljen ločeno za analni seks in je sprejemljiv in nestrupen. Je učinkovit, morski in nejevoljan, vendar bo čudovito povečal vašo raziskovalno izkušnjo. Uporabite v popolnoma novih izkušnjah in prednostih.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Iščete lubrikant na vodni osnovi, ki bi ga uporabljali tudi za masaže? EasyGlide 2v1 je primeren tako za čutne masaže kot tudi za erotične igre in ljubezen! Je prozoren, nemasten in vam bo dal neverjetno dolgotrajne učinke. Ima nevtralen okus in aromo, zahvaljujoč tesnilu pa ga je enostavno dozirati. Uživajte v masaži in seksu z njim!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Ero Prorino XXXL Cream for Men 65ml

    Sanjate o večjem penisu? Vaše sanje se lahko končno uresničijo s tem masažnim gelom z edinstveno sestavo, ki vsebuje tako imenovani potenčni les in tavrin, hkrati pa čudovito neguje kožo zahvaljujoč zeliščnim oljem. Začnite ga uporabljati čim prej in uživajte v zgodnjih rezultatih.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Sanjate o čutnih izkušnjah? EasyGlide Cooling bo poskrbel za oba! Je visokokakovosten mazalni gel na vodni osnovi certificiranega nemškega proizvajalca (brez zajca v vrečki). Njegova posebna nemastna sestava se ne obarva in se zlahka odstrani. Konzistenca je prijetna za kožo in ne smemo zamuditi najboljšega - vznemirljivega hladilnega učinka, ki vas bo zares razgrel!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crisco 1420g

    Končno ne dobimo lubrikanta, ki ga ne bomo pozabili. Crisco je bil prvotno maščoba, ki naj bi bila, je tudi fantastično mazivo. Dokončanje njegovega pepelnika bo ostal učinkovito v mestu ves čas, tudi pri najbolj intenzivnem pesti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Female Spray Intimate Tighten Cream 5ml

    Gel za izboljšanje elastičnosti vaginalne stene in predvsem za njeno zategovanje. Z redno uporabo si boste pomagali pridobiti trdnejšo, a hkrati ožjo nožnico, ki prinaša tudi bonuse za hladne in intenzivnejše erotične izkušnje. Preizkusite ta učinkovit in cenovno ugoden izdelek in svoji lupini dodajte iskrico in mladost!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intome Vagina Tightening Gel 30ml

    Ali hrepeniš po ožji in močnejši nožnici? Pravijo, da močnejše mišice medeničnega dna prinašajo intenzivnejše orgazme in jih lahko dosežete ne le s krepitvijo, ampak vam lahko pomaga tudi ta gel. Vsak dan ga vmasirajte v kožo nožnice in se veselite njegovega učinka, ki naj bi se pojavil kmalu po redni uporabi. Ne odrekajte si boljših orgazmov!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Toy Lube 50ml

    Iščete mazalni gel, ki bo všeč vašim erotičnim igračam? Just Glide je bil zasnovan posebej za kombinacijo z igračami, seveda pa ga lahko uporabite tudi za sproščeno ljubljenje. Je izjemno debel in omogoča gladek in tekoč seks v katerem koli položaju in s kakršno koli pomočjo!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Vibe! Orgasm Enhance 15ml

    Ekskluzivna in revolucionarna formulacija Orgie za Evropo, ki uporablja vrhunske surovine. Vznemirljiv gel z učinkovino rastlin iz Amazonije, ki zagotavlja učinek vibriranja in mravljinčenja v intimnih predelih, Intenzivni orgazem ima v svoji sestavi še druge ekskluzivne učinkovine, ki spodbujajo cirkulacijo in povečujejo občutljivost erogenih predelov, na katerih se uporablja. Zagotavlja neverjetne orgazme in občutke užitka brez primere. Za njo in zanjo.

    37,90 €

    28,40 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator 15ml

    Ekskluzivna in revolucionarna formulacija Orgie za Evropo, ki uporablja vrhunske surovine. Ta vznemirljivi gel z aktivnimi učinkovinami rastlin iz Amazonije zagotavlja vibrirajoč in mravljinčav učinek na intimnih predelih. Zagotavlja neverjetne orgazme in občutke užitka brez primere.

    30,90 €

    23,08 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Iščete lubrikant, ki vam bo poleg vlaženja prinesel tudi vznemirljivo ogrevanje? Poleg potrebnega mazanja vam bo Stimul8 ogrevalni gel na vodni osnovi poskrbel tudi za topel učinek, s katerim boste vašo intimno avanturo naredili še bolj zabavno in polno novih izkušenj Preizkusite!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Liquid 125ml

    Edinstvena tekoča konsistenca Joy Division AquaGlide bo naredila vašo ljubezen še bolj prijetno. Učinkovito blaži suhost nožnice in tako zmanjša intimno nelagodje. Poleg tega je izdelek kristalno čist in zelo prijazen tudi do občutljive kože. Naj vas odnese prijeten slap užitka.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Hybride Power Anal 200ml

    Prepustite se vznemirljivemu analnemu seksu, ki bo ta hibridni lubrikant svetovno znane blagovne znamke Eros naredil bolj prijeten. Njegova osnova sta voda in silikon hkrati in ima super močne in predvsem dolgotrajne spolzke lastnosti. Eros Hybride Power Anal je točno tisto, kar ste zamudili, da bi izpopolnili svoje analne norčije.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Liquid Vibrator Strong Stimulator 15ml

    Edinstven in super močan gel, ki se obnaša točno tako, kot mu pravijo – tekoči vibrator. Uživajte v prijetni stimulaciji, oklepu, valovih vznemirjenja in orgazmičnih eksplozijah. Gel Liquid Vibrator bo ugajal tako ženskam kot moškim, njegov učinek pa traja neverjetnih 20 minut.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Vegan 100ml

    100% vegansko mazivo, sestavljeno samo iz naravnih sestavin in ni testirano na živalih. Uporabite v največji možni meri z lubrikantom, ki se razvija predvsem za ženske, katerih pH se prilagaja ženskemu telesu. Ne vsebuje parabenov, parafinov, glicerina, sintetičnih parfumov ali barvil. Izboljšajte kakovost vašega skupnega življenja!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Mister B LUBE Thick vam ponuja vse lastnosti maziva na vodni osnovi in še več! Zaradi svoje konsistence se dolgo odloži in se ne suši. Telo in igrače bodo ostali, dokler jih boste potrebovali. Ni boljši in je idealen za igranje z vibratorjem ali utorom, preprosto ostanejo na igračah in ne bodo ostri.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Jar 1000ml

    Obvezno za ljubitelje ljubezni! To prvovrstno in profesionalno mazivo za vodni sistem ne bi smelo pustiti kompromisov pri vaši negi, če ste padli v prve igre in trpite zaradi učinkov zmogljivosti in kakovostnih dodatkov. Škodljivka Olajšal bo prodiranje v telo, telo pa bo udobno in kuhano. Uživajte v svojih skrbeh na igrišču!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 3ml

    Ali želite uživati v svojih najljubših analnih igrah? Mojo Anal Relaxing je gel z dodatkom olivnega olja, ki hvali tiste, ki ga z lahkoto uporabljajo na najbolj učinkovit in koristen način, s katerim bi vam bilo bolj udobno. Sprostite se in dovolite nam, da prevzamemo vaš analni davek.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Zakaj kupiti navaden lubrikant na vodni osnovi, če lahko izberete Just Glide Premium! Obogaten je s hialuronsko kislino in pantenolom. Zahvaljujoč tem sestavinam vam bo zagotovila dolgotrajno vlaženje in tudi pomirila kožo. Uživajte v popolnem ljubljenju z vrhunskim mazivom Just Glide Premium!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gun Oil Stroke 29 Masturbation Cream 200ml

    Želite, da je vaša izkušnja samozadovoljevanja popolna? V tem primeru se morate opremiti z močnim orožjem! Gun Oil Stroke 29 je energična krema, ustvarjena za intenziven solo užitek. Je gosta, nemastna in zelo prijetna. Zahvaljujoč vitaminu E in aloe veri bo koža ostala prijetno mehka in navlažena. Pridi, naredi to bolje!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Iščete lubrikant na vodni osnovi, ki izgleda kot sperma? EasyGlide White je prav takšen in izgleda in se počuti kot sperma. Je ekstra razburljiv dodatek, ki je nežen do kože, ni masten in ima optimalno pH vrednost. Poleg tega je tudi klinično in dermatološko testiran, njegova aroma in okus pa sta nevtralna.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy Grease Advanced Premium Lubricant 472ml

    Nič ni nemogoče, če izberete pravo mazivo za vaše divje igre! Nič več ne mora boleti, niti najgloblja penetracija, ne verjamete? Analni se prepričajte sami. Swiss Navy Grease je super spolzko in gosto mazivo na oljni osnovi in obljubljate prijetne in intenzivne norčije.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Sperm 500ml

    Lubrikant na vodni osnovi, posebej zasnovan za fisting igre. Njegova konsistenca in videz popolnoma posnemata pravo spermo in vaš analni seks je lahko čudovito pristen! Idealen je za fistiranje, analni seks, igre z erotičnimi pripomočki in masaža bo z njim edinstvena.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT XXL Busty Booster Cream 100ml

    Ali pogosto slišite, da so vaše dojke leče pod preprogo, pa si ne želite operacije? Dnevna in dolgotrajna uporaba te kreme obljublja povečanje prsi brez operacije. Poleg tega lahko nanos kreme kombinirate s prijetno masažo, med katero bo vaša koza res uživala.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B FIST Sensitive 500ml

    Takoj, ko je zabava zabavna, ne smeš jesti pred lastnimi vrati, če slišiš, da je nesprejemljivo. Je le nekoliko bolj občutljiv in potrebuje posebnost, na primer v obliki Mister B FIST Sensitive Lubricant. Je hibridno mazalno lepilo, ki je idealno za težke igre ali peskanje in vsebuje obe regenerativni sestavini, kot sta aloe vera ali vitamin E. Uporaba v hrani ter prijetna izkušnja in udobje.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Touro Men Power Cream 15ml

    Edinstvena in predvsem učinkovita krema vpliva na vašo erekcijo. Vsebuje sestavine, kot sta tavrin in ginko biloba, ki delujejo kot promotorji, v njegovi sestavi pa boste našli ginseng, ki je znan kot naravni afrodiziak. Touro Men Power Cream je tukaj za vse moške, ki imajo težave z erekcijo, zaupajte svoj penis Touru in mu dovolite, da postane vaša opora pri ljubljenju.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 340 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.