×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 33 do 64 od 191 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • System JO Nipple Titillator Winterfresh 30ml

    Doživite igrive in nove občutke s tem stimulativnim pršilom za bradavice. Odličen okus mete vabi k dolgotrajnim igram, obogatenim s prijetno žgečkljivim in vznemirljivim učinkom.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B FIST Lube 200ml

    Mister B FIRST je hibridna mast, primerna za intenzivnejše igre na srečo s temeljnim premazom za več igralcev.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers MAXILONG Gel 150ml

    Intimni gel s takojšnjim učinkom povečanja penisa. Obsežen in svilnato gladek vlažilni gel na vodni osnovi, ki ne pušča madežev. L-arginin zaradi svojih lastnosti spodbuja mikrocirkulacijo v koži, poveča pretok krvi v tkiva penisa in pomaga pri optimalni absorpciji drugih sestavin.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Secret Garden Clitoral Gel 30ml

    Gel za klitoris Secret Garden je nujen pripomoček za ženske vseh starosti! Uporabljajte ga za lasten užitek ali pa z ljubimcem dosežite nove višave in odkrijte nove občutke.

    43,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Clitoral Gel Cooling Arctic 10ml

    Ta gel bo razveselil vsako žensko na način, ki jo bo v kratkem času pripeljal do intenzivnega orgazma. Vzbudi prijeten oklep, ki krepi občutek zadovoljstva. Njegova učinkovitost je do 45 po nanosu, zato vam bodo njegove popolne lastnosti trajale vso ljubezen. Prijetna je tudi njegova sestava, saj ima uravnotežen pH, je visokokakovostna farmacevtska kakovost na osnovi silikona in ne vsebuje L-arginina ali hormonov. Varno ga lahko uporabljate s kondomi in erotičnimi pripomočki, ki niso iz silikona.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Prolonger Gel 60ml

    Življenje je kratko, a ni nujno, da je užitek. JO Prolonger bo podaljšal vašo vzdržljivost in nadzor z varnimi anestetiki. Deluje hitro in učinek traja dolgo časa.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Elite Shiitake Glide 60ml

    Organics intimni gel je eden najnaprednejših ultra lahkih silikonskih maziv. Poln je naravnih izvlečkov šitak in hranilnega vitamina E. Prav tako je 100 % veganski.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Insane Arousal Glide Original 125ml

    Iščete res intenziven stimulativni lubrikant? Sensuva INSANE vas bo presenetila s svojimi impresivnimi učinki, zaradi katerih boste uživali v čutnih in vznemirljivih izkušnjah. Poskusite znotraj in zunaj in se dotaknite neba, imenovanega orgazem!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Ero Backside Anal Whitening Cream 75ml

    Kralj kakovosti, ko gre za analne kreme! Vendar to ni njegova edina prednost! Ima poseben belilni učinek, zaradi česar je desna roka porno igralcev, spremljevalcev, erotičnih modelov ali modelov za klepet v živo. Če ga boste redno uporabljali, boste dosegli impresivno beljenje anusa in roke na srcu: ali ni ravno to tisto, kar si vsi želimo?

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 120ml

    Prvovrstni mazalni gel na vodni osnovi zagotavlja izjemno dolgo mazljivost – na osnovi čiste celuloze brez parabenov.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Aqua Panthenol 250ml

    Ali potrebujete slabše mazivo v vodnem sistemu? Brez skrbi, Pjur Aqua Panthenol bo izpolnil vaše želje nad pričakovanji. Njegovi dolgotrajni mazalni učinki sprostijo kožo, dodan pantenol se nato učinkovito napolni, regenerira in navlaži. Uživajte v varnejšem seksu!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BUTTR Fisting Butter 500ml

    BUTTR Fisting Butter je nepogrešljiv za ljubitelje fistinga. Maslo za fisting je izjemno gladko in gosto analno mazivo, ki olajša penetracijo. Je nežno do kože, dolgo časa ostane gladko in ne vsebuje parfumov. Velika posoda olajša nanos dodatnega lubrikanta, zato se morate osredotočiti le na užitek.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Defense Protection Lube 120ml

    Antibakterijsko mazivo, ki pomaga zaščititi pred glivičnimi okužbami in virusi HPV.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liquid Silk 250ml

    Poskrbite za drsenje z lubrikantom Liquid Silk Lube. Liquid Silk, ki slovi kot popoln lubrikant za uporabo s spolnimi igračami, je narejen na vodni osnovi, ni lepljiv in se ne izsuši zlahka. Potrebna je le majhna količina, zato pumpajte in uživajte v izjemno spolzki seksi seansi.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LOAD 250ml

    Mister B LOAD je fantastično belo-krem lubrikant. Obnaša se tako popolno, da tega niti ne bo čutil in se bo zdelo, kot da bi lubrikant prišel neposredno iz vašega telesa.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sliquid Organics Oceanics Carrageenan Natural Lubricant 125ml

    Naravni lubrikant z izvlečki morskih alg blagovne znamke Sliquid. Najnovejši dodatek v liniji izdelkov Sliquid Organics, ki je obogaten z organskimi izvlečki morskih alg in karagenanom. Zaradi tega je zelo učinkovit in celo preprečuje širjenje HPV (genitalne bradavice). Vsebuje tudi izvleček morskih alg Wakame, ki je naravni vir vitaminov A, B, C, E in pomaga obnavljati tkiva. Obstaja tudi izvleček zelene alge Nori, znane po vsebnosti vitaminov B.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sliquid Naturals Satin Moisturiser Lubricant 125ml

    Intimna krema z dodatkom aloe vere in karagenana na vodni osnovi morskih alg. Namenjen je vsakodnevni uporabi in ne le med spolnimi aktivnostmi. Razvile so ga ženske za ženske, ki doživljajo redno ali občasno sušo zaradi različnih razlogov, ki lahko vključujejo menopavzo ali uporabo hormonskih zdravil.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sliquid Organics Sensations Stimulating Lubricant 125ml

    Stimulacijski lubrikant na osnovi aloe vere. Sliquid Organics Sensation je naravni intimni lubrikant, napolnjen z organskimi rastlinskimi izvlečki in aktivnimi sestavinami, kot je mentol. Zasnovan je tako, da poveča občutljivost in vam da globok in prijeten občutek vznemirjenja. Sprva je rahlo hladen, tretjič pa se ogreje in prinese res vesele in intenzivne občutke.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • IntimateLine T5 Spray 5ml

    Nova nežna sestava pršila za upočasnitev ejakulacije in podaljšanje spolnega odnosa. Izjemen izdelek iz naravnih snovi, ki ne hladi in ne vsebuje lidokaina, benzokaina ali drugih lokalnih anestetikov.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Male Delay Spray 15ml

    Osvežilno pršilo za vse gospode, ki imajo težave s prezgodnjim izlivom. Vsebuje učinkovite anestetične sestavine, ki vam bodo pomagale povečati vzdržljivost. Za temeljit nadzor vašega penisa in brezskrben maksimalen užitek.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

    To edinstveno razkužilo za igrače je sestavljeno iz naravnih čistilnih sestavin, kot so olje čajevca, olje sivke ali antibakterijska naravna sestavina lubja guave pod blagovno znamko podjetja.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tantaly Drying Stick Kit

    Želite, da vaša nova strastna lepota traja čim dlje? Poskrbite za ustrezno nego! Te posebne palice so zasnovane posebej za punčke Tantaly in se uporabljajo za vpijanje vode po čiščenju. Ljubico preprosto umijete in vanjo vstavite to palčko, ki takoj vpije odvečno vodo. Ker se največ bakterij namnoži v vlažnem okolju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil 6ml

    Stimulativno olje iz semen marihuane, ki velja za najučinkovitejše poživilo na trgu z najdaljšimi učinki! Samo ena kapljica na klitoris ali za želod in takoj boste občutili intenziven in zelo vznemirljiv oklep. Drugače je, boljše je, edinstveno!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B CLEAN 200ml

    Razkužilo, primerno za razkuževanje različnih površin, orodij in igrač po kliničnih kriterijih.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Vas muči prezgodnji izliv? Niste sami in obstaja pomoč! Ta posebni gel vsebuje olje nageljnovih žbic, ki ima prijeten hladilni učinek in pomaga preprečevati prezgodnji izliv. Ima tudi negovalne učinke in končno boste uživali v sanjskem dolgem seksu z njim!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Mlečni gel na vodni osnovi, podoben spermi. Creamy je realističen lubrikant, primeren je in ekstra, vendar ni primeren za vaginalno uporabo, ampak tudi za analno uporabo. Dovolj bo malo in rada bi mi bila všeč ta tekstura, podobna sadiki!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Pina Colada 15ml

    Vam je všeč koktajl Pinã Colada? Zdaj vam bo ta koktajl všeč! Predstavljam vam moj "tekoči vibrator" znamke Orgie, ki ne draži samo občutljivih predelov, ampak tudi brbončice. Prinaša stimulativen vibracijski učinek in ne daje samo oralnemu seksu novo raven vznemirjenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers TightUP Gel INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Edinstven gel za lažji orgazem. Učinek ohranjanja vagine z učvrstitvijo in izboljšanjem elastičnosti nožnice, kar povzroči večji libido in večji užitek.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers DELAY Gel STRONG FORMULA 150ml

    Intimni gel, ki podaljša dolžino stika. Optimalna kombinacija učinkovin prinaša možnost nadzora ejakulacije, hkrati pa zagotavlja zadovoljstvo zaradi daljšega stika. Dodatki guarane in kofeina spodbujajo in spodbujajo. Idealno v primeru težav s prezgodnjim izlivom ali nezadostnim vlaženjem intimnih delov. Je srčen in svilnato gladek. Je na vodni osnovi, zato ne pušča madežev. Zagotavlja optimalno drsenje, s čimer preprečuje odrgnine in draženje.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Male Anal Relax Lubricant 250ml

    Intimni lubrikant za moške, ki zagotavlja prijetno udobje in sprostitev med analnim seksom. Ima edinstveno spolzko teksturo, obogateno z anestetičnimi sestavinami.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Strawberry 10ml

    Odkrijte skrivnosti popolnega oralnega užitka! Nanesite sijaj na svoje ustnice ali ustnice svojega ljubimca in doživite veselje ob dajanju in prejemanju božanskih občutkov ustnega užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests CBD Cannabis Masturbation Cream for Her 50ml

    Vaše čudovite kratke hlače so lahko prepričljive in vznemirljive! Cannabis Masturbation je krema, ki razvija samozadostnost za izboljšanje vaše izkušnje. Čudno je gladek, hkrati pa močan in nemasten. Vse kar morate storiti je, da poskrbite, da imate veliko količino, zato jo pustite in pustite, da vas konopljin urin odnese.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 191 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.