×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 65 do 96 od 135 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Orgie Hemp! Intense Orgasm Gel 15ml

    Spodbudite se s tem gelom iz konopljinega olja. To bo ugajalo njemu in njej in že majhna kapljica bo dovolj, da v vas vzbudi prijeten oklep, toplino, ohladitev in še veliko drugih neskončno prijetnih občutkov.

    30,90 €

    24,40 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 240ml

    Hibridno mazivo System JO vam bo zagotovilo mazanje prve plasti! 50 % temelji na vodi, preostalih 50 % je na silikonu. Je vesel, sprejemljiv in dolgotrajen, ne bolje in se udobno izpira iz vode. Združljiv je z erotičnimi igračami in kondomi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Labophyto Men Booster Erection Gel 60ml

    Želite narediti nepozaben vtis z močno in trdno erekcijo? Ta Labophyto gel vam bo pomagal! Idealen je za vse moške, ki potrebujejo pomoč pri trdni erekciji, saj vsebuje aktivne snovi, ki delujejo vznemirljivo in pri predgrevanju penis ne le vstane, ampak tudi neverjetno otrdi! Tako boste lahko uživali v pravi ljubezni in maksimalno zadovoljili svojega partnerja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Bubblegum 2 in 1 Scented Silicone Massage and Intimate Gel 100ml

    Uživajte v masažah in usedlinah, zapeljivo odišavljenih z jagodnim gumijem. Ljubite se sladko, sladko se razvajajte, sladko igrajte! Vaša čutila bodo obnorela od vonja in učinkovitosti tega gela na osnovi silikona, vaše oči pa bodo obnorele od šarma stekleničke. Poleg tega je vodoodporen in v njem lahko uživate pod tušem.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy Premium Water-Based Lubricant 237ml

    Iščete maziva vrhunske kakovosti in zanesljivih blagovnih znamk? Švicarska mornarica postavlja letvico zelo visoko! Njihovi geli so prijetno spolzki, imajo dolgotrajne učinke in bodo v vaše ljubezensko življenje vnesli udobje in veselje. Zaljubite se v žameten občutek, ki je popolnoma naraven in zlahka postane del vašega intimnega življenja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Hybrid Extreme Fist Lube 500ml

    Ali želite izkusiti izjemne prednosti in izpolniti svoje fisting fantazije? Predstavljamo S8 Extreme Fist, ki je bil skrbno zasnovan, da vam zagotovi želeno sprostitev in desenzibilizacijo zahvaljujoč spojini Laureth-9, ki jo vsebuje. Sama komponenta bo zagotovila nebolečo penetracijo in vam omogočila popolno uživanje v intimnih trenutkih uporabe na terenu, ki jih imate tako radi!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Labophyto Titan XXL Gel 60ml

    Bi radi imeli nekoliko večjo moškost? Vaša želja je naročilo Labophyto Titan Gel XXL! Gre za gel, zasnovan posebej za moške, ki sanjajo o večjem penisu. Vsebuje močne naravne učinkovine, ki spodbujajo krvne žile v penisu in obljubljajo rezultate po 2-3 tednih uporabe. Uživajte v večjem penisu ter trdnejši in daljši erekciji!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT XXL Busty Booster Cream 100ml

    Ali pogosto slišite, da so vaše dojke leče pod preprogo, pa si ne želite operacije? Dnevna in dolgotrajna uporaba te kreme obljublja povečanje prsi brez operacije. Poleg tega lahko nanos kreme kombinirate s prijetno masažo, med katero bo vaša koza res uživala.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Sperm 500ml

    Lubrikant na vodni osnovi, posebej zasnovan za fisting igre. Njegova konsistenca in videz popolnoma posnemata pravo spermo in vaš analni seks je lahko čudovito pristen! Idealen je za fistiranje, analni seks, igre z erotičnimi pripomočki in masaža bo z njim edinstvena.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gun Oil Stroke 29 Masturbation Cream 200ml

    Želite, da je vaša izkušnja samozadovoljevanja popolna? V tem primeru se morate opremiti z močnim orožjem! Gun Oil Stroke 29 je energična krema, ustvarjena za intenziven solo užitek. Je gosta, nemastna in zelo prijetna. Zahvaljujoč vitaminu E in aloe veri bo koža ostala prijetno mehka in navlažena. Pridi, naredi to bolje!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Posebna krema blagovne znamke intt, ki vam bo pomagala poenotiti razlike v tonih kože ne le na občutljivih predelih. Primeren je za nanos na kožo v pazduhah, dimljah, pa tudi po celem telesu. Njegova ekskluzivna receptura zagotavlja hiter in dolgotrajen učinek, zahvaljujoč kateremu bo koža sijoča, očarljiva in svetle barve ter predvsem enotna.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Liquid Vibrator Strong Stimulator 15ml

    Edinstven in super močan gel, ki se obnaša točno tako, kot mu pravijo – tekoči vibrator. Uživajte v prijetni stimulaciji, oklepu, valovih vznemirjenja in orgazmičnih eksplozijah. Gel Liquid Vibrator bo ugajal tako ženskam kot moškim, njegov učinek pa traja neverjetnih 20 minut.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Vibe! Orgasm Enhance 15ml

    Ekskluzivna in revolucionarna formulacija Orgie za Evropo, ki uporablja vrhunske surovine. Vznemirljiv gel z učinkovino rastlin iz Amazonije, ki zagotavlja učinek vibriranja in mravljinčenja v intimnih predelih, Intenzivni orgazem ima v svoji sestavi še druge ekskluzivne učinkovine, ki spodbujajo cirkulacijo in povečujejo občutljivost erogenih predelov, na katerih se uporablja. Zagotavlja neverjetne orgazme in občutke užitka brez primere. Za njo in zanjo.

    37,90 €

    28,40 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wet Stuff Ready Lubricant Capsules Jar 60 pcs

    No, tega še ni bilo! Predstavljamo mehke gel kapsule, ki se raztopijo, ko jih vstavimo v nožnico ali anus in sprostijo 1500 mg dolgotrajnega silikonskega lubrikanta PDMS, ki se pogosto uporablja za mazanje kondomov. Uživajte v spolzki erotični igri brez nanašanja lubrikanta.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator 15ml

    Ekskluzivna in revolucionarna formulacija Orgie za Evropo, ki uporablja vrhunske surovine. Ta vznemirljivi gel z aktivnimi učinkovinami rastlin iz Amazonije zagotavlja vibrirajoč in mravljinčav učinek na intimnih predelih. Zagotavlja neverjetne orgazme in občutke užitka brez primere.

    30,90 €

    23,08 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crisco 1420g

    Končno ne dobimo lubrikanta, ki ga ne bomo pozabili. Crisco je bil prvotno maščoba, ki naj bi bila, je tudi fantastično mazivo. Dokončanje njegovega pepelnika bo ostal učinkovito v mestu ves čas, tudi pri najbolj intenzivnem pesti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Anal Relaxer 500ml

    Lubrikant na vodni osnovi, posebej zasnovan za fistiške igre, ki bodo udobnejše kot kdaj koli prej. Njegova sestava vam bo pomagala, da se znebite neprijetne bolečine, ki pogosto spremlja te užitke. Idealen je za bolj izkušene posameznike ali vsaj za tiste, ki so že vajeni »nekaj prstov«.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    Edinstven gel z vonjem po jagodah, ki se obnaša točno tako, kot se mu reče – tekoči vibrator. Uživajte v prijetni stimulaciji, toplem oklepu, valovih vznemirjenja in orgazmičnih eksplozijah. Gel Liquid Vibrator Hot bo razveselil tako ženske kot moške, njegov učinek pa traja neverjetnih 20 minut.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gun Oil Silicone Lubricant 120ml

    Najbolj priljubljen mazalni gel na trgu Gun Oil zagotavlja ne le popolno gladkost, ampak predvsem vodoodpornost, tako da bo z vami kjerkoli in tako dolgo, kot želite.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Predstavljajte si, kako bi bilo imeti eno erotično igračo namesto vsakega prsta! S to spodbudno rokavico bo FISTIT imel prednost v spalnici. Vsakemu prstu bo dal drugačno vznemirljivo obliko in teksturo za draženje vagine in analnega dela. Preizkusite vsakega od petih prstov in prebudite svoje občutljive točke v strasti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Dragon Cream Sensitive 60ml

    Mnogi pari so prosili za nekaj blažjega od "Fire & Ice", da bi lahko popolnoma uživali v svojih strastnih trenutkih ljubljenja. Zato SHUNGA ponuja novo Dragon različico kreme za občutljive posameznike.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Lubricant Applicator Set

    Zadostno mazanje je nujno, da je analni seks čim bolj neprijeten in boleč. To lahko dobite s tem praktičnim aplikatorjem, ki je zaradi svoje ozke velikosti lahko udobno povsod. V kompletu najdete 3 aplikatorje s praktičnim pokrovom. Pridite in uživajte v svojih najljubših igrah na polno in z zadostnim mazanjem.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • beGLOSS Easy Glide 250ml

    Oblečenje v lateks in slečenje je včasih lahko prav noro. In potem le malo in lahko kar naenkrat strgaš svoja ljubljena oblačila, ki niso ravno najcenejša. Temu se izognite z beGLOOS Easy Glide, s katerim bo oblačenje v lateks veliko bolj udobno in brez nepotrebnih skrbi.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Latex Short Gloves Black

    Ali želite, da so vaše fisting igre seksi, pristne in higienske? Te rokavice iz lateksa so osnova pesti! So močni, a hkrati tanki, njihov dotik je prijeten in strasten. Naj razpadejo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Penis XXL Cream 500ml

    Vlažilna krema Penis XXL Cream je namenjena vsakodnevni masaži za povečanje in krepitev penisa na neinvaziven način – brez kirurškega posega in mehanskega podaljševanja. Ta učinkovita krema je ena najboljših na trgu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator High Voltage 15ml

    Izjemno močno vibrirajoče mazivo! Ekskluzivna in pionirska formula tega lubrikanta, ki ga je izdelala blagovna znamka Orgie, je polna vrhunskih sestavin in vzbuja najbolj vroče občutke. Skrivnost tega gela so aktivne rastline iz Amazonije, ki so vzrok za izjemno močan učinek vibriranja in mravljinčenja. Uživajte v neskončnem vznemirjenju, neverjetnih orgazmih in užitku brez primere! Primerno zanj in zanjo.

    37,90 €

    28,68 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers DELAY Gel STRONG FORMULA 150ml

    Intimni gel, ki podaljša dolžino stika. Optimalna kombinacija učinkovin prinaša možnost nadzora ejakulacije, hkrati pa zagotavlja zadovoljstvo zaradi daljšega stika. Dodatki guarane in kofeina spodbujajo in spodbujajo. Idealno v primeru težav s prezgodnjim izlivom ali nezadostnim vlaženjem intimnih delov. Je srčen in svilnato gladek. Je na vodni osnovi, zato ne pušča madežev. Zagotavlja optimalno drsenje, s čimer preprečuje odrgnine in draženje.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers TightUP Gel INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Edinstven gel za lažji orgazem. Učinek ohranjanja vagine z učvrstitvijo in izboljšanjem elastičnosti nožnice, kar povzroči večji libido in večji užitek.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B FIST Hot Lube Pump Bottle 200ml

    Hibridni mazalni gel priljubljene znamke Mister B primeren za težje igre, kot so večje igrače. Ta HOT različica ima dražeč učinek segrevanja, kar poveča spolni užitek. Združljiv je s kondomi, svilnato mehak, se ne lepi, je dolgo obstojen, nestrupen, brez okusa, brez vonja, hipoalergen, brez olj in maščob. Ni testiran na živalih in ne vsebuje nobenih živalskih stranskih proizvodov.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Conceive Plus Fertility Lubricant Pre-Filled Applicators 8x4g

    Uporaba Conceive Plus pri poskusu zanositve lahko pomaga povečati možnosti za naravno spočetje. Lubrikant za plodnost Conceive Plus je edini lubrikant, ki vsebuje bistvene kalcijeve in magnezijeve ione, ki podpirajo proces oploditve. Dodatno mazanje, ki ga zagotavlja Conceive Plus, lahko pomaga povečati možnosti, da spermiji dosežejo jajčece.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 240ml

    Prvoslojni mazalni gel na vodni osnovi zagotavlja zelo nizko mazljivost - na osnovi čista celuloza brez parabenov.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tantaly Drying Stick Kit

    Želite, da vaša nova strastna lepota traja čim dlje? Poskrbite za ustrezno nego! Te posebne palice so zasnovane posebej za punčke Tantaly in se uporabljajo za vpijanje vode po čiščenju. Ljubico preprosto umijete in vanjo vstavite to palčko, ki takoj vpije odvečno vodo. Ker se največ bakterij namnoži v vlažnem okolju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 135 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.