×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 65 do 96 od 230 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mister B FIST Hot Lube Pump Bottle 200ml

    Hibridni mazalni gel priljubljene znamke Mister B primeren za težje igre, kot so večje igrače. Ta HOT različica ima dražeč učinek segrevanja, kar poveča spolni užitek. Združljiv je s kondomi, svilnato mehak, se ne lepi, je dolgo obstojen, nestrupen, brez okusa, brez vonja, hipoalergen, brez olj in maščob. Ni testiran na živalih in ne vsebuje nobenih živalskih stranskih proizvodov.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy Infuse 2-in-1 Arousal Gel for Him & Her 2 x 59ml

    Swiss Navy ima par gelov – enega zanj in enega zanjo. Ali hrepeniš po neskončno močnem vznemirjenju? Končno je na dosegu roke! V svoje ljubezensko življenje se boste še bolj zaljubili.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Aqua 1000ml

    Aqua je medicinski lubrikant na vodni osnovi z dolgotrajnimi drsnimi lastnostmi - tudi s praktičnim zapiranjem z eno roko.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eromed Penilarge 60tbl

    Znanstveno je dokazano, da se lahko velikost penisa trajno spremeni. Ni skrivnost, metode za povečanje penisa so znane že leta. S povečanjem penisa pozitivno vplivate na kakovost svojega življenja. V eno stvar morate biti prepričani.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Naughty Kit Ensemble Coquin

    Si želite doživeti najboljše čutne intimne trenutke? Samo s tem kompletom v čudoviti darilni škatli luksuzne znamke Shunga! Vsebuje 4 izdelke, s katerimi boste spoznali, kaj je prava strast. Uživajte v povečani občutljivosti klitorisa, toplih in hladnih občutkih ter masaži G-točke, ki se konča z mokrim orgazmom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B GLIDE 500ml

    Ali se za vas malo drgne? Uporabite pomoč Mister B GLIDE! Je mazivo na osnovi prvovrstnega medicinskega silikona, primerno za večkratno uporabo. Izboljšajte svoj osebni užitek z njim in uresničite svoje erotične fantazije!

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • beGLOSS Easy Glide Premium 250ml

    V omari imate res odlične kose iz lateksa, a ko jih oblečete, ste nervozni, da jih boste strgali, tako da jih skoraj ne nosite? Odložite te skrbi za glavo in uživajte v svojih krpah iz lateksa beGLOSSEM Glide Premium v celoti, udobno in kadar koli. Poskrbite jim za potrebno nego in uživajte v udobnem oblačenju in nošenju.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator High Voltage 15ml

    Izjemno močno vibrirajoče mazivo! Ekskluzivna in pionirska formula tega lubrikanta, ki ga je izdelala blagovna znamka Orgie, je polna vrhunskih sestavin in vzbuja najbolj vroče občutke. Skrivnost tega gela so aktivne rastline iz Amazonije, ki so vzrok za izjemno močan učinek vibriranja in mravljinčenja. Uživajte v neskončnem vznemirjenju, neverjetnih orgazmih in užitku brez primere! Primerno zanj in zanjo.

    37,90 €

    28,68 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joyboxx Hygienic Storage System Black

    Želite, da vaše erotične igrače ostanejo higiensko varne in vam lahko služijo čim dlje? Pridite in spoznajte patentirani Joyboxx. Je prva škatla za shranjevanje erotičnih pripomočkov, ki vam ponuja uniseks dizajn, prostor za shranjevanje več igrač brez dotikanja, ključavnico in luknjo za polnilni kabel. To ni samo škatla!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Penis XXL Cream 500ml

    Vlažilna krema Penis XXL Cream je namenjena vsakodnevni masaži za povečanje in krepitev penisa na neinvaziven način – brez kirurškega posega in mehanskega podaljševanja. Ta učinkovita krema je ena najboljših na trgu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide 500ml

    BIOglide mazalni gel na vodni osnovi je prvo 100 % naravno mazivo na svetu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Silk 1000ml

    Časovno preizkušena 100 % EROS premium silikonska kakovost zagotavlja popoln užitek drsenja in izjemno dolgotrajno gladkost - brez izsuševanja! Pričakujte nepozabno izkušnjo drsenja.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Latex Short Gloves Black

    Ali želite, da so vaše fisting igre seksi, pristne in higienske? Te rokavice iz lateksa so osnova pesti! So močni, a hkrati tanki, njihov dotik je prijeten in strasten. Naj razpadejo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • beGLOSS Easy Glide 250ml

    Oblečenje v lateks in slečenje je včasih lahko prav noro. In potem le malo in lahko kar naenkrat strgaš svoja ljubljena oblačila, ki niso ravno najcenejša. Temu se izognite z beGLOOS Easy Glide, s katerim bo oblačenje v lateks veliko bolj udobno in brez nepotrebnih skrbi.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liquid Silk 500ml

    Zagotovite si drsenje z lubrikom Liquid Silk. Liquid Silk, ki je znan kot popoln lubrikant za uporabo s spolnimi igračami, je na vodni osnovi, ni lepljiv in se ne izsuši zlahka. Samo malo pride zelo daleč, zato si privoščite in uživajte v svoji izjemno spolzki seksi seji.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist it Natural 500ml

    Obožujete fisting v naravnih izdelkih? Ta lubrikant na vodni osnovi je narejen iz kakovostnih naravnih sestavin! Je veganska in ne vsebuje sintetičnih barvil, barvil in konzervansov. Embalaža je izdelana iz reciklirane in biorazgradljive plastike. Ne zadovoljite se z ničemer, želite najboljše in najprijaznejše na planetu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Želite izkusiti več izkušenj z analnim seksom? S seboj prinesite analni mazalni gel znamke Pjur, ki je na vodni osnovi in vsebuje pantenol, ki ji daje intenzivne hidratantne učinke, in kamilico, ki sprejemljivo meri intimno analno področje. Odkrijte učinke tega vgrajenega gela s svojim partnerjem ali v kombinaciji z erotičnimi pripomočki.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Lubricant Applicator Set

    Zadostno mazanje je nujno, da je analni seks čim bolj neprijeten in boleč. To lahko dobite s tem praktičnim aplikatorjem, ki je zaradi svoje ozke velikosti lahko udobno povsod. V kompletu najdete 3 aplikatorje s praktičnim pokrovom. Pridite in uživajte v svojih najljubših igrah na polno in z zadostnim mazanjem.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Posebna krema blagovne znamke intt, ki vam bo pomagala poenotiti razlike v tonih kože ne le na občutljivih predelih. Primeren je za nanos na kožo v pazduhah, dimljah, pa tudi po celem telesu. Njegova ekskluzivna receptura zagotavlja hiter in dolgotrajen učinek, zahvaljujoč kateremu bo koža sijoča, očarljiva in svetle barve ter predvsem enotna.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Dragon Cream Sensitive 60ml

    Mnogi pari so prosili za nekaj blažjega od "Fire & Ice", da bi lahko popolnoma uživali v svojih strastnih trenutkih ljubljenja. Zato SHUNGA ponuja novo Dragon različico kreme za občutljive posameznike.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Predstavljajte si, kako bi bilo imeti eno erotično igračo namesto vsakega prsta! S to spodbudno rokavico bo FISTIT imel prednost v spalnici. Vsakemu prstu bo dal drugačno vznemirljivo obliko in teksturo za draženje vagine in analnega dela. Preizkusite vsakega od petih prstov in prebudite svoje občutljive točke v strasti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    Edinstven gel z vonjem po jagodah, ki se obnaša točno tako, kot se mu reče – tekoči vibrator. Uživajte v prijetni stimulaciji, toplem oklepu, valovih vznemirjenja in orgazmičnih eksplozijah. Gel Liquid Vibrator Hot bo razveselil tako ženske kot moške, njegov učinek pa traja neverjetnih 20 minut.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Anal Relaxer 500ml

    Lubrikant na vodni osnovi, posebej zasnovan za fistiške igre, ki bodo udobnejše kot kdaj koli prej. Njegova sestava vam bo pomagala, da se znebite neprijetne bolečine, ki pogosto spremlja te užitke. Idealen je za bolj izkušene posameznike ali vsaj za tiste, ki so že vajeni »nekaj prstov«.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crisco 1420g

    Končno ne dobimo lubrikanta, ki ga ne bomo pozabili. Crisco je bil prvotno maščoba, ki naj bi bila, je tudi fantastično mazivo. Dokončanje njegovega pepelnika bo ostal učinkovito v mestu ves čas, tudi pri najbolj intenzivnem pesti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Hybrid Extreme Fist Lube 500ml

    Ali želite izkusiti izjemne prednosti in izpolniti svoje fisting fantazije? Predstavljamo S8 Extreme Fist, ki je bil skrbno zasnovan, da vam zagotovi želeno sprostitev in desenzibilizacijo zahvaljujoč spojini Laureth-9, ki jo vsebuje. Sama komponenta bo zagotovila nebolečo penetracijo in vam omogočila popolno uživanje v intimnih trenutkih uporabe na terenu, ki jih imate tako radi!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator 15ml

    Ekskluzivna in revolucionarna formulacija Orgie za Evropo, ki uporablja vrhunske surovine. Ta vznemirljivi gel z aktivnimi učinkovinami rastlin iz Amazonije zagotavlja vibrirajoč in mravljinčav učinek na intimnih predelih. Zagotavlja neverjetne orgazme in občutke užitka brez primere.

    30,90 €

    23,08 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Vibe! Orgasm Enhance 15ml

    Ekskluzivna in revolucionarna formulacija Orgie za Evropo, ki uporablja vrhunske surovine. Vznemirljiv gel z učinkovino rastlin iz Amazonije, ki zagotavlja učinek vibriranja in mravljinčenja v intimnih predelih, Intenzivni orgazem ima v svoji sestavi še druge ekskluzivne učinkovine, ki spodbujajo cirkulacijo in povečujejo občutljivost erogenih predelov, na katerih se uporablja. Zagotavlja neverjetne orgazme in občutke užitka brez primere. Za njo in zanjo.

    37,90 €

    28,40 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wet Stuff Ready Lubricant Capsules Jar 60 pcs

    No, tega še ni bilo! Predstavljamo mehke gel kapsule, ki se raztopijo, ko jih vstavimo v nožnico ali anus in sprostijo 1500 mg dolgotrajnega silikonskega lubrikanta PDMS, ki se pogosto uporablja za mazanje kondomov. Uživajte v spolzki erotični igri brez nanašanja lubrikanta.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Liquid Vibrator Strong Stimulator 15ml

    Edinstven in super močan gel, ki se obnaša točno tako, kot mu pravijo – tekoči vibrator. Uživajte v prijetni stimulaciji, oklepu, valovih vznemirjenja in orgazmičnih eksplozijah. Gel Liquid Vibrator bo ugajal tako ženskam kot moškim, njegov učinek pa traja neverjetnih 20 minut.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Jar 1000ml

    Obvezno za ljubitelje ljubezni! To prvovrstno in profesionalno mazivo za vodni sistem ne bi smelo pustiti kompromisov pri vaši negi, če ste padli v prve igre in trpite zaradi učinkov zmogljivosti in kakovostnih dodatkov. Škodljivka Olajšal bo prodiranje v telo, telo pa bo udobno in kuhano. Uživajte v svojih skrbeh na igrišču!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gun Oil Stroke 29 Masturbation Cream 200ml

    Želite, da je vaša izkušnja samozadovoljevanja popolna? V tem primeru se morate opremiti z močnim orožjem! Gun Oil Stroke 29 je energična krema, ustvarjena za intenziven solo užitek. Je gosta, nemastna in zelo prijetna. Zahvaljujoč vitaminu E in aloe veri bo koža ostala prijetno mehka in navlažena. Pridi, naredi to bolje!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy Grease Advanced Premium Lubricant 472ml

    Nič ni nemogoče, če izberete pravo mazivo za vaše divje igre! Nič več ne mora boleti, niti najgloblja penetracija, ne verjamete? Analni se prepričajte sami. Swiss Navy Grease je super spolzko in gosto mazivo na oljni osnovi in obljubljate prijetne in intenzivne norčije.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 230 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.