×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 65 do 96 od 133 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Stimul8 Anal Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Analni lubrikant, ki vam bo poleg dolgotrajnega močnega mazanja zagotovil tudi nežen učinek segrevanja za še bolj strastna doživetja. Njegova sestava bo telesu prijetna, saj ne vsebuje parabenov, ftalatov ali drugih škodljivih snovi in tako deluje povsem naravno.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Slasten lubrikant na vodni osnovi na čokoladni osnovi. Njegov uravnotežen pH bo prijeten, pa tudi njegove vlažilne sposobnosti. Je 100% veganski, primeren za uporabo v kombinaciji v kondomih in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Naredite svoje intimne igre in uživajte na polno!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • JoyDrops Mint Personal Lubricant Gel 100ml

    Osebni lubrikantni gel JoyDrops® Mint v vaše spolno življenje vnese barvite fantazije. Razveseljuje vas s svojim instinktivnim vonjem.

    4,99 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Anal Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Analni lubrikant, ki vam bo poleg dolgotrajnega močnega mazanja zagotovil tudi nežen hladilni učinek za še bolj strastna doživetja. Njegova sestava bo telesu prijetna, saj ne vsebuje parabenov, ftalatov ali drugih škodljivih snovi in tako deluje povsem naravno.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers Chocoral Tasty Lube 150ml

    Intimni mazalni gel z aromo čokolade, primeren za intimne/erotične masaže ali klasični seks. Na vodni osnovi - ne pušča madežev. Poveča izkušnjo zahvaljujoč nežnemu ogrevanju.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pjur Aqua Panthenol 30ml

    Iščete nekaj boljšega od navadnega maziva na vodni osnovi? Nehajte iskati, Pjur Aqua Panthenol bo izpolnil vaše želje nad pričakovanji. Njegovi dolgotrajni mazalni učinki pustijo na koži prijeten občutek, dodan pantenol pa jo nato učinkovito nahrani, regenerira in vlaži. Uživajte v še boljšem seksu!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Slasten lubrikant na vodni osnovi z vonjem hruške in vanilije. Njegov uravnotežen pH bo prijeten, pa tudi njegove vlažilne sposobnosti. Je 100% veganski, primeren za uporabo v kombinaciji v kondomih in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Naredite svoje intimne igre in uživajte na polno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Mazivni gel na vodni osnovi, razvit posebej za ženske in vsebuje naravno aloe vero. Z njim uživajte v več užitka in pustite, da gel poskrbi za vaša občutljiva področja, zahvaljujoč sestavi, ki ustreza zahtevam za intimne zabave žensk. Vsebnost aloe vere nato poskrbi za še intenzivnejše mazanje, hkrati pa neguje kožo in pripomore k temu, da ne izgubi elastičnosti.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Eroticx Aqua Based 100ml

    Mazivni gel na vodni osnovi, zasnovan za dodatno vlaženje in izboljšano izkušnjo ljubezni. Izdelek je brez vonja, brez maščob, ne draži in, kar je najpomembneje, ne poškoduje kondomov.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Silk 50ml

    Edinstvena in preizkušena 100% kakovost silikona zagotavlja pravi užitek v mazanju in izjemno dolgotrajno mazalno sposobnost brez izsušitve!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Bio 50ml

    Čist urin narave! Just Glide Bio Lubricant je naravna organska gel vodna osnova v ekološki embalaži. Je brez okusa, dišeče, 100% veganske, kuhane v kombinaciji s kondomi iz zapaha in popolnoma primerne za vsakodnevno uporabo. Uživajte v svojem najdražjem z naravnim organskim mazivom Just Glide.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Poseben prevodni gel brez glicerina. Poveča prevodnost in s tem intenzivnost elektrostimulacijskih iger. Združljiv je s silikonskimi igračami, narejenimi v ZDA in primeren tudi za vegane. Ne vsebuje parabenov, soli ali barvil.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liquid Silk 50ml

    Iščete nekaj več kot navaden lubrikant? Iščete nekaj posebnega, nekaj naravnega, nekaj kakovostnega? Liquid Silk je eno izmed najbolje prodajanih maziv na vodni osnovi na svetu. Njegova sestava vsebuje samo najkakovostnejše sestavine, preprečuje širjenje okužb in ne zaman se imenuje Liquid Silk - tekoča svila. Poskusite in nikoli ne boste želeli drugega lubrikanta!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder 35g

    Poseben puder, zasnovan za izdelavo materiala vaših najljubših Ultraskyn igrač, bi bil še vedno mehak in udoben. Sestavljen je iz naravnih sestavin, ne samo, da bo površina vaše igrače spet svilnato mehka, ampak bo tudi podaljšala življenjsko dobo izdelka. Je enostaven za nanašanje in daje občutek, da je prvič z vašo igračo.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Slastno mazivo na vodni osnovi na sadni osnovi. Njegov uravnotežen pH bo prijeten, pa tudi njegove vlažilne sposobnosti. Je 100% veganski, primeren za uporabo v kombinaciji v kondomih in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Naredite svoje intimne igre in uživajte na polno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

    Vaši ljubljeni erotični pripomočki si zaslužijo vašo skrb, tako kot vi zaslužite njihove vznemirljive funkcije. To higiensko čistilo v razpršilu je čudovito nežno in primerno tudi za občutljive površine. Ne vsebuje alkohola in njegova redna uporaba bo bistveno podaljšala življenje vaših hišnih ljubljenčkov.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Vegan 30ml

    100% vegansko mazivo, sestavljeno samo iz naravnih sestavin in ni testirano na živalih. Uživajte v popolnem užitku z lubrikantom, razvitim posebej za ženske, katerega pH se prilagaja ženski sluznici. Ne vsebuje parabenov, parafinov, glicerina, sintetičnih parfumov ali barvil. Izboljšajte kakovost svojega spolnega življenja!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Play Orgasm Gel 80ml

    Ta orgazmični gel znamke Just Play vsebuje kakovostno metino olje, zaradi katerega bodo vaše erotične masaže še bolj vznemirljive. Gel nanesite na klitoris in ga nežno vmasirajte. Pripravite se na opojne občutke strasti in dih jemajoče orgazme!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Maziva Joydivision so kakovostni nemški izdelki, preizkušeni skozi čas! Z Aquaglide Neutral se boste lahko popolnoma potopili v razburljive igre zahvaljujoč njegovi dolgotrajni mazalni sposobnosti in optimalni ravni vlažnosti v nekaj kapljicah. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte najbolj priljubljenemu mazivu na evropskem trgu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Lubricant Black Currant with Lime 50ml

    Sveže in gladko mehko in naravno mazivo svetovno znanih švedskih blagovnih znamk.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lick-it Sparkling Wine & Strawberry 50ml

    Ženske imajo radi sladkarije, zdaj pa lahko vaš penis postane sladka poslastica z okusom penine in jagod. Uporabite to olje za oralne igre ali za seks, oboje bo z njim okusno, dišeče in vznemirljivo.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Iščete lubrikant, ki vam bo poleg vlaženja prinesel tudi vznemirljivo ogrevanje? Poleg potrebnega mazanja vam bo Stimul8 ogrevalni gel na vodni osnovi poskrbel tudi za topel učinek, s katerim boste vašo intimno avanturo naredili še bolj zabavno in polno novih izkušenj Preizkusite!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant Silicone 50ml

    Ty & Já® silikonski mazalni gel je izdelek z odličnimi mazalnimi lastnostmi za prijetna in bogatejša intimna doživetja, za dolgotrajen in intenziven užitek.

    4,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Brazilian Balls Strawberries Champagne 2 pack

    Sproščujoče masažno olje za romantiko in strast z vonjem jagodnega šampanjca, ki bo podprlo vznemirjenje in intimnost. Olje bo prijetno drselo po vaši koži in je ne bo pustilo mastne ali lepljive. Skupaj uživajte v tem masažnem olju v obliki kroglice in ogrejte svoje čute.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Anal Lubricant Waterbased 50ml

    Vrhunsko lubrikant za analne prostore na vodni osnovi S8 zagotavlja prijetno in dolgotrajno drsenje; kot nalašč za poredne pustolovščine v zadnjem delu telesa!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Virgin Tight 30ml

    Vznemirljiva vaginalna masažna krema za ženske, ki imajo rade tesnejši stik med spolnim odnosom. Da dosežete želeni učinek, vmasirajte majhno količino kreme okoli sramnih ustnic. Ljubljenje bo še bolj prijetno, tako za vas kot za vašega partnerja!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Zakaj kupiti navaden lubrikant na vodni osnovi, če lahko izberete Just Glide Premium! Obogaten je s hialuronsko kislino in pantenolom. Zahvaljujoč tem sestavinam vam bo zagotovila dolgotrajno vlaženje in tudi pomirila kožo. Uživajte v popolnem ljubljenju z vrhunskim mazivom Just Glide Premium!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Flavored Lubricant Caramel 50ml

    Kakovosten lubrikant za vse, ki želijo svoje igre zadišati s seksi vonjem slane karamele. Ne bo le poskrbel za čudovito drsenje, ampak bo razveselil tudi vaše brbončice. Je gladka, obstojna in brez parabenov, ftalatov, glutena in sladkorja. Odobren je s strani zdravnikov in je v skladu s strogimi predpisi EU.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 133 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.