×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 65 do 96 od 122 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Strawberry & Cream 50ml

    Iščete nekaj, kar bo primerno za dišeči seks in prijetno toplo masažo? Preizkusite to novico iz Secret Play. Okus jagod in smetane vas bo spravil na kolena, topla masaža vas bo ogrela, kako bo naprej pa je odvisno od vas! Če na nočni omarici pogrešate podoben izdelek, je čas, da ga kupite in začnete uživati v čutnih in strastnih igrah.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Anal Lube 93ml

    Ali veste, kaj je analni seks res pomemben? Na mazanje! Zato je pomembno, da izberete gel, ki bo popolnoma ustrezal vašim zahtevam. Za razliko od nožnice se analna ne zmoči naravno, zato je pomembno, da izberete gost in obstojen gel, ki bo ustvaril nekakšno plast in poskrbel za vaše udobje. In prav to je Bathmate Anal Lube z udobno črpalko, poskusite ga v kombinaciji s kondomi ali erotičnimi pripomočki, njegova vodna osnova je kompatibilna skoraj z vsem!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Delay Penis Gel Advanced 30ml

    Ali hrepeniš po daljši ljubezni, ne da bi izgubili vse prijetne izkušnje, povezane z njo? S8 Delay Gel vam bo pomagal upočasniti ejakulacijo in zahvaljujoč svoji vrhunski sestavi in dermatološko testiranim sestavinam ne boste izgubili občutljivosti. Pridite in uživajte v dolgem seksu, o katerem sanjate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Pineapple & Mango 60ml

    Želite, da so vaše uverture še slajše in bolj mazljive? Obnoreli boste z užitnimi lubrikanti Secret Play Sweet Love z omamnimi okusi. Na primer, izberite okus po ananasu in mangu ter pobožajte celotno telo svojega nasprotnika, vključno z erogenimi conami, nato pa to strastno obljubite.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Hybrid Water Based Lubricant 250ml

    Obožujete seks in drkanje, vendar želite, da je udobno, varno in prijetno. Nič ne ubije razpoloženja hitreje kot spolno srečanje, ki postane boleče iz povsem napačnih razlogov. Kar potrebujete, je pravo mazivo in hibridni lubrikant na vodni osnovi podjetja Me You Us je morda tisto mazivo, ki ga iščete.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eromed Penilarge Cream 50ml

    Znanstveno je dokazano, da se lahko velikost penisa trajno spremeni. Ni skrivnost, metode za povečanje penisa so znane že leta. S povečanjem penisa pozitivno vplivate na kakovost svojega življenja. V eno stvar morate biti prepričani. Velikost je pomembna.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT V-Activ Penis Power Cream for Men 50ml

    Prehrana in stimulacija v enem? Ja! Ta posebna krema vam ne bo pomagala le povečati učinkovitosti, temveč vam bo zagotovila vitalnost in dobro počutje pri vsakodnevni uporabi. Masirajte ga zjutraj in zvečer in takoj uživajte v intenzivnejšem krvnem obtoku. Ali pa dovolite partnerju, da ga nanese na vas in dejansko začne strastno predigro.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • IntimateLine Replay Delay Spray for Men 20ml

    Ali med seksom ne morete pomisliti na nič drugega kot na to, da vedno počnete prezgodaj? Ta sprej vam bo pomagal enkrat za vselej končati te težave! Deluje omrtvičevalno in vlažilno, zato bo njegova uporaba znatno podaljšala vašo vzdržljivost. Uživajte s svojim dragim tako dolgo v ljubezni, kot sanjate.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Bio Lubricant Superglide Anal 100ml

    Naravni veganski lubrikant za udoben analni užitek! Na otip je svilnato mehak, a hkrati super učinkovit. In njegovo embalažo je Hot Bio izdelal iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intome Marathon Delay Spray 15ml

    Ali mora ostati malo dlje v postelji? Za vas imamo pomočnika, s katerim boste uživali v dolgi ljubezni, ki si jo želite. To pršilo bo rahlo omrtvilo vaš penis, vendar vam ne bo prikrajšalo vseh izkušenj. Je na vodni osnovi in je primeren tudi za oralni seks ali uporabo s kondomi. Pokažite dolge in zadovoljive predstave v postelji!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo FeelNew Refreshing Powder 100ml

    Želite maksimalno podaljšati življenjsko dobo vaših najljubših Kiiroo Feel Strokers? Počastite jih s tem posebnim osvežilnim pudrom FeelNew! Nenadoma bo vaš najljubši masturbator mehak kot nov, vi pa boste lahko uživali v vznemirljivih resničnostnih izkušnjah.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Thick 100ml

    Mister B LUBE Thick vam ponuja vse vrhunske lastnosti maziva na vodni osnovi in še več! Zaradi svoje goste konsistence zdrži res dolgo in se ne izsuši. Na telesu in igračah bo ostal tako dolgo, kot ga potrebujete. Ne lepi se in je idealen za igranje z vibratorji ali žebljički, saj preprosto ostane na igrači in ne zdrsne.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Stimulation Spray Arnica & Clove 30ml

    Bi radi svojemu penisu privoščili malo več užitka? Ni problema, poskusite ta stimulativni gel z arniko in klinčki, ki ga morate samo poškropiti na penis in nato uživati v svežem in mravljam občutku. Pršilo podpira prekrvavitev in hkrati skrbi za kožo. Naj vas prevzame močno navdušenje.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimina Feminine Moisturizer 75ml

    Intimina Feminine Moisturizer je raztopina na vodni osnovi, obogatena z aloe vero, ki dopolnjuje naravno vlažnost vašega telesa. Ta vodotopna formula je brez glicerina, brez parabenov in usklajena z naravnim pH vašega telesa, ne pušča madežev, ni mastna in ni lepljiva. Pravimo, da ga uporabljajte velikodušno in pogosto!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Spark Clitoral Gel Warming 30ml

    Kaj poskusiti nekaj novega in neverjetno intenzivnega? Spark Clitoral Gel je vrhunski gel, zasnovan za stimulacijo klitorisa z učinkom segrevanja. Vse kar morate storiti je, da ga vmasirate in se prepustite strasti, ki jo bo vnela v vas. Ste pripravljeni doživeti svoj najmočnejši orgazem?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Cooling Effect 30ml

    Ali znate narediti uverturo še bolj čutno? Nanesite kapljico Lady Gela na njen klitoris, vmasirajte in povečajte njeno željo in spolni užitek. Ta gel, obogaten z L-argininom, spodbuja pretok krvi v ženskih genitalijah in prinaša pogostejše in intenzivnejše orgazme. Uživajte v vznemirljivem zmrzovanju, ki vas bo presenetilo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Lube Tube Cotton Candy 100ml

    Slastno dišeč in okusen lubrikant na vodni osnovi luksuzne blagovne znamke Orgie. Lube Tube Cotton Candy je mazivo z aromo sladke vate. Uživajte v njegovem dolgotrajnem učinku, ki vam pomaga poslati vesele in intimne trenutke. Prav tako je kot nalašč za oralni seks! Njegova konsistenca ni lepljiva, enostavna za čiščenje in ne pušča madežev na posteljnini.

    14,90 €

    9,95 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prowler RED Delay 15ml

    Pripravljamo založbo Je prezgodnji vrhunec vaša največja travma? To pršilo vam bo pomagalo, da se ga znebite! Učinkovito odloži orgazem, saj ima blag hladilni učinek in se nanaša na najbolj občutljive dele penisa. Povečajte svojo zmogljivost in uživajte v senzacionalnem užitku!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Electra Clitoral Gel Cooling 30ml

    Kaj poskusiti nekaj novega in neverjetno intenzivnega? Spark Clitoral Gel je vrhunski gel, zasnovan za stimulacijo klitorisa s hladilnim učinkom. Vse kar morate storiti je, da ga vmasirate in se prepustite strasti, ki jo v vas vzbuja. Ste pripravljeni doživeti svoj najmočnejši orgazem?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Anal Relax Gel 50ml

    Iščete gel, ki bo naredil vaše analne seanse še bolj prijetne? Nexus Relax analni gel je čudovito gost in ima prijeten hladilni učinek. Njegova veganska formula vsebuje prvovrstne sestavine, vključno z naravnimi izvlečki. Naj nahrani vašo kožo, hkrati pa naredi vaše najljubše analne igre prijetnejše.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy All-Natural Water-Based Lubricant 59ml

    Iščete prvovrstno mazivo z odlično sestavo ter kakovostno in zanesljivo znamko? Švicarska mornarica postavlja letvico zelo visoko! Njihovi geli so prijetno spolzki, imajo dolgotrajne učinke in bodo v vaše ljubezensko življenje vnesli udobje in veselje. Zaljubite se v žameten občutek, ki popolnoma naravno in enostavno postane del vaše intime.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SKYN® Oh Baby 80ml

    Povečajte svoje možnosti za spočetje, medtem ko uživate v prijetnem in udobnem ljubljenju s tem lubrikantom Skyn Oh Baby! Njegov pH je posebej prilagojen razmnoževanju in nudi moker in spolzek učinek za čustvene intimne trenutke.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Coconut Water-Based Personal Lubricant 30ml

    Za vaš užitek izberite samo izdelke, ki so vam všeč na prvi pogled. Boste vi ta veganski lubrikant s čudovitim vonjem kokosa? Primeren je za samostojne in parne igre ter je kot nalašč tudi za oralni seks!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Pina Colada 60ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo, ki spominja na koktajl Pina Colada! Presenetil vas bo s svojo gladkostjo, dolgotrajnimi učinki in popolnim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros 2in1 #anal #delay Lubricant 100ml

    Iščete lubrikant za ultimativni analni užitek? Z veseljem vam predstavljamo to mazivo 2 v 1 vrhunske kakovosti. Zasnovan je bil tako, da zmanjša nelagodje med analnim seksom z nežnim omrtvičenim učinkom, hkrati pa zagotavlja maksimalno mazanje. Njegova dolgoobstojna sestava je na vodni osnovi, ni lepljiva, nemastna in z njo boste uživali neprekinjeno, kolikor dolgo želite.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Cocktails Cosmopolitan 60ml

    Lubrikant na vodni osnovi s slastno aromo, ki spominja na koktajl Cosmopolitan! Presenetil vas bo z mehkobo, dolgotrajnostjo in popolnim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Sensitive 100ml

    Imate občutljivo kožo? V tem primeru potrebuje lubrikant, ki bo nežen do vaše občutljive kože. Mister B LUBE Sensitive ima vse vrhunske lastnosti običajnega maziva na vodni osnovi in je tudi zelo nežen. Ima intenzivne spolzke lastnosti in je obogaten z regeneracijskimi sestavinami, kot sta aloe vera ali vitamin E. Uživajte v gladki in prijetni izkušnji!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Bio Organic Toy Cleaner 150ml

    Vaše erotične igrače potrebujejo posebno nego, zato jim privoščite! Cobeco Bio Organic Toycleaner je posebej razvit za čiščenje intimnih pripomočkov in vsebuje več kot 97 % naravnih sestavin. Posledično vašim pomočnikom ne zagotavlja le temeljitega čiščenja, ampak tudi ohranja njihovo kakovost. Igrajte higiensko!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Sex on the Beach 60ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo, ki spominja na koktajl Sex on the Beach! Presenetil vas bo s svojo gladkostjo, dolgotrajnimi učinki in popolnim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Sterile Lubricant Sachets 10x3g

    Medicinsko sterilno mazivo, ki je bilo zasnovano tako, da je popolnoma varno in ohranja vaše igrače bolj higienične. Je prozoren in gost, ima dolgotrajne učinke in je enostaven za vnos. Idealen je za analno ali uretralno uporabo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Amoréane Tightening Gel 30ml

    Vaše vaginalne mišice niso več tako močne, kot so bile in se sprašujete, kaj storiti? Niste sami, veliko žensk trpi za to težavo. Rešitev je lahko ta gel z učvrstitvenim učinkom, ki vam bo dal učinek začasne čvrstosti in zahvaljujoč njemu boste dosegli večjo občutljivost med ljubljenjem. Nanesite 5-10 pred načrtovano spolno aktivnostjo in uživajte v vsakem vznemirljivem občutku!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Pharma Erection Cream 50ml

    Potrebujete malo pomoči pri erekciji? Ta krema temelji na naravnih rastlinskih izvlečkih in ima negovalni učinek. Pomagal vam bo pri erekciji in vaši zmogljivosti, hkrati pa poskrbel za elastičnost erekcije. Vaša erekcija še nikoli ni bila močnejša!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 122 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.