×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 97 do 128 od 176 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Eros Aqua Hyaluron + Panthenol 200ml

    Vrhunsko medicinsko mazivo na vodi kurikulum. Vaša koža bo, njena sestava pa je obogatena z hidratizirano hialuronsko kislino in regenerirajočim pantenolom. Torej ne bi bilo učinkovito, ampak bi vas tudi opraskalo in razvijalo. Uživajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Dark Horse Delay Spray 15ml

    Ali želite zbuditi žrebca, ki lahko tolče vanj, dokler njegov partner ni popolnoma zadovoljen? Toda ali trpite zaradi kratke vzdržljivosti? Opremite se s tem pršilom, ki učinkovito omrtviči vaš penis, hkrati pa podpira in podaljšuje vašo erekcijo. Končno bodite zadovoljni s seboj, svojim penisom in njegovim delovanjem.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Ease Anal Relax Spray 30ml

    Se bojite bolečine, ki jo včasih prinese analni seks? S tem pršilom iz S8 boste doživeli sproščeno in strastno analno izkušnjo brez nelagodja! Zasnovan je tako, da poveča udobje in zahvaljujoč sestavini Laureth-9 nežno omrtviči in sprosti analni predel, kar prinaša prijetno penetracijo brez bolečin. Idealna izbira za vse, ki želite v celoti raziskati možnosti analne igre!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Cinnabun 57ml

    A pri prenosu misliš "ni"? Je "urin" in je stimulativni gel luksuzne znamke Sensuva. To je najbolj intenziven vznemirljiv gel na trgu! Ne samo, da bo v vašem klitorisu prijetna toplina, ampak bo tudi veličastnost, ko bodo končnice živine v teh mestih začele plesati. Tako se čudim, a dodajam in uživaj na letnem balu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Bold Delay Gel For Him 29ml

    Gel, ki podaljša erekcijo pri moških z rahlim omrtvičenjem živčnih končičev na konici penisa.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Ero Prorino XXL Cream for Men 50ml

    Je večji penis vaše življenjske sanje? Ta krema vam bo pri tem zelo enostavno in hitro pomagala. Poleg tega bo prijetno negovalo vašo občutljivo kožo na intimnih predelih, saj vsebuje zeliščna olja in druge kakovostne sestavine, kot je tavrin. Povečajte svoj penis in povečajte svojo moč!

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • AID Be Open Anal Relax Lubricant 90ml

    Se bojite morebitne bolečine pri odpiranju zadnjih vrat? Morate se opremiti z lubrikantom, ki vam bo res pomagal. AID gel ima zelo gosto in zelo spolzko konsistenco ter vsebuje tudi sestavine, ki bodo prijetno sprostile vaš anus. Uživajte v svojem vznemirjenju udobno in brez skrbi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Vegan Glide 2ml 50 pack

    Zelo intimno lubrikant na vodni osnovi brez konzervansov in s čisto veganskimi sestavinami brez testiranja na živalih.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Orgasm Gel 60ml

    Je za vas včasih zelo težko doseči orgazem? Ja, to se zgodi vsem in v tem ni nič čudnega. Poznamo pa način, kako povečati intenzivnost prijetnih občutkov in to je edinstveni orgazmični gel znamke Oh! Sveta Marija. Primeren je za vsakogar, ne glede na spol, le majhno količino nanesite na klitoris ali glavico. Vsi dotiki bodo potem mnogokrat prijetnejši.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Handipop Edible Handjob Massage Gel Blueberry Muffin 125ml

    S Sensuva gelom z okusom borovničevih mafinov lahko vaš nasprotnik zvečer naredite bolj prijeten s popolnoma čutno in dišečo masažo genitalij, ki ga na koncu spremeni v okusno liziko, ki je ne boste želeli dati iz ust.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Extended Love Glide Top Level 3 100ml

    Učinkovit izdelek za upočasnitev ejakulacije in s tem podaljšanje ljubezenskih iger. Zahvaljujoč izjemno močni formuli boste uživali v dolgotrajni intenzivni izkušnji s svojo ljubico.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Bio Intimate Gel Chamomile 100ml

    Ali menite, da dobro naravno mazivo ne more obstajati? Res je nasprotno! Ta čudež na vodni osnovi iz kolekcije Orgie Bio vas bo razvajal s kamilico, v katere antibakterijske in antiseptične učinke boste vzljubili. Ljubite naravo in svoje intimno življenje in uživajte v njeni moči v tem dolgotrajnem mazivu.

    18,90 €

    11,80 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Handipop Green Apple Hand Job Massage Gel 125ml

    S Sensuva gelom z okusom zelenega jabolka lahko svojega nasprotnika zvečer naredite bolj prijetno s popolnoma čutno in dišečo masažo genitalij, ki ga na koncu spremeni v okusno liziko, ki je ne boste želeli dati iz ust. .

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Delay Spray 15ml

    Odpovejte se orgazmu s pršilom Boners Delay in uživajte v ljubljenju večkrat dlje. To pršilo vam bo pomagalo pri obvladovanju vaše preobčutljivosti in preprečilo frustracije, ki bi jih ta preobčutljivost lahko povzročila. Majhna steklenička vam omogoča, da imate pršilo vedno pri sebi, udobno se prilega v žep ali pa se skrijete tudi v najmanjši predal nočne omarice. Nebulator nato poenostavi uporabo.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Sensitive Glide 2ml 50 pack

    Poseben razvoj za zelo občutljivo membrano v predelu genitalij. Tako so se med pripravo sproščali konzervansi, parabeni in glicerin, da je bila sestava čim bolj neprepustna ter zagotavljala maksimalno združljivost s kožo in soncem.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Stimulating Masturbation Cream 60ml

    Nova članica kozmetične družine na osnovi konopljinih semen – masturbacijska krema! Pomagal vam bo povečati drsnost, hkrati pa zaščitil vašo kožo pred poškodbami zaradi trenja. Vaša koža bo z njim nahranjena, vi pa boste popolnoma uživali v užitku dotika. Poleg tega njegova ekskluzivna sestava ustvarja zelo prijetne občutke, ki bodo verjetno pospešili prihod orgazma.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Watermelon 120ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo melone. Predstavil vam bo svojo kakovost, nizke učinke in poln sladek okus brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je z mehkimi kondomi in silikonskimi igračami ter je primeren tudi za vegane.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Hybrid Cum Glide 125ml

    Iščete lubrikant, ki vas spominja na spermo? Hibridni čudež je tukaj za vas! Izdelana je skrbno brez olja in maščob, tako da je nežna do kože in sluznice, idealna pa je tudi za občutljive posameznike. Ugodnost in udobje hkrati!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Anal Lube Water Based 250ml

    Anal Lube Water Based je mazalni gel blagovne znamke Cobeco Pharma, ki je na vodni osnovi in je primarno namenjen mazanju z analno penetracijo. Ima visok učinek vlage, kar zagotavlja udobno in naravno vlažno telo, vendar bo vaš stik veliko bolj intenziven. Oba partnerja bosta zadovoljna!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Lasts Delay Gel 15ml

    Vsak moški tu in tam hrepeni po tem, da bi še malo prestal. A nekdo hrepeni po skoraj vsaki ljubezni. Poišči pomoč! Ta gel je narejen iz naravnih snovi, ki podaljšajo erekcijo in odložijo vrhunec ter tako povečajo užitek. Njegove glavne sestavine so nageljnove žbice in izvleček mete, zaupajte se jim!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Get Hard Erection Cream 100ml

    Če erekcija deluje, kot mora, se moški počutijo dobro in samozavestno. Če pa nekaj škripa in ne stoji kot bi moralo, je problem. Get Hard Erection Cream je tukaj, da pomaga rešiti to težavo po naravni poti. Zagotovite si zmogljivost, ki jo potrebujete v vsakem trenutku!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Lift Vagina Tightening Gel Anti Age 30ml

    Pripravljamo etiketo Ali želite izgubljene mlade vrniti svoji roži? Preizkusite ta pomlajevalni vaginalni gel z edinstveno sestavo. Vsebuje redke in učinkovite rdeče alge in druge čudežne taninske tanine, ki krepijo to občutljivo področje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Bio Natural Lubricant 150ml

    Iščete kvaliteten organski lubrikant z naravnimi sestavinami, ki bo razvajal vaše intimne kraje? Cobeco Bio Natural je prav tak! Je na vodni osnovi in je sestavljen iz 100 % naravnih in veganskih sestavin, ki so zelo nežne do kože. Lubrikant ne vsebuje sintetičnih dišav, barvil ali arom in se ponaša s certifikatom BDiH Natural Product Standard. Uživajte v njegovih hidratantnih učinkih in o tem, kako naravno obnavlja vlago v telesu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Tushy Tingle Anal Stimulation Gel 59ml

    Preizkusite zabaven način eksperimentiranja z novimi občutki v analnih igrah. Izzovite vznemirljive vibracije, nanesite malo ali veliko gela, igrajte se, zabavajte se, odkrivajte!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie The Play Set 4x2ml

    Se želite igrati in odkrivati nove vznemirljive občutke? Igralni set Orgie vsebuje 4 najbolj prodajane izdelke Orgie v 2 ml pakiranju, ki je kot nalašč za preizkušanje. Lepa embalaža je primerna kot darilo za oba in praktična na primer za praznike. Odkrijte najbolj čutno predigro!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Analyse Me! 1,5ml 50 pack

    Pjur Analiziraj me! je silikonski mazalni gel, ki vsebuje naravne sanje, ki so bile posebej razvite za analgetično uporabo. Ta mazalni gel zagotavlja dolgotrajno razmerje med analnim seksom brez nesprejemljivih kazni ali prekoračitev. Druga značilnost jojobe je, da absorbira kožo in lajša napetost v anusu (anusu). Prihajajo lepe sani!

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur AQUA 2ml 50 pack

    Pjur Aqua je oljni gel na vodni osnovi, ki kožo navlaži, ji doda veliko vlage in pusti nežen smoothie. Zelo primeren je tudi za suho in težko usnje. Združljivo s kondomi iz lat. Idealen je za vse erotične pripombe, še posebej tiste iz silikona in silikona, ki ne poškodujejo površine.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Amoréane Med Liquid Vibrator Berries 30ml

    Želite doživeti razburljivo čarovnijo? Ta gel z lastnostmi tekočega vibratorja bo vašim občutljivim predelom zagotovil neverjetno čutno stimulacijo. Vsebuje aktivne rastlinske izvlečke iz amazonskega deževnega gozda, kot sta jambu ali aloe vera. Odkrijte nov intenziven užitek z vonjem gozdnih jagod.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Lube Tube Cocktail Sex On The Beach 100ml

    Predstavljajte si čutno aromo okusnega koktajla Sex On The Beach, nato pa si predstavljajte, da je točno tako lahko odišavljen vaš seks ali trenutki samoljubja? Če ste popolnoma omamljeni s to idejo, je jasno, da potrebujete ta intimni gel na vodni osnovi z okusom in aromo Sex On The Beach!

    18,90 €

    12,38 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Repair glide 2ml 50 pack

    Zelo kompatibilen lubrikant na vodni osnovi z regenerirajočo hialuronsko kislino za suho in občutljivo kožo, tudi na področju genitalij. Hialuronan ima sposobnost vezati velike količine vode – tako zagotavlja nadpovprečno mazanje in optimalno regeneracijo kože. Inovativna formula zagotavlja izjemno dolgotrajno mazanje. Lubrikant prekrije kožo z nevidnim filmom, ki diha, zaradi česar je mehka in prožna.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Original 1,5ml 50 pack

    pjur® ORIGINAL je najboljše iskreče in najbolje prodajano silikonsko mazivo na svetu.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Nude 2ml 50 pack

    Življenje na dobro uveljavljen in trajnosten način je trend trend. pjur Woman Nude je nevsiljiv mazalni gel na vodni osnovi, ki v celoti odraža ta trend in je brez dodatkov. Ne vsebuje konzervansov, glicerina ali parabenov. To ne vpliva na njegovo vrhunsko kakovost in kot vsi izdelki Pjur je brez olj, maščob in parfumov. Pjur Woman Nude je bil poseben razvoj za žensko in ženstveno kožo ter popolno dišavo in okus.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 176 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.