×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 193 do 224 od 1341 skupaj

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Sliquid Soul Organic Coconut Oil Moisturiser 56ml

    Naravno vlažilno kokosovo mazalno olje. Sliquid izdelki so med najčistejšimi in najbolj naravnimi izdelki za intimno življenje in to kokosovo olje ni izjema. Tako kot drugi izdelki Sliquid ne vsebuje glicerina, parabenov, glutena in je 100% veganski. Temelji na organskem kokosovem olju in drugih naravnih sestavinah. Sliquid Soul Organic Coconut Oil vlažilna krema je najbolj razkošen način za nego vaših najbolj občutljivih predelov, ampak tudi za celotno telo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision EROpharm Penix active 75ml

    PeniX aktive je sodoben revitalizirajoči izdelek, zasnovan posebej za nego penisa in mod. Snovi, ki jih vsebuje krema, ugodno vplivajo na vašo spolnost.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Man's Best 40ml

    Samo najboljše za njegovo moškost.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Cooling & Warming Nip Gloss 2x13ml

    Poljubi, božaj, okusi ... ugrizni! Eksperimentirajte s svojimi čutili, preizkusite svojo občutljivost in ugotovite, kakšna temperatura vas prinese. Namažite neustavljivo območje s hladilnim ali ogrevalnim sijajem bradavic in se prepustite želji.

    24,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Fleshlube Ice 250ml

    Ali želite izboljšati kondicijo in uporabo v erotičnih igrah ter jo lahko uporabiti v oddelku za zamrzovanje? Ne glede na to, ali so samozadostni ali samozadostni, morda potrebujejo mazalni gel! To je dosledno v Fleshightu in je dobro utemeljeno za podporo stimulaciji. Nekateri kaplani bodo omogočili, da bo vaša spodbuda udobna in bolj razburljiva!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tantaly Deluxe Sex Doll Care Kit

    Kako zanesljivo nanesti lubrikant na vašo lepotico Tantala? Kako ga nato očistiti in posušiti? Kako ga shraniti? Vas ta vprašanja mučijo? Ne skrbite, Tantaly Deluxe Sex Doll Care Kit vam bo pomagal pri vsem! Vključuje 2 palici za sušenje, vrečko za shranjevanje, aplikator za lubrikant in klistir, prav vse, kar potrebujete!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Warming for a Hot Ride 300ml

    Toplo mazivo, idealno ne samo za uporabo v kombinaciji z masturbatorjem Satisfyer Men. Uživajte v možni raznolikosti svojih erotičnih iger in podlegnite vznemirljivemu učinku segrevanja, ki odpira vrata v svet novih in vročih občutkov. Gel lahko uporabljate v kombinaciji s kondomi in pri ljubezni s partnerjem. Ne vsebuje olj, je izjemno nežen do kože in zagotavlja dolgotrajno mazanje, kar pomeni, da lahko maksimalno uživate v svojih erotičnih trenutkih.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Analyse Me! 30ml

    pjur® analyse me! glide - njegova inovativna silikonska formula z naravnimi aktivnimi sestavinami je bila razvita posebej za uporabo pri analnem spolnem odnosu in zagotavlja sproščen užitek.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Basic Silicone 250ml

    Priljubljena izbira za nove uporabnike silikonskih lubrikantov, ki med nežnimi in čutnimi masažami odkrijejo prednosti, ki jih ponujajo silikonski lubrikanti.

    32,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Hybrid Lubricant Coconut Warming 30ml

    Uživajte v tem izjemnem mazivu s kremasto hibridno konsistenco ter naravno prijetno aromo in okusom kokosa. Plus z učinkom segrevanja!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide 40ml

    Prvo 100-odstotno organski lubrikant na svetu!

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Nipple Titillator Winterfresh 30ml

    Doživite igrive in nove občutke s tem stimulativnim pršilom za bradavice. Odličen okus mete vabi k dolgotrajnim igram, obogatenim s prijetno žgečkljivim in vznemirljivim učinkom.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur We-vibe Lube 100ml

    Pjur We-Vibe Lube je nemško mazivo na vodni osnovi Pjur, ki je posebej zasnovano za pripomočke We-Vibe.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman After You Shave Spray 100ml

    Vam je britje neprijetno in vas srbi? Pjur Woman After You Shave Spray s pantenolom vam bo pomagal pri regeneraciji, celjenju in ustvarjanju novih kožnih celic na razdraženi koži takoj po britju. Ne vsebuje parfumov ali alkohola, zato vam ni treba skrbeti za pekoč občutek, nasprotno, presenetil vas bo s svojim prijetno zdravilnim in pomirjevalnim učinkom. Poleg tega je zaradi pršila zelo enostaven in udoben za nanašanje.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crisco - Us Oil For Fisting 453g

    Olje Crisco, najboljši dolgotrajni lubrikant za fisting, je maščoba, ki se prvotno uporabljala za peko, vendar se odlično obnese tudi kot lubrikant.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Play Orgasm Gel 50ml

    Ali želite uživati v še intenzivnejšem vznemirjenju ob stimulaciji svojega klitorisa? Samo kapnite malo tega Just Play Orgasm Gel in nenadoma boste postali bolj občutljivi. Gel vsebuje visokokakovostno olje poprove mete in se preprosto nanese na klitoris, kjer ga nežno vmasiramo. Uživajte v opojnih vzponih sami ali v dvoje!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B FIST Lube 200ml

    Mister B FIRST je hibridna mast, primerna za intenzivnejše igre na srečo s temeljnim premazom za več igralcev.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • JoyDrops Intimate Hygiene Liquid Cleanser Lotion 275ml

    Izogne se številnim boleznim, ki se prenašajo spolno, in ustvari varnejše ozračje za spolne odnose med vami in vašim partnerjem.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Analyse Me! 250ml

    pjur® analyse me! glide - njegova inovativna silikonska formula z naravnimi aktivnimi sestavinami je bila razvita posebej za uporabo pri analnem spolnem odnosu in zagotavlja sproščen užitek.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Superglide Edible Waterbased Lubricant Coconut 75ml

    Enostavno se ne morete zaljubiti v čudovit vonj kokosa tega lubrikanta na vodni osnovi! Še več – ne le lepo diši, ampak ima tudi čudovit okus. Tako lahko vaš oralni seks dobi nov sladko vznemirljiv okus, v katerem bosta uživala oba partnerja! Ste še vedno oklevani? daj no…

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Cosmetiques Aphrodisia Orgasm Enhancer Balm 13ml

    Ta balzam je bil posebej zasnovan za vaš klitoris, okrepi občutke in pripravi telo na močan orgazem. Le nekaj kapljic pred začetkom igre je dovolj, da razkrijete kraljestvo užitka, kjer vlada ženski orgazem.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • JoyDrops Vagina Tightener Cream 100ml

    Vagina Tightener je izdelek, ki obnovi strukturo obrabljenega in deformiranega lokalnega dela ženskega organa ter moškim in ženskam omogoči več užitka v spolnem odnosu.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Waterglide 2in1 Massage Gel & Lubricant Guarana 300ml

    Stimulacijski gel, ki vam bo čudovito služil ne le kot klasičen lubrikant, ampak tudi kot masažni gel. Vsebuje izvleček guarane, ki ima blag dražilni učinek. Pridobite en sam gel, ki ga lahko uporabite za masažo utrujenih mišic in hkrati v intimnih trenutkih v spalnici. Je na vodni osnovi, je prozorne barve, ne pušča madežev in se ne lepi.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur superhero Concentrated Delay Serum 1,5ml 10 pack

    Zmanjša občutljivost - brez občutka! Inovativni super koncentrirani serum za upočasnitev za moške.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim The Goldfather Conductivity Enhancer 250ml

    Visokokakovosten prevodni gel s čistim 23-karatnim zlatom. Je 100 % varen za uporabo s kondomi iz lateksa, vzdržuje optimalno pH ravnovesje, je pralni z vodo in tudi brez maščobe.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tantaly Renewal Powder 138g

    Z večkratno uporabo lahko realistična koža vaše spolne lutke začne izgubljati nekaj svoje mehkobe. Ta priročen obnovitveni prašek je posebej zasnovan za obnovitev in ohranjanje edinstvene, mehke in realistične teksture vaše spolne lutke. Uporablja se tudi za podaljšanje življenjske dobe vaše lutke, povečanje vašega užitka in zagotavljanje vašega užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Cult 100ml

    Pjur Cult se uporablja predvsem za ljubitelje fetiša - pomaga nositi oblačila iz lateksa.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Aloe 2ml 10 pack

    Mazivni gel na vodni osnovi, razvit posebej za ženske in vsebuje naravno aloe vero. Uporabite jih za več koristi in pustite, da vas gel zakoplje za vaše bivalne prostore ter pohvalite sestavo, ki vam ustreza za intimno žensko zabavo. Vsebnost aloe vere je nato ogrožena zaradi intenzivnejšega mazanja, skrajšanja kože in opozarjanja na dejstvo, da ne zmanjšuje elastičnosti.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers MAXILONG Gel 150ml

    Intimni gel s takojšnjim učinkom povečanja penisa. Obsežen in svilnato gladek vlažilni gel na vodni osnovi, ki ne pušča madežev. L-arginin zaradi svojih lastnosti spodbuja mikrocirkulacijo v koži, poveča pretok krvi v tkiva penisa in pomaga pri optimalni absorpciji drugih sestavin.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Hole Water Base Gel Anal Dilation 70ml

    Black Hole je najboljša izbira za vaš neboleč in prijeten analni seks! Je zelo kakovostno mazivo, idealno za vse začetnike analne odkrivalce, pa tudi izkušene ljubitelje. Toliko ljudi je radovednih, le redki si upajo zares poskusiti, ker se bojijo bolečine. Zato nehaj skrbeti in poskusi z lubrikantom Black Hole, ki bi ga razvil posebej za analni užitek!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Inverma Largo Cream 40ml

    Sanjate o večjem penisu? Largo krema vam bo učinkovito razkrvavila, kar bo povečalo dolžino penisa v dolžino in širino. Lahko bi ga opisali kot čudež, ki obljublja vidne rezultate po nekaj tednih redne uporabe. Večji penis vam bo dvignil samozavest in nenazadnje zadovoljil vašo partnerko, zato jo pridite in privoščite.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Liquid Vibrator 2ml

    Edinstven gel, ki se obnaša točno tako, kot mu pravijo - tekoči vibrator. Uživajte v prijetni stimulaciji, oklepu, valovih vznemirjenja in orgazmičnih eksplozijah. Gel Liquid Vibrator bo ugajal tako ženskam kot moškim, njegov učinek pa traja neverjetnih 20 minut.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 193 do 224 od 1341 skupaj

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.