×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažna olja razkošje

Elementi 33 do 61 od 61 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • VIVE Nami Black

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v sedma nebesa? Polnilna Nami bo uresničila vaše sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo pokazali nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava, zasnovana posebej za moške! Ta kompaktni masažer, ki se polni preko USB kabla, ima čudovito gibljiv vrat, tako da lahko z njim udobno razvijate tako manjši kot večji pritisk in zlahka pridete do vseh delov telesa. Preizkusite tudi večnamenski nastavek, primeren za solo jahanje, pa tudi predigro ali kot dodatek k oralnemu seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Spoznajte eno najmočnejših masažnih glav, kar jih je svet kdaj videl. MyMagicWand ima super zmogljiv motor in ponuja več načinov uporabe njegovih funkcij. Z njim lahko stimulirate svoje erogene cone in doživite dih jemajoče orgazme, lahko pa z njim tudi masirate otrdele ali boleče mišice in tako lajšate napetost in bolečino. To bo odličen pomočnik ne samo za ženske, ampak tudi za moške.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Spoznajte izboljšano Emmo, razkošno maserko s funkcijo stalnega ogrevanja in nadzorom prek pametne aplikacije. Ima gibljivo okroglo glavo, za katero se ne bo problem nagniti in udobno razveseliti katero koli občutljivo mesto na telesu. Nanj položite podaljšek v obliki zajčjih ušes in odkrijte nekoliko drugačen občutek. Kdo bo torej odločal o vašem užitku? Ali vi, vaš partner na drugem koncu sveta, prijatelj na spletu ali vaša Emma sinhronizirate z interaktivnimi videoposnetki?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopala po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Monica lahko s svojo prožno glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Oblika tega vibratorja s palico je navdihnjena z žezlom mogočnih egipčanskih faraonov. Vibrator oddaja močne vibracije, osredotočene na glavo palice, za močno in neposredno stimulacijo. Velika masažna glava pomaga pomiriti boleče mišice in ublažiti stres. Kyro je opremljen z dvema večnamenskima silikonskima pripomočkoma za razširitev možnosti užitka. Z enim pripomočkom lahko dražite in stimulirate občutljive predele, na primer bradavičke, medtem ko je drugi pripomoček odličen za raziskovanje točke G in hkratno stimulacijo klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B IntimateHealth Contour Sculpting Roller

    Je vaš obraz v zadnjem času malce zbledel? Privoščite si popolnoma prijetno masažo s Contour Sculpting Roller znamke Mae B. Idealen je tako za sproščujočo masažo kot tudi za lifting masažo, ki zateguje kožo. Njegova ergonomska lahka oblika se udobno prilega vaši roki in je enostavna za rokovanje. Iznajdljiva oblika V vleče kožo skupaj in zagotavlja učinkovito masažo globokih tkiv. Sprostite se in uživajte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Black and Copper

    Iščete elegantno igračo za evforični užitek in užitek? Pridite in spoznajte čarobno paličico Oriel svetovno priljubljene blagovne znamke Rocks Off. Očarali vas bodo njegova žametno mehka površina, prožna glava in njene intenzivne vibracije, v katerih boste uživali sami in v paru. Pridite in se navdušite in razvajajte, kjer koli je to potrebno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite je manjša različica našega kultnega masažnega pripomočka s palico, ki ga je mogoče ponovno napolniti. Palica Le Wand Petite je manjša po velikosti, a večja po moči.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v nebesa? Polnilna Nami vam bo uresničila sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo prinesli nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Ali hrepenite po močni moči, eleganci in lepem dizajnu? Ta masažna glava bo izpolnila tako vaše intimne želje ter se vam pomagala znebiti otrdelih in utrujenih mišic. Njena glava je prekrita s svilnato mehkim silikonom in zaradi velike ograje vam bo zagotovila res intenzivno stimulacijo. Hkrati je čudovito prilagodljiv, polnilni in tih. Pustite se razvajati tako na čuten kot sproščujoč način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Razburljiva igra, ki nima meja! Priljubljeni Doxy Die Cast prihaja v novi različici za polnjenje, vendar ne izgubi svoje moči. Ne bo vas očaral le s svojimi super intenzivnimi tresljaji, temveč tudi s svojim očarljivim svetlečim modrim kovinskim ohišjem in mehko silikonsko glavo, ki je skrita v praktičnem in diskretnem aluminijastem ohišju. Odkrijte razburljivo zadovoljstvo z močno masažno glavo Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Zoa Black

    Si včasih želite urin, drugič mehkobo? ZOA vam omogoča izbiro in se prilagaja vašemu trenutnemu razpoloženju. Njegov edinstven dizajn bo ustrezal vašim vaginalnim oblinam in vašemu klitorisu. Z leti se udobno prilega in priročno cilja na mesta, ki potrebujejo le ugodnosti. Prepustite seču močnega motorja in si privoščite nepozabne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Vive Shiatsu baterija spremeni vaše sani v reševalno! Ona je skrivnost mojega čudenja in dinamične podobe, ki bi vam pokazale nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Imate erotične želje in vrtoglavico po stimulaciji klitorisa z urinskimi vibracijami in po zaznavi stimulacije škarij? Eleganten in odličen Sultry iz Pillow Talk bo izpolnil obe vaši želji! Po eni strani deluje kot vibrirajoča glava; Uživajte v najboljših erotičnih zdravilih.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Potrebujete dobro masažo? To občasno potrebuje vsak izmed nas, zato je prestižna znamka Bodywand opremljena z edinstvenim pripomočkom, s katerim lahko uživate v mišični stimulaciji in globoki masaži tkiva. Z njegovo pomočjo sprostite še tako napete mišice na telesu in uživajte v prijetno svežem občutku!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Aquawand White Edition

    Končno je tukaj! Čudovita vibrirajoča glava, uglašena do popolnosti. Je diskretno tih in hkrati močan. Njegova glava je čudovito prožna, tako da se lahko z njo odpravite kamor koli, in je izdelana iz mehkega in visokokakovostnega silikona, tako da vam bo njegov dotik všeč. Ročaj je narejen iz istega silikona, zato ga primite in uživajte v najbolj prijetni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Manjša različica masažne glave Le Wand. Peticija ne uniči njenega raztapljanja ali nepopravljivih lastnosti, pokritost pa je manjša, tako da je lahko čudovito mokra. Ponuja vam 10 hitrosti in 6 vibrirajočih vzorcev, polja prek USB-ja in prijatelja z vami pod črnilom.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Imate bolj erotične želje in hrepenite po stimulaciji klitorisa z močnimi vibracijami in po iznajdljivi stimulaciji notranjosti nožnice? Eleganten in veličasten Sultry iz Pillow Talk bo izpolnil obe vaši želji! Po eni strani deluje kot vibrirajoča glava, po drugi strani pa se lahko njen zoženi ročaj čutno vrti in segreje. Uživajte v vrhuncih užitka z enim najlepših erotičnih pripomočkov.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Končno je debelo! Čudovita vibrirajoča glava, polirana do pepela. Za te je diskrecijsko in zelo kratko. Njena glava je čudno obrabljena, zato jo je mogoče enostavno odstraniti z nje, izdelana pa je iz mehkega in kakovostnega silikona, tako da vam bo dala svoj dotik. Pečenka je narejena iz istega silikona, zato jo uporabite in uživajte v najboljši možni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Iščete elegantno igro za evolucijsko korist in korist? Dodajte in spoznajte čarobno palico Oriel svetovno znane blagovne znamke Rocks Off. Očarali so vas z zelo mehko površino, glavo in njenimi intenzivnimi tresljaji, v katerih so se hranili sami in v pari. Pridružite se in se zadušite in razvijajte, kadar koli je to potrebno.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta masažna glava s prilagodljivo vibrirajočo glavo je idealna za prijetne masaže celega telesa in erotično stimulacijo. Uživajte v njegovi ergonomiji in 10 čutnih vibrirajočih funkcijah.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Zoa Raspberry

    Si včasih želite moči, drugič pa mehkobe? ZOA vam omogoča izbiro in se prilagaja vašemu trenutnemu razpoloženju. Njegov edinstven dizajn bo prisluhnil vašim vaginalnim oblinam in vašemu klitorisu. Udobno se prilega roki in priročno cilja na mesta, ki potrebujejo le užitek. Prepustite se moči močnega motorja in si privoščite nepozabne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Zoa Light Pink

    Si včasih želite urin, drugič mehkobo? ZOA vam omogoča izbiro in se prilagaja vašemu trenutnemu razpoloženju. Njegov edinstven dizajn bo ustrezal vašim vaginalnim oblinam in vašemu klitorisu. Z leti se udobno prilega in priročno cilja na mesta, ki potrebujejo le ugodnosti. Prepustite seču močnega motorja in si privoščite nepozabne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! To mini vibrirajočo glavo bo oboževal vaš klitoris in bo zaradi svojih dimenzij idealna igrača za potovanja, saj ne bo zavzela preveč prostora v vaši prtljagi. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    76,90 €

    69,99 €

    Ni na zalogi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je točno tisto, po čemer ste hrepeneli! Je razkošen erotični pripomoček z 2 uporabnima koncema - masažno glavo na eni strani in vibratorjem z G-točko na drugi strani. Dva motorja, prvovrsten silikon, osupljive zmogljivosti in nepozabni trenutki užitka. Opravi dobro.

    229 €

    189 €

    Ni na zalogi

  • Adam & Eve Magic Massager Rechargebable Rose Gold Edition

    Za težje in nežne igre, neskončno dolge in krajše za hitro zadovoljstvo, za draženje in masaže celega telesa. Luksuzna in lepa masažna glava v beli izvedbi z roza zlatimi detajli bo navdušila vaše oči in kraje na telesu, ki hrepenijo po vibracijah. Poleg tega je polnilna, tako da se lahko z njim dobro počutite kadarkoli in kjer koli!

    99,90 €

    61,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 61 od 61 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.