×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažna olja

Elementi 33 do 64 od 86 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Mae B IntimateHealth Contour Sculpting Roller

    Je vaš obraz v zadnjem času malce zbledel? Privoščite si popolnoma prijetno masažo s Contour Sculpting Roller znamke Mae B. Idealen je tako za sproščujočo masažo kot tudi za lifting masažo, ki zateguje kožo. Njegova ergonomska lahka oblika se udobno prilega vaši roki in je enostavna za rokovanje. Iznajdljiva oblika V vleče kožo skupaj in zagotavlja učinkovito masažo globokih tkiv. Sprostite se in uživajte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Organica Massage Oil Green Tea 240ml

    Iščete nekaj več kot le navadno masažno olje? Shunga Organica so naravna hladno stiskana masažna olja, ki bodo vaši koži neverjetno prijetna in jo pustili svilnato mehko. To obetavno olje eksotičnega zelenega čaja ima pomirjujoč vonj, ki spodbuja crkljanje in z njim boste uživali v nepozabnih sladkih trenutkih. Pustite se razvajati naravi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Erotika Gift Box For Daily Care

    Za vas smo pripravili darilni paket naše ekološke kozmetike. Darilne škatle so lahko odličen navdih za darila ljubiteljem naravne kozmetike skozi vse leto.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Tako majhen in tako močan! Valencia je mini vibrirajoča glava z resnično močjo. Ponuja vam 10 različnih načinov vibriranja in zahvaljujoč tihemu motorju boste imeli občutek največje diskretnosti. Valencia vam bo pomagala doseči orgazem in sprostila mišice pred napetostjo. Je zelo prijeten na otip, saj je izdelan iz visokokakovostnega silikona. Naj se te dotakne, kjerkoli mora.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuru PVC Bedsheet 180x220cm

    Želite uživati v razburljivi Nuru masaži brez skrbi za svojo posteljo? Uporabite to praktično PVC folijo Nuru, ki bo s svojimi dimenzijami 180 x 220 cm zaščitila vašo posteljo ali katero koli drugo površino ali pohištvo.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Bubblegum 2 in 1 Scented Silicone Massage and Intimate Gel 100ml

    Uživajte v masažah in usedlinah, zapeljivo odišavljenih z jagodnim gumijem. Ljubite se sladko, sladko se razvajajte, sladko igrajte! Vaša čutila bodo obnorela od vonja in učinkovitosti tega gela na osnovi silikona, vaše oči pa bodo obnorele od šarma stekleničke. Poleg tega je vodoodporen in v njem lahko uživate pod tušem.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Wand Massager Attachments PalmSensual

    Želite uživati v nečem novem s svojo najljubšo masažno glavo PalmPower? Poskusite ga opremiti z enim od para nastavkov in hkrati uživajte v stimulaciji točke G ali stimulacije točke G in klitorisa!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision SexMax Bed Sheet 180x260cm Black

    Ali radi eksperimentirate? Ta luksuzna posteljnina bo izpolnila vse vaše erotične želje. Je ljubeča, svilnato sijoča in vzbuja strast. Vašo posteljo bo spremenil v razburljivo igrišče in zaščitil vašo posteljnino. Pustite domišljiji prosto pot!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love se trgu pridružuje z novo kolekcijo luksuznih iger, ki vključuje tudi to zelo močno masažno glavo. Izdelana je iz visokokakovostnih materialov, sama glava je iz visoko mehkega silikona. Uporabite svoj urin v telesu in nežno masirajte intimni del kot celotno telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Organica Massage Oil Maple Delight 240ml

    Iščete nekaj več kot le navadno masažno olje? Shunga Organica so naravna hladno stiskana masažna olja, ki bodo vaši koži neverjetno prijetna in jo pustili svilnato mehko. To obetavno olje Maple Delight ima javorjev vonj, ki spodbuja užitek in z njim boste uživali v nepozabnih sladkih trenutkih. Pustite se razvajati naravi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NGel Nuru Massage Gel Premium 250ml

    Najgostejša in najbolj spolzka od vseh NURU NGEL gelov. Obogaten z močjo d-pantenola. Po nanosu NURU NGEL gela je koža svilnato gladka, mehka in navlažena. Izjemna doslednost izostri um.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Therapy Aphrodisiac 200ml

    Ali hrepeniš po čutni masaži? Zagotovo boste uživali z Orgie Sexy Therapy! Njegov vonj po afrodiziaku bo spodbudil čute, mineralna in rastlinska olja pa bodo kožo prijetno navlažila in svilnato mehko. Pustite se razvajati.

    37,90 €

    25,65 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision SexMax Bed Sheet 180x260cm Red

    Ali radi eksperimentirate? Ta luksuzna posteljnina bo izpolnila vse vaše erotične želje. Je ljubeča, svilnato sijoča in vzbuja strast. Vašo posteljo bo spremenil v razburljivo igrišče in zaščitil vašo posteljnino. Pustite domišljiji prosto pot!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Wet Play King Size Bedsheet Red

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. To vključuje to rjuho Wet Play Kingsize, ki čutno pokrije in zaščiti vašo posteljo. Je 100% vodoodporen in primeren za vse mokre in primerno mokre igrače, tudi voščene. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuru Bamboo Bowl

    Popoln pripomoček za vaše najljubše Nuru masaže! Ta elegantna bambusova posoda je ročno izdelana in je idealna tudi za kombinacijo z Nuru gelom. Zato vanjo nalijte svoj najljubši Nuru gel in uživajte v sproščujoči in seksi masaži telesa do telesa.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Levandule Gift Box Three Steps To Beauty

    Naša ekološka kozmetika je za vas pripravila darilni paket. Darilne škatle je skozi vse poletje enostavno spoznati darila ljubiteljev naravne kozmetike.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Flexible Wand Green

    Majhen, kompakten, močan in kreativen!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Organica Massage Oil Natural 240ml

    Iščete nekaj več kot le navadno masažno olje? Shunga Organica so naravna hladno stiskana masažna olja, ki bodo vaši koži neverjetno prijetna in jo pustili svilnato mehko. To dišeče naravno olje bo razveselilo tako masirajoče kot tudi tiste, ki masirajo. Pustite se razvajati naravi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Ta črna vibrirajoča glava zagotovo ne bo manjkala v vaši zbirki igrač, kljub razmeroma kompaktni velikosti! Skriva močan motor in vam ponuja 10 načinov vibriranja, ki so prijetno tihi za diskretno uporabo. Z njegovo pomočjo pobožajte občutljiva intimna mesta ali pa si privoščite masažo utrujenih in napetih mišic kjerkoli na telesu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Therapy Mini Size Collection Set 3x30ml

    Darilni paket čutnih masažnih olj Sexy Therapy. Ta čudovita zbirka je idealna kot darilo, vsaka majhna steklenička pa je popolna za potovanje. Hibridna olja za telo temeljijo na mineralnih oljih in so obogatena z oljem sladkega mandlja in grozdnih pešk. Imajo čudovit stimulativen vonj in pustijo kožo hidrirano in svilnato gladko.

    30,90 €

    27,13 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Shimmering Massage Candle Vanilla and Cocoa Cream 150g

    Dišeča sveča, ki se stopi v sočno olje.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Power Wand Black/Gold

    Pretty Love prihaja na trg z novo kolekcijo luksuznih igrač, ki vključuje to zelo zmogljivo masažno glavo. Izdelan je iz visoko kakovostnih materialov, sama glava pa je iz svilnato gladkega silikona. Uživajte v dih jemajoči moči in zmasirajte tako svoje intimne dele kot celotno telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Flutschi Orgy Oil 1000ml

    Uživajte v pravem jadralnem letenju! To masažno olje, izdelano v Nemčiji, se odlikuje po dolgotrajnih spolzkih lastnostih in je idealno za podaljšano igro. V njegovi sestavi boste našli negovalno jojobino olje in veseli vas bo, da se enostavno izpere, saj je na vodni osnovi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    Ali veste, da je biti majhen lahko neverjetno priročen, praktičen in tudi vznemirljiv? Na primer, ta seksi majhna vibrirajoča glava iz zabavne in moderne zbirke igrač OMG. Njegova svilnato mehka silikonska glava vas prevzame ob prvem dotiku in ko začnete odkrivati 4 vzorce vibracij in 3 stopnje vibracij, ne boste mogli zastokati. Privoščite si užitek, ki si ga zaslužite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Wet Play King Size Bedsheet Black

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. To vključuje to rjuho Wet Play Kingsize, ki čutno pokrije in zaščiti vašo posteljo. Je 100% vodoodporen in primeren za vse mokre in primerno mokre igrače, vključno z voščenimi igračami. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Shimmering Massage Candle Pear and Cedarwood 150g

    Dišeča sveča, ki se stopi v sočno olje.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Tantric Love Ritual 200ml

    Želite okusiti razburljivo tantrično masažo? To 100-odstotno rastlinsko olje vam bo idealen pomočnik. Vsebuje ekskluzivne esence, ki se ne vpijejo takoj in pustijo kožo sijočo, gladko in navlaženo. Pridite in uživajte v najboljši predigri vseh časov s tem luksuznim oljem.

    37,90 €

    27,13 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Geisha's Secret Kit Exotic Fruits

    Se veselite romantičnega bivanja? Podprite njegovo erotiko in strast s tem kompletom, ki vključuje mini potovalna pakiranja najljubših izdelkov. Odkrijte skrivnost trenutka absolutne čutnosti! Ta očarljiv komplet je lahko tudi odlično darilo za vašo ljubljeno osebo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Nuru Body to Body Massage Gel 500ml

    Obožujete razkošne in strastne NURU masaže? Ta masažni gel od telesa do telesa bo vaša popolna dopolnitev! Bogata je s hranljivimi sestavinami in vam bo zagotovila maksimalen užitek za vsa čutila in celotno telo. Uživajte v masaži telesa ob telesu, ogrejte se in doživite nove nepozabne trenutke, polne navdušenja.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Tantric Mini Size Collection Set 3x30ml

    Darilni paket tantričnega čutnega masažnega olja. Ta čudovita zbirka je idealna kot darilo, vsaka majhna steklenička pa je popolna za potovanje. Hibridna olja za telo temeljijo na mineralnih oljih in so obogatena z oljem sladkega mandlja in grozdnih pešk. Imajo čudovit stimulativen vonj in na koži pustijo sijoč učinek.

    30,90 €

    27,13 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Shiatsu Deep Tissue Massage Attachment

    Želite poskusiti nekaj novega s svojo najljubšo masažno glavo? Ta silikonski nastavek s 5 zarezami bo razveselil vaše otrdele mišice in sprostil napetost. Je svilnato mehka, prijetna na dotik in varna za telo. Pustite se mu razvajati!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Orgie Tantric Celestial Scent 200ml

    Želite okusiti razburljivo tantrično masažo? To 100% rastlinsko olje vam bo idealno pomočnik. Vsebuje ekskluzivne esence, ki se ne vpijejo takoj in pustijo kožo sijočo, gladko in navlaženo. Pridite in uživajte v najboljši predigri vseh časov s tem luksuznim oljem.

    37,90 €

    27,13 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 86 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.