×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažna olja

Elementi 33 do 62 od 62 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Ali hrepenite po močni moči, eleganci in lepem dizajnu? Ta masažna glava bo izpolnila tako vaše intimne želje ter se vam pomagala znebiti otrdelih in utrujenih mišic. Njena glava je prekrita s svilnato mehkim silikonom in zaradi velike ograje vam bo zagotovila res intenzivno stimulacijo. Hkrati je čudovito prilagodljiv, polnilni in tih. Pustite se razvajati tako na čuten kot sproščujoč način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Vive Shiatsu baterija spremeni vaše sani v reševalno! Ona je skrivnost mojega čudenja in dinamične podobe, ki bi vam pokazale nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Odkrijte Tracyjev komplet vibratorja Dog Hammer Magic Wand! Ta komplet vključuje razkošen vibrator s palico s štirimi silikonskimi nastavki, od katerih ima vsak svoj namen stimulacije. Zahvaljujoč tem nastavkom imate popolno stimulacijo doma!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Imate erotične želje in vrtoglavico po stimulaciji klitorisa z urinskimi vibracijami in po zaznavi stimulacije škarij? Eleganten in odličen Sultry iz Pillow Talk bo izpolnil obe vaši želji! Po eni strani deluje kot vibrirajoča glava; Uživajte v najboljših erotičnih zdravilih.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    Želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo glavo? Magic Zenith vas bo očaral! Je brezžična, polnilna in vodoodporna, 3 stvari, ki bi jih težko našli v masažnih glavah! Najboljše pri tem je to, da lahko preko aplikacije upravljate njegove funkcije, tako da lahko vaš nasprotnik preprosto prevzame nadzor nad vašim užitkom, tudi z drugega konca sveta. Uživajte v njegovi pravi moči po vsem telesu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Iščete ustrezno masažno glavo za ustrezno stimulacijo in ustrezno masažo? Spoznajte Megawand! Je polnilni stimulator za neskončne orgazmične kombinacije. Ponuja vam 20 načinov vibriranja in 8 nastavitev intenzivnosti, kar je 160 različnih možnosti! Naj prožna silikonska glava nežno stimulira klitoris ali katero koli mesto na telesu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masirajte celotno telo ali stimulirajte občutljiva področja s to Shaka vibrirajočo glavo! Je vsestranska igrača s čudovitim dizajnom. Zahvaljujoč prilagodljivemu vratu pride povsod, kjer so njegove vibracije potrebne, in vam ponuja 3 nastavitve vibracij in 5 hitrosti. V paketu boste našli tudi očarljivo torbico, ki lahko postane hišica za glavo ali pa jo nosite kot seksi torbico. Uživajte v sproščujoči ali stimulativni masaži, kadar koli želite!

    91,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Opulence

    Ali vaši intimni prostori hrepenijo po nežnem ali vznemirljivem dotiku? Obkrožite jih s to razkošno masažno glavo Opulence, ki ima čudovito prožno in mehko ter prijetno glavo na dotik. Skriva zmogljiv motor s 6 funkcijami vibracij in 5 hitrostmi. In veš kaj? Ta čudovita masažna glava bo razveselila kateri koli del vašega telesa, ki ga bodo potrebovale njene vibracije!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Aquawand White Edition

    Končno je tukaj! Čudovita vibrirajoča glava, uglašena do popolnosti. Je diskretno tih in hkrati močan. Njegova glava je čudovito prožna, tako da se lahko z njo odpravite kamor koli, in je izdelana iz mehkega in visokokakovostnega silikona, tako da vam bo njegov dotik všeč. Ročaj je narejen iz istega silikona, zato ga primite in uživajte v najbolj prijetni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Imate bolj erotične želje in hrepenite po stimulaciji klitorisa z močnimi vibracijami in po iznajdljivi stimulaciji notranjosti nožnice? Eleganten in veličasten Sultry iz Pillow Talk bo izpolnil obe vaši želji! Po eni strani deluje kot vibrirajoča glava, po drugi strani pa se lahko njen zoženi ročaj čutno vrti in segreje. Uživajte v vrhuncih užitka z enim najlepših erotičnih pripomočkov.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Naughtier Kit

    Si želite doživeti najboljše čutne intimne trenutke? Potem samo s tem kompletom v čudoviti darilni škatli luksuzne znamke Shunga! Vsebuje 5 izdelkov, s katerimi boste spoznali, kaj je prava strast. Uživajte v popolnem oralnem seksu, dih jemajoči stimulaciji klitorisa, popolni drsnosti, intenzivnem vzburjenju in končnem mokrem orgazmu.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Končno je debelo! Čudovita vibrirajoča glava, polirana do pepela. Za te je diskrecijsko in zelo kratko. Njena glava je čudno obrabljena, zato jo je mogoče enostavno odstraniti z nje, izdelana pa je iz mehkega in kakovostnega silikona, tako da vam bo dala svoj dotik. Pečenka je narejena iz istega silikona, zato jo uporabite in uživajte v najboljši možni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    Še bolj intenzivna stimulacija kot s klasično masažno glavo! Edinstvenost Brush Crush je v ravni teksturirani glavi, ki vas bo še bolj razdražila. Z njim pobožajte klitoris ali druge erogene cone na telesu in izbirajte med 20 različnimi nastavitvami vibracij in 8 stopnjami intenzivnosti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Viotec Titan Wand Vibrator Gold & Wine Red

    Vas privlači kombinacija inovativnosti in čutnosti? Predstavljamo kolekcijo luksuznih erotičnih igrač Viotec z edinstveno tehnologijo, ki vključuje preprosto in intuitivno upravljanje. Sem spada tudi prijetno mehka vibrirajoča glava Titan s 7 + 5 stopnjami vibriranja. Gladko se pomikajte po njegovih nastavitvah in izberite tiste, ki se vam zdijo všeč.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Kisses Glass Black Magic Wand Black

    Love Wand je zmogljiva masažna naprava, ki združuje najboljše iz dveh svetov: klasična masažna palica iz visokokakovostnega silikona v kombinaciji z elegantnim steklom, ki se lahko uporablja za gladko penetracijo. Rezultat je vsestranska dvodelna igrača. Z 10 načini vibriranja in čudovito satenasto gladko silikonsko površino na enem koncu je ta visokokakovostna igrača idealna tako za začetnike kot za izkušene uporabnike.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ibiza Wand Luxury Massager Gold

    Želite, da je vaša nova masažna glava res močna? Igrajte varno in izberite to čudovito zlato glavo Ibiza. Njegov zmogljiv motor vam bo zagotovil nežne in intenzivne vibracije od 4000 RPM do 8000 RPM. Odkrijte njegovo čudovito prilagodljivo glavo, mehak silikon in dodatno moč!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vive Kiku Rechargeable Double Ended Wand with Innovative G-Spot Flapping Stimulator Purple

    VIVE056 KIKU, dvostranski vibrator in palica za plapolanje jezika, se ponaša z 10-funkcijsko vibrirajočo glavo palice in 10-funkcijskim ročajem za plapolanje jezika, zaradi česar je vsestransko popolno orodje za užitek.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Royal Wand Black

    Kaj se zgodi, ko se srečata moč in užitek? Močna masažna glava! Ta z imenom Royal ima klasično obliko z vibrirajočo glavo na gibljivem vratu in vam ponuja 10 edinstvenih ritmov vibriranja in 3 hitrosti vibriranja. Je vodoodporen, tako da lahko z vami preživi prijeten čas tudi v kopalnici, izdelan pa je iz žametno mehkega materiala. Privoščite si sprostitev, o kateri ste sanjali!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuru MagicGel Authentic 1000ml

    Samo masaža je vseživljenjsko življenje, ki združuje vse vaše čute in ne samo vaša leta, temno celo telo, ki naredi vašega partnerja tako velikega, da se ga ne da opisati ... to morate samo živeti.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy 3 USB-C Wand Black

    Predstavljamo prvi osebni intimni masažni aparat na svetu, ki ga napaja USB-C. Inovacija v tehnologiji uporabe, ki krši pravila. Izdelan iz visokokakovostne ABS plastike zagotavlja enako močne in ropotajoče vibracije kot naš ljubljeni model Die Cast 3, vendar po nižji ceni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Kisses Secret Kisses Glass G Wand Black

    S svojo zasnovo z dvojnim koncem in 10 močnimi načini vibriranja lahko palica G-Wand Secret Kisses zadovolji vse vaše potrebe. Enostaven za čiščenje in popolnoma varen za telo, je to resnično naslednja generacija izdelkov za užitek.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    Sanjate o nežnem dotiku in občutku letenja metuljčkov v trebuhu? Všeč vam bo Otouch Mushroom! Je zelo prijeten masažni stimulator, s katerim boste odkrili svojo strast, kreativnost, predvsem pa neverjetno čudovite občutke. Enostavno ne morete zgrešiti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy 3 USB-C Wand Turquoise

    Predstavljamo prvi osebni intimni masažni aparat na svetu, ki ga napaja USB-C. Inovacija v tehnologiji užitka, ki krši pravila. Izdelan iz visokokakovostne ABS plastike zagotavlja enako močne in ropotajoče vibracije kot naš ljubljeni model Die Cast 3, vendar po nižji ceni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Nubii Mika Wand Blue

    Neverjetna moč tresljajev, čutno ogrevanje in turbo boost tehnologija, vse to se skriva v tej relativno majhni vibracijski glavi. Omogoča vam neskončno prilagajanje vaše čutne izkušnje! Ponujal vam bo 12 načinov vibriranja, ki so primerni za erotično raziskovanje in odkrivanje. Uživajte v užitku in potovanju spoznavanja lastnega telesa.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness Eternal Wand

    10 Rumble Tech poganja globoke ropotajoče vibracije

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Garden of Edo Kit Organic Sensual Collection

    SHUNGA je razvila svojo linijo izdelkov Garden of Edo za tiste, ki so strastni do ljubljenja in narave ter iščejo izdelke, ki vsebujejo skrbno izbrane naravne sestavine.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Revel Fae Teal

    Se ne morete odločiti, katero erotično igračo izbrati iz naše bogate ponudbe? Navijamo za ta večnamenski šik! Zmore veliko, lahko ga uporabljate kot masažno glavo za intimne dele ali utrujene mišice po celem telesu, v naglavnem delu boste našli odprtino za stimulacijo klitorisa s pulzirajočim zrakom in ne smemo pozabiti na drugi konec, ki vas bo navdušil s funkcijo udarca! Hočeš vse!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Body in Balance Massage Oil 5000ml

    Obožujete dolge masaže celega telesa? Body in Balance je profesionalno masažno olje, primerno za vse tipe kože. Idealen je za intenzivno nego kože, ne draži in ne diši. Njegov pH je nevtralen, njegove masažne lastnosti pa cenijo tudi športniki. Preizkusite in preverite, ali bo postalo vaše najljubše masažno olje.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Soft & Tender Massage Milk 5000ml

    Obožujete prijetne erotične masaže? Losjon za masažo telesa vam bo všeč! Primeren je za vse tipe kože, se gladko razmaže in ne draži kože. Enostavno ga sperete z vodo, ne vpliva na lateks ali gumo, zato je primeren tudi za ljubitelje fetiša. Uživajte v masaži pepela!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prisms Vibra-Glass 10X Turquoise Dual Ended Silicone/Glass Wand Teal

    Privoščite si to čudovito turkizno stekleno paličico z dvema koncema! Turkizni konec palice je prekrit z izjemno gladkim vrhunskim silikonom, ki ne vsebuje ftalatov in je varen za telo. Vrat je polfleksibilen, tako da se upogne, da doseže tiste popolne kote, ko ga uporabljate na svojih oh tako občutljivih mestih!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 62 od 62 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.