×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažna olja

Elementi 65 do 82 od 82 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Secret Kisses Glass Black Magic Wand Black

    Love Wand je zmogljiva masažna naprava, ki združuje najboljše iz dveh svetov: klasična masažna palica iz visokokakovostnega silikona v kombinaciji z elegantnim steklom, ki se lahko uporablja za gladko penetracijo. Rezultat je vsestranska dvodelna igrača. Z 10 načini vibriranja in čudovito satenasto gladko silikonsko površino na enem koncu je ta visokokakovostna igrača idealna tako za začetnike kot za izkušene uporabnike.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand All That Glimmers Set Pink

    Obožujete lepe igrače? Zato pozor! Le Wand predstavlja posebno izdajo Le Wand Petit v čudovitem bleščečem dizajnu. Kljub manjši velikosti ima vibrirajoča glava neverjetno zmogljivost. Izbirajte med 10 hitrostmi vibriranja in 6 vzorci vibracij ter razveselite svoje intimne dele in utrujene mišice po vsem telesu.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Zoa Light Pink

    Si včasih želite urin, drugič mehkobo? ZOA vam omogoča izbiro in se prilagaja vašemu trenutnemu razpoloženju. Njegov edinstven dizajn bo ustrezal vašim vaginalnim oblinam in vašemu klitorisu. Z leti se udobno prilega in priročno cilja na mesta, ki potrebujejo le ugodnosti. Prepustite seču močnega motorja in si privoščite nepozabne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dame Products Com Wand Massager Quartz

    Com je več kot le navadna masažna glava. Je fascinanten in prvovrsten prijatelj, s katerim boste odkrili vznemirljivo zunanjo stimulacijo klitorisa. Praktičen in anatomski ročaj se udobno prilega vaši roki in glava bo očarala!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuru MagicGel Authentic 1000ml

    Samo masaža je vseživljenjsko življenje, ki združuje vse vaše čute in ne samo vaša leta, temno celo telo, ki naredi vašega partnerja tako velikega, da se ga ne da opisati ... to morate samo živeti.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Powerful Petite Plug-in White

    Vodilna znamka masažnih glav Le Wand ima manjšo različico priljubljene masažne glave z električnim napajanjem. Glava je na prvi pogled res lepa, njena kvaliteta je neprekosljiva in njena moč ne pozna meja. Eleganten ročaj se udobno prilega vaši roki, 245 cm dolg kabel seže zelo daleč in gibljiv vrat vam omogoča, da se dotaknete natanko tistih mest, ki jih je treba razveseliti. Izberite najboljše, kar ponuja trenutni trg, in pustite, da vaše telo preplavi val zadovoljstva.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Powerful Petite Plug-in Black

    Vodilna znamka masažnih glav Le Wand ima manjšo različico priljubljene masažne glave z električnim pogonom. Glava je na prvi pogled res lepa, njena kvaliteta je neprekosljiva in njen urin ne pozna meja. Eleganten ročaj se udobno prilega vašemu pasu, 245 cm dolg kabel seže zelo daleč, gibljiv vrat pa vam omogoča, da se dotaknete tistih mest, ki jih je treba razveseliti. Izberite najboljše, kar ponuja trenutni trg, in pustite, da vaše telo prekipeva od užitka.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FemmeFunn Ultra Wand XL Pink

    Ali sanjate o veliki vibrirajoči glavi za spektakularen občutek? Ultra Wand XL je samo za vas! Daje vam dodaten urin za uresničitev vaših ljubezenskih želja, razveseli pa tudi utrujene mišice po celem telesu. Njena glava je nameščena na gibljivem vratu in je tako gibljiva, da je ne bo problem namestiti kamor koli na telo. Zgrabite ergonomski ročaj in se pridružite zabavi!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Die Cast Plug-in Vibrating Massager Black

    Vtičnik za našo najmočnejšo palico doslej! Le Wand Die Cast Plug-In vibracijska masažna palica je težja in močnejša prilagoditev naše nagrajene palice. Z ohišjem iz lite kovine in ojačenim motorjem je ta masažni aparat popoln za tiste, ki želijo svojo zbirko užitkov dvigniti na višjo raven.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager Golden

    Naš nagrajeni vibracijski masažni aparat za polnjenje je pravkar dobil nadgradnjo. Rechargeable Vibrating Massager Le Wand Die Cast je zmogljiva, vsestranska palica z ojačanim kovinskim drogom za težke in močne ropotanje. Ta eleganten in eleganten masažni aparat z 10 hitrostmi vibriranja in 20 vzorci vibriranja je kot nalašč za tiste, ki želijo svojemu užitku dodati še nekaj več.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Die Cast Plug-in Vibrating Massager Ombre

    Vtičnik za našo najmočnejšo palico doslej! Le Wand Die Cast Plug-In vibracijska masažna palica je težja in močnejša prilagoditev naše nagrajene palice. Z ohišjem iz lite kovine in ojačenim motorjem je ta masažni aparat popoln za tiste, ki želijo svojo zbirko užitkov dvigniti na višjo raven.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Light Pink

    Iščete močno stimulacijo, skrito v lepi in razkošni igrači? Odkrijte elegantno vibrirajočo glavo Ava by Zalo! Ponudil vam bo dih jemajočo zmogljivost in natančno stimulacijo. Zaradi svoje kompaktne in priročne velikosti je enostaven za prenašanje, njegova dvoslojna silikonska zasnova pa vam bo preprosto všeč zaradi mehkobe. Uživajte v masažah celega telesa in božanju občutljivih predelov!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Digi Black

    Eleganca in zmogljivost, točno to je značilno za to masažno glavo Bodywand Digi. Njegova gladka silikonska glava bo razvajala vaše intimne dele, pa tudi utrujene mišice po celem telesu. Nov je digitalni LED zaslon, ki prikazuje raven in vzorec uporabljenih vibracij, življenjsko dobo baterije in trenutni čas uporabe.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FemmeFunn Ultra Wand XL Turquoise

    Ali sanjate o veliki vibrirajoči glavi za spektakularne občutke? Ultra Wand XL je samo za vas! Daje vam dodatno moč za uresničitev vaših ljubezenskih želja, razveseljuje pa tudi utrujene mišice po celem telesu. Njena glava je nameščena na gibljivem vratu in je tako dovolj gibljiva, da ji ne bo problem priti kam na telo. Zgrabite ergonomski ročaj in se pridite zabavat!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Original Plug-In Wand Massager Black

    Sanjate o močni in neprekinjeni stimulaciji? Ali o vibrirajoči sili, ki bo sprostila vaše mišice eno za drugo? Ta vibrirajoča glava iz Bodywanda je preverjena klasika, ki nima konkurence! Ponudil vam bo močne vibracije, preprosto upravljanje in nesmrten dizajn. Zaupajte kakovosti, ki je ni treba testirati.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Body in Balance Massage Oil 5000ml

    Obožujete dolge masaže celega telesa? Body in Balance je profesionalno masažno olje, primerno za vse tipe kože. Idealen je za intenzivno nego kože, ne draži in ne diši. Njegov pH je nevtralen, njegove masažne lastnosti pa cenijo tudi športniki. Preizkusite in preverite, ali bo postalo vaše najljubše masažno olje.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Soft & Tender Massage Milk 5000ml

    Obožujete prijetne erotične masaže? Losjon za masažo telesa vam bo všeč! Primeren je za vse tipe kože, se gladko razmaže in ne draži kože. Enostavno ga sperete z vodo, ne vpliva na lateks ali gumo, zato je primeren tudi za ljubitelje fetiša. Uživajte v masaži pepela!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Inmi Ultra Thrust-Her Thrusting and Vibrating Wand Pink

    Ta luksuzni vibrator je bil strokovno izdelan za notranje in zunanje užitke. Zasnova z dvojnim koncem zagotavlja klasično masažno palico za stimulacijo občutljivih zunanjih predelov s 3 hitrostmi bobnenja in 4 funkcijami utripanja. Obrnite ga in ročaj se poglobi v odprtino s skupno tremi vznemirljivimi funkcijami: vibriranjem, vrtenjem in potiskom!

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 82 od 82 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.