×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažna olja

Elementi 97 do 128 od 367 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • 30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Erotic Massage Oil Stimulation Peach 240ml

    Iščete nekaj več kot le navadno masažno olje? Shunga Erotica so čutna hladno stiskana masažna olja, ki bodo izjemno prijetna za vašo kožo in jo pustili svilnato mehko. Ta stimulacijska breskev bo spodbudila vaše čute s čudovitim vonjem po breskvi. Pustite se razvajati naravi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Geisha's Secret Kit Exotic Fruits

    Se veselite romantičnega bivanja? Podprite njegovo erotiko in strast s tem kompletom, ki vključuje mini potovalna pakiranja najljubših izdelkov. Odkrijte skrivnost trenutka absolutne čutnosti! Ta očarljiv komplet je lahko tudi odlično darilo za vašo ljubljeno osebo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magoon Erotic Massage Oil Vanilla 100ml

    Hrepenite po erotični masaži z omamnim vonjem? Preizkusite to visokokakovostno masažno olje z vonjem vanilije, ki bo očaralo in spodbudilo vaše želje. Je topen v vodi in se zlahka spere. Ima dolgotrajne učinke in vaši koži bo všeč!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Massage Sparkling Strawberry Wine 120ml

    Obožujete romantične masaže? Kolekcija vrhunskih olj Swede Fruity Love Massage predstavlja vrhunske izdelke in slastne okuse ter prijetne ogrevalne učinke. Vsebujejo naravne sestavine in so primerne za masaže in intimne užitke. Na koncu strastno poližite neverjetno olje svojega kolega, saj je užitno!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Nuru Body to Body Massage Gel 500ml

    Obožujete razkošne in strastne NURU masaže? Ta masažni gel od telesa do telesa bo vaša popolna dopolnitev! Bogata je s hranljivimi sestavinami in vam bo zagotovila maksimalen užitek za vsa čutila in celotno telo. Uživajte v masaži telesa ob telesu, ogrejte se in doživite nove nepozabne trenutke, polne navdušenja.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Baobab Oil 50ml

    Anti-age olje s fino strukturo ščiti kožo pred zunanjimi vplivi, jo obnavlja in ohranja hidrirano. Pomaga zmanjšati rdečico.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Tantric Love Ritual 200ml

    Želite okusiti razburljivo tantrično masažo? To 100-odstotno rastlinsko olje vam bo idealen pomočnik. Vsebuje ekskluzivne esence, ki se ne vpijejo takoj in pustijo kožo sijočo, gladko in navlaženo. Pridite in uživajte v najboljši predigri vseh časov s tem luksuznim oljem.

    37,90 €

    27,13 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Shimmering Massage Candle Pear and Cedarwood 150g

    Dišeča sveča, ki se stopi v sočno olje.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magoon Erotic Massage Oil Jasmine 100ml

    Hrepenite po erotični masaži z omamnim vonjem? Preizkusite Masažno olje Jasmin, katerega vonj jasmina vas bo popolnoma očaral in spodbudil vaše želje. Je topen v vodi in se zlahka spere. Vsebuje jojobino olje, ki ga bo vaša koža vzljubila!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to London Rhubarb & Cassis & Ambra 43ml

    Ste hrepeneli po nečem, kar bi vaš običajni večer spremenilo v super romantičen? Ta sveča ne diši samo zapeljivo v vaši spalnici, ampak se njen vosek spremeni v svilnato in predvsem čudovito toplo masažno olje. Vaši koži bo všeč in vaša noč sveč JouJoux bo nepozabna.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Erotic Massage Oil Serenity Monoi 240ml

    Iščete nekaj več kot le navadno masažno olje? Shunga Erotica so čutna hladno stiskana masažna olja, ki bodo izjemno prijetna za vašo kožo in jo pustili svilnato mehko. Ta Serenity Monoi ima očarljiv vonj, ki ne bo dovolj. Pustite se razvajati naravi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shiatsu Luxury Body Oil Edible Vanilla 75ml

    Bi radi kaj več od masaže? Uporabite to razkošno olje, ki je užitno in ima čudovit vonj po afrodiziaku. Njegovo kakovost potrjuje sestava na osnovi naravnih olj, ki bodo vašo kožo naredila svilnato gladko. Pripravite si erotično večerjo z jedilnim masažnim oljem z okusom vanilije.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Erotic Massage Oil Seduction Midnight 240ml

    Iščete nekaj več kot le navadno masažno olje? Shunga Erotica so čutna hladno stiskana masažna olja, ki bodo vaši koži neverjetno prijetna in jo pustili svilnato mehko. To olje Seduction Midnight bo podprlo vašo strast zaradi neustavljivega cvetličnega vonja. Pustite se razvajati naravi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Coconut Care Caffe Latte 100ml

    Sestava hladno stiskanega kokosovega olja z dodanim izvlečkom dišečih kavnih zrn spodbuja razmišljanje in dobro razpoloženje, hkrati pa bogato oskrbuje celice na površini telesa.

     

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Senze Massage Candle Seduction Clove Orange Lavender 150ml

    Uživajte v občutku! Ta čudovita švedska masažna sveča bo spodbudila romantično vzdušje in vam pomagala pripraviti najboljšo predigro. Sestavljen je tudi iz afrodiziačne zeliščne osnove na osnovi naravnih voskov, masla, olj in izvlečkov. Obstajajo tudi čista eterična olja nežnega vonja. Prižgite svečko, pustite se opiti aromi, ki se spremeni v olje, privoščite svoji dragi edinstveno toplo masažo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magoon Erotic Massage Oil Love Fantasy 200ml

    Hrepenite po erotični masaži z omamnim vonjem? Preizkusite to visokokakovostno masažno olje z romantično aromo, ki bo očaralo in spodbudilo vaše želje. Topi se v vodi in se zlahka spere. Ima dolgotrajne učinke in vaši koži bo všeč!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Sea buckthorn Oil Extract 50ml

    Na splošno je znano, da ima rakitovca odlične regenerativne sposobnosti in zelo pozitivno vpliva na problematično kožo in gube. Zelo skrbi zanjo in ji blaži stranske učinke. Prispeva k pomirjujočemu in normalnemu stanju kože.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magnetifico Enjoy it! Massage Candle Sandalwood 70ml

    Živite nesrečne kratke hlače, izjeme na terenu in kratkotrajno kadilo! Uživajte v vseh prijetnih masažnih svečah, ki združujejo romantiko z zabavnim in intimnim vzdušjem. Po dnevu dajte svojemu partnerju kratek oddih ali pa ga uporabite kot dodaten uvod za intimne kratke hlače.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Power Wand Black/Gold

    Pretty Love prihaja na trg z novo kolekcijo luksuznih igrač, ki vključuje to zelo zmogljivo masažno glavo. Izdelan je iz visoko kakovostnih materialov, sama glava pa je iz svilnato gladkega silikona. Uživajte v dih jemajoči moči in zmasirajte tako svoje intimne dele kot celotno telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Calendula Oil Extract 50ml

    Odlične lastnosti ognjiča so znane že od antičnih časov, pomemben je predvsem zaradi svojih regenerativnih učinkov. Pomaga pomiriti občutljivo, razpokano in sicer problematično kožo, jo ohranja v zdravem stanju in blagodejno deluje proti njenemu draženju. Primeren je za kožo po zaceljenih brazgotinah, opeklinah, oteklinah po naporih, v predelu krčnih žil in razjed na goleni, ozeblinah, hemoroidih.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Flutschi Orgy Oil 1000ml

    Uživajte v pravem jadralnem letenju! To masažno olje, izdelano v Nemčiji, se odlikuje po dolgotrajnih spolzkih lastnostih in je idealno za podaljšano igro. V njegovi sestavi boste našli negovalno jojobino olje in veseli vas bo, da se enostavno izpere, saj je na vodni osnovi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • KamaSutra Ignite Massage Oil Candle Coconut Pineapple 170g

    Ta eksotična motnja je prava stvar, da postane vaša koža vedno bolj trda. Ne vsebuje le naravnega in deviškega kokosovega olja, temveč tudi rastlinsko maslo in vitamin E.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Lymfa Fit Massage Oil 50ml

    Stimulacijsko olje z visokim deležem brina, primerno za limfne masaže, osvobajanje telesa toksinov. Učinkovita je tudi proti celulitu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Body in Balance Massage Oil 200ml

    Obožujete dolge masaže celega telesa? Body in Balance je profesionalno masažno olje, primerno za vse tipe kože. Idealen je za intenzivno nego kože, ne draži in ne diši. Njegov pH je nevtralen, njegove masažne lastnosti pa cenijo tudi športniki. Preizkusite in preverite, ali bo postalo vaše najljubše masažno olje.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos St. John's Wort Oil Extract 50ml

    Na splošno je znano, da šentjanževka pomirja in čisti vse tipe kože, tudi občutljive in problematične. Blaži njene neželene manifestacije, blagodejno vpliva na kožo po zaceljenih manjših poškodbah, modricah, opeklinah in brazgotinah. Regenerira, neguje in mehča kožo.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Athens Musk & patchouli 43ml

    Ste hrepeneli po nečem, kar bi vaš običajni večer spremenilo v super romantičen? Ta sveča ne diši le zapeljivo za vašo spalnico, ampak se njen vosek spremeni v svilnato in predvsem čudovito toplo masažno olje. Vaši koži bo všeč in vaša noč sveč JouJoux bo nepozabna.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magoon Erotic Massage Oil Oriental Ecstasy 100ml

    Hrepenite po erotični masaži z omamnim vonjem? Preizkusite to visokokakovostno masažno olje z orientalskim vonjem, ki bo očaralo in spodbudilo vaše želje. Je topen v vodi in se zlahka spere. Ima dolgotrajne učinke in vaši koži bo všeč!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Therapy Mini Size Collection Set 3x30ml

    Darilni paket čutnih masažnih olj Sexy Therapy. Ta čudovita zbirka je idealna kot darilo, vsaka majhna steklenička pa je popolna za potovanje. Hibridna olja za telo temeljijo na mineralnih oljih in so obogatena z oljem sladkega mandlja in grozdnih pešk. Imajo čudovit stimulativen vonj in pustijo kožo hidrirano in svilnato gladko.

    30,90 €

    27,13 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Body in Balance Massage Oil 500ml

    Obožujete dolge masaže celega telesa? Body in Balance je profesionalno masažno olje, primerno za vse tipe kože. Idealen je za intenzivno nego kože, ne draži in ne diši. Njegov pH je nevtralen, njegove masažne lastnosti pa cenijo tudi športniki. Preizkusite in preverite, ali bo postalo vaše najljubše masažno olje.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magnetifico Enjoy it! Massage Candle Coconut 70ml

    Živite nesrečne kratke hlače, izjeme na terenu in kratkotrajno kadilo! Uživajte v vseh prijetnih masažnih svečah, ki združujejo romantiko z zabavnim in intimnim vzdušjem. Po dnevu dajte svojemu partnerju kratek oddih ali pa ga uporabite kot dodaten uvod za intimne kratke hlače.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 367 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.