×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Mehka čokolada z uravnoteženim okroglim okusom izstopa s polno aromo kakava s pridihom lesnih not s kapljico sladkega korena. Ta 72% čokolada, ustvarjena iz skrbno izbrane kombinacije različnih vrst kakavovih zrn iz Srednje Amerike, Afrike in Jave, imenovane Kayambe.

Proizvajalec

Michel Cluizel

7,90 €

5,90 €

Na zalogi

Podrobnosti

Mehka čokolada z uravnoteženim okroglim okusom izstopa s polno aromo kakava s pridihom lesnih not s kapljico sladkega korena. Ta 72% čokolada, ustvarjena iz skrbno izbrane kombinacije različnih vrst kakavovih zrn iz Srednje Amerike, Afrike in Jave, imenovane Kayambe.

Na mednarodnih tekmovanjih prejeli nagrade:

za svojega predhodnika do leta 2020: srebrna medalja, Akademija čokolade, 2016, kategorija "Best Dark Bean to Bar Under 80%"
Sestavine: kakavova zrna, sladkor, kakavovo maslo, prava burbonska vanilija. Lahko vsebuje sledi oreščkov, mleka in glutena.

Izjemna kakovost: Michel Cluizel tesno sodeluje s kmeti in jih podpira pri ohranjanju tradicionalnih metod gojenja in fermentacije kakavovih zrn. Zagotavlja poštene pogoje za kmetijstvo in življenje. Za ohranitev specifičnih okusov Michel Cluizel uporablja dolgotrajno praženje pri nizkih temperaturah. Da bi dosegel neprimerljive okuse svojih čokolad, je Cluizel pogosto testiral več kot 20 kombinacij metod fermentacije in praženja. Dejansko praženje, mletje in mešanje kakavovih zrn že poteka v Franciji v Voironu.

Ko gre za sestavine, Michel Cluizel res skrbi. Blagovno znamko Nobles Ingredients je celo patentiral, kar v praksi pomeni, da v svojih izdelkih uporablja:

samo čisto kakavovo maslo, brez primesi rastlinskih maščob,
naravna burbonska vanilija namesto vanilina,
ne uporablja sojinega lecitina ali umetnih arom.
Podjetje tudi zagotavlja, da nobene surovine niso bile obsevane ali ionizirane.
Teža in velikost: 70g, 161×79×7 mm

Dodatne informacije

Blagovna znamka Michel Cluizel
Kategorije Temna čokolada, Michel Cluizel

Napiši svoje lastno mnenje

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.