×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

NOVO klitoris

Elementi 33 do 64 od 147 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Ovation Acclaim Aqua

    Izkusite intenziven užitek z Ovation™ Acclaim, drhtečim dražljajem, zasnovanim z ergonomskimi krivuljami, ki stimulirajo vsa prava mesta. Uživajte v 10 hitrostih utripajočega delovanja, kar vam omogoča, da raziskujete vrsto utripajočih občutkov in najdete popoln ritem za svoje zadovoljstvo.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ovation Applause Aqua

    Prepustite se senzacionalnemu užitku z Ovation™ Applause, vibrirajočim zbadljivcem, oblikovanim z ergonomskimi krivuljami, ki stimulirajo vsa prava mesta. Izkusite 10 hitrosti intenzivnega vibriranja, ki vam omogoča raziskovanje različnih občutkov in iskanje popolne ravni užitka.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Volta Jewels Sapphire

    Napolnite svoje spolno življenje s tem dinamičnim vibratorjem! Konice VOLTA plapolajo proti klitorisu in sramnim ustnicam ob vsakem ropotu njenega globokega, močnega motorja. Njihovo ritmično gibanje spodbuja pretok krvi in povečuje občutljivost, zaradi česar je vibriranje bolj zabavno kot kdaj koli prej!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Next Sage

    Womanizer Next je nova dimenzija uporabe – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Next Dark Purple

    Womanizer Next je nova dimenzija užitka – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Womanizer Next Black

    Womanizer Next je nova dimenzija uporabe – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Urban Bloom Erogenous Zone Stimulator Pink

    Sprejmite umetnost zapeljevanja s stimulatorjem erogenih con BLOOM. Ergonomska oblika se udobno prilega vaši roki in vam omogoča, da raziskujete obrise svojega telesa kot izkušen umetnik. Ko svetovljanski utrip okoli vas pospeši, naj bo "BLOOM" zasebna oaza užitka in raziskovanja.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Urban Verve Pulsating Clitoral Stimulator Pink

    Spoznajte VERVE – najboljši stimulacijski prstan za ženske. Izdelana za udobje, njegova odprta oblika omogoča enostavno rokovanje, medtem ko utripajoča funkcija klitorisa sprošča valove užitka. Raziščite druge erogene cone in povečajte intimnost s tem inovativnim dizajnom, kjer se oblika in funkcija usklajujeta za osebno zadovoljstvo. Sprejmite potovanje užitka z VERVE.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Oh My Gem Mystery Sapphire

    Safir zajema umirjeno umirjenost in skrivnostnost. Ste samozadostni in pozorni na druge in sebe v vseh vidikih življenja. Mystery ve, da radi iščete nove občutke, in je oblikovan tako, da se temu prilagaja. Sprejmite Mystery in raziščite nove užitke!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Skins Rose Buddies The Rose Twirlz

    Rose Twirlz je zasnovan tako, da posnema simulacijo oralnega seksa, zato ga morate imeti v zbirki predalov ob nočni omarici. Njegova edinstvena vrtilna akcija vam bo ponudila neskončen užitek, zakaj se torej ne bi prepustili samostojnemu času samoljubja?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Skins Rose Buddies The Rose Purrz

    Majhna, a čisto oblikovana ta čudovita roža prinaša val za valom globoko zadovoljivih nizkofrekvenčnih utripajočih vibracij. Njegovo silikonsko ohišje je mehko na dotik in ponuja različne nastavitve užitka, tako da ga lahko nastavite na utripajoče gibanje, pospešite ali upočasnite stvari za bolj čutno spolno izkušnjo.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Skins Rose Buddies The Rose Flutterz

    Zaljubite se v Rose Flutterz, saj vas popelje do čudovitega vrhunca! Ta škrlatna poslastica, zasnovana za zagotavljanje intenzivnega užitka, bo zagotovo naredila vtis pod odejo.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Bullet Vibrator

    Klasika, ki je ne smete zamuditi v nobeni zbirki spolnih igrač! Luksuzni srebrni mini vibrator z nagajivo Playboyevo zajčico skriva močan motor, katerega vibracije bodo dražile vsako erogeno točko na telesu. Odličen je za samostojno raziskovanje novih občutkov in parov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Pan-T Vibe Black

    Pan-T Vibe je nov koncept diskretnih vibrirajočih spodnjic, v katerih boste z najboljšim perilom občutili osupljiv užitek.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Touché S Black

    Uživajte v novih obzorjih užitka s Touchéjem, majhnim, a zmogljivim tulcem za prste z vibracijami, s katerim zaradi okrogle in široke konice lažje dosežete točko G.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Opal Ripple Massager Green

    Predstavljamo Opal™ Ripple Massager, revolucijo v čutnem užitku. Ta teksturirani masažni aparat, zasnovan za največji stik in izboljšano stimulacijo, ponese vaše izkušnje na nove višine.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Raven Charmer Black

    Predstavljamo Raven™ Charmer, kompakten in diskreten mini masažni aparat, zasnovan tako, da očara in razveseli. Ta eleganten in žametno mehak masažni aparat ima dvojne utripajoče dražilce, ki vas bodo pustile v stanju blažene ekstaze.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Galaxie Lilac

    Odkrijte užitek izven tega sveta s Pulse Galaxie. Za razliko od drugih stimulatorjev klitorisa potiska in vleče zrak, da ustvari sesalni učinek, medtem ko polnilna postaja projicira zaslon v svetlobi zvezd. Raziščite 5 načinov in 5 intenzivnosti sesanja ter 3 načine prikaza zvezdne svetlobe. Uporabite Pulse Galaxie z aplikacijo SVAKOM za prilagodljivo igro na dolge razdalje.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Galaxie Black

    Odkrijte uporabo izven tega sveta s Pulse Galaxie. Za razliko od drugih stimulatorjev klitorisa potiska in vleče zrak, da ustvari sezalni učinek, medtem ko polnilna postaja projicira zaslon v svetlobi zvezd. Raziščite 5 načinov in 5 intenzivnosti sesanja ter 3 načine prikaza zvezdne svetlobe. Uporabite Pulse Galaxie z aplikacijo SVAKOM za prilagodljivo igro na dolgi razdalje.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Labs Vivid Wearable Vibrator with Remote Pink

    Spoznajte Vivid, navihan vibrator za klitoris z daljinskim upravljanjem, z 9 načini močnega, a diskretnega vibriranja. A to še ni vse – Vivid je opremljen z magnetno sponko, s katero skoraj vsak par navadnih bikinijev spremenite v vibrirajoče spodnjice.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mokko Toys Desire Clitoris Stimulator Red

    Vibrator Desire je ženski intimni izdelek, ki ne osvaja le s čudovitim videzom, ampak tudi s svojimi stimulativnimi načini!

    49,90 €

    37,90 €

    Ni na zalogi

  • Bloomgasm Regal Rose Licking Rose Vibrator

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Prepustite se črpanju, lizanju in vibriranju kot še nikoli! Ta mini prisesek je opremljen z 2 skodelicama različnih velikosti, ki se prilegata klitorisu ali bradavici. Prozorna skodelica ima gladek silikonski obroč, ki ohranja tesnost in pritisk, ko samodejno sesa. Igrača ima tudi jezik za lizanje in vibrira z 10 načini lizanja in vibriranja na izbiro! Popolnoma polnilna, prihaja s kablom USB za polnjenje med uporabami. Izdelano iz vrhunskega silikona brez ftalatov.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloomgasm Wild Violet 10X Licking Stimulator Red

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy The Kisser The Oral-Like Stimulator Red

    Odklenite svet neprimerljivega užitka s stimulatorjem klitorisa Kisser. Kisser iz kolekcije Designer Edition podjetja TOYJOY, zasnovan za posnemanje zapeljive oralne stimulacije, bo odklenil svet užitka brez primere.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Arcwave Pleasure Pair Set Ion + Womanizer Premium 2 Black

    Končna blaženost tehnologije Pleasure Air. Arcwave Ion prvi na svetu Pleasure Air stroker in Womanizer Premium 2 Pleasure Air stimulator klitorisa.

    429 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crave Vesper 2 24K Gold Plated

    Zdaj z novimi barvami, vodoodpornim dizajnom in novimi barvami. Vesper je bila prvič predstavljena leta 2014 kot prvi koncept nakita za užitek, ki ga je videl svet: ogrlica z vibratorjem. Hitro je poštni ikonični simbol samoljubja in splošne pozitivnosti ter si je prislužil priznanje popkulture s kultnim spremljanjem zvezdnikov, intimnih trenerjev in državnih posameznikov. Oblikovalec in soustanovitelj Ti Chang je oživel nakit za uživanje, da bi prinesel lepoto in čustveno povezavo z izdelki za uživanje.

    399 €

    289 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crave Vesper 2 Black

    Zdaj z novimi barvami, vodoodpornim dizajnom in novim vzorcem vibracij. Vesper je bila prvič predstavljena leta 2014 kot prvi koncept nakita za užitek, ki ga je videl svet: ogrlica z vibratorjem. Hitro je postal ikonični simbol samoljubja in spolne pozitivnosti ter si je prislužil priznanje popkulture s kultnim spremljanjem zvezdnikov, intimnih trenerjev in drznih posameznikov. Oblikovalec in soustanovitelj Ti Chang je oživel nakit za užitek, da bi prinesel lepoto in čustveno povezavo z izdelki za užitek.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crave Vesper 2 Rose Gold

    Zdaj z novimi barvami, vodoodpornim dizajnom in novimi barvami. Vesper je bila prvič predstavljena leta 2014 kot prvi koncept nakita za užitek, ki ga je videl svet: ogrlica z vibratorjem. Hitro je poštni ikonični simbol samoljubja in splošne pozitivnosti ter si je prislužil priznanje popkulture s kultnim spremljanjem zvezdnikov, intimnih trenerjev in državnih posameznikov. Oblikovalec in soustanovitelj Ti Chang je oživel nakit za uživanje, da bi prinesel lepoto in čustveno povezavo z izdelki za uživanje.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blacq Digital Bullet Vibrator Black

    Stopite v prihodnost z BLACQ, kjer so vibratorji izboljšani z inovativnim digitalnim zaslonom! BLACQ razumem, da je vsakdo edinstven. Zato naši vibratorji ponujajo široko paleto nastavitev, da lahko ustvarite idealno stimulacijo. Prilagodite hitrost, raziščite različne vzorce vibriranja in poiščite svoj popolni ritem.
    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Temptation + App Pink

    Odkrijte revolucijo užitka s TemptationSpodbujevalnik klitorisa, ki ustreza vsem velikostim, razvoj vibrirajočih spodnjic. Enostaven za uporabo, samo dvignite spodnjice in prilagodite močan magnet skozi oblačila za izkušnjo, ki na novo definira udobje in diskretnost.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 147 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.