×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

NOVO vibracijski

Elementi 97 do 128 od 451 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mia Amalfi Double Pleasure Suction + Up & Down Red

    Ogledalo, ogledalo na steni, zakaj sem tako napet? Vaš novi masažni aparat MIA DOUBLE PLEASURE WAND vam lahko pomaga: končno nekdo, ki se ne pritožuje, ko želite dolgo masažo! Z impresivno velikostjo in veliko močjo za mamljivo silikonsko glavo MIA DOUBLE PLEASURE WAND reši vse težave in napetosti, seveda pa tudi vsako željo po orgazmu.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Swing-R Heating Effect, Swing Tech & Vibration Masturbator

    Moški masturbator JAMYJOB SWING-R je natančno zasnovana naprava za užitek, ki ponuja neprimerljivo intimno izkušnjo. Ta črn masturbator z globoko rdečo notranjostjo in gumbi združuje stil in funkcionalnost na izjemen način.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action Murly Triple Function G-Spot Rabbit Vibrator with Massaging Ball 3 Motors Tuquoise

    Ena izmed Murlyjevih najbolj inovativnih funkcij je njena najsodobnejša tehnologija, "mehka masažna žoga" 360º, zasnovana za povečanje užitka žensk: ta funkcija je ena najbolj inovativnih na erotičnem trgu, verjemite mi, ko rečem, da ste Presenečeni boste, ko ga odkrijete, presenetili vas bodo. Inovativna "mehka masažna žoga" se nahaja v Murlyjevem vstavljivem predelu in je popolna za stimulacijo točke G na nov in spektakularen način.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action Vinca Triple Function Vibrator with Clit Hitting Ball & Thrusting Purple

    Vinca se pridruži družini Action kot trifunkcijska igrača, opremljena z najnaprednejšo tehnologijo na trgu. Orgazem v manj kot minuti, užitek je zagotovljen.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jimmyjane Reflexx Rabbit 1 Purple

    Zagotovite si užitek dva za enega z izjemno prilagodljivim vibratorjem Reflexx Rabbit 1. Edinstvena zasnova vibratorja v obliki črke U je več kot le za videz - objame vašo medenično regijo in zagotavlja popoln pritisk. Tako tvoja točka G kot klitoris se bosta hkrati pospešila vsakič, ko jo sprožiš. Še bolje?

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jimmyjane Pulsus G-Spot Green

    Ergonomska oblika vibratorja je posebej zasnovana tako, da objame naravne konture vašega telesa in cilja na natančno lokacijo vaše g-točke. Ko je tam, pametno ukrivljena konica ponuja 10-funkcijske masažne gibe s prsti za stimulacijo področja, kot si zasluži stimulacijo.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Twisted Ribbed Probe Pink

    Predstavljamo Twisted Love™ Twisted Ribbed Probe, edinstveno orodje za užitek, zasnovano za izboljšanje vaših intimnih izkušenj. Ta prvovrstna sonda iz tekočega silikona ima gladko in brezšivno zasnovo z mamljivo rebrasto teksturo, ki vašemu igranju doda dodatno plast stimulacije.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Twisted Probe Pink

    Doživite edinstven užitek Twisted Love™ Twisted Probe. Ta sonda, izdelana iz gladkega in brezšivnega vrhunskega tekočega silikona, je zasnovana tako, da vam nudi intenzivne občutke in neskončno uživanje.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bliss Mini Wand Pink

    Predstavljamo Bliss™ Liquid Silicone Mini Wand, zmogljivo in kompaktno igračo za užitek, zasnovano za zagotavljanje največjega stika in stimulacije. Njegova mehka in prilagodljiva glava zagotavlja usmerjene vibracije na vaša najbolj občutljiva področja in ponuja razpon 10 stopenjskih hitrosti, ki ustrezajo vašim željam.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Stella Mini Massager Orange

    Odkrijte izjemen užitek Stella™ Liquid Silicone Mini Massager. Ta vrhunski mini masažni aparat je zasnovan za raziskovanje celotnega telesa, ponuja močne ropotajoče vibracije in gibljiv vrat za natančno stimulacijo.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bliss Mini Tulip Pink

    Uživajte v izjemnem užitku z Bliss™ Liquid Silicone Mini Tulip, našim popolnoma ukrivljenim stimulatorjem, ki je zasnovan za ciljanje vaše G-točke s svojimi mamljivimi valovi. Raziščite 10 inkrementalnih hitrosti vibriranja, ki vam omogočajo, da prilagodite svojo izkušnjo in poiščete popolno raven intenzivnosti.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Automatic Thrusting Masturbator with Rotation Function

    Ta samodejni masturbator ponuja zelo realistično izkušnjo, ki simulira občutek seksa, zahvaljujoč funkciji potiska in vrtenja! Mehak rokav ima 3D teksturirana rebra in se zahvaljujoč funkciji gretja segreje na realno telesno temperaturo. Masturbator lahko hkrati potiska in vrti v 8 različnih načinih, ki jih lahko enostavno upravljate z LED zaslonom na sprednji strani. Izbirate lahko med 5 hitrostmi potiska in vibracij ter 3 možnostmi vrtenja in ogrevanja.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Big Boss Jewels Amethyst

    BIG BOSS – Včasih mora biti XL

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger Jewels Emerald

    Njegovo ozemlje je urbana džungla. TIGER je popoln spremljevalec za potepanje po ozkih ulicah in dvoriščih, obsijanih z neonskimi reklamnimi lučmi. V razgibanih mestnih parkih vlada svoji mestni džungli, vsak dan nova izkušnja – vedno na lovu za malo ZABAVE, da pobegne od rutine in najde svojo naslednjo erotično avanturo.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Volta Jewels Sapphire

    Napolnite svoje spolno življenje s tem dinamičnim vibratorjem! Konice VOLTA plapolajo proti klitorisu in sramnim ustnicam ob vsakem ropotu njenega globokega, močnega motorja. Njihovo ritmično gibanje spodbuja pretok krvi in povečuje občutljivost, zaradi česar je vibriranje bolj zabavno kot kdaj koli prej!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Next Sage

    Womanizer Next je nova dimenzija uporabe – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Manta Jewels Garnet

    Igrače, narejene za penise, so pogosto ogromne, grde in nerodne za uporabo s partnerjem. Elegantna MANTA, ki jo je enostavno uporabljati, je zasnovana tako, da je popolna za partnerski seks, pa tudi za solo igro, drsi med vašimi telesi in vaš penis v bistvu spremeni v vibrator. Je tudi odličen pripomoček za fafanje, ki kroži po zadnji strani penisa za občutek globokega grla. Ne pozabite na solo igro! Grebeni MANTA zadržijo mazivo za boljši občutek božanja.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Next Dark Purple

    Womanizer Next je nova dimenzija užitka – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Womanizer Next Black

    Womanizer Next je nova dimenzija uporabe – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Vibrating Silicone Super Ring Black

    Penis varno drži obroček za petelin in pomaga ustvariti izjemno trdo erekcijo. Stimulator klitorisa ima odstranljivo vibro kroglo in stimulativne pike, ki pomagajo do osupljivih orgazmov. jaz

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Odkrijte Tracyjev komplet vibratorja Dog Hammer Magic Wand! Ta komplet vključuje razkošen vibrator s palico s štirimi silikonskimi nastavki, od katerih ima vsak svoj namen stimulacije. Zahvaljujoč tem nastavkom imate popolno stimulacijo doma!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Vibrating Aluminium LED Buttplug Medium

    Predstavljamo Vibrating Aluminium Butt Plug Medium z LED RGB lučmi – popolna mešanica užitka, prefinjenosti in vizualne privlačnosti. Ta premišljeno zasnovana naprava ponuja vsestransko in razveseljivo izkušnjo z diskretnimi vibracijami in očarljivim LED RGB svetlobnim zaslonom. Dvignite svojo analno igro na nove višine s tem edinstvenim spremljevalcem užitka.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Vibrating Aluminium LED Buttplug Small

    Predstavljamo vibrirajoči aluminijasti zadnji čep Small z LED RGB lučkami – majhen čudež, ki združuje intimne užitke z očarljivim svetlobnim zaslonom. Ta prefinjeno izdelana naprava ne ponuja samo diskretnih in močnih vibracij, ampak doda tudi pridih vizualne privlačnosti s prilagodljivimi LED RGB lučmi. Izboljšajte svojo analno igro s tem edinstvenim in vsestranskim spremljevalcem uživanja.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Vibrating Aluminium Buttplug Medium

    Predstavljamo Vibrating Aluminium Butt Plug Medium – popolno uravnoteženo zlitje elegance in razburjenja. Povečajte svoj analni užitek s to natančno izdelano napravo, ki združuje eleganten dizajn z močnimi vibracijami in ponuja razveseljivo izkušnjo v vsestranski, srednje veliki obliki.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 451 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.