×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!
  • video360
  • Satisfyer Double Joy Violet
  • Satisfyer Double Joy Violet
  • Satisfyer Double Joy Violet
  • Satisfyer Double Joy Violet
  • Satisfyer Double Joy Violet
  • Satisfyer Double Joy Violet
  • Satisfyer Double Joy Violet
  • Satisfyer Double Joy Violet

Satisfyer Double Joy Violet

Ali pa želite, da je vaša ljubljena oseba z edinstveno igro z neskončnimi možnostmi? Daj! Parni vibrator Satisfyer Double Joy je revolucionarna igra za intenzivno ljubezensko izkušnjo. Njegove funkcije bodo izbrane prek aplikacij na vašem mobilnem telefonu, vendar ne čakajte in ugotovite, kako enostavno je živeti s svojo drago polovico!

Proizvajalec

Satisfyer

61,90 €

33,90 €

Na zalogi

Podrobnosti

Želite, da je vaša ljubljena oseba prefinjena z igro z neskončnimi možnostmi? Daj! Parni vibrator Satisfyer Double Joy je revolucionarna igra za intenzivno ljubezensko izkušnjo . Njegove funkcije bodo izbrane prek aplikacij na vašem mobilnem telefonu, vendar ne čakajte in ugotovite, kako enostavno je živeti s svojo drago polovico!

Goreč zrak za oba! Dva zmogljiva motorja, napisana v Satisfy Double Joy, bi bila za oba brezplačna. Prvi bo vibriral v nožnici, ki bo uporabil tudi penis v urinu, drugi pa bo uporabljal klitoris za pekoč občutek. Za vas je na voljo več škarjastih dvigal, vendar se bo zaradi časovno preizkušenih slik udobno prilegala, omogočala nadzor nad aplikacijo in bo popolnoma moteča!

Kaj je aplikacija Satisfyer Connect?
»Nova aplikacija Satisfyer Connect je mešalnik za edinstveno ljubezensko izkušnjo! Novo erotično zdravilo Satisfyer je mogoče povezati s to brezplačno aplikacijo Bluetooth. Naša platforma za spremljanje omogoča komunikacijo in interakcijo prek interneta in v kombinaciji z vznemirljivo prometno funkcijo. S to revolucionarno nadvlado se lahko prebijeta v tridimenzionalni svet vznemirljivih ljubezenskih iger in spremenita svoje ljubezensko življenje v nepredstavljiv namen. Pri izdelavi aplikacije smo dali veliko intuitivnega dela, tako da so se uporabniki zlahka obrnili na mesto, ki je še vedno pomembno. S pomočjo taktilnega krmiljenja je poleg stoje mogoče ustvariti samostojne, dokončno oblikovane ritme in vzorce vibracij. Naša aplikacija je na voljo za Apple, Android, tablične računalnike in Apple Watch ter mesečne posodobitve, ponuja pa tudi številne nove funkcije."

Varnost

Žal ni, da je Satisfyerjeve dobre in intimne podatke mogoče pridobiti kadarkoli. Tako vsi dogodki v aplikaciji izpolnjujejo zahteve varstva podatkov. Z lahkoto ste 100% zmedeni. Če tega ne želite, vam ni treba vnesti e-pošte v aplikacijo niti!

Vodenje pred udobjem

Ne glede na to, ali uporabljate mobilni telefon ali Apple Watch, bosta oba zelo udobna in intuitivna. Upravljanje deluje prek Bluetooth ali prek interneta preko pip v aplikaciji. Najboljši del je, da lahko ustvarite svoje lastne vibrirajoče vzorce ter postanete ustvarjalni in ustvarjalni.

Ljubitelji in diktatorji

Vzemite aplikacijo s svojim računom Spotify in jo razredčite na poti. Verjamemo, da bodo vsi ljubitelji desničarskega glasbenika vzeli sapo! Mikrofon lahko preprosto zložite in si jasno prikličete raven hitrosti.

Neskončne možnosti

Aplikacija se bo iz leta v leto razvijala z razvojem tehnologije, tako da bodo vsak mesec našli obetavne novice. Ni jasno, ali je Satisfyer Connect pripeljan na svoj prestižni CES Twice Picks.

Podvojili bodo zabavo

Pretiravanje in cenovno ugodna je to resničnost, vendar je realnost. Njegov ergonomski videz je udoben za vas, njegova funkcija pa bo pospešila trdo delo vas in vašega sodelavca. Uživajte v zabavi, uživajte v zabavi in telovadbi ter uživajte v skupnem orgazmu.

Kakovost brez razlik!

Satisfyer Double Joy je cenovno ugoden v smislu visoke kakovosti. Mehki medicinski silikon, ki ga ljubijo bogovi v elegantnem, skoraj minimalističnem videzu. Njegova proizvodnja ni impresivna, je pa tudi po pošti, a tudi brez klobas ali plastičnih igrač. Prišel bo k vam v očarljivi škatli, ki bo z veseljem. Zabavno bi bilo pustiti, da se pretrese od ljubezni, predigro ali vsega v trenutnem samoljubju.

V harmoniji z naravo

Odstranljive baterije dolgo zvonijo. Double Joy je polnega telesa in tako opozarja okolico. Kabel je na eni strani magnetiziran, na drugi strani pa priključek USB, ki se priključi na katerikoli adapter.

Črna

Sprejet silikon zdravju ni škodljiv, saj ga je tudi zelo težko očistiti, zagotoviti vodo in v najboljšem primeru poseben izdelek, namenjen razjedanju erotičnih pripomočkov. Za največjo korist kombinirajte igro z lubrikantom na vodni črti.

Dajte svojo korist nekomu, ki vam jo zlahka zagotovi. Zadovoljite kot milijon parov po vsem svetu.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Satisfyer
Za za moške, za ženske
Stimulacija dvojna stimulacija, klitoris, vagina
Nadziranje preko aplikacije nadzorovati preko aplikacije
Brezžično brezžično
Vibracijski vibracijski
Lastnosti 2 v 1, stimulativno, vaginal, vibracijski, vodoodporen
Barva vijolična
Material silikon
Površina gladko
Baterije polnilna
Kategorije Rabbit vibratorji, Najbolje prodajano, Darila za ženske, Darila za oba, Pametni vibratorji, Satisfyer

Write Your Own Review

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.