×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!
 • video360
 • Satisfyer Pro 2 Vibration
 • Satisfyer Pro 2 Vibration
 • Satisfyer Pro 2 Vibration
 • Satisfyer Pro 2 Vibration
 • Satisfyer Pro 2 Vibration
 • Satisfyer Pro 2 Vibration
 • Satisfyer Pro 2 Vibration
 • Satisfyer Pro 2 Vibration

Satisfyer Pro 2 Vibration

Tretja generacija Satisfy Pro 2 je dopolnjena z "vibracijsko magijo" in združuje svetovno priljubljeno stimulacijo klitorisa z vakuumom z nič manj priljubljenimi vibracijami v eni igrači. Vzmetni obroč iz medicinskega silikona nežno obdaja klitoris z 11 intenzivnostmi vakuuma brez dotika, medtem ko ga zgornji del vibrira s pomočjo 10 neodvisno nadzorovanih programov vibracij. In rezultat? Čista ekstaza!

Proizvajalec

Satisfyer

91,90 €

37,90 €

Na zalogi

Podrobnosti

Strokovnjaki za življenjski slog, igrive dame in ljubitelji, pozor: tlačni valovi in vibracije v enem erotičnem pripomočku? Zapišite! Z novim Satisfy Pro 2 Vibration se bodo vaše najmočnejše sanje uresničile.

Če vam je globoko stimulativna tehnologija Airpulse prejšnjega modela Pro 2 v preteklosti prinesla nepozabne intenzivne orgazme, potem počakajte, saj vas bo njen naslednik z dodatno funkcijo vibriranja dobesedno izstrelil v sedma nebesa! Tretja generacija Satisfyer Pro 2 je prejela čarobno besedo "Vibracija" in združuje priljubljeno stimulacijo klitorisa, ki temelji na intenzivnih tlačnih valovih, z zelo vznemirljivimi vibracijami, ki čutno vibrirajo rob glave nanosa. Mehki medicinski silikonski obroč tako obda vašo piko in jo stimulira brez stika s tlačnimi valovi v 11 stopnjah intenzivnosti, medtem ko okoliški sosednji del vibrira v 10 neodvisno nastavljivih programih. In rezultat? Čista ekstaza – če bi tvoj klitoris govoril, bi se veselil!

Zasnova novega Satisfyer Pro 2 Vibration združuje eleganten roza-zlat dizajn in novo vitko obliko, za katero so značilne ergonomske krivulje in upogibi. Ta privlačen utrjevalec se popolnoma prilega vaši roki, medtem ko njegova široka nanosna glava razvaja vašo piko z dvema funkcijama, ki vas zaradi tihega motorja popolnoma diskretno stimulirata. Poleg tega vas zahvaljujoč vodoodporni obdelavi (IPX7) vabi na vroče dogodivščine pod prho ali kopeli. Pod vodo je ta žgečkljiv občutek še bolj intenziven!

MATERIAL
Nanosna glava je izdelana iz svilnato gladkega medicinskega silikona. Mehki nastavek se ergonomsko prilagaja vašemu klitorisu in ga nežno in natančno obdaja. Pripomoček lahko enostavno sperete z mlačno vodo in milom. Zaradi optimalne higiene priporočamo tudi uporabo malega dezinfekcijskega čistila za erotične pripomočke.

 • 2 v 1 - vakuum in vibracije
 • neodvisno nadzorovani programi
 • 2 motorja
 • vodotesen
 • polnjenje, priložen USB kabel za polnjenje

Približne dimenzije:
Dolžina: 16,5 cm

Dodatne informacije

Blagovna znamka Satisfyer
Za za ženske
Stimulacija klitoris
Vibracijski vibracijski
Lastnosti predvsem za ženske, pressure waves, stimulativno, vibracijski, vodoodporen
Barva zlati
Material plastika, silikon
Površina gladko
Dolžina 16,5 cm
Baterije polnilna
Kategorije Klitoralni vibratorji, Najbolje prodajano, Darila za ženske, Ženskar, TOP 20 prodajnih uspešnic za ŽENSKE, Satisfyer

Write Your Own Review

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.