×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

TOP 20 prodajnih uspešnic za ŽENSKE

Elementi 33 do 64 od 86 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer PREMIUM 2 z izvirno tehnologijo Pleasure Air je naša najrazkošnejša stvaritev doslej - prava Prada med spolnimi igračami, vrhunska igrača za ženske, ki iščejo več kot le še eno napravo za igranje. Z več stopnjami intenzivnosti kot kdaj koli prej in izboljšano funkcijo avtopilota, ki vas popelje v nove, nepredvidljive pustolovščine, je PREMIUM 2 najčistejši užitek najvišje kakovosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Avanua Nadin Set White

    Izjemen komplet Nadin Avanu, ustvarjen v slogu fraka, iz tankega belega tila, dopolnjen s črnimi tangicami.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSD13 Dream Sky Dildo 26.32cm Pink-Purple

    Ste pripravljeni z realističnimi dildoji in nekaterimi malimi srečneži? Ta dildo zadnjega videza je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima čudovito teksturo in tudi lahko mehko površino. Uživajte v potovanju z njo in uporabite njihovo zadnjo možnost.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Duo Bordeaux

    DUO zagotavlja popolno kombinacijo stimulacije klitorisa in točke G. Stimulator klitorisa DUO uporablja tehnologijo Pleasure Air™, medtem ko vašo točko G masira popolnoma ukrivljen in močan vibrator. Pripravite se na mešani orgazem, ki ste si ga vedno želeli.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Icicles No. 2

    Ta razkošna linija steklenih masažnih aparatov je elegantna, vrhunska in ročno izdelana z izjemno pozornostjo do podrobnosti, zato vam bo vzela sapo.

    41,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca 2 je univerzalni vibrator v najnovejši različici, ki omogoča nadzor preko aplikacije, s katero je lahko vaš ljubimec v isti sobi, pa tudi na drugem koncu sveta. Vibrator Esca 2 lahko enostavno povežete tudi z drugimi izdelki Kiiroo in uživate v interaktivnih izkušnjah s svojo ljubljeno osebo. Ali ni to prihodnost erotičnih igrač? Zadnja luč LED je sinhronizirana z vibracijami in zagotavlja vizualno povratno informacijo vašemu partnerju. Obstaja neskončno število načinov za igranje z Esca 2, preizkusite jih vse!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • René Rofé Lace Garter Belt Black

    Klasični čipkasti podvezni pas René Rofé je rahlo zaletav dodatek k vaši garderobi, ki dokazuje, da imate dober okus in da so vam všeč izjemne stvari.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The F-Machine Gigolo Fuck Machine

    Eleganten, prefinjen in seksi. To niso pogoste besede, s katerimi bi opisali pripomoček, ki je zasnovan za "seksanje". Vendar so v laboratorijih F-machine fuck labs v Združenem kraljestvu ustvarili nekaj, kar je bilo prej nemogoče, nato pa so to zavili v najsodobnejšo tehnologijo in vam ponudili: vaš osebni robotski jebač GIGOLO.

    769 €

    649 €

    +

    -

    Na zalogi

  • René Rofé Crotchless Lace Boyshort Black

    Čipkaste črne tangice z visokim robom - čudovit vzorec. Rez mednožja. Okrašena z nežnim pentljo.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Golden Moments

    2 visokokakovostni, vrhunski igrači po ugodni ceni! Ti dve najbolje prodajani igrači bosta zagotovo priljubljeni - še posebej zaradi ugodne cene. Vsestranski komplet za užitek za vročo solo zabavo ali zabavo v paru.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Ta nosljivi vibrator z osnovo v obliki metulja ima tudi popolno oblikovano obliko in se prilagaja vašim oblinam s svojo ergonomsko zasnovo, emulirana tekstura pa je jasno vidna. Udoben silikonski material vam omogoča boljšo izkušnjo. Oblika vložka pa ga ohranja na mestu v spodnjicah.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • F-Machine Pro 4 Fuck Machine Black

    Ali je mogoče, da je najboljši še boljši? No ja! F-Machine Pro 4 je še boljši od svojih predhodnikov! Pred vami je nova raven odličnosti v kakovosti, gladkem, tihem in zanesljivem delovanju, ki mu lahko zaupate in zaupate svoj užitek.

    1.539 €

    849 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Triple Stimulation Beaded Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Potisni vibrator ima potisni mehanizem, vrtljive kroglice in vibrirajočo enoto za zajce. Teleskopska dolžina je približno 1,2 palca. Ergonomsko oblikovan, da se bolje prilega vašemu telesu in vam nudi vrhunsko spolno izkušnjo.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Black

    SONA stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. Ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njo vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSD32 Tornado Dildo 25.7cm Pink-Purple

    Ste naveličani realističnih dildojev in iščete nekaj malo drugačnega? Ta dildo nenavadne zvite oblike je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima razkošno teksturo in tudi prijetno mehko površino. Uživajte v svojem potovanju z njim in uporabite njegov zadnji priseski.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Wave Chrome

    Ali je masturbacija povezana s prhanjem in brcanjem? Ste začeli odkrivati svojo uporabnost v kopalnici? Womanizer prihaja z novostjo, ki bo vaše črnilo spremenila v neponovljive vznemirljive trenutke. Wave je tuš glava, ki so jo razvili strokovnjaki za kopalnico in jo uporablja Womanizer. In tuja je - tuš glava za dobrobit žensk!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Pink

    Z ljubimcem delite intimno skrivnost doma ali v javnosti, ko vklopite Bnaughty Classic Unleashed. Biti poreden še nikoli ni bilo tako dobro!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hismith HS19 Mini Capsule Sex Machine

    Hismith je integrirano podjetje, ki se ukvarja z oblikovanjem, razvojem in proizvodnjo. osredotočamo se na oblikovanje in proizvodnjo vrhunskih spolnih strojev. Naš cilj je pomagati našim strankam pri doseganju vrhunskega užitka v zasebnem življenju. Naša poslovna filozofija je simbioza in win-win z drugimi blagovnimi znamkami.

    369 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer V Balls 3 pack

    Kdor ohranja stanje, ima več preživetja. Mimogrede, to velja tudi za preživetje! S Satisfyer Balls lahko preprosto trenirate za svoje maratonske prednosti. S temi kroglicami, ki jih nosite približno 15 minut na dan, mešate medularni protin – mišice, ki vam omogočajo, da živite od teh orgazmov. Vendar pa lahko s tem treningom naredite nekaj dobrih, ne toliko za svojo ljubezen. Štiri mesece mediacije bodo vašemu partnerju zagotovile polni delež zaposlitve, zato boste v prvi fazi ljubezni tako zaposleni, da ne boste želeli preživeti niti enega leta!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Pustite se zapeljati z dvojno stimulacijo tega očarljivega Satisfyerja. Zunanje ukrivljeno ramo se naslanja na vaš klitoris in ji daje vznemirljivo vibracijsko masažo. Drugi motor skrbi za notranjost nožnice, če želite, pa lahko povežete Hug Me z aplikacijo na telefonu in pustite, da vibrira v ritmu vaše najljubše glasbe ali tako intenzivno kot vaš partner z druge strani svet določa.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte v razkošju! Ta Satisfyer v novem neverjetno lepem dizajnu je tukaj za vse ženske, ki trpijo za eleganco in estetiko. Narejen je iz najkakovostnejših materialov in je vznemirljiv dragulj, ki bo stimuliral vaš klitoris brez stika z uporabo tlačnih valov in vibracij. In info za gospodje: če iščete primerno darilo za svojo najdražjo, potem ste ga pravkar našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovense Quake

    Quake je izjemno zmogljiva igrača, ki zagotavlja dvojno stimulacijo klitorisa in točke G hkrati - nastavljiv vrat omogoča popolno prilagajanje in zagotavlja mešane intenzivne orgazme.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator with Rotating Beads & Licking Tongue Pink

    Mešani vrhunci - Vibrator vse v enem zadovolji vse vaše občutljive točke - Mešani vrhunec pomeni stimulacijo več kot ene erogene cone hkrati. MHYNNR G-točkovni vibrator s potisnim in vibrirajočim drogom, gibljivim jezikom za lizanje in inovativnimi 360° vrtljivimi kroglicami lahko stimulira celotno vagino --- G-točka, A-točka, vaginalna odprtina. Medtem, ne le na klitorisu, 3 plasti jezikov na zajčjem koncu ponujajo najboljšo zunanjo stimulacijo vulve in sramnih ustnic.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Varen magnetni pokrovček poskrbi, da igrača med uporabo ostane na mestu in stimulira klitoris med hojo, sedenjem, plesom ali ležanjem. Odlična izbira za draženje ali popolne orgazme, ne glede na to, v kakšnem okolju se znajdete!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Master

    Vibrator XXL s pravimi dimenzijami in pravo tehnologijo.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    Edinstven vrhunski igralec, ki bo vaše življenje naredil polno zadovoljstva, harmonije in neverjetnih orgazmov. Womanizer Duo 2 s tehnologijo Pleasure Air je razveselil vaš klitoris, drugi ukrivljeni del pa je zavibriral prav na G-točki. Kaj to pomeni? Najboljši trenutki uporabe <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSD01 Curved Giant Silicone Purple Starry Animal Dildo Suction Cup 8" Purple-Pink

    Ste naveličani realističnih dildov in iščete nekaj malce drugačnega? Ta dildo nenavadne živalske oblike je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima razkošno teksturo in prijetno mehko površino. Uživajte v svojem užitku z njim in uporabite njegovo končno prisesek.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Predstavljamo vam nov Seddle Deluxe Sex Machine svetovno znane in priznane blagovne znamke LoveBotz. To je povsem revolucionarna novost na področju pripomočkov za samozadovoljevanje žensk.

    1.349 €

    959 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Vedno je hrepenela po oralnem seksu in si želela, da bi lahko uživala pogosteje. Zdaj je to lahko storila. Njen Ultimate Pleasure ji bo lahko zagotovil intimno ekstazo, ki jo je iskala. Najprej je pritisnila na gumb za aktiviranje vibracije, nato pa je s pulzirajočim točkovnim užitkom sledila svojemu telesu. Vedela je, da bo to nor občutek, ko go globoko v njej, vendar je najprej želela raziskati oralne občutke.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Ami Purple

    Prijetno, preprosto, koristno - z Amijem tonizirajte in krepite mišice PC za močnejše orgazme in še veliko več.

    57,90 €

    44,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium eco

    Najbolj priljubljen Womanizer Premium zdaj v novem ekološkem plašču! Uživajte v njegovih 12 stopnjah intenzivnosti stimulacije klitorisa, ki vas bo zahvaljujoč tlačnim valovom in edinstveni tehnologiji popeljala v raj v nekaj minutah. Je prijazen planetu in neskončno vznemirljiv za vas, zato uživajte v erotični igrači za vse, ki razmišljajo ekološko.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klasičen in eleganten vibrator Satisfyer Pro 2 je opremljen s patentirano tehnologijo Air-Pulse, ki vibrira vaš klitoris in vas pripelje na želeno destinacijo. Zahvaljujoč tihemu motorju in mehki silikonski glavi vas bo Pro 2 enkrat ali dvakrat zadovoljil.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 86 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.