×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Kiotos

Elementi 129 do 160 od 454 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos 2 Twist Cups XXL 60mm

    Ali iščete nekoliko večje priseske za več kot le bradavice? Ti o Kiotos imajo notranji premer neverjetnih 6 cm in jih lahko uporabljate tako na bradavicah kot na katerem koli drugem delu telesa. Z vrtljivim gibanjem ustvarite podtlak v prozornem cilindru in se tako pripravite na čudovit vznemirljiv občutek. Prebudi maksimalno občutljivost v bradavicah!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Speculum Large

    Želite pokukati v anal svojega nasprotnika? Uporabite ta veliki spekulum z 2 poliranima reziloma iz nerjavečega jekla. Preprosto zavrtite vijak na zadnji strani ročaja, da povečate ali zmanjšate velikost luknje. Igrajte seks igro zdravnika in pustite domišljiji prosto pot.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Cockring with anallock 50mm

    Preprost, a edinstven in eleganten izdelek iz najkvalitetnejšega nerjavnega jekla priljubljene blagovne znamke Kiotos.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Modern Steel Handcuffs

    Ali obožujete nevarnost? Všeč vam bodo tudi te težke jeklene lisice! Iz njih ne boste izstopili v nobenem primeru, so robustni in profesionalni. Hkrati pa so tudi zelo lepe, saj so izdelane iz kvalitetnega ročno brušenega nerjavnega jekla. Za vse tiste, ki mislijo, da so njihove BDSM igre resne!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cat Mask Open Mouth Black

    Nevarno dražeča mačja maska za izpolnitev vaših divjih sanj in fantazij. Igrajte in uživajte v pravi pustolovščini! Narejen je iz umetnega usnja in z njim prihaja na trg kakovostna blagovna znamka Kiotos.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Zebra

    V čudnem masivnem biču, narejenem iz mehkega usnja, bi si želeli na prvi pogled.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 49

    Ste naveličani dildov, ki se dejansko nanašajo na penis, in sanjate o nečem seksi in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dodelanih vibratorjev, med katerimi bo ta s svojo pošastno obliko padel v oči. Vstavljanje v škarje ali anus je odlična prednost, zato je ne zamudite.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Compact Cylinder Lock

    Posebna ključavnica s parom ključev, primerna za nove kletke za penis Kiotos Steel Chastity.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 78

    Ste naveličani dildov, ki se dejansko nanašajo na penis, in sanjate o nečem seksi in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raj. Gre za serijo neverjetno impozantno dodelanih vibratorjev, med katerimi bo ta s svojo pošastno obliko padel v oči. Vstavljanje v škarje ali anus je odlična prednost, zato je ne zamudite.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos 2 Twist Cups M 30mm

    Iščete nekoliko večje priseske ne samo za bradavice? Te o Kioto imajo notranji premer prijetnih 3 cm in jih lahko uporabljate tako na bradavicah kot na katerem koli drugem delu telesa. Z vrtljivim gibanjem ustvarite podtlak v prozornem cilindru in se tako pripravite na čudovit vznemirljiv občutek. Prebudi maksimalno občutljivost v bradavicah!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Collar with Leash Reptile Gold/Pink

    Imate radi luksuzne in čudovite stvari? Ta ovratnica s povodcem vas bo navdušila s svojim osupljivim dizajnom! Narejen je iz kakovostnega veganskega PVC usnja s čudovitim kačjim vzorcem, ki ima neon roza poudarke, všeč vam bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 30mm

    Ta naklon penisa ni primeren za bivalno in nežno naravo. Idealen je za tiste, katerih namen je mučenje penisa in se ničesar ne bojijo! Obroč ima na notranji strani 6 notranjih točk, ki jih je mogoče popraviti s priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Probe Viviana 24cm

    Ste že slišali za zvok? To je stimulacija sečnice od znotraj, ki prinaša intenzivne občutke in zadovoljstvo. Viviana je orodje, primerno za to prakso. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona brez škodljivih snovi in je zaradi gladke površine in premera 6 mm primeren tudi za začetnike in raziskovalce. Pridi se zabavat!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 28mm

    Ta naklon penisa ni primeren za bivalno in nežno naravo. Idealen je za tiste, katerih namen je mučenje penisa in se ničesar ne bojijo! Prstan ima na notranji strani 6 notranjih točk, ki jih je mogoče uporabiti s priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Leash Black L

    Elegantno, robustno vodilo, ki ga je mogoče enostavno pritrditi s praktičnim vrtljivim vponkom.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Vibrating Twisted Sound

    Vibracijski pripomoček namenjen popularnemu sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Zahvaljujoč svoji spiralni površini v kombinaciji z vibracijami vam bo zagotovil res intenzivno stimulacijo. Izdelan je iz visokokakovostnega čistega jekla, ki zagotavlja varnost in eleganco.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 12mm

    Kaj pa, če bi prerezali sečnico od znotraj in leto za letom izkusili vznemirjenje, ki izhaja iz majhne bolečine? Zvok vedno pritegne več radovednežev in ni presenetljivo, da jih morate poskusiti vse! Ne pozabite, da brez kakovostnega orodja ne bo šlo. Po drugi strani pa je prav prišel dilatator s silikonom, ki se pritrdi na telo. Naj bo nasmeh na obrazu slike!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Holes Black

    Fleksibilna in zelo prijetna gaga iz visokokakovostnega silikona! Ima nastavljivo dolžino, vendar se prilega vsem obsegom glave 37-54 cm. Sam žebljiček ima premer 4,5 cm, vendar se zaradi lukenj udobno prilega pasu, tako da bo udoben tudi pri daljšem nošenju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Fancy Aluminium Dildo

    Ta sijoča eleganca ni nič drugega kot kakovosten aluminijast dildo za neverjetno stimulacijo. Njegova spremenljiva oblika krogle ima neverjeten stimulativni učinek. Enjoy it žogico za žogico, skupaj jih je 5 in med mini so tudi 3 drobne.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 11

    Vam je dolgčas dildov, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dodelanih dildov, od katerih bo tale padel v oči s svojo obliko, ki je videti kot kakšna konjska pošast. Vstavljanje v nožnico ali anus je velik užitek, zato ga ne zamudite.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Future Tube Chastity Device

    Držite ptico pod ključem s to edinstveno kletko za čistočo. Narejen je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ima zelo ekstravaganten videz in bo videti zelo čudovito za nošenje! Njegova uporabna velikost je približno 6,5 cm in ne pozabite, da v njem zagotovo ne boste dobili erekcije.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    To orodje je tako majhno, da ga lahko uporabljate za različne namene! Zaradi svoje majhnosti ga bodo cenili predvsem začetniki, seveda pa lahko služi tudi izkušenim odkrivalcem. Odkrijte nove izkušnje in zaznave!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bizarre Catnail

    Nataknite si ta na videz nevaren prstan na prst, sprostite domišljijo in prebudite svojega divjega jaza. Dražite, ščipnite in zbadajte svojega nasprotnika, kjer si zasluži. Visokokakovostno nerjaveče jeklo vam to omogoča. S Kiotos Bizarre Catnail boste imeli ostrejši krempelj kot katera koli mačka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penis Stick Wand XL

    Uživajte še več s tem vtičem za penis XL. Narejen je iz visokokakovostnega poliranega nerjavnega jekla in njegova površina je neverjetno spodbudna. Ima tudi praktično končno oko in vam bo dal nove seksi izkušnje! Zato jih odkrijte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 8

    Ste naveličani dildojev, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem navihanem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno izdelanih dildojev, od katerih vas bo ta navdušil s svojim dizajnom, ki spominja na nekakšno žival. Uvajanje v vagino ali anal je en velik užitek, zato ga ne zamudite.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Sleeve 12

    Predstavljamo vam revolucionaren Monstar Sleeve – Special Girth Edition, ki je vrhunska izboljšava za vaša intimna doživetja! Sprostite svojo notranjo zver in se podajte na potovanje neprimerljivega užitka z našimi novimi popolnoma mehkimi rokavi za penis iz tekočega silikona.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Vibez Viento Inflatable Plug

    Nič vas ne napolni analnega kot napihljiv zatič in nič vas ne peče bolj kot vibracije! Kiotos-Vibez Viento Plug je napihljiv analni vibrator zanj in zanjo. Ponuja vam 7 hitrosti vibracij in funkcijo napihovanja. Izdelan je iz kakovostnega in gladkega silikona, ki je prijeten in popolnoma varen. Zato zgrabite daljinski upravljalnik ali ga zaupajte svojemu kolegu in začnite analno vožnjo s polno hitrostjo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 9

    Ste sestavljeni iz dildojev, ki se res spominjajo penisa in sesalcev zaradi nečesa rane? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno izdelanih dildojev, iz katerih bi te zadušil s svojim dizajnom, ki spominja na kakšno žival. Vagina ali analna vadba je zelo koristna, a ne pozabite.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 47

    Vam je dolgčas dildov, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dovršenih vibratorjev, med katerimi bo ta pritegnil vaše oči s svojo pošastno obliko. Vstavljanje v nožnico ali anus je velik užitek, zato ga ne zamudite.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Cotton Rope Purple 20m

    Načrtujete zabavo s svojim dragim in razmišljate, kaj bi vam lahko koristilo? Upoštevajte naš nasvet in dodajte to visokokakovostno vrv s prijetno mehko teksturo v svojo košarico. Brez vrvi zagotovo ne bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 55

    Ste naveličani dildov, ki se dejansko nanašajo na penis, in sanjate o nečem seksi in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dodelanih vibratorjev, med katerimi bo ta s svojo pošastno obliko padel v oči. Vstavljanje v škarje ali anus je odlična prednost, zato je ne zamudite.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Glass Plug Crystal Gem Pink

    Če opustite čudne in zabavne igre, boste imeli vse! Okrašena z zaključnim ornamentom v obliki diamanta! Izdelek je izdelan iz visokokakovostnega, nezlomljivega stekla in spominja na umetniško delo. In kaj je najboljše? Vendar pa je zelo težko shraniti ali ohladiti in uporabljati v takem prostoru.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 454 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.