×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Dodatki

Elementi 33 do 64 od 72 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Bye Bra Adhesive Tape for Dress 20 pack

    Dvostranski lepilni trak Bye Bra je izdelan s 3M lepilom. Trak meri 23 mm x 82 mm, zato je širši in daljši od povprečnega lepilnega traku za oblačila.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Creative Conceptions Fifty Nights of Naughtiness EN

    Pustite se navdušiti tako, da prevzamete nadzor nad svojim partnerjem ali obratno. Fifty Nights Of Naughtiness je igra, ki vsebuje 50 vabil na prijetna doživetja za zaljubljene pare, ki radi pustijo svoje fantazije v življenje. Bodite seksi igrivi in izberite nedolžno belo ali zapeljivo črno ovojnico, polno romantičnih potez, spodbudnih scenarijev, navihanih dizajnov ali erotičnih presenečenj. Toda najprej vrzite kocko, ki določi barvo vaše ovojnice.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Glow Shimmer Body Cream 250ml

    Želite biti danes res čutni? Ta krema vam bo dala lahkoten bleščeč sijaj in opojno dišavo. Njegova formula s kokosovim oljem, izvlečkom korenja in drugimi olji ter bogatimi sestavinami bo nahranila vašo kožo in preprečila izsušitev. Poleg tega bo lepoto vaše kože okrepil neverjeten lesketajoč učinek!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Creative Conceptions You & Me EN

    Čudovita razburljiva igra, ki se nanaša samo na vas!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Glow Shimmering Body Oil 110ml

    Želite biti danes res čutni? To olje vam bo dalo lahek bleščeč sijaj in opojno dišavo. Kožo prijetno navlaži in učinkovito poudari vašo lepoto. Na koži pusti satenast zaključek in očarljiv zlat sijaj, zato si dovolite, da zasijete!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • KamaSutra Intimate Caress Luxury Shave Cream Coconut Pineapple 250ml

    Ta razkošna svilnata krema za gladko britje je izjemno bogata s čudežnimi sestavinami, kot so aloe vera, jojobino olje in avokadovo olje. S to sestavo postane primeren tudi za zelo občutljivo kožo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Dead Sea Salts Oriental Crystals Aphrodisia 500g

    Uživajte v nebeški kopeli s to soljo Shunga. Njegov vonj je prijeten afrodiziak in tako vzbuja prijetno razpoloženje. Poleg tega vam bo dihalo morje in se boste potopili v svojo kopel kot v kakšne pomirjujoče roke. Uživajte v tej razkošni izkušnji s svojim dvojnikom in se razvajajte med kopanjem.

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Femme Republique Menstrual Cup Size L Black

    Klasična oblika menstrualne skodelice vam ne ustreza ali pa jo ravno nameravate preizkusiti in se sprašujete katero izbrati? Skodelica Femme Republique ima inovativen dizajn v obliki diska in vas bo zagotovo presenetila, kako učinkovita in prijetna je hkrati. Narejen je iz medicinskega silikona in se zaradi dvojnega roba prilega stenam nožnice ter nanje oprime, kar vam zagotavlja zanesljivo zaščito.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Angry Beards Antisweat Original Deodorant for Balls 150ml

    Proti znojenju, roll-on deodorant. Ni samo telesni napor tisti, ki nam oteka mošnjo. Stres, živčnost, psihična obremenitev v kantu in drugi neprijetni vplivi vplivajo na jajčeca tudi brez kilometrine. Zahvaljujoč Antisweatu boste imeli manj skrbi in suho klet v vsaki situaciji. In če si ga kdo želi ogledati, ga lahko ponosno pokažeš.

    17,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B Intimate Health Menstrual Cups Size L

    Mučiš menstrualne težave in začenjaš razmišljati o ekološki negi menstruacije? Škodelica bo rešila vaše trpljenje! Je udobna, kuhalna in večnamenska naprava, ki vas opozarja na spodbude in ponije. Skodelica je zasnovana tako, da je udobna za nošenje, nalaganje in kuhanje za telo. Poskusite in pazite, da ne želite menstruacije!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kheper Games Let's F*ck! Board Game English Version

    Kmalu bo več podrobnosti o tem izdelku. S svojim ljubimcem se vrtavko premikata po igralni plošči in drug drugemu izvajata nesramne in zapeljive predigre. Ko eden od vaših označevalcev doseže posteljo, zmagovalec uporabi vrtavko in oba odigrata položaj, na katerega kaže puščica.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Date Night Idea Cards

    Ali še posebej uživate v vznemirljivi spontanosti pri Fifty Shades? Izkusite ga sami! Ta komplet kart bo poskrbel, da bo vaš zmenek napolnjen s strastjo, razdeljen na "izhod" za uporabo na prostem in "bivanje notri" za domače igre. Vsak teden si vzemite eno in imejte celo leto polno nepozabnih izkušenj.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Talk Dirty Inspiration Cards

    Želite v spalnici prižgati novo iskrico? Te strastne karte vam bodo pomagale! Vsebujejo citate iz romanov Pet odtenkov in vam dajejo pogum, da raziščete svoje želje. Paket vsebuje 52 kart v 4 barvah z besedili v angleščini in bo zabaval sramežljive začetnike in pogumne izkušene ljubitelje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Bikini Chain 0277 Silver

    Očarljivi bikini ali usnje znamke Bijoux Indiscrets. Vasica v kolekciji Magnifique je navdihnjena z newyorškimi jezeri iz kabaraže iz dvajsetega stoletja, pa tudi nekonformistična, lepa in pravočasna.

    61,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Veet Cold Wax Strips for Sensitive Skin 40 pcs

    Sanjate o dolgoročno gladkih nogah? Preizkusite Veet voskaste trakove, obogatene z mandljevim oljem in vitaminom E. Zahvaljujoč dejstvu, da dlačice odstranite s koreninami, bodo vaše noge res dolgo časa gladke. Uživajte v občutku in prijetnem vonju!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Pull & Play Game English Version

    Se vam zdi, da je vajino razmerje padlo v brezno, ki se imenuje monotonija in rutina? Ali pa preprosto potrebujete nove spodbude, da bi v vajinem razmerju tudi po letih ostala iskrica? Pull & Play je igra za pare, zahvaljujoč kateri boste uživali v čutnih intimnih trenutkih, ne glede na vaš spol in spolno usmerjenost.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Bath & Shower Gel Frosted Cherry 500ml

    Ali sanjate o vznemirljivi kopeli, polni slastnih poljubov? Vsaka prha ali kopalna kad dobi novo neustavljivo dimenzijo s Shunga gelom za prhanje in kopel z neverjetno očarljivim vonjem češnje. Pustite, da očara vaše čute in poljubljajte do mile volje, gel na telesu ne pušča prav nobenega neprijetnega priokusa!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tantra - Vysoká škola spirituální erotiky - Kalashatra Govinda

    Odkrivamo duhovno razsežnost erotike. Tantra harmonizira telo, um in dušo in nam lahko celo pomaga doseči razsvetljenje. S pomočjo tega staroindijskega učenja lahko povečamo tudi svojo spolno energijo in se naučimo visoke umetnosti ljubezni.

    14,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimina Sterilizing cup

    Če iščete nekaj, kar bo enostavno, diskretno in temeljito očistilo in steriliziralo vašo skodelico na poti - ta sterilizator za menstrualno skodelico je popoln! Je univerzalne velikosti za čiščenje vseh INTIMINA menstrualnih skodelic, kjer koli je to potrebno, in je na voljo v eni barvi – INTIMINA prepoznavni magenta. Uporabite ga, ko kampirate, potujete ali celo v kopalnici v pisarni, šoli ali fakulteti. Uporabite vodo in milo za hitro izpiranje ali kuhajte skodelico s sterilizatorjem za menstrualno skodelico v mikrovalovni pečici.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fair Squared Bath Salt Cocoa 240g

    Potopite se v božansko izkušnjo kopanja - smuknite v toplo, dišečo kad in preprosto uživajte v čisti sprostitvi. Težko je boljši kajga za razvajanje, sploh (tudi) v zimskih mesecih.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fair Squared Bath Salt Apricot 240g

    Potopite se v božansko izkušnjo kopanja - smuknite v toplo, dišečo kad in preprosto uživajte v čisti sprostitvi. Težko je boljši kajga za razvajanje, sploh (tudi) v zimskih mesecih.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Spřízněné duše a posvátná sexualita - Yael Powell

    Tukaj govorimo o medsebojnem povezovanju v Ljubezni, ko se tvoje srce tako odpre, da se zdi, kot da bo počilo. Kjer med vama tečejo valovi ljubezni. Ko ste napolnjeni z željo, da bi vaš partner vedel, kako zelo ga imate radi. Ko se združita, meje med vama izginejo in postaneta eno telo in ena duša.

    14,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fair Squared Black Soap 160g

    Iščete pošteno milo za čiščenje obraza? Ta iz Fair Squared se ne ponaša le z etičnim poreklom, ampak tudi s kakovostnimi sestavinami. Narejen je po starem receptu in je idealen ne le za občutljivo kožo. Vsebuje učinkovito oglje za globinsko čistilne učinke, zato ga privoščite svoji koži!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Angry Beards Puffer Balls powder Sit & Chill 57g

    Naj krogle okusijo moč puščavskega viharja. Elegantna naprava za PUFF in žogice vas bo ohranila suhe kljub vsem pastem sodobnega sveta. Puffer se ukvarja z rosenjem vrečk, ki se pojavi brez fizičnega pasu, podobno kot njegov tekoči brat Antisweat. Menjava v pisarniškem stolu, nedeljsko kosilo pri tašči, šviganje za volanom ali v sedlu enonožnega stroja. Pustite vrečko povohati in postanite vladar sveta s suho kletjo!

    15,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lactacyd Intimate Wash Femina 400ml

    Pralna emulzija Lactacyd Femina je klasičen izdelek Lactacyd, ki deluje v harmoniji z vašim telesom v vseh življenjskih obdobjih.

    15,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimina Balmy Soothing Cream 75ml

    Balmy je losjon za intimno vlaženje in vlaženje, ki ga lahko uporabljate v vseh življenjskih obdobjih. Vlaži in pomirja zunanja spolovila ter ji povrne optimalno udobje in mehkobo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Veet Professional Cold Wax Strips Face for Sensitive Skin 40 pcs

    Vas motijo lasje na sliki? Poslušajte jih! S temi povoščenimi depilacijskimi trakovi Veet boste učinkovito odstranili jug. Primerni so tudi za občutljivo kožo, saj so obogateni s hranilnim mandljevim oljem in tudi vitaminom E. Uživajte v hidrirani koži brez razdraženosti, še posebej brez dlak!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fair Squared Handsoap Apricot 160g

    Iščete pošteno milo za vaše občutljive roke? Ta iz Fair Squared se ne ponaša le z etičnim poreklom, ampak tudi s kakovostnimi sestavinami. Je zelo nežen in v njegovi sestavi boste med drugim našli olje iz mareličnih koščic, ki ne le očisti vaše roke, temveč jih tudi neguje. Razvajajte ga z dlanmi in uživajte v omamnem vonju marelice.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Acne Bioactive Serum 20ml

    Pomirjujoč bioaktivni serum za intenzivno nego problematične in aknaste kože. Deluje na že obstoječe manifestacije aken in preventivno preprečuje njihov nadaljnji razvoj.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fair Squared Coconut Body Soap Peeling 160g

    Iščete pošteno piling milo za redno regeneracijo kože? Ta iz Fair Squared se ne ponaša le z etičnim poreklom, ampak tudi s kakovostnimi sestavinami. Učinkovito odstrani odmrle kožne celice in tako izboljša teksturo kože. Je penasta in vsebuje kokosovo olje ter kavno usedlino, ki ne le neguje vašo kožo, ampak tudi pozitivno vpliva na krvni obtok.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fair Squared Coffee Shaving Soap 160g

    Iščete pošteno milo za britje? Ta iz Fair Squared se ne ponaša le z etičnim poreklom, ampak tudi s kakovostnimi sestavinami. Vsebuje karitejevo maslo, ki po vsaki uporabi na koži pusti negovalni film in je idealno za suho kožo. Poleg tega vas bo razvajala penasta babassa in kokosovo olje, zato uživajte.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Soothing Lavender Bioactive Serum 20ml

    Pomirite kožo in ji povrnite mehkobo z naprednim naravnim serumom, ki ščiti oslabljeno in občutljivo kožo.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 72 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.