×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Dodatki

Elementi 65 do 72 od 72 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Fair Squared Facial Soap Sensitive Apricot 160g

    Iščete pošteno milo za svojo občutljivo kožo? Ta iz Fair Squared se ne ponaša le z etičnim poreklom, ampak tudi s kakovostnimi sestavinami. Na koži pusti negovalni film in je prilagojena potrebam občutljive in suhe kože. Vsebuje marelično olje, karitejevo maslo in olivno olje ter čisti res nežno. Poleg tega vam daje dodaten pomirjujoč učinek zaradi kamilice, ki jo vsebuje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dona Let Me Kiss You Massage Giftset 3pcs

    Darilni set okusnih masažnih olj, s katerimi boste telo svojega ljubimca spremenili v čutno sladico, ki bo naravnost za poljubljanje. Komplet vsebuje 3 masažna olja omamnih okusov in arom, ki bodo tako zapeljala vaše brbončice, da jih boste želeli poljubiti od partnerja. Delujejo tudi kot afrodiziaki in feromoni. Na kožo delujejo sproščujoče in jo odlično navlažijo, saj imajo bogato in dolgotrajno formulo.

    22,90 €

    12,90 €

    Ni na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Poeme Dark Chocolate 50ml

    Svojega partnerja spremenite v platno in izrazite svoja čustva z užitnim čokoladnim črnilom. Odprite elegantno steklenico in lahko rišete in pišete s priloženim perom.

    26,90 €

    14,90 €

    Ni na zalogi

  • Big Teaze Toys Bath Bomb Surprise with Vibrating Body Massager Vanilla

    Ste utrujeni in pod stresom? Ustavite se, sprostite in sprostite v masažni kadi. To kroglico vrzi v namočeno kad in daj svoji kopeli vonj po vaniliji, ki lajša stres in lajša vsakodnevne skrbi. Poleg tega vas po raztapljanju žogice v kadi čaka še eno razburljivo presenečenje v obliki mini vibratorja. Potopite se v razkošje in pustite, da se vaše telo in um umirita.

    26,90 €

    12,90 €

    Ni na zalogi

  • Femme Republique Menstrual Cup Size S Black

    Klasična oblika menstrualne skodelice vam ne ustreza, a jo nameravate preizkusiti in se sprašujete katero izbrati? Skodelica Femme Republique ima inovativen dizajn v obliki diska in zagotovo boste presenečeni, kako učinkovita in prijetna je hkrati. Izdelan je tudi iz medicinskega silikona, zaradi dvojnega roba pa se oprime sten škarij in jih oprime, kar vam zagotavlja zanesljivo zaščito.

    26,90 €

    14,90 €

    Ni na zalogi

  • Gentl Woman Intimate Care 50ml

    Ali brijete svoje intimne igre? Še 82 % žensk to počne! Izdelkov za odstranjevanje dlak je veliko, vendar je izdelkov, ki bi koži zagotovili naknadno nego, minimalno. Ena izmed njih je Gent Intimate Care, ki bo pomirila in poskrbela za vašo občutljivo kožo. Pomislite na svoja občutljiva področja tudi po britju!

    26,90 €

    14,90 €

    Ni na zalogi

  • Tajemství análního sexu - Tristan Taorminová Czech Version

    Mislite, da to ni nič za vas? Da je celo nekaj, kar je malo umazano, malo sprevrženo? Da ne bo pomote. Knjiga, ki je pred vami, vas bo prepričala, da ni nič narobe z užitkom dveh ljubečih ljudi. Nasprotno. Nov pristop lahko prinese nove, nepričakovane izkušnje.

    14,90 €

    14,90 €

    Ni na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Poeme Wild Strawberry 50ml

    S sadnim pridihom jagod zapišite najbolj čudovito obljubo ljubezni na kožo tistega, ki ga imate radi. Poslikava telesa s topljivo teksturo in izvrstno aromo, ki je namenjena okušanju s poljubi in uživanju z vsemi petimi čuti.

    26,90 €

    14,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 72 od 72 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.