×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji

Elementi 65 do 96 od 649 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Kaj je danes malo jezno? S tem črnim vibratorjem boste uživali v stimulaciji klitorisa, vagine, analne ali bradavice, lahko ga uporabljate kjerkoli! Njegova majhna žepna velikost je več kot praktična, gladko, trpežno ohišje iz ABS plastike pa za vas vibrira do 10.000 vrt/min! Opremite se z vsestranskim predvajalnikom za različna seksi draženja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Vibrating Lipstick

    Eleganten in diskreten, super zmogljiv večnamenski mini vibrator, preoblečen v šminko s fino konico iz najkakovostnejših materialov.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Hidden Pleasure Black

    Nihče ne bi nikoli uganil, da so te seksi hlačke s satenasto kravato zmožne osupljivih orgazmov! Z diskretnim silikonskim vzdušjem, umeščenim v žep hlačk, da ostane na svojem mestu, prižgite svoj užitek prostoročno z daljinskim upravljalnikom, ki je enostaven za uporabo!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, gumijaste in nesramne ženske, za vse tiste, ki imajo radi fair fire vibratorje zaradi njihove različne prenosljivosti, se prilegajo v vsako torbico, torbico ali samo v vročino. Je diskretna in bo tako priljubljena kot sestava vašega skupnega življenja.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Best Friend Vibrator for Dual G-spot & Clitoral Stimulation Pink

    Želite doživeti nepozabne trenutke intimnega zadovoljstva, kadar koli želite? Predstavljamo edinstven vibrator znamke Paloqueth, ki vas bo navdušil s svojimi dvojnimi vibracijami in razkošnim dizajnom, ki mu ni para. Naj vas popelje v svet neomejenih užitkov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min Mehak na dotik, gladek in vodoodporen je narejen iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mia Amalfi Double Pleasure Suction + Up & Down Red

    Ogledalo, ogledalo na steni, zakaj sem tako napet? Vaš novi masažni aparat MIA DOUBLE PLEASURE WAND vam lahko pomaga: končno nekdo, ki se ne pritožuje, ko želite dolgo masažo! Z impresivno velikostjo in veliko močjo za mamljivo silikonsko glavo MIA DOUBLE PLEASURE WAND reši vse težave in napetosti, seveda pa tudi vsako željo po orgazmu.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojna zabava in dvojni užitek! Novi Satisfyer Dual Pleasure bo navdušil vaš klitoris s stimulacijo s tlačnimi valovi in ne bo pustil za sabo niti vaše g-točke! In kaj je najboljše? Upravljate ga lahko prek aplikacije Satisfyer Connect na vašem telefonu! Popeljite svojo razburljivo pustolovščino na novo raven!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Gender X Sunflower Yellow

    Dva močna motorja v enem elegantnem dvojnem vzdušju! Privoščite si ta "dvolični" robusten stroj s teksturirano okroglo glavo palice na enem koncu - in dolgo, tanko ovalno glavo na drugem.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Črni mini vibrator, okrašen z bleščečimi kamni z gladko površino, bo s svojo eleganco očaral vsako sodobno žensko. Ima majhne dimenzije, a tudi močne vibracije, ki bodo maksimalno stimulirale vsak del vašega telesa, za katerega se odločite ugajati.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Senzacionalno v vseh pogledih! Doživite razburjenje, odkrijte zabavo in občutite seksi ekstazo s tem čudovito oblikovanim mini vibratorjem Doxy Bullet. Je maksimalno diskreten in neverjetno močan. Uživajte v tihih, a močnih vibracijah, zaradi katerih boste peli in jokali!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    Satisfyer Perfect Pair 3 je priročen vsestranski! Navdušil vas bo s hrupnimi vibracijami, lahko ga namestite na penis ali celo na prst in uživate v čutnem božanju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valov, vibrirajoče vodilne gredi in možnosti nadzora aplikacije. Celoten dizajn dopolnjuje prijeten, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Pocket Rocket White

    Dame, naredite to neverjetno igro za stimulacijo klitorisa. Očarala vas bo njegova vijolična barva, velikost in en urin.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Izjemno močan Pock Rock boža ne le vaš klitoris, ampak tudi vsa druga občutljiva mesta, ki jih boste srečali. Ima 4 različne glave, ki jih je enostavno zamenjati, in vsaka od njih vam bo dala drugačen način stimulacije. To majhno, a učinkovito dražilno sredstvo je izdelano iz ABS plastike z mehko PU prevleko.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kaj se bo zgodilo, ko se osredotočite na svoje najbolj občutljivo mesto z vibracijami? Eksplodirate zelo hitro! Toda za tako natančno stimulacijo, logično, potrebujete natančno igračo. In točno to je Hyphy, visokofrekvenčni vibrator za takojšnje orgazme! Pridite in izveste več o njem, vključno z dejstvom, da ga lahko nadzirate prek aplikacije, spremenite njegove razširitve ali uporabite njegov drugi konec.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionaren brezžični daljinski upravljalnik vibratorja, ki ga lahko polnite prek USB-ja. Ta iznajdljivi vibrator je lahek, tanek in zahteva uporabo na sprehodu po mestu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Her Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her združuje intimno prisesek z vibrirajočim jezikom za lizanje. Dolg, ozek, žametno mehak ročaj se lahko uporablja tudi kot vibrator. Odličen je za zunanjo stimulacijo, na primer med neverjetnim oralnim seksom in za globok užitek. Ekstra dolga cev na tlačilko zagotavlja več prostora med samostojno zabavo ali zabavo v dvoje!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Martinella Double Tongue Cliris Stimulator and Thrusting Egg Pink

    Se želite počutiti kot kraljica in uživati v lastni spolnosti in globoko prijetnih občutkih? Z Martinello za to ne boste potrebovali nikogar drugega! Njegova ljubka vrtnica bo božala vaš klitoris, medtem ko bo vibrirajoče jajčece z druge strani raslo v vaši nožnici. Uživajte v 10 načinih vibriranja in 10 razburljivih načinih potiska!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ta učinkovita, prenosljiva naprava je zasnovana za vsakogar, ne glede na družbo, in vas spodbuja, da razlikujete svoj položaj, zlasti glede na velikost. Mehka silikonska glava vrta pri 180° in omogoča vsestransko uporabo predvajalnika v vseh možnih položajih.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco je prvi biorazgradljiv mini vibrator na svetu, ki ga je mogoče reciklirati! Narejena je iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Ponudil vam bo močne vibracije pri eni hitrosti, očarljiv videz in priložnost, da stimulirate vse občutljive točke na vašem telesu. Pomislite na okolje in kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Dobrodošel Shoty v tvojem spolnem življenju, ki nikoli ne bo isto, saj bo kmalu postalo še boljše! Shoty je mini vibrator klasične oblike in zaobljene konice za natančno stimulacijo. Polni se preko USB kabla in vam ponuja 10 hitrosti vibriranja. Uživajte v njegovi moči, mehkem dotiku in tudi opojnih orgazmih!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodoodporen stroj za orgazem! Ta ergonomsko oblikovan brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo v nekaj trenutkih preplavil z užitkom. Edinstvena tehnologija Pleasure Air bo vašo piko razvajala z intenzivnimi valovi pritiska, ki spominjajo na sesanje. Odkrijte novo raven masturbacije in orgazmov, ki si jih boste želeli vedno znova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Pocket Pink

    Ta majhna masažna glava prestižne blagovne znamke PalmPower se lahko udobno skrije v žep, a kljub svojim mini dimenzijam vas bo presenetila s svojo zadovoljivo močjo. Ta ljubki model, tako kot veliki, je narejen iz prvovrstnega silikona in vam bo dal nezemeljske močne vibracije, ki jih boste zahvaljujoč upogljivemu vratu usmerili točno tja, kamor jih vaše telo želi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator z zelo močnimi, a tihimi vibracijami. Zaradi mehke gladke površine je primeren za intenzivno stimulacijo. Vibracije je mogoče kontinuirano regulirati (nadzorujemo z vrtljivim gumbom, v katerega so vstavljene tudi baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Purple

    Splošno zdravje je enako pomembno kot vsako drugo zdravje, se strinjate? Podkrepite to s tem mini vibratorjem, ki je kot nalašč za trenutke samoljubja in vznemirljive zabave v dvoje. Ponuja vam 10 različnih načinov vibriranja, eleganten videz in majhnost, zahvaljujoč kateri jo imate lahko kadarkoli pri sebi.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zagotovljen orgazem je zagotovljen način, da izboljšate svoj najslabši dan! S svojo edinstveno tehnologijo Pleasure Air vam bo ta brezkontaktni stimulator klitorisa poskrbel za orgazem, kadar koli želite. Z njim boste uživali v občutku, podobnem sesanju, odkrili boste nove prijetne izkušnje in tudi najboljše vrhove, ki si jih boste vedno znova želeli.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cerise

    Spoznajte Sono, brezkontaktni stimulator klitorisa, ki v tem mestu prevzame 75 % več živalskih prizadevanj kot drugi igralci, ki so bili premagani. Sona vam bo pokazala novo dimenzijo orgazma, ki bo intenziven, bleščeč in prepričljivo sprejemljiv. Sona vas na prvi pogled očara s svojim očarljivim dizajnom, ki je narejen iz enega kosa silikona, je eleganten, vodoodporen in tudi čudovit in eleganten, kot ga poznate.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 649 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.