×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji vibracijski

Elementi 97 do 128 od 649 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! To mini vibrirajočo glavo bo oboževal vaš klitoris, zahvaljujoč ergonomskemu ročaju pa lahko z njo udobno pridete kamor koli jo potrebujete. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Prst je nataknjen, vendar to ni prstan. Popeljal te bo v nebesa, a ni letalo. Vibrira in je prstni vibrator, zasnovan za osupljivo stimulacijo točke G. Zaradi majhne velikosti lahko udobno ciljate, kamor jo potrebujete. Zahvaljujoč silikonski površini bo stimulacija čudovito prijetna. Uživajte, zmore več, kot si lahko predstavljate!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Naj mehki cvetni lističi Power Flower plešejo okoli občutljivih predelov, medtem ko vas vibracije svilnate silikonske gredi pripeljejo v ekstazo. Odlično za potopitev v zaklade svojega telesa in za prebujanje erogenih con!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Next Black

    Womanizer Next je nova dimenzija uporabe – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Sledite željam vašega bisera užitka klitorisa in se obdarite s tem ljubečim kompletom. Vsebuje dva priročna pomočnika, s katerima se boste potopili globoko v svet klitorisnih orgazmov, ki vas bodo zmrazili po hrbtenici, ter praktičen kovček za shranjevanje, ki ga nikoli nimate dovolj. Zadovoljite vsakega od 8.000 živčnih končičev v nožnici in odkrijte, kako izgledajo nebesa klitorisnega orgazma!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Ali menite, da ne more več doživeti novih orgazmičnih presenečenj? Ta brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo prepričal v nasprotno. Edinstvena tehnologija Pleasure Air bo zaradi občutka, ki bo zelo podoben sesanju, v vas v kratkem vzbudila močne orgazme. Poskusite in odkrijte nove izkušnje, ki si jih boste želeli vedno znova.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Dobre vibracije samo za vse ženske! Daj no, ta šminka ti bo všeč! To je popolnoma lep vibrator zabavne oblike iz mehkega materiala. Na voljo je s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je vsekakor nekaj, nad čimer ste navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, prijeten silikon in natančen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Ženske in rože so neločljiva kombinacija! Rože pričarajo nasmeh na obraz in so idealno darilo za vsako priložnost. Toda katera roža je najboljša? Imamo zasebni namig, da bo to čutna vrtnica iz Paloquetha. Vse zadrege erotičnih pripomočkov je konec, ta vrtnica izžareva romantiko in ljubezen. Poleg tega neguje klitoris in notranji del vagine, v njegov mehak silikonski material pa se boste zaljubili na prvi dotik!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Woomy Smally Mini Wand Turquoise

    Več podrobnosti o tem izdelku kmaluSmally by Wooomy je majhen prenosni osebni masažni aparat, idealen za masažo hrbta, vratu, ramen, nog ali zunanjih erogenih con (klitoris, prsi, anus).

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Pink

    Spoznajte Sono, brezkontaktni stimulator klitorisa, ki v tem mestu prevzame 75 % več poskusov živali kot drugi igralci, ki so bili premagani. Sona vam bo pokazala novo dimenzijo orgazma, ki bo intenziven, bleščeč in prepričljivo sprejemljiv. Sona vas na prvi pogled očara s svojim očarljivim dizajnom, ki je narejen iz enega kosa silikona, je eleganten, vodoodporen in tudi čudovit in eleganten, kot ga poznate.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaša mala vznemirljiva skrivnost! To ni samo popolna šminka za ustnice, je razburljiv vibrator, ki ga je mogoče nadzorovati z aplikacijami. Vedno ga nosite v torbici in bodite pripravljeni na ljubezensko avanturo, ki se lahko skriva za vsakim vogalom.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Želite zajahati valove navdušenja? In kdo ne bi!? Ta inovativna vibrirajoča podloga z 2 motorjema in 2 anatomsko oblikovanima stimulacijskima udarcema vas bo obnorela in segrela s funkcijo gretja do 55 °C. Vagino in anus bo stimuliral s 7 načini vibriranja ter pametnim integriranim vibro jezikom s 7 načini lizanja, med katerimi lahko izbirate z daljinskim upravljalnikom. Zato položite podlogo na stol in se usedite.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie

    Vedno imejte svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite navdušeni. We-Vibeov moxie je diskreten, čuten, dražeč in sladek. Zahvaljujoč magnetu se udobno prilega v vse hlačke, njegove tihe tresljaje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu zaupate bodisi krmilnik bodisi aplikacijo v mobilnem telefonu in mu tako omogočite nadzor nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Orca

    Ali je čas za zamenjavo pingvina? Prihaja njen elegantni naslednik, ki vas ne bo razočaral tako kot vse Satisfyer igrače. Ima igriv dizajn in dovršene funkcije: vibriranje in ikonično funkcijo utripanja zraka, ki bo nežno ali intenzivno božala vaš klitoris. Izbirajte med 12 nastavitvami vibriranja in 11 jakostmi tlačnih valov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite ugoditi klitorisu ali zmasirati utrujene mišice? S to mini vibrirajočo glavo podjetja Satisfyer je vse mogoče! Ima praktično zaobljeno konico, ravno obliko in eleganten videz. Zahvaljujoč vzmetenemu zgornjemu delu je njegova glava popolnoma prilagodljiva in se prilagaja vašim željam. Uživajte v neverjetno močnih vibracijah in masaži celega telesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulacija klitorisa in predvsem oralni seks bo vsako žensko spravila v raj, o tem nihče ne dvomi. Dame poskrbijo za popolno in raznoliko stimulacijo s pomočnikom, ki bo delal točno to, kar želi, vsak dan umirjeno in vsakič malo drugače. Spoznajte Clitello, stimulator klitorisa, ki posnema oralni seks, ki vključuje različne nastavke in ima seveda različne hitrosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzacionalno v vseh pogledih! Preživite razčlenitev, odklenite zabavo in stojalo za seks v živo s tem čudovito oblikovanim mini vibratorjem Doxy Bullet. To je minimalna diskrecija in neverjetna moč. Uporabite v teh in močvirnih vibracijah, poleg tega pa bi morali biti koža in šale!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Ali trpite za neodločnostjo (kot večina ljudi) in se ne morete odločiti, ali bi izbrali vibrator ali igračo z možnostjo stimulacije z zračnimi valovi pod pritiskom? Satisfyer Curvy Trinity 1 zmore oboje, zato ga izberite, saj le z njim lahko uživate v slastnem sesanju klitorisa s pritiskajočimi valovi, božate klitoris z tresljaji in zdrsnete v notranjost, kjer bodo tresljaji dražili G-točko. .

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novi mini vibratorji omejene serije za res močan užitek. Mučili vas bodo in dražili in zaradi čiste ekstaze, ki jo vzbujajo, vas bodo kmalu zasvojili.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Purple

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi vibracijami je skrit v svetlo mehkem silikonskem grelniku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Ali radi božate svoj klitoris? Poskusite uživati z vibracijami, potem bo še večja vožnja! Ta vibrator iz kolekcije Petdeset odtenkov sive je edinstven s svojo impresivno oblikovano konico, zaradi česar je idealen za draženje klitorisa in doseganje najboljših orgazmov.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Samo zato, ker tvoj bivši nikoli ni našel tvojega klitorisa, še ne pomeni, da ga ni. Ta prstni vibrator ga bo igrivo odkril, pobožal in popeljal v nebesa, saj je zagotovo boljši od tvojega bivšega. Narejen je iz mehkega silikona in ima popolno obliko za natančno stimulacijo najbolj občutljivega mesta na vašem telesu, ki ima do 10 načinov vibriranja.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Kaj je njena najbolj vroča skrivnost? Prstni vibrator, ki ga zmore v postelji, raje pa ga uporablja kot spremljevalca v čipkastih spodnjicah. Gladki silikon je popolnoma udoben za njeno telo in motocikel posluša njen klitoris. Njeno srce bije hitreje, njen prst pritisne gumb in poveča intenzivnost vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Martinella Clitoris Stimulator Suction, Vibration and Thrusting Pink

    Se želite počutiti kot kraljica in uživati v lastni spolnosti in globoko prijetnih občutkih? Z Martinello za to ne boste potrebovali nikogar drugega! Njena ljubka vrtnica, ki bo božala tvoj klitoris, vibrirajoče jajčece z druge strani pa bo raslo v tvoji nožnici. Uživajte v 10 funkcijah sesanja in 10 načinih vznemirljivih sunkov in tresljajev!

    87,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Nea 2 Purple

    Ko boste odkrili neprekosljivo moč te očarljive igrače priljubljene znamke LELO, se boste zaljubili in vaša ljubezen bo prava, čutna in kar je najpomembneje vznemirljiva.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco je prvi biološko razgradljiv mini vibrator na svetu, ki ga je mogoče reciklirati! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Dala vam bo močno vibracijo pri eni hitrosti, očarljiv vid in sposobnost stimuliranja vseh vitalnih točk na vašem telesu. Pomislite na okolico in kupite okolju prijazen mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 649 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.