×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji vibracijski

Elementi 161 do 192 od 659 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator Sona 2 Cruise in ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo uporabljen za pokrivanje in čiščenje klitorisa. Funkcija Cruise nato zagotovi, da se bo stimulacija krokarja povečala, ko se Sonca potiska bližje telesu. Zagotovite si elegantno igro in neskončno orgazmično življenje!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Dobre vibracije samo za vse ženske! Daj no, ta šminka ti bo všeč! To je popolnoma lep vibrator zabavne oblike iz mehkega materiala. Na voljo je s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je vsekakor nekaj, nad čimer ste navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, prijeten silikon in natančen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Ste razpoloženi za draženje klitorisa? Dipping Delight je tu samo za vas, da se lahko potopite v čudovito in globoko fokusirano stimulacijo klitorisa ali preprosto v nežno lesketanje. Njegova ojačana, zelo mehka in ukrivljena konica bo v vas razkrila nove vznemirljive občutke. Igriv dizajn bo všeč tako začetnikom kot izkušenim ljubiteljem erotičnih igrač!

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Želite rasti in diverzificirati? Ti štirje erotični dodatki v vašo spalnico so prinesli več veličastne intimnosti. Ljubite se s svojim partnerjem, uživajte v vibracijah, novih izkušnjah penisa in ne izgubite ljubezni z vibrirajočim obročkom, ki vam zlahka da okus navadnega metalca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Ljubite svojo vulvo in imeli boste radi sebe! S čudovitim stimulatorjem Vulva Lover se boste potopili v povsem nov stavek blaženosti. Zato ne čakajte več in se zaljubite v popolno stimulacijo vibracij in tlačnih valov.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush združuje vznemirljivo tehnologijo tlačnih valov z ukrivljeno, vibrirajočo gredjo iz fleksibilnega silikona. Tako klitoris kot točko G je mogoče stimulirati z intenzivnimi vibracijami prek intuitivne nadzorne plošče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Eleganten in okusen mini vibrator z eno močno vibrirajočo hitrostjo bo zaslepil vse vaše živčne končiče, ki mu jih dovolite obiskati.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Black

    Katere ženske ne bi hrepenele po dvojni stimulaciji in dih jemajočem orgazmu znotraj in zunaj. Mythical je tukaj, da izpolnite vsako svojo strast. Njegov zmogljiv motor F1 z 10 hitrostmi vibracij je skrit v svilnato mehkem silikonskem ohišju, tako da kaže neposredno na točko g. Klitoris bo nato vznemirjen zaradi brezkontaktne stimulacije tlačnih valov.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Real Simple

    Eleganten, diskreten, močan! Ta vibrator ima vse, kar potrebujete in želite. Njegov močan motor vam ponuja 10 hitrosti vibriranja. S preizkušeno konico lahko natančno ciljate na občutljive predele, elegantna sijoča črna kromirana površina pa bo prijetno drsela. Lahko ga vzamete s seboj na izlete, majhen je in lep!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Prijetno mehak minivibrator, s katerim boste lahko stimulirali vse, kar želite! Poleg tega je združljiv z večino stimulatorjev prostate z ničelno toleranco. Je tudi vodoodporen in polnilni, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Bullet Red

    Vrhunski mini vibrator po odlični ceni, preprosto obvezen v vaši torbici ali žepu! Je majhen, enostaven za upravljanje, ima lep dizajn in lahko izjemno močno vibrira. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za različne vaginalne ali analne igre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    S svojim zaobljenim jezikom vas bo ta aplikacijski vibrator razvajal s popolno natančnostjo, zahvaljujoč velikemu telesu pa ga lahko nanesete tudi ravno in stimulirate celotno področje klitorisa. Potem vam ne bo preostalo drugega, kot da se prepustite čudovitemu občutku vrhunca!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Eleganten kos nakita in hkrati čuten erotični pripomoček! Se tapkaš po čelu? Ampak daj no, vsaka ženska bo vzljubila ta luksuzni dodatek! Znamka Crave združuje najnovejšo tehnologijo in sodoben minimalističen dizajn, iz katerega je nastal ta dragulj in hkrati vibrator, s katerim boste dobili vse, kar si želite. Čisto nerjaveče jeklo bo izstopalo v vašem dekolteju, tako kot ga bodo imeli radi vaši intimni deli telesa. Naj bo vaše veselje vedno ob sebi in se okrasite z očarljivo verižico z unikatnim obeskom, ki bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Spoznajte kralja, odličen je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaša razburljiva skrivnost v spodnjicah! Oblecite si čutne rožnate čipkaste tangice, vanje skrijte močan mini vibrator in prepustite krmilnik svojemu kolegu. Ali že izvajate določen scenarij? Ja! S tem kompletom boste vsako priložnost spremenili v vznemirljivo seksi izkušnjo, ki se ne konča nikjer drugače kot v postelji.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Najboljša šminka v vaši torbici z ličili! Viblips ni karkoli šminka, je vibrator zabavne in diskretne oblike, ki ga imate lahko vedno s seboj. Vemo, da ni vse v videzu, ampak so pomembne tudi funkcije, zato lahko mirne vesti priporočamo Viblips, njegove vibracije so dih jemajoče!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Obožujete ljubke stvari? V tem primeru se boste zaljubili tudi v ta mali sladko roza vibrator impresivne oblike. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja, polnili pa ga boste lahko preko USB kabla, ki je vključen v paket. Naredite to s stilom za prikupnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco je prvi biološko razgradljiv mini vibrator na svetu, ki ga je mogoče reciklirati! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Dala vam bo močno vibracijo pri eni hitrosti, očarljiv vid in zmožnost stimulacije vseh vitalnih točk na vašem telesu. Pomislite na okolico in kupite okolju prijazen mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 s svojo zaobljeno, široko konico in izjemno močnimi vibracijami razvaja vas in točke vašega užitka. Vibrator je izdelan iz koži prijaznega silikona in ga dopolnjuje intuitivno upravljanje.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Ta "čarobni" prstan vam bo zavidal Arabella! Uporablja se za upravljanje mini vibratorja, skritega v posebnem žepu seksi čipkastih spodnjic. Uživajte kadarkoli in kjer koli, sami ali s partnerjem, podnevi ali ponoči.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Močnejša, lepša in bolj diskretna, prav to je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzacionalno v vseh pogledih! Preživite razčlenitev, odklenite zabavo in stojalo za seks v živo s tem čudovito oblikovanim mini vibratorjem Doxy Bullet. To je minimalna diskrecija in neverjetna moč. Uporabite v teh in močvirnih vibracijah, poleg tega pa bi morali biti koža in šale!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Spravi se v razpoloženje! Ta dragulj predvsem poveča pretok krvi v vašem cvetu s sesanjem in s tem poveča njegovo občutljivost. In kaj potem? Nato boste dobili čuten jezik, ki se lahko premika in vibrira v 6 načinih. Vsak dan uživajte v seksi srečnih trenutkih s seboj in z Emrowed Smart Pleasure Queen!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponujal vam bo 3 motorje in 2 funkciji z ločenimi kontrolami. Razvaja tako klitoris kot G-točko in lahko uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    Kaj povabiti v spalnico nekaj zabavnega, spogledljivega in neverjetno razburljivega? Ta majhna in izjemno gladka silikonska slušalka z USB pogonom ima čudovito močne vibracije in tudi praktičen krmilnik, ki vam omogoča udobno preklapljanje med 20 načini vibracij. Uživajte v seksi igrivem dizajnu in vseh teh OMG izkušnjah!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Spoznajte kralja, dober je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvil vse vaše erogene stožce: uporabite ga lahko kot vibrator za prilagajanje, vibrator tlačnih cilindrov ali vibrator G-točkov za največjo raznolikost v času, ko ste ženska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Rose Blush

    Očarale vas bodo vznemirljive vibracije tega očarljivega Rocks-Off vibratorja. Ponuja vam 10 funkcij vibriranja in se lahko na udoben način uporablja tudi za najbolj privlačna mesta, ki čakajo, da se seznanijo s to očarljivo igro. Prodaja in opazujte, kako na travniku cvetijo rogovi orgazma.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator z žlebičasto teksturo vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu s stimulacijo vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Tako majhen in tako močan! Valencia je mini vibrirajoča glava z resnično močjo. Ponuja vam 10 različnih načinov vibriranja in zahvaljujoč tihemu motorju boste imeli občutek največje diskretnosti. Valencia vam bo pomagala doseči orgazem in sprostila mišice pred napetostjo. Je zelo prijeten na otip, saj je izdelan iz visokokakovostnega silikona. Naj se te dotakne, kjerkoli mora.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 659 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.