×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji za prostato

Elementi 33 do 64 od 187 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Loki Black

    Loki bo ugajal predvsem moškim, ki se ne bojijo odkrivanja novih dimenzij užitka. Popolnoma anatomsko oblikovan in popolnoma ukrivljen za intenzivno masažo moške prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Priročen prst (ne samo) za vaša zadnja vrata! Ta prilagodljiv stimulator prostate, podoben prstu, je idealen za stimulacijo prostate in maternice, lahko pa ga uporabite za stimulacijo točke G in klitorisa. Ima odstranljiv mini vibrator in z njim boste uživali v najbolj občutljivih trenutkih svojega življenja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zasluži močne vibracije, vaša igra si zasluži božanje, vaš penis si zasluži trdnejšo erekcijo, vi pa si zaslužite popolno stimulacijo in nepozaben vrhunec! To orodje vsebuje dva zmogljiva motorja in ga taktično upravljate z daljinskim upravljalnikom, tako da se lahko z njim odpravite na ulice. Končni obroč, ki ga pritrdite okoli penisa in mod, bo dodatno izboljšal vašo celotno izkušnjo. Dajte si popolnost!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Uživajte v moči gibanja in vibracij! Ta analna igrača za popolno dinamično stimulacijo vaših zadnjih vrat lahko naredi popolnoma vse! Ogrel se bo na prijetnih 41 °C, prišel vam bo z močnimi udarci, hkrati pa bo vznemirljivo vibriral na končnem vrhuncu. Prepustite se vznemirjenju, analni strasti in popolnemu zadovoljstvu z vsem tem.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Backie Pink

    Stimulator prostate in perineja. Gladka krivulja za boljše občutke. Pretty Love je nova kolekcija luksuznih spolnih igračk. To je najnovejša napredna in inovativna zasnova, ki je izdelana iz silikona.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Očarljiv stimulator prostate s popolno premišljeno obliko. Ne bojte se, da mu zaupate najbolj občutljivo mesto na vašem telesu in se pustite, da vas ponese v najbolj intenzivno orgazmično nebo. Izberite enega od 9 načinov vibriranja in udobno napolnite svojo igračo prek kabla USB. Rebel stimulator je izdelan iz visokokakovostnega silikona in ABS, ne vsebuje ftalatov, skladen z EU REACH in je zato popolnoma varen za telo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Ditto+ je najpomembnejši analni čep, majhen, zmogljiv vibrator z gladko, zoženo glavo in prilagodljivo podlago za enostavno uporabo in ciljno usmerjen užitek. Prevlečen z mehkim silikonom, vodoodporen in z možnostjo polnjenja, Ditto+ naredi vse, kar potrebujete – in doda še en plast užitka za vsako konico postave.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Bruno Black

    Bruno je zasnovan posebej za moške, ki želijo odkriti nove dimenzije užitka z draženjem svoje prostate. Narejen je iz medicinskega silikona in je popolnoma anatomsko oblikovan za stimulacijo prostate in pregrade med anusom in modi.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V združuje večkrat nagrajeno obliko in anatomsko oblikovane konture najbolj priljubljenega moškega stimulatorja točke G na svetu z dodatno intenzivnostjo vibracij. Rezultat so orgazmi izjemne moči in globine, tako intenzivna doživetja, da bodo za vedno spremenila vaš pogled na spolne užitke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 11x4cm Black

    Počitnice na Ibizi so lahko v različnih oblikah, vendar je najbolje, da o njih razmišljate kot o vznemirljivem potovanju s tem stimulatorjem prostate in presredka! Ima lepo obliko za udobno ciljanje na točko P in teksturiran del na zunanji strani ramena za draženje presredka. Njegove funkcije so priročno izbrane z daljinskim upravljalnikom, ki ga lahko obdržite ali zaupate svojemu sodelavcu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kdaj drugače kot zdaj odkriti dvojno stimulacijo orgazma! Ta stimulator vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 vibracijskimi funkcijami, ki zagotavljata vznemirljivo stimulacijo prostate in jezu, tretji motor pa poganja vrtljive kroglice s 3 hitrostmi. Uporabite daljinski upravljalnik in izberite čutno kombinacijo funkcij samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Njegova 21-centimetrska palica je ULTRAFLEXIBILNA in vam omogoča, da izdelek uporabljate v vsakem položaju, samostojno ali v paru. Njegova ovalna oblika omogoča enostavno vstavljanje. DEEP EXPLORER je hkrati analni stimulator, stimulator prostate, vaginalen stimulator, stimulator točke G in klitorisa. DEEP EXPLORER, razkrivalec globokih užitkov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang P-Spot Wave Black

    P-Spot Wave je revolucionaren masažni aparat za prostato, ki združuje funkcije ogrevanja, miganja in vibriranja. Kar ga loči od njega, je njegova napredna tehnologija gretja, ki zagotavlja inteligentno in prijetno toploto v posteriornem predelu brez občutka tujka.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hugo 2 Remote Green

    HUGO™ 2 Remote izboljša daljinsko voden masažer prostate z 20 % večjo močjo in dvema motorjema v dnu in konico za stimulacijo presredka v prostati. Njegov značilni švedski dizajn se popolnoma prilega vsem anatomijam, medtem ko širši razpon nastavitev vibriranja zagotavlja več igralnega prostora za intimno raziskovanje.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy je izjemno pameten dvojni stimulator P-Spot, ki ga je preprosto uporabljati. Rude-Boyjev srednje velik obseg zagotavlja čvrsto in prilegajočo se stimulacijo skupaj z masažo perineja.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Če želite v svojih analnih igrah doživeti bolj intenzivne občutke, ne smete zamuditi tega edinstveno zmogljivega stimulatorja prostate Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro. Narejen je iz higienskega in visokokakovostnega silikona (Elite Silicone), je polnilni in predvsem ergonomsko oblikovan tako, da vam zagotavlja ne le udobje, ampak predvsem zadovoljstvo. Prepustite se dih jemajočim funkcijam, neverjetnemu vznemirjenju in eksplozivnim orgazmom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Ni večje stave na užitek na moških občutljivih mestih kot Nexus Revo! Ta nov dodatek k veliki družini, polni kakovostnih in učinkovitih erotičnih pripomočkov, vam bo klasično prinesel največje zadovoljstvo. Ne gre samo za prostato, po kateri se bo prijetno vrtela, temveč tudi za jez, ki ga dražijo tresljaji, pa tudi za penis in moda, ki oprimeta elastične obročke.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ta čudovit stimulator prostate vam bo padel v rit kot rokavica! Njegov krmilnik pade v roke bodisi vas bodisi vašega nasprotnika, ki lahko prevzame nadzor nad vami. Uživajte v 7 vzorcih vibracij, 4 hitrostih in čudovito mehkem silikonu, iz katerega je narejen stimulator.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Pameten užitek za moške, ki poskrbi tako za penis kot za prostato. Ta analni vibrator iz linije Anal Fantasy Elite bo ugajal vsem občutljivim predelom. Njegova učinkovito ukrivljena konica s svojo gibalno funkcijo iznajdljivo dotakne prostato, erekcijski obroč pa to izkušnjo še poveča. 2 motorja z 10 načini vibriranja sta tu samo za vas in vaše zadovoljstvo!

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Blue

    Loki bo še posebej pozoren na moške, ki se ne bojijo odkriti novih razsežnosti uporabnosti. Popolna anatomska oblika in popolne krivulje za intenzivno masažo prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Predstavljajte si globoko močno navdušenje, užitek, ki se skriva po vsem telesu, in navdušenje, ki posnema pravi seks. Predstavljajte si, da masturbirate z odpadniškim vibratorjem Renegade Deep Stroker. Njegov čudovit razpon gibanja v kombinaciji z vibracijami vas preprosto popelje v raj. Poleg tega je polnilna in izdelana iz udobnega silikona najvišje kakovosti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Predstavljamo Booty Beads - prilagodljive in zabavne analne perlice, ki vam bodo všeč! Imajo zmogljiv motor PowerBullet in vam tako zagotavljajo intenzivne vibracije po celotni dolžini. Izbirajte med 7 neverjetnimi funkcijami in vrtite prožne kroglice, da vam zagotovite največjo stimulacijo.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hugo 2 Black

    Pripravite se na senzacionalno analno stimulacijo z masažnim aparatom za prostato HUGO™ 2, povezanim z aplikacijo, z dvema močnima motorjema. HUGO™ 2 je idealen za tiste, ki želijo izboljšati svojo solo igro ali igro v paru, saj omogoča popolno, prostoročno predajo spektakularnim vibracijam. Ima več energije s podaljšano življenjsko dobo baterije za neomejen dostop do orgazmov prostate in je združljiv z aplikacijo LELO, kjer lahko odklenete dodatne načine.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Podvojite blaženost z analnim pripomočkom, ki binglja in se vrti. 7x P-Gyro lahko uporabljate z daljinskim upravljalnikom ali brez njega, da lahko izbirate med 7 nastavitvami a​d vibracij, ki pulzirajo in utripajo v vaši luknjici. Medtem se bo konica vrtela v krogu znotraj vas in se vrtela proti vaši sladki točki.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Želite okusiti še bolj intenzivne orgazme, ki izhajajo iz stimulacije prostate? Za Mega Maverick bodo vaše želje red! Je močno analno orodje z zmožnostjo gnitja in tudi vibriranja. V njem se skrivata 2 motorja in užitka ne bo doživela le vaša prostata, temveč tudi jez, na katerega so usmerjene vibracije. Odkrijte 3 zmogljive načine vibriranja in 4 zabavne vzorce ter predvsem 3 načine vrtenja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Doživite vznemirjenje elektrostimulacije s tem šokantnim in vibrirajočim stimulatorjem prostate, ki vam bo pokazal vrhunec moškega užitka. Je neverjetno igriv, narejen iz visokokakovostnega silikona in opremljen s funkcijo elektrostimulacije, za katero ne boste potrebovali nobenega vira energije, saj bosta dva močna notranja motorja poskrbela za vse. Zato pograbite krmilnik in se pustite "žgečkati".

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želiš še kaj več? S Pro 7x P Milker vam bo prav prišel tudi jez, zahvaljujoč čutnim vibracijam, katerih intenzivnost boste narekovali preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Samo s tem zatičem boste uživali v super močnih sunkih za zadnjimi vrati! Obnoreli vas bodo, verjemite nam. Izbirali boste lahko med 10 različnimi ritmi in hitrostmi, zato uživajte in raziskujte svoj užitek prostoročno s preprostim daljinskim upravljalnikom!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimulacija in vibracije – v eni vrhunski igrači!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Ampex P-Spot Anal Massager with Thrusting Black

    Pri Tardenoche vemo, da je analna stimulacija del spolnosti, ki ga radi doživljamo, zato smo predstavili Ampex, edinstven in neprimerljiv stimulator prostate.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Začutite razburjenje kjer koli lahko s tem stimulatorjem Dream Toys, ki ne bo le vibriral na vaši občutljivi točki p, ampak se bo tudi ujeli za penisom in modi. To bo povečalo erekcijo do maksimuma, voznika pa bo le vzelo v roko in narekovalo vrsto vibracije, po kateri hrepeniš.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 187 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.