×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji za prostato

Elementi 65 do 96 od 188 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme ni za ljudi s slabim srcem!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Stimulator Renée iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črn stimulator z elegantnimi poudarki v zlati barvi, zaobljeno glavo in gibljivim priključkom med obema koncema. Renée ima 2 močna motorja, po enega na vsakem koncu, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Afterdark Delzis Anal Prostate P-Spot Vibrator Black

    Delzis je analni vibrator za prostato za točko P z vibracijo. Njegovo telo ima ukrivljenost, ki je namenjena stimulaciji prostate in točke P. Hkrati ima še en teksturiran predel za dodatno stimulacijo.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ta vrteči se P-Pleaser je bil zasnovan za analno stimulacijo in stimulacijo prostate. Najdaljši konec v obliki penisa je namenjen moškemu spolovilu, najkrajši, rebrasti konec pa stimulira presredek. Posebna značilnost pripomočka Swirling P-Pleaser je možnost rotacijskih gibov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Počitnice na Ibizi so lahko v različnih oblikah, vendar je najbolje, da o njih razmišljate kot o vznemirljivem potovanju s tistim stimulatorjem prostate na sredini! Ima lepo obliko za udobno ciljanje točke P in teksturiran del na zunanji strani ramena za draženje mednožja. Njegove funkcije so priročno izbrane z daljinskim upravljalnikom, tako da ga lahko vzamete ali zaupate svojemu sodelavcu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Za intenzivne užitke v zadnjem predelu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želiš še kaj več? Alpha-Pro 7X P-STRAP tudi masira vašo mater in vpne vaš penis in moda v ustrezne luknje. Uživajte v močnejših in daljših erekcijah, čutnih vibracijah in kar je najpomembneje natančnem gibanju na konici naprave, ki cilja na vašo prostato.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ali želite zase samo najboljše? Takšne masaže prostate preprosto ne boste doživeli! Digger 7x ima inovativno tehnologijo, ki vam bo pokazala pravo blaženost, močne vibracije so usmerjene v prostato in jez, najboljše od vsega pa je, da je gibljiva kroglica najbolj natančna boža. Prepustite se svojim strastem in svoj užitek zaupajte edinstvenemu Diggerju!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Boste sprejeli izziv in izkusili razkošen užitek z novo generacijo legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vsem, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte z njim solo ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Napihljiv silikonski vibrator, ki vam bo pokazal nove višine užitka! Prilagodili ga boste s svojo domišljijo in z daljinskim upravljalnikom preklapljali med 7 načini napihovanja in vibriranja. Z užitkom napolnite svojo nožnico ali danko in pustite, da se Ultimate Expand spopade tudi s klitorisom ali nasipom.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Silikonski analni stimulator Bad-Boy je posebej oblikovan tako, da draži analni nasip in pri moških doseže njihovo občutljivo točko na zadnji strani prostate.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojna stimulacija in izjemno osupljiv orgazem? S Spotty RC ne bo težav! Blagovna znamka Nomi Tang prihaja na trg in jo je za razliko od predhodnika obogatila z daljinskim upravljalnikom in tudi zmožnostjo vrtenja premične glave do 360°. Telo tega stimulatorja vsebuje dva motorja, ki delujeta neodvisno drug od drugega. Prvi bo božal vašo prostato skozi vrtljivo glavo, drugi pa bo vibriral vaš jez z vibracijami. Zahvaljujoč ergonomski obliki ste lahko prepričani v natančno ciljanje, osupljivo zmogljivost in neverjeten orgazem.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Želite doživeti orgazmično eksplozijo? Zmogljiv stimulator prostate Mach 2 bo z absolutno natančnostjo masiral vaš kraj užitka, kar prinaša neverjetne rezultate. Njegov prijeten in eleganten dizajn iz mehkega in fleksibilnega silikona se bo prijetno sprostil v vašem anusu, močan motor pa ga bo razjezil z intenzivno stimulacijo. Ne čakajte na potres, naredite ga sami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Prostate Massager

    Naj se ta stimulator vrti v vašem anusu, se igra z vašo prostato in vam pokaže nebesa, imenovana orgazem.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Marley Pink Stimulator prostate odlično razume obrise vašega telesa. Prijetno ga bo kopirati, prilegal vam bo v rit kot rokavica in vas bo dražil z tresljaji. Njegov prilagodljiv dizajn ima rahlo ukrivljeno realistično glavo, enostaven za vstavljanje in prijetno stimulira. Odkrijte njegov čar in uživajte v funkciji ogrevanja.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem majhne kroglice. In želiš še kaj več? Za 10x P za vas tudi čutno vibrira s hitrostjo, ki jo izberete z daljinskim upravljalnikom. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos Flexible Prostate Stimulator with 3 Motors Black

    Anatomsko popolno oblikovan stimulator prostate s 3 motorji proizvajalca ANOS s 3 rokami za intenzivne analne užitke. Njegovo valovito osrednje steblo z navzgor razširjeno glavo zagotavlja doseganje P-točke. A globoko vibriranje ne razveseljuje samo prostate in analnega kanala, ampak tudi anus in presredek stimulira vibrirajoči zamašek v obliki sidra.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želite kaj več? P-Bender lahko upognete v poljuben položaj in vaš jez vam bo prišel prav, zahvaljujoč čutnim vibracijam, katerih intenzivnost boste narekovali preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hugo 2 Green

    Pripravite se na senzacionalno analno stimulacijo z masažnim aparatom za prostato HUGO™ 2, povezanim z aplikacijo, z dvema močnima motorjema. HUGO™ 2 je idealen za tiste, ki izboljšajo željo po vaši samostojni igri ali igri v paru, saj omogoča popolno, prostorno predvajanje spektakularnih vibracij. Ima več energije s podaljšano življenjsko dobo baterije za neomejen dostop do orgazmov prostate in je družljiv z aplikacijo LELO, kjer lahko odklenete dodatne načine.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen stimulator prostate bodo cenili predvsem začetniki, pa tudi bolj izkušeni ljubitelji. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam ponuja 15 vibrirajočih vzorcev in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, povezanemu z notranjo masažo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Ali vaša prostata hrepeni po nečem intenzivnem in neverjetno prijetnem? Ta stimulator jo bo vznemirljivo trkal, dokler ne bo doživela dih jemajočega orgazma. Hkrati bo njen zunanji del čutno vibriral na vašem jezu in vam bo samo narekoval moč stimulacije preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Se želite prepustiti razvajanju in uživati v tresljajih na najbolj občutljivih mestih? Povabite se na obisk We-Vibe Vector, katerega vibracije boste izbrali preko aplikacije na vašem telefonu. In pozor, to aplikacijo si lahko naloži tudi vaš nasprotnik in vam z drugega konca sveta narekuje moč stimulacije. Zato pridite in uživajte v čutnem mravljinčenju v predelu prostate in presredka!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Razburljiv napad na prostato! Ta ergonomsko oblikovan analni vibrator je preprosto odličen! Z njim lahko enostavno ciljate točno na mesto vaše prostate in jo stimulirate na način, ki vas bo kmalu pripeljal do vrhunca. Mehka silikonska membrana v konici vam daje utripajoče impulze 10 načinov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Želite nekaj več za svojo prostato? Ta vibrator za prostato iz črnega mehkega silikona ima v zgornjem delu premično kroglico za dodaten stimulativni občutek. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 7 načini vibriranja in 4 načini tiktakanja. Zato ne čakajte in se zabavajte z g. Igraj.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je tvoj anal malo žalosten? Napolnite ga in razvajajte svojo luknjo z vibracijami ne samo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Stimulator prostate 10x P-Flexer ima daljinski upravljalnik, ki ga lahko izbirate med 3 hitrostmi vibriranja in 7 pulzirajočimi vzorci, v ritmu katerih bosta zvenela 2 motorja. Prilagodljiv vrat se prilagaja vašim razmerjem in ni vam več treba oklevati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Čutna silikonska igrača za popoln užitek v vašem analu za vašo prostato! Ima eleganten daljinski upravljalnik, podoben uri, in vam ponuja 12 zmogljivih funkcij vibracij z intenzivnim sinhroniziranim vrtenjem in usklajenimi funkcijami z 2 zmogljivima motorjema.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Tapping Buttplug

    Izkusite optimalno stimulacijo s tem elegantnim zadnjičnim čepom iz kolekcije Hueman. Vtič je narejen iz mehkega silikona in ima 10 različnih načinov vibriranja, vključno s 3 hitrostmi in 7 vzorci. Steblo zadnjičnega čepa je ukrivljeno, da stimulira prostato in zagotavlja čudovite občutke med vstavljanjem in odstranjevanjem čepa
    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos RC Rotating Prostate Plug with Vibration Blue

    RC vrtljivi čep za prostato z vibracijami proizvajalca ANOS ima izrazito teksturo in vrtljivo vibro konico, ki stimulira prostato. Širok zamašek zagotavlja dodatno varnost in preprečuje zdrs igrače, zaradi česar je to prefinjeno igračo mogoče nositi dlje časa.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Zadenite črno in uživajte v popolnoma natančnem užitku! Ikonični Rude-Boy Xtreme je tukaj za vaš hrupni užitek zaradi intenzivne stimulacije prostate in nasipov. Uglašen je do popolne popolnosti, je močan, vsebuje dva neodvisna motorja, je udoben in se prilagaja vašemu telesu. Zato zgrabite voznika in naredite dobro zase ali za svojega partnerja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Pokažite svoji prostati novo raven stimulacije s tem orodjem iz zbirke Kink avtorja Doc Johnson. Stimulator prodre globoko v vaš anus in s svojim vrhunskim silikonskim ohišjem in natančno ergonomsko obliko ne bo le razkazoval vašo prostato, temveč bo pozoren tudi na jez, ki bo pokvaril krajši gibljivi del igrače. Kontrole so ločene in na izbiro imate 10 funkcij vibracij s preprosto ciljanjem, 10 funkcij vibracij s ciljanjem na jezu in 3 stopnje gibanja tega dela.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Želite srečno prostato? Razveselite jo in jo pobožajte s tem učinkovitim stimulatorjem, ki bo jez popeljal v predstavo. Ima 10 načinov intenzivnih vibracij in izjemno prilagodljivo konico za udobno nalaganje. Razburljiva oblika pripomočka bo razumela vaše potrebe, zato mu dajte priložnost, da vam pokaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Si želite privoščiti neverjetno dolgo stimulacijo? S tem stimulatorjem prostate na praktičnem pasu boste lahko dneve uživali v zakulisnem draženju! Stimulator kot tak je izdelan iz vrhunskega silikona in je primeren tudi za popolne začetnike. Ukrivljena oblika prijetno doseže prostato in nanjo vznemirljivo pritiska. Poleg tega ga je zaradi tanke konice enostavno vstaviti in ko dodate kapljico lubrikantnega gela, gre kot po maslu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 188 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.