×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 10 - 14,9 cm

Elementi 33 do 64 od 922 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Orion Anal Dildo Black

    Premium dildo po neverjetni ceni! S tem prilagodljivim in domiselno ukrivljenim dildom z zaobljeno konico lahko uživate v čutnih masažah prostate ali celo G-točke. Končni prisesek lahko pritrdite na gladko površino in hkrati prepreči prekomerno vstavljanje. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in tako zagotavlja prijetno udobje in varnost za telo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Obroč za penis Satisfy Swordsman krepi erekcijo in podaljšuje ljubljenje zaradi učinka preobremenjenosti. Poleg tega velik valoviti klitoralni stimulator iz silikona stimulira oba partnerja z intenzivnimi vibracijami.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush B Yours Bonne Beads Silver

    Bonne Beads vam bodo prinesle užitek in orgazmično moč. Vsaka kroglica vsebuje obtežene kroglice, ki z vašim gibanjem povzročajo organske vibracije ter vas stimulirajo in masirajo. Vstavite jih v svoje telo, medtem ko uporabljate vibrator ali prste, da ustvarite okrepljene orgazme.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Gospodje, pridite in doživite pravi užitek! Ta stimulator prostate vam ga bo dal. Ima gibljivo glavo in eden od njegovih motorjev poganja masažne kroglice s premikanjem gor in dol. Drugi motor je zadolžen za vrtljive kroglice, tretji pa jezu. Boleča oblika obljublja enostavno in prijetno prodiranje.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penisplug Piss Play with Glans Ring

    Omogoča uriniranje in ejakulacijo med nošenjem! Votel dilatator z zamaškom in obročkom za spolovilo. Prilagodljiv material in površina Soft-Touch zagotavljata enostavno vstavljanje in prijeten občutek med nošenjem dilatatorja.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Tunnel Plug XL Clear

    Ta novost vam bo omogočila, da boste partnerjevo zadnjico na široko odprli in v njej ustvarili nekakšen tunel, skozi katerega boste prišli tja, kamor morate. Največja senzacija pa je, da ga lahko pogledaš, kolikor seže tvoje oko. Uporabite svojo neizprosno domišljijo in samo opazujte ali s prsti raziščite svet za postankom.

    64,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je izboljšana različica masturbatorja Revo 2. Stealth ima tudi daljinski upravljalnik, ki omogoča več svobode, ki ga lahko uporabljate vi ali vaš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Rhinestone Handle Whip 2626

    Ročno pletena usnjena biča dolžine 137 cm s čudovitim ročajem, ki je okrašena z majhnimi dragulji.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ta analni masažni pripomoček, ki je ukrivljen tako, da doseže točko P, pri ženskah pa točko G, ima tudi izbočeno bučko za vaš notranji užitek! Ta revolucionarna spolna igrača, ki je boljša od povprečnega čepka, bo z vrtečimi se kroglicami vzdolž svojega stebla dejansko masirala odprtino vaše luknjice, kar zagotavlja podoben občutek kot obročkanje!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Girl Next Door Megan

    Vam je všeč mehka žepkasta nožnica? Spoznajte Megan! V notranjosti je lepo realistična in prijetno teksturirana. Ona je samo dekle iz sosednje hiše, ki bo to naredila namesto tebe. Izdelan je iz trpežnega TPE materiala, v katerega se boste zaljubili na prvi dotik. Prav tako je čudovito prilagodljiv in njegov odprt tunel ljubezni se bo brez strahu prilagodil vaši velikosti.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick daljinsko vodeni dvomotorni vibrator za masažo prostate je zmogljiv in razkošen masažni pripomoček, posebej zasnovan za pare. Dva ločena močna motorja zagotavljata notranjo in zunanjo intenzivno stimulacijo. Je odličen masažni pripomoček za G točko in klitoris ter ima popoln kot za stimulacijo prostate.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Slim

    Rotacijski masažer prostate in dyke Nexus Revo Slim je čudovita igrača za začetnike in vse tiste, ki imate radi igrače nekoliko manjše velikosti. Deluje po enaki in preverjeni tehnologiji kot ostali izdelki Nexus iz linije Revo, tako da ste lahko prepričani, da bo vašo prostato razvajal s popolno usmerjeno stimulacijo, hkrati pa ne pozabite na svoj jez, kar bo povečalo razburjenje. Uživajte v večstopenjskem vrtenju in enostavnem čiščenju zahvaljujoč vodoodpornosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Ali želite živeti v vznemirljivi zabavi, povezani z analno stimulacijo, novem in boljšem? Spoznavanje Plug-ilicious 2 pin, ki se ne razlikuje le zaradi zelo zmogljivih urselov, je pomembno tudi zato, ker ga lahko upravljate prek aplikacij na telefonu, tablici ali Apple Watch. In to ni vse, kar moramo vedeti o njem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Guava

    Bcute Classic ima ravno in koničasto obliko, zato je odličen za natančno določanje klitorisa, bradavičk, glavice penisa in vseh drugih želenih erogenih območij.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Majestic Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Iščete boljši dildo po razumni ceni? Rider je idealna znamka! Ima realistično obliko, vključno z modno, vsestransko, prozorno barvo in je narejena iz sprejemljivega materiala, ki je sprejemljivo mehak in brez ftalatov. Uživajte s svojim grolom ali škarjami!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Mini Masturbator

    Majhen, a učinkovit masturbator za moške, ki izgleda in deluje kot prava človeška koža.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Twin Balls Pink

    Venus kroglice You2Toys Twin Balls so izdelane iz kakovostne ABS in TPR plastike brez ftalatov. So zelo prijetne na otip in zelo privlačne za oko. Kroglice so zaključene z zanko za enostavno rokovanje, še posebej, ko jih vzamete ven.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cock Cage Set

    Ta penis-kletka je opremljena z vsem, kar je potrebno za ukrotitev njegove moškosti. Pas čistosti ohranja njegov penis na varnem v prozornem rokavu. Uporaba je zelo preprosta: rokav za penis ima rešetke, v katere se vstavi eden od treh priloženih obročkov, ki ustrezajo obsegu penisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Penis Lock with Hollow Curved Penis Stick

    Lepa in zahrbtna kletka za petelin! Ima votlo palico, ki lebdi v sečnici, in ključavnico, ki poudarja njegovo zanimivost. Kakovostno polirano nerjaveče jeklo izgleda razkošno in kul. Torej, ali si vaš suženj to zasluži?

    68,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men Sofia Mocha

    M for Men Sofia je mehka, odprta in pripravljena na igro. Kanal te realistične napravice je poln senzacionalnih tekstur. Na voljo je z vibracijsko kroglo z več hitrostmi, ki poveča občutke med božanjem. Sofija je odprta in enostavna za čiščenje, zato se bo prilagodila vsaki velikosti penisa.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Fascinate Purple

    Zdravljenje mešanic mediane protina iz Vibe Therapy Fascinate. Z žogami Venus iz hipoalergenega silikona so jih nosili, da bi zagotovili učinek treninga srednjega dna. In zakaj je dobro zmagati? Z lahkoto se uporabljajo pri intenzivnejših orgazmih in preprečevanju inkontinence!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Womens Dilator Urethra Vibrator Pink

    Rožnati dilator s 7 načini vibracij. Njegova majhna velikost prinaša neskončne možnosti za njihovo uporabo, v vaši domišljiji ni omejitev! Narejen je iz silikona in ABS, je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je v skladu s strogimi predpisi EU REACH. Baterije so priložene.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Za hkratne vrhunce! Vibrator za pare iz Black Velvets je obroček za penis/žogico z vibratorjem in vibro-stimulatorjem klitorisa. Obroček za penis in kroglice je treba namestiti tako, da se vibrator prilega penisu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Ta eleganten in trpežen masažni pripomoček za točko G je izdelan iz visokokakovostnega ABS in bo zadel pravo točko za neomejene orgazme! Uporaba te 13 cm dolge "ljubezenske rakete" je zelo preprosta. Prižgite, ustavite ali odprite za zamenjavo ene same baterije AA.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love P-Pleaser with Erection Enhancer Black

    Ta P-Pleaser je bil zasnovan za analno stimulacijo in stimulacijo prostate. Z najdaljšim koncem v moškem zadku bo najkrajši konec stimuliral presredek, dva raztegljiva obročka pa se lahko uporabljata za povečanje erekcije in delujeta kot obročka za penis in kroglice.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Greygasms Apprentice 3 Piece Silicone Anal Trainer Set

    Komplet 3 gladkih analnih čepkov različnih velikosti. Njihova ergonomska oblika posnema naravne krivulje telesa, in ko k temu dodamo še dejstvo, da so žebljički izdelani iz trdnega in finega silikona, imamo naenkrat popolnoma idealen in udoben komplet analnih zatičev, ki bodo všeč tudi začetnikom. Rahlo zaobljene konice olajšajo nalaganje, končni prisesek pa omogoča priljubljeno prostoročno zabavo na gladki površini.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Majhen vibrator z delom v obliki klina, ki razširi sramne ustnice in gredjo v obliki penisa z izbočenim spolovilom. Z 10 močnimi načini vibriranja hkrati stimulira klitoris, vagino in točko G. Lahko se diskretno nosi v spodnjem perilu. Upravljate ga lahko s pritiskom na gumb ali z daljinskim upravljalnikom. Lahko se polni s priloženim kablom USB.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Multifun 1 vas razveseljuje s posebno obliko, ki jo je mogoče spretno vključiti v vse vrste ljubljenja in ima 3 zmogljive motorje: Medtem ko se eden nahaja v zgornjem delu glavnega telesa, vsaka od preostalih dveh spodnjih točk njegovih rok za užitek zagotavlja dobre vibracije. To pomeni: Vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot to potrebujete, ne glede na to, ali ste ob njem, na njem, v njem, pod njim ali vmes!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Nature Skin 2in1 Extension + Masturbator Vagina

    Vroče ročno delo ali izpolnjujoč seks!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC Fresh Innocence Abbey

    Uživajte v samozadovoljevanju s to sočno vagino in čvrstim analom kot še nikoli. Realistične konture masturbatorja Fresh Innocence Abbey so modelirane s pozornostjo do detajlov. Z lahkoto se prilega vaši roki, se odlično oprime penisa, higienski TPR material pa zagotavlja, da vam ni treba skrbeti za svoje zdravje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator Black

    Do zdaj ste se zadovoljili s prstom, zdaj pa se vam začenja občutek, da mu nekaj manjka? Ta stvar bo zagotovo vzdušje! Ta mini vibrator je primeren kot prva erotična igrača, ki nadomesti vaš prst ali kot vibrator za nezahtevne. Poskusi z njim!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Red Hot Ember

    Stimulator Ember design je pripravljen izpolniti vse vaše želje in s svojo tanko zakrivljeno konico razveseli vsak občutljiv del vašega telesa. Edinstvena oblika, 10 načinov vibriranja, prvovrsten medicinski silikon in litij-ionska baterija za ponovno polnjenje, to je točno tisto, kar Ember je in komaj čaka, da pričara najintenzivnejše zadovoljstvo v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 922 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.