×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 10 - 14,9 cm

Elementi 65 do 96 od 922 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Endless Joy Pink

    TheMultifun 2 poteši vaš libido s posebno obliko, s tremi zmogljivimi motorji v notranjosti, ki jih lahko spretno vključite v vaše ljubljenje: Medtem ko je eden od njih v voluminoznem, zgornjem delu glavnega telesa, vsak od ostalih v spodnjem delu dveh ukrivljenih rok užitka zagotavlja vznemirljive vibracije. To pomeni: rožnati vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot potrebujete! Oba spodnja motorja lahko upravljate ločeno od zgornje glave, tako da lahko oba dela vibratorja ponujata 10 različnih programov vibriranja. Z dvema gumboma lahko ustvarite kar 100 kombinacij.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Jelly Rancher Smooth T-Plug Black

    Poslušajte svoje želje in okuse ter uživajte v svojih najljubših analnih igrah. Jelly Rancher Wave T-Plug je zelo mehak in tako zagotavlja udobno uporabo. Vaše telo bo to zlahka sprejelo in vaše erotične igre, povezane z analom, bodo nenadoma postale bolj zabavne.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte v stimulaciji prostate in perineuma hkrati! Ta popolno oblikovan analni vibrator s fino teksturirano konico bo božal vašo prostato, njegova široka osnova pa bo stimulirala presredek. Njegova mehka površina je prijetna na dotik, 2 motorja pa ga lahko zaženeta v 7 načinih.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bfilled Classic Unleashed Black

    Vrata nove zabave se vam šele odpirajo, zato se ne bojte in pridite pogledat, kaj je za njimi. To je neverjeten vibrirajoči brezžični analni čep!

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Je tisočkrat boljši od vašega najljubšega žebljička, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Majhen, a zelo učinkovit stimulator klitorisa s 4 zamenljivimi glavami, ki vas bodo popeljali na vrh dobrega počutja. Ta mini vibrator skriva vso svojo moč na vrhu, kjer vibrira teksturirane nastavke, ki komaj čakajo, da jih pritrdite na vaš klitoris ali bradavičke.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Samomasažni: spolzek, ko je moker. Samo dodajte malo vode in zdrsnite. Teksturiran: uživajte v erotičnih občutkih, ko grebeni masirajo vašo gred. Imejte vse: lepo oblikovane ustnice za analne in vaginalna spolovila ter ustnice za fafanje. Vibrira: odstranljiv vodoodporen vibrator s kroglo binglja vašo gred za eksplozivne orgazme. Samo najboljše: oblikovano, načrtovano, razvito, preizkušeno, ljubljeno in odgovorno izdelano By Blush.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker 0598739

    Za neverjetne sramne ustnice in vznemirljive občutke!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Joyballs Secret Set Pink/Purple

    Komplet žogic Joyballs vam bo pomagal učinkovito krepiti mišice medeničnega dna, hkrati pa vam bo dal nežno stimulacijo, ki vas bo prijetno pripravila na strasten večer s partnerjem. Ta izdelek so oblikovale ženske za ženske, ima estetsko prijeten videz, ergonomsko obliko in je zelo enostaven za uporabo. Joyballs Secret Set je luksuzni set žogic Venus, ki ga priporočajo ginekologi in popolni začetniki.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Simply Anal Baloon

    Zahvaljujoč možnosti povečanja in zmanjšanja velikosti zatiča lahko vsak izbere najbolj primerno velikost. Zatič je zasnovan tako za začetnike kot za napredne.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Razvijte svoje razvajanje s tem podobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim jezikom in široko paleto kakovosti zvoka ter 4 utripajočimi programi. Temelji na 10 najbolj podobnih senzorjih za vračljive informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki omogoča ustvarjanje najboljšega sprejemljivega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Uživajte v povečanem analnem užitku zaradi dveh pulznih točk e-stimulacije, ki zagotavljata mravljinčenje v notranjosti in zunanjosti. 5 stopenj elektrostimulacije lahko uporabljate s petimi močnimi vibracijskimi funkcijami ali brez njih. Splošna ergonomska oblika zagotavlja specifično vzburjenje prostate in prijetno stimulacijo neposredno v perinealnem predelu. Lahko se nosi samostojno ali med spolno igro.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Alice Masturbator

    Alice je vedno tu za vas! Odkrijte realistično izkušnjo z Alice + iz kolekcije Kokos. Ta zelo realističen masturbator je izdelan iz mehkega in prožnega materiala, ki se zdi kot prava koža. Masturbator ima dve odprtini: anus in vagino.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Butt Plug Black

    Želite začeti odkrivati analno vznemirjenje? Zagotovite si ta silikonski analni čep po neverjetni ceni! Popoln je za začetnike, saj ima neverjetno obliko in poševno konico za enostavno vstavljanje. Široko podnožje je praktično in preprečuje, da bi ga preveč potiskali. Silikonski material je mehak in prijeten na dotik, zahvaljujoč njemu pa žebljiček zdrsne v vaš anus s kapljico lubrikanta kot po maslu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Prijetno zdrsne v vašo rit in vas bo navdušil, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pripravite se na rokenrol z masažno napravo za prostato P-Rock™. Ta inovativna nova masažna naprava za prostato za moške je popolna spolna igrača, ki jo lahko uporabljate sami ali s soigralcem. Njegova edinstvena, ukrivljena oblika je idealna za hkratno stimulacijo prostate in testisov, zato se pripravite, da vas bo popolnoma razburila!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim E-Box Series 2B Kit

    Prvič je bil predstavljen leta 2010 na sejmu Erotica in je potreboval več kot tri leta temeljitega razvoja, da se je uresničil, še vedno pa se izboljšuje z novo beta programsko opremo, ki je bila izdana leta 2015.

    689 €

    439 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Love Shower

    Vodna prha (klistir) You2Toys Love Shower je kombinirana prha za izpiranje s črpalko v enem.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Friend with Benefits Nicole Adams Masturbator

    Se kdaj počutiš malo osamljeno? Nicole Adams bo vedno tukaj z vami! Vsaj njena vagina v podobno kompaktnem masturbatorju. Očarala vas bo s svojo mehkobo in realističnim občutkom, ki vam ga bo dala zahvaljujoč svoji notranji strukturi. Ne pustite se prepričevati in bodi zapeljan!
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush B Yours Slim Anal Plug Purple

    Želite zadovoljiti svoja zadnja vrata? Naj vstopijo v ta očarljiv analni čep klasične oblike. Njegov dizajn in praktična ergonomska osnova skupaj tvorita izdelek, ki se popolnoma prilega in je primeren tudi za popolne začetnike. Osreči svojo rit!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Black

    Z Nipple Play Vacuum Twist Suckers eksperimentira z draženjem bradavic in prijetnim sesanjem. So diskretne in kompaktne skodelice, ki jih pritrdite na bradavičke in jih pustite, da podležejo vakuumskemu pritisku in intenzivni stimulaciji, ki jo nenadoma povzročijo ter občutkom orgazma. Veselite se, vrtite, uživajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Eleganten in diskreten vibrator za neskončno prijetne trenutke. Njena elegantna oblika, podobna šminki, v kombinaciji z rožnato-zlato barvo skupaj tvorita čudovit estetski kos, ki se ga ne bo sram pokazati svoji najboljši prijateljici, kaj šele partnerju. Se že veselite 10 močnih funkcij in stimulacije klitorisa z zoženo konico?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush B Yours Sweet N Small 4 Inch Dildo Purple

    Ta mali realističen dildo s priseskom bo izpolnil vaše male želje. Primeren je ne samo za začetnike, ampak tudi za vse, ki imajo raje manjše velikosti. Izdelana je iz prijetno mehkega PVC-ja, je prožna in varna za telo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Penis čep za uriniranje in ejakulacijo. Začutite ga v sečnici, zmasirajte in uživajte! Penis Plugis Piss Play iz You2Toys bo odličen pripomoček za vse, ki hrepenijo po novem užitku. Ta votli čep je zasnovan za sondiranje in je izdelan iz 100 % silikona, je prilagodljiv in varen za telo, saj ne vsebuje ftalatov in je v skladu s strogimi predpisi EU REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Ste divja žival ali dobro izurjen mladič? Preobrazite se v volka, ki od užitka zavija, ko odkrijete 3 hitrosti in 7 funkcij blaženega brenčanja! Zaradi daljinskega upravljalnika je ta vtič zelo enostaven za uporabo pri samostojnem igranju, zelo zabaven pa je tudi, ko moč predaš partnerju. Izjemno mehko in puhasto umetno krzno je tako neustavljivo, da se vaš ljubimec ne bo mogel držati stran od vas, medtem ko bo čep brenčal v vaši luknjici.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Melt Coral

    Edini stimulator Pleasure Air™, zasnovan za pare, s pulzirajočimi valovi in nežnim sesanjem, ki ne spominja na nič drugega.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Mislite, da ni nadomestila za spretne prste? Narobe! Ta edinstveni stimulator prostate se zgleduje po najbolj spretnih prstih in jih z lahkoto posnema. Uživajte v dotiku mehkega silikona in 10 načinih vibriranja, ki vas ne bodo pustile hladne.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

    Rimba Electro Play ES uni-polarni kovinski uretralni in modri elesatični, unipolarni trak za penis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovolji s posebno obliko, ki jo je mogoče spretno vključiti v vse vrste ljubljenja. Ima 3 zmogljive motorje: Medtem ko se eden nahaja v glavnem zgornjem delu, se ostala dva nahajata v spodnjem delu in zagotavljata dobre vibracije. To pomeni: Nebesno modri vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot želite, ne glede na to, ali je na vas, v vas, pod vami ali vmes! Oba spodnja motorja lahko upravljate ločeno od glavnega motorja, tako da lahko oba dela vibratorja ponudita 10 vznemirljivih programov vibriranja. Z dvema gumboma lahko ustvarite kar 100 kombinacij.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo

    Včasih ni treba ničesar reči, samo uporabite luksuzni gag in dildo. Ta gag dva v enem bo zadovoljil oba partnerja. Usnjeni pas in zaponko lahko enostavno prilagodite svoji velikosti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin Pussy & Ass Masturbator

    Danes v vagino, jutri v analno! Masturbator Nature Skin Pussy Ass vam bo ponudil izbiro med 2 načinoma za dobro. Izbirajte med lepo vagino in tesnim analom na drugi strani. Ta realistična igrača je izdelana iz zelo fleksibilnega materiala, zato se prilagaja vsem velikostim in se zahvaljujoč črnemu zaščitnemu tulcu popolnoma prilega vaši roki, popolnoma in varno, tako da lahko v celoti uživate v svojem trenutku.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 922 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.