×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 5 - 5,9 cm za moške

Elementi 65 do 96 od 210 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    Horny vibrirajoči prstan za hudičev užitek! Njegova edinstvena oblika bo povečala vašo samozavest in vas razveselila z vibracijami. Za moda in na penis sta nameščena dva obročka, ki ju učinkovito skrčimo in s tem okrepimo in podaljšamo njegovo erekcijo. Vibracije med ljubljenjem bodo razdražile partnerjev klitoris in morda boste celo doživeli skupni vrhunec!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Na prvi pogled navaden analni čep klasične oblike. Na prvi pogled genialna igrača, ki bo izpolnila vaše sanje in vam prinesla resnično globoka in intenzivna doživetja. Ima Kinetic tehnologijo, ki simulira izjemno močno gibanje navzgor in navzdol znotraj stimulatorja in hkrati v vašem analnem delu. Zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku se bo udobno in prijetno igrati s partnerjem.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Ali ga ljubiš z usti? Moto Stroker bo vaša nova ljubezen! Ima funkcijo samodejnega premikanja in tresljajev in vaše roke bodo končno lahko tam počivale. Uživali boste v 5 različnih načinih vibracij in udarcev v 2 vznemirljivih načinih. Poiščite popoln ritem in se prepustite realističnim ustim, ki vas bodo zagotovo zajela!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Plug & Joy Medium PL11 Black

    Črni gel analni čep z gladko in lepo površino. Njegov učni načrt omogoča naravno in trajnostno uporabo. Klasična oblika lestev daje prednost popolni stimulaciji, ki jim je nedavno všeč.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Latex Penis Sleeve Black

    Tesno prilegajoč se, črn, iz lateksa, realističen in neverjetno seksi, točno to je ta rokav za penis! Ne bo vam dal le novih neverjetnih izkušenj, ampak tudi nekoliko močnejšo erekcijo. V stimulativnih žilah bo potem užival predvsem vaš kolega, in ne samo to, pogled na moda, trdno obdana z lateksom, je preprosto božja norost!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Flesh

    Toda ali morate biti srečni in srečni? Izkusite neverjetno lepilo in realističen dildo Silexd z možnostjo vibriranja. Na površini je dildo sprejemljiv mehak in avtomobilski ključ po udarcu, v predelu je četrtina kot najtrša erekcija. Izpolnite svoje najgloblje zaničenosti, žalosti in želje z realističnim dildom na sani!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga 3D Module

    Stene tega objekta krasijo naključno dvignjeni bloki. Izstopajoči bloki se drgnejo ob vas in dajejo čvrst občutek, medtem ko se umaknjeni bloki oprijemajo in poudarjajo ton.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga 3D Pile

    Njegova struktura je sestavljena iz nežno zloženih trikotnih izboklin. Tesno zloženi trikotniki so pri osnovi mehki, na koncu pa se razširijo in povzročijo izrazito valovanje.

    45,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    Moto Bator X povzdigne raven masturbacije z močnim potiskanjem z batnim delovanjem za vrhunsko izkušnjo. To je popoln vihar občutkov za okrepljene seanse solo seksa, ki jih lahko prilagodite svojemu osebnemu razpoloženju! Pripravite se na eksplozivno potiskanje brez uporabe rok, ki vaš penis obdaja z vrstami in vrstami mehkih točk užitka. Vaša vrhunska masturbacijska izkušnja je pripravljena, ko boste vi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Textured Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229810

    Le malo stvari je boljše od res dobrega orgazma, se strinjate? Spolno zdravje je pomembno in ga ne smemo podcenjevati! Zadovoljujoče spolno življenje izboljšuje razpoloženje, čustveno zdravje in kakovost spanja, zmanjšuje stres in deluje kot naravni analgetik. OhMama igrače vam bodo pomagale izboljšati vaše spolno življenje! Ta tulec za penis z mini vibratorjem bo razveselil oba partnerja in popestril vajine ljubezenske trenutke.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Želite, da je vaš mastrubace popolna izkušnja? Točno tako bo s Fap-O-Matic! Ponuja vam močno občasno sesanje, ki povzroča razburljive udarce. To bo popolna nevihta občutkov med intenzivnimi solo igrami, ki se bodo prilagodile vašemu trenutnemu razpoloženju. Uživajte v samodejnih udarcih okoli penisa, ki bodo simulirali udarjanje in dosegli najboljše vrhove.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • All Black AB15 Dildo 28cm

    Črni vinil dildo priljubljene znamke Dark Crystal vas bo očaral s svojo obliko in dimenzijami, predvsem z dolžino, ki znaša 28 cm.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Se počutite kot malo bolj grobe igre, povezane z drobljenjem mod? Ali hrepenite po majhni bolečini in želite poskusiti, kar zmorete? V tem primeru je ta akrilni pripomoček vaše sanje.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Penny prstan je narejen iz 100% turškega kopita in ne-pokončnega kopita in ni erotične teže: lahko se tudi podaljša in reže seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Au Naturel Magnum Vibrating Dong Sensa Feel 11 Inch Chocolate

    Ali menite, da potrebujete nekaj vibrirajočega? Poleg svoje dolžine vas bo ta velik dildo navdušil tudi s svojo sposobnostjo vibriranja, neverjetno pristnim materialom in praktičnim priseskom. Tehnologija Sensa Feel zagotavlja mehko in gladko površino ter hkrati močno in močno jedro. Zaljubite se v realističnega velikana z vibracijami kot bonus!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Poseable True Feel Cock

    S tem vibratorjem, ki ga lahko pozicionirate, si ga lahko privoščite na kakršen koli način. Odločite se, kako se bo ukrivil ali zravnal za vaš popoln užitek! S tehnologijo True Feel, boste uživali v teksturi z dvojno gostoto, ki je videti in se odziva kot prava stvar.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fröhle Real Penis Pump Professional Crystal Clear PP014 L

    »To se mi ne sme nikoli več zgoditi!« Je tudi tebi prišel ta stavek na misel? Poskusite orodje, ki vam bo pomagalo. Gre za posebno vakuumsko črpalko z batno črpalko, vključno z regulatorjem tlaka in cevjo s priključkom na realističen cilinder, v katerega lahko vstavite moda. In potem brez skrbi, ne bo se več ponovilo, veš kaj ...

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson American Bombshell B7 Tango Gun Metal

    Analni zatič s trojno valovito konstrukcijo vam zagotavlja fantastično izkušnjo analne stimulacije. Ravna podlaga ga drži na mestu in preprečuje neprijetne nesreče. Nasprotno, zaobljena konica olajša vstavljanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Domina Wide Band Strap On Harness

    Se rad norčuješ s tičem? V tem primeru je ta pas nujen za vas.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Climax

    S svojimi obsežnimi okroglimi konicami vas ta analni vibrator Heat-Climax razvaja s stimulativno funkcijo ogrevanja in močnimi vibracijami. Zapeljivo gladek silikon je popoln naravni podaljšek, ki bo prebudil vašo strast!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs INVADER Cocksheath Clear Ice

    Invader je prva odprta ovojnica penisa, zaradi katere bo dolg in trd! Njegova oblika bo povečala vašo moškost v debelini in ker se njen konec odpre, bo omogočil, da bo vaš želod v vsem lepo užival. Igrajte močno ali karkoli želite, rokav bo ves čas držal na mestu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Squeeze-It Squeezable Thick Phallic Dildo Flesh

    Žametno mehak, čvrst in neskončno oblikovan, takšen je dildo Squeeze-it! Narejen je iz edinstvenega silikona Silexplax s tehnologijo Thermo Reactive, ki vam omogoča, da dildo upogibate in oblikujete glede na vaše potrebe. Segrejte ga v mikrovalovni pečici ali vreli vodi, oblikujte in ohladite v hladilniku in oblikovana oblika dilda bo ostala.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava, zasnovana posebej za moške! Ta kompaktni masažer, ki se polni preko USB kabla, ima čudovito gibljiv vrat, tako da lahko z njim udobno razvijate tako manjši kot večji pritisk in zlahka pridete do vseh delov telesa. Preizkusite tudi večnamenski nastavek, primeren za solo jahanje, pa tudi predigro ali kot dodatek k oralnemu seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Intake Anal Suction Device

    Ta sesalna analna naprava zagotovo ni za ljudi s slabimi srcemi! Z njim ustvarite nepredušno tlačno tesnilo, samo obrnite gumb v desno in vaša koža se nenadoma potegne navzgor, kar ustvari senzorični pritisk, kot ga še niste doživeli. Je preveč in potrebujete sprostitev? Obrnite gumb v levo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Loverboy The Mailman Mocha

    Če ste navdušeni, pokličite na pomoč pepelnatega ljubimca po imenu Loverboy. Pripravljen vam je pomagati in izpolniti svojo skrivno nalogo, ki vas veseli. Ima čudovito realističen dizajn in močno končno sesanje za prostoročno igranje. Imejte svojega pomočnika vedno blizu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Tesno privarjeni kovinski obroči na penisu, ki so namenjeni zaščiti in krepitvi erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Ta okusen dodatek bo vašemu penisu dodal ne le čar, ampak predvsem vzdržljivost! Enostavno ga je obleči in seveda enostavno sleči. Ne bo obkrožil samo koren vašega penisa, ampak tudi moda! Narejen je iz čudovito prijetnega silikona, ki je tudi varen za telo in ne vleče kože.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    Iščete pravega in velikega, ki bo videti resničen in bo poleg tega opremljen z vznemirljivimi funkcijami? Torej je tukaj! Ta vibrirajoči dildo z daljinskim upravljalnikom je podrobno oblikovan iz svilnato mehkega silikona in vam ponuja 7 omamnih vibrirajočih vzorcev s 3 intenzivnimi hitrostmi. Zato primite daljinski upravljalnik in se podajte na čutno potovanje do orgazmične sreče.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men Super Stroker Transparent

    Gospodje, ne pozabite spakirati tega sofisticiranega masturbatorja na svoja potovanja! Rdečilo M za moške vam bo všeč zaradi njegove prožnosti, čutne mehkobe in realističnih občutkov, ki bodo v vas priklicali 4 vrste biserov užitka, ki skupaj tvorijo kanal s posebno teksturo. Stimulacija vašega penisa še nikoli ni bila tako intenzivna. Tunel za samozadovoljevanje M for Men je dolg 14 cm, se hitro segreje na telesno temperaturo in je prijetno spolzka. Uporabite ga za trenutke solo ljubezni ali pa dovolite svoji polovici, da to stori namesto vas.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Masturbator Dildo Butt Skin

    Najboljše orodje za užitek - Kiotosova zadnjica z vibratorjem! Ta igrača je zasnovana tako, da vam vedno nudi osupljivo izkušnjo in intenzivne vznemirljive občutke. Je masturbator in dildo hkrati, izdelan iz visokokakovostnega TPE materiala, ki je čudovito mehak in prožen, zato zvesto posnema pravo kožo. Vstopite in odkrijte neverjetno stimulativno teksturo, ki vas s svojimi izboklinami in grebeni popelje v raj.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Uživajte v realistični izkušnji z vsem, vključno s strastnimi stoki in navihanimi besedami, s tem govorečim masturbatorjem iz Pipedreama! Poleg strastnih stokov vam ponuja 20 seksi fraz in 10 različnih načinov vibriranja, ta kombinacija bo očarala ne le vaš penis, ampak tudi vaš um! Privoščite si novo raven samozadovoljevanja in dovolite, da Talk Back Super Storek govori z vašo dušo, s srcem in predvsem s penisom.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toro Hannx2 Ultimate Handjob Stroker Open Concept 5.5"

    To so kakovostne erotične igrače za moške, ki vedo, kaj igrajo. Ta masturbator je izdelan iz premium TPR in je čudovito prilagodljiv in odličen. Uporablja se letno, vendar se sami odločite s tempom, ki vam ustreza. Njena notranja tekstura je prijetno podrezana, vendar jo boste poskusili okusiti na svojem penisu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 210 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.