×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 5 - 5,9 cm za moške

Elementi 97 do 128 od 210 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CM04 je čudovito diskreten in vam bo ponudil vznemirljivo tristopenjski rotacijski spiralni gib. Bi ga raje obrnil desno ali levo? Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.
    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Loverboy The Mechanic Chocolate

    Če ste navdušeni, pokličite na pomoč popolnega ljubimca po imenu Loverboy. Pripravljen vam je pomagati in izpolniti vaše seksi želje po priročnem mehaniku. Ima čudovito realističen dizajn in močno končno prisesek za prostoročno igranje. Imejte svojega pomočnika vedno pri roki!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Vsestranska, močna in elegantna je ta masažna glava. Njegove močne vibracije vas bodo masirale na občutljivih intimnih mestih, pa tudi po celem telesu, kjer bo sprostila mišično napetost. Temno vijolična oblika glave s poudarki iz rožnatega zlata skupaj tvori čudovit vibrirajoči kos z intenzivno močjo. Odkrijte ga!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Iščete učinkovit in hkrati čudovit erekcijski prstan? Ta črni dragulj je izdelan iz visokokakovostnega aluminija in je udoben za nošenje. Ima ravno obliko in prijetno zaobljene robove ter vam bo zagotovil daljšo in močnejšo erekcijo, ki bo razveselila vas in vašega kolega. Preizkusite, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik penisa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Bubble Butt Player Pro Black

    Prijeten gladiator in visokokakovosten analni čep, ki je enak blagovni znamki TOYJOY Classics, vas bosta navdušila predvsem z elegantnim dizajnom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye z nastavljivo velikostjo iz silikona zagotavlja dolgotrajen užitek med ljubeznijo zaradi učinka preobremenjenosti. Močne vibracije na zoženem klitoralnem stimulatorju je mogoče nadzorovati tudi z uporabo brezplačne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Black XL

    Povečajte ga! Ta napihljiv čep Vortex je enostaven za uporabo in ga je užitek vstaviti.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chrystalino Planets Blue

    Ali hrepeniš po nečem posebnem? Ta okusen stekleni pripomoček iz kolekcije Chrystalino je bil ročno izdelan s srcem, polnim strasti. Njegova prefinjena oblika je priljubljena tako pri vagini kot pri anusu, vaše čute pa prevzame igra toplote, saj lahko kozarec enostavno segrejete ali ohladite. Naredite si vseživljenjsko veselje s čudovitim steklenim dildojem.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Dajte ga v svoja željna usta, kadar koli ga potrebujete! Courtney ima vedno odprt poljub in štrleči jezik, ki komaj čaka, da ga izropa vaš penis. Hkrati lahko uporabite tudi mini vibrator in uživate v tej realistični z vibracijami obogateni zabavi.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite odkriti še bolj intenzivne občutke, kot ste jih poznali do sedaj? Preizkusite to igračo! Prav takšen silikonski ključ z jeklenimi perlicami bo okrepil vašo ekstazo. Je močan, a hkrati čudovito prožen, premikajoče se perlice pa bodo navdušile vas in vašega kolega. Podprite stoječo erekcijo in povečajte užitek!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toylie Latex Penis Sleeve Carlos 15cm Black

    Anatomska oblika, popolna žilica in udobno prileganje, takšen je ta rokav za penis znamke Toylie. Iz tvoje narave in moda ustvari očarljivega Carlosa, ki si ga bo z veseljem ogledal. Izdelana iz prvovrstnega lateksa in ima praktičen ojačan rob na modih.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye s svojo nastavljivo velikostjo silikona zagotavlja dolgotrajne koristi z ljubečim učinkom. Prekomerne vibracije na želenem stimulatorju klitorisa lahko spremljate tudi z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Predvsem ti je všeč jezik, ki kroži okoli tvojega analnega in včasih v njem? Sir Richard je prisluhnil tem željam in ustvaril to edinstveno napravo s pametnim jezikom, ki bo oblizoval vaš občutljiv analni predel ter mirno in rahlo prodrl v danko. Uživajte tudi v prijetnem ogrevanju in izberite raven vibracij med 5 načini in 2 hitrostmi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživeti neverjeten užitek? Potrebovali boste tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je prav ta PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima edinstveno obliko, v kateri se boste počutili udobno. Vrhunska silikonska glava je dovolj široka in prilagodljiva, da jo lahko z njo pripeljete kamor koli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fröhle Penis Pump Professional PP006 XL

    Usposobite ga v absolutno formo! Ta profesionalna penis črpalka iz kristalno čistega in trdnega materiala bo idealno orodje za vas. Učinkovito ustvari vakuum do 600 Mbar in uživali boste v intenzivnem občutku sesanja. In kaj še sledi iz tega? Izjemno čvrsta erekcija v trenutku!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dark Crystal Black DC09 Dildo 40cm

    Black je krivil dildo okrašene znamke Dark Crystal. Očarala vas bo s svojo obliko in dimenzijami.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Legendary King Sized Realistic Dildo 9" Flesh

    Vendar pa centimeter legendarnega realističnega velikega dilda prestižne ljubezenske znamke Love Toys. Prepričajte se, da imate vse žile, ukrivljenost in mrk teh velikih velikanskih replik, ki izgledajo in se počutijo, kot da vaš dom oživi.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Thick Glass Dildo

    Ali imate radi dizajnerske bisere? Ta čudovit steklen prs bo izstopal na vaši nočni omarici in oboževali boste njegovo minimalistično obliko. In ne le to, poskrbela vam bo tudi za vrsto razburljivih občutkov, saj jo lahko zelo preprosto segrejete ali ohladite. Uživajte v hladni ali topli penetraciji z umetnino – steklenim vibratorjem.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Training Master Double Side Stroker Blue

    2 konca in realistične izkušnje, prav to je ta prilagodljivi masturbator izdelan iz visokokakovostnega TPE materiala. Njegova notranja tekstura je res zelo pristna in prinaša intenzivne občutke. Masturbator bo torej odličen za trening vzdržljivosti. Vaja naredi mojstra in ko trenirate, tega ne boste naredili v 5 sekundah, nasprotno, uživali boste veliko dlje v ljubezni!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • COLT Probe Inflatable Butt Plug

    Potrebujete nekaj velikega in menite, da je večje, bolje? To igračo boste napihnili v analni prostor glede na vaše potrebe in okusili novo raven zadovoljstva! Dildo je izdelan iz mehkega napihljivega lateksa, ima ventil za hitro sprostitev in seveda balon za enostavno napihovanje.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hosed 19 Inch Beaded Thick Anal Snake

    Te velike analne kroglice bodo zadovoljile vsakega požrešnega analnega! 8 jih je, oštevilčeni so, in če si upate imeti osmico v rit, dajte na ečku Igrača je narejena iz fleksibilnega PVC materiala, tako da jo lahko kombinirate z vsemi mazivi in se konča z močnim priseskom za prostoročne igre.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 74

    Vam je dolgčas dildov, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dovršenih vibratorjev, med katerimi bo ta pritegnil vaše oči s svojo pošastno obliko. Vstavljanje v nožnico ali anus je velik užitek, zato ga ne zamudite.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 8" Brown

    Je pristnost in zanesljivost za vas prioriteta pri izbiri dilda? Realistične tiare Like True vas bodo navdušile! Zasnovani za intenzivno uporabo, imajo neverjetno teksturo, popolne obline in edinstvene detajle. Najboljši del pa je njihova dvojna hrapava plastika, zaradi katere so prilagodljivi, udobni za uporabo in imajo grobo "zunanjo kožo". Uporabi ultimativno prisesek in uživaj v vesoljski igri!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crackstuffers Curved Depth Trainer 50mm

    Trenerji globine so med igralci zelo priljubljeni. Zasnovala jih je ekipa Crackstuffers, ki se ukvarja z igranjem z ritjo in so zasnovani tako, da vas sčasoma počasi raztegnejo globlje, tako da lahko sčasoma prevzamete večje igrače ali celo roko.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Plus 7 Inch Girthy Posable Dildo with Balls Chocolate

    Pogrešate kaj resničnega? Kaj pa, če bi preizkusili tega zdravnika, ki je popolnoma realen in vam bo prinesel popolno zadovoljstvo? Je neverjetno realističen, znotraj trden kot prava erekcija in svilnato mehak na površini. Ne oklevajte in povabite dr. Koža za intimen ogled vašega doma!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Passion

    Analni vibrator Hot Passion Connect App z veliko gredjo stimulira prostato z močnimi vibracijami in stimulativno toplotno funkcijo. Mehka silikonska površina vas popelje k gibanju zaradi mehkega dotika in naravnega občutka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • WAD Battle Axe Black

    Blagovna znamka Weapons of Ass Destruction, v češkem prevodu orožja za uničenje analnega, prihaja z novo kolekcijo osupljivih rokavov za penis, ki ustrezajo blagovni znamki. Ta rokav, imenovan Battle Battle, vas bo zadovoljil s svojo realistično teksturo in dodatnim želodom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance VS7 Silicone Cock & Ball Strap Large

    Ta okusen dodatek bo vašemu penisu dodal več linij, predvsem pa zadržanost! Obleče jih in jih združi. Ne bom obkrožil samega korena tvojega penisa, niti mode! Narejen je iz čudovito sprejemljivega silikona, ki je tudi kuhan za telo in ne vleče kože.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Real Love Dildo 8.5 Inch Flesh

    Realistični dildoji niso dovolj za nikogar! Ta očarljiv silikonski trak s trdnim notranjim jedrom in posebnim zunanjim materialom Silexpan bo izpolnil vsako vašo željo. Si želiš težjega? Ohladite ga v hladilniku! Ali pa je mehkejši? Potisnite ga v mikrovalovno pečico za nekaj minut! Všeč vam bodo tako temperaturne igre kot tudi vse vznemirljive izkušnje, ki vam jih bo ta dildo prinesel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 60 Glow in the Dark

    Vam je dolgčas dildov, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dovršenih vibratorjev, med katerimi bo ta pritegnil vaše oči s svojo pošastno obliko. Vstavljanje v nožnico ali anus je velik užitek, zato ga ne zamudite.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Si predstavljate, kako bi bilo, če bi imel vaš penis nadnaravne sposobnosti? Vibrirajoči prstan Zeus bo oživel vašo domišljijo! Podaljšal in okrepil bo erekcijo, njegova dva motorja v zgornjem in spodnjem delu pa bosta vas in vašega partnerja božala s čutnimi tresljaji. Uživajte v erotičnem draženju z njim v paru ali poskusite sami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renagade Knock Knock Plug Black

    Doživite enega največjih užitkov s tem analnim čepom Knock Knock. Njegovo anatomsko oblikovano telo skriva jekleno kroglico, ki glede na vaše gibanje zadene notranjost sten zatiča in tako daje vašemu analu prijetno stimulacijo. Zatič je izdelan iz mehkega in udobnega silikona in je zaradi svoje oblike zelo udoben za vstavljanje.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 210 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.