×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 5 - 5,9 cm

Elementi 33 do 64 od 368 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fetish Fantasy Extreme Hollow 12 Inch Strap on 30cm Black

    S seksom s strap-on do skrajnosti s Fetiš Fantazijo Extreme Hollow Strap-on. Ta trpežni strap-on ima 12" dolg in 2,5" debel gumijast dong brez ftalatov, ki ga na mestu držita jekleni o-obroček in usnjeni pasovi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Boners Silicone Cock Ring and Ball Stretcher Grey

    Želite doživeti še bolj intenzivno stimulacijo in neverjetna doživetja? Te igrače ne smete zamuditi! Je silikonski erekcijski obroč in obenem za raztegovanje mod, ki podaljšata in okrepita vašo erekcijo. Narejen je iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki je prijeten in udoben. Uživajte v popolnem užitku!
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Plus 12" Triple Density Cock with Balls

    Didlo King Cock Plus s trojno gostoto je izdelan iz izjemno realističnega mesa Fanta Flesh. Ima togo notranjo gred, mehko zunanjo oblogo in trden prisesek! Podrobna tekstura kože zagotavlja še bolj realističen občutek, ki ga iščete, medtem ko se custion cup trdno pritrdi na večino ravnih površin in preprečuje, da bi zdrsnil, ko se akcija razgreje. Skupaj je to najbolj realističen dildo, ki ga boste kdajkoli občutili!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 2 9" Black

    Toda ali morate biti srečni in srečni? Spoznajte neverjetno boljši in realističen dildo Silexd s spominskim učinkom, ki vas bo zaščitil, ko jih nastavite. Poleg tega je material prijazen do zmernih temperatur, vendar se pri segrevanju strdi in pri nizkih temperaturah trdi. Dodajte divje ljubezni!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Wanderlust

    Ta edinstvena silikonska igrača se ponaša z zmogljivo masažno paličico na eni strani ter zadovoljujočo bučko in nežno ukrivljeno vibracijo na drugi strani. Ta dvostranska oblika z elegantnimi, lahko dostopnimi upravljalnimi elementi na sredini, z dvema zmogljivima motorjema, ki skupaj ponujata 49 ločenih kombinacij hitrosti in funkcij, razburka vaš svet od znotraj in zunaj! Popolnoma vodoodporen in potopljiv je popoln vsestranski kopalni spremljevalec, ki se hitro očisti s čistilom Evolved Toy Cleaner in izpiranjem s toplo vodo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 39

    Ste naveličani dildov, ki se dejansko nanašajo na penis, in sanjate o nečem seksi in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raj. Gre za serijo neverjetno impresivnih dodelanih dildov, ki vas bodo očarali s svojim popolnoma edinstvenim dizajnom. Vstavljanje v škarje ali anus je odlična prednost, zato je ne zamudite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Power Pump Vibrating Vacuum Pump

    Želite doživeti razburljiv vakuum in dražilne vibracije na lastnem penisu? Ta vibrirajoča vakuumska črpalka je idealna tudi za popolne začetnike. Ima preprosto zasnovo in je enostaven za rokovanje. Zato ga dajte na tiča, pritisnite balon in greste!

    37,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin 2in1 Extension + Masturbator Vagina

    Vroče ročno delo ali izpolnjujoč seks!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Vsestranskost, intenzivnost, moč in raziskovanje so besede, ki opredeljujejo novi DEXTER. Vse v enem, vsestranski masažni aparat, ki vključuje 10 močnih načinov vibriranja, od mehkega do zelo močnega.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSD01 Curved Giant Silicone Purple Starry Animal Dildo Suction Cup 8" Purple-Pink

    Ste naveličani realističnih dildov in iščete nekaj malce drugačnega? Ta dildo nenavadne živalske oblike je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima razkošno teksturo in prijetno mehko površino. Uživajte v svojem užitku z njim in uporabite njegovo končno prisesek.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6

    Iščete nekaj resničnega, kakovostnega in živahnega? Pipedream Real Feel Deluxe je vaše sanje! Ima popolno realistično obliko, močan prisesek in je izdelan iz materiala Fanta Flesh, ki ga na prvi pogled in dotik težko ločiš od človeške kože. Vibrator je tudi čudovito prilagodljiv in njegova masivna moda komaj čakajo, da postanejo del vaše strastne vožnje! Obnorite z igračo pristnega videza in očarljivo narisanim želodom!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Je tisočkrat boljši od vašega najljubšega žebljička, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Samomasažni: spolzek, ko je moker. Samo dodajte malo vode in zdrsnite. Teksturiran: uživajte v erotičnih občutkih, ko grebeni masirajo vašo gred. Imejte vse: lepo oblikovane ustnice za analne in vaginalna spolovila ter ustnice za fafanje. Vibrira: odstranljiv vodoodporen vibrator s kroglo binglja vašo gred za eksplozivne orgazme. Samo najboljše: oblikovano, načrtovano, razvito, preizkušeno, ljubljeno in odgovorno izdelano By Blush.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Inovativna tehnologija stiskanja v PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER je zasnovana tako, da samodejno obdaja vaš penis s stimulativnim pritiskom, kar omogoča neverjetne užitke pri stiskanju in sproščanju. Prozorno okence vam omogoča, da si ogledate delovanje, ko se vsak centimeter vašega penisa vedno znova doji s 6 hitrostmi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Jet Stealth Carbon Metallic Black

    Elegantna in igrivo nevarna zbirka jet Jet za vse ljubitelje več naprav! Igrajte trdo in lahko kuhate! Vložki in dildo so izdelani iz laboratorijsko testiranega PVC materiala, ki je mehak, fleksibilen, enostaven za namestitev in se lahko kombinira z vsemi plastmi maziv.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster

    Razširite svoj anus na nove širine z napihljivim dildom. Detajlno oblikovana vinilna naprava za zahtevne stranke se po pritisku na črpalko napihne in napolni analno odprtino s širokim naborom stimulacij.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite 8" Silicone Dual Density Cock Brown

    Želite okusiti reshnnost? Ta čudežni dildo je popolna kopija tiča in ubija vse bolj boleče. Ima dvojno težo, kar pomeni, da je v četrti četrtini kot kamnita erekcija, na površini, ki je mehka in mehka. Uživajte v svoji hiperrealistični viziji penisa in izpolnite svoje skrite fantazije.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Clear Masturbator Wand Attachtment Transparent

    Nastavek za palico je masažni pripomoček, s katerim boste doživeli nove ravni užitka in radosti. Možnosti so neskončne!
    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gläs Double Trouble Glass Dildo

    Obožujete čudovite in neplačane dodatke? V ta stekleni dildo se boste tudi zaljubili! Je eleganten in predvsem domiselno oblikovan kos, s katerim boste zaradi dveh uporabnih koncev uživali v popolnem vznemirljivem užitku. Z njim lahko udobno dosežete G-točko in doživite globok notranji užitek. Preizkusite tudi termalne igre in dildo preprosto segrejte ali ohladite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Spreader Bar with Shackles Black

    Želite doživeti razburjenje zaradi omejevanja gibanja? Ta pripomoček ne bo le idealen, ampak tudi potreben! Z njim si zavežete roke na gležnje. Palica je obložena z mehko krpo in vsebuje kovinsko jedro, zato je močna. Lisice so nastavljive z Velcro, zahvaljujoč priročnim pritrdilnim elementom pa jih je mogoče tudi hitro pritrditi in odstraniti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 2 9" Pink

    Ali hrepenite po veselju, ki bo pristno in resnično? Spoznajte neverjetno lep in realističen dildo Silexd. Poleg tega je material temperaturno občutljiv, zato se pri segrevanju zmehča in pri nizkih temperaturah strdi. Pridite divje ljubiti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Prince Charming 20cm Dong Skin

    Prince Charming podjetja TOYJOY Classics je realističen penis, zasnovan za igriv užitek.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 9" Cock Skin

    Iščete polni potni list, ki bo viden in viden na realističen način? Našli ste odvetnika za vas! Potni list za plinovod Pipedream je premišljen, omogoča vam popolno prileganje in vam nudi temeljito pravno izkušnjo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Samodejno fafanje - roke niso potrebne!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Se sprašujete, kateri masturbator bi bil najboljši za vas? Znamka Tanga je številka ena! Uporablja najkakovostnejše materiale in najnovejšo tehnologijo, preverite najnovejši model Flip Zero! Dobro premišljen dovod ohranja močan vakuum v notranjosti in ne izpusti niti kapljice maziva. Notranja kompleksna tekstura prinaša odlične občutke in zahvaljujoč odprtini je masturbator enostaven za čiščenje in pripravo za naslednjo uporabo.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo na steni, zakaj se sploh ne morem sprostiti? Vaša nova masažna naprava Satisfyer je rešitev: končno imate spremljevalca, ki se ne pritožuje, da vas izdatno masira! Zaradi svoje impresivne m​a​g​n​i​s velikosti XXL in skrite moči za zapeljivo silikonsko glavo Wand-er Woman rešuje težave, sprošča napetosti in praskne vsako orgazmično srbečico.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Medium 101 - Sliding Buttplug

    Priložen analni čep, ki vam bo omogočil instinktivno preizkušeno analno stimulacijo. S pomočjo drugih zagotavlja njihova oblika, ki se upira v črevesju, nenavadno intenzivno tokovno stimulacijo.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Silicone Ring Gag

    Ali radi eksperimentirate? Poskusite se igrati s tem gagom s trdnim obročkom, ki bo držal čutno odprta usta vašega podrejenega kolega. Pas je nastavljiv za udobno prileganje, prstan pa je izdelan iz nenevarnega silikona.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Animals Frison Horse Dildo AN15

    Pohotno seksanje ali seksanje z vašo najljubšo živaljo je močna spolna fantazija, ki jo lahko uresničite s to linijo igračk. Mister B zdaj ponuja to linijo najbolj priljubljenih replik živalskih penisov Animals.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Legendary King Sized Realistic Dildo 10.5" Flesh

    Raziščite vsak centimeter legendarnega realističnega velikega dilda prestižne blagovne znamke Love Toys. Bodite zadovoljni z vsako žilo, krivuljo in izboklino te natančne velikanske replike, ki izgleda in se zdi, kot da vaša domišljija oživi.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Hitsens 1 Blue

    Ali imate radi, ko je nekaj res mehko in kakovostno? Ta dildo je narejen iz vrhunskega mehkega materiala Silexpan, v notranjosti je močan in na površini prijetno prožen. Poleg tega, če jo segrejete, bo še mehkejša, če jo ohladite, pa se bo rahlo strdila. Uživajte v intenzivnih občutkih.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Body Extensions Be Risqué Hollow Silicone Strap-On Set with Rechargable Vibrating Harness

    BODI vse, kar si želiš biti. Body Extensions Hollow Strap-On System Doc Johnson® je unisex kolekcija pasov in votlih silikonskih nastavkov, zasnovana za stimulacijo telesa in omogočanje penetracije ne glede na vrsto ali funkcijo anatomije uporabnika.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 368 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.