×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 5 - 5,9 cm

Elementi 65 do 96 od 368 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Adrien Lastic Hitsens 1 Blue

    Ali imate radi, ko je nekaj res mehko in kakovostno? Ta dildo je narejen iz vrhunskega mehkega materiala Silexpan, v notranjosti je močan in na površini prijetno prožen. Poleg tega, če jo segrejete, bo še mehkejša, če jo ohladite, pa se bo rahlo strdila. Uživajte v intenzivnih občutkih.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga 3D Polygon

    Odkrijte čvrsto stiskanje in poudarjeno spodbudo, ki se skrivata v spolzkem drsenju poligonalnih površin in nepričakovano močnih robov, za transcendentalno izkušnjo, ki je še niste občutili.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Round Butt Plug Medium

    Sferični analni čep z ravnim dnom. Srednje velikost 5,5 cm bodo cenili predvsem tisti, ki že imajo izkušnje z analnimi igrami.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero Gravity White

    Se sprašujete, kateri masturbator bi bil najboljši za vas? Znamka Tango je njiža ena! Uporablja najkakovostnejše materiale in najnovejšo tehnologijo, preverite najnovejši model Flip Zero! Dobro premišljen dovod ohranja močan vakuum v notranjosti in ne izpusti niti kapljice maziva. Notranja kompleksna tekstura zagotavlja odlične občutke in zahvaljujoč odprtini je masturbator enostaven za čiščenje in pripravo za naslednjo uporabo.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga 3D Spiral

    Različni občutki spiralne oblike in podrobna rebra vsake stopnje sten skupaj zagotavljajo dva ločena dražljaja za tiste, ki so privrženci tako trdih kot mehkih občutkov.

    45,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Signature Cocks Jax Slayher 10 Inch ULTRASKYN Dual Density Cock with Removable Vac-U-Loc Suction Cup

    Ali občudujete znanega čednega moškega po imenu Jax Slayher? Zdaj se mu lahko približate in uživate v ročno izdelanem vibratorju kot odlitku očarljivega Jaxovega pravega penisa. Znotraj je trden kot kamnita erekcija, zunanjost pa je zaradi edinstvenega materiala ULTRASKYN čudovito mehak in prožen. Uživajte v vseh pristnih podrobnostih in največjem užitku, ki ga boste odkrili z njim.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace je zdaj še večji! Analni čep Ace smo ustvarili, da vam ponudimo vse, kar ste si kdaj želeli od analnih čepov.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSD03 Monster Silicone Dildo 9.45"

    Ste naveličani realističnih dildojev in iščete nekaj malce pošastnega? Ta dildo nenavadne oblike je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima razkošno teksturo in tudi prijetno mehko površino. Uživajte v svojem potovanju z njim in uporabite njegov zadnji priseski.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Dual layered Platinum Silicone Plug 7.0"

    Realistični dildoji so vas dolgočasili in želite nekaj bolj zanimivega? Preizkusite tega čudovitega iz visokokakovostnega dvoslojnega silikona. To vam bo dalo neverjetne občutke in zadovoljstvo! V notranjosti je čvrsta in trda, zunaj pa čudovito mehka in prijetna. Uživajte v vznemirljivem prodoru zahvaljujoč teksturirani površini in ne pozabite na končni priseski.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr.Skin Mr.Ed 13 Inch Dildo Chocolate

    Pustite zdravnika noter! Ta realistična mačka čokoladne barve ima edinstveno obliko in popolno oblikovane detajle, kot so žile ali želod. Zaključen je z priseskom in s svojo dolžino 33 cm vam bo omogočil res globoko penetracijo okusa.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Big Daddy Hollow Strap-On Strap-On 25cm

    Želite poskusiti nekaj velikega? Big Daddy Hollow Strap-On peresnik je res velik in zato bolj primeren za napredne ljubitelje. Koristne vam bodo in lezbične igre ali za popestritev ljubezenske zabave med moškim in žensko. Oblecite ga in prevzamete nadzor ne samo nad njim, ampak tudi nad svojim nasprotnikom!

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland Weighted Silicone Anal Plug-Black

    na vodni osnovi in po nanosu lahko počasi vstavite poševno konico v primež in uživate v tem izjemno velikem zatiču. Zaradi jeklene podlage se bo vaša rit počutila bolj kot kdaj koli prej. Všeč vam bo, kako to podlago vleče gravitacija!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe G-Egg Masturbator Blue

    Ali želite preizkusiti novo raven razburljivih ugodnosti? Umijte si pravo leto s tem učinkovitim masturbatorjem! Skriva se v diskretnem jajcu in vam ponuja nameščen del besedila, ki ga kmalu ne bi našli pri nobenem drugem predvajalniku.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Spoznajte eno najmočnejših masažnih vod, kar jih je jug kdaj videl na svetu. MyMagicWand ima super zmogljiv motor in ponuja številne načine za uporabo njegovih funkcij. Z njim lahko stimulirate svoj erogeni stožec in jih nahranite z orgazmom, z njimi lahko tudi masirate nadloge ali vneto grlo, lajšate pa lahko tudi napetost in bolečine. To bo v veliko pomoč ženskam, pa tudi moškim.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Ženske imajo radi rože in vsaka ženska bo najbolj vzljubila to vrtnico od vseh rož! To ni navadna vrtnica, je vrtnica polna užitka, vznemirjenja in zadovoljstva. Njeni cvetni listi obdajajo skrivno luknjo, v katero vstaviš klitoris, ki je zaradi sesanja strasten. Naj vaš klitoris cveti od blaženosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA001-M Wildolo Ardoris Monster Dildo 10 Vibration Modes & Wireless App Suction Cup 8" Purple-Pink

    Sanjate o pošastnem spolnem užitku? Zagotovite si večno zadovoljstvo z vrhunskim Hismith vibrating Monster Dildo, ki omogoča tudi upravljanje preko aplikacije za pametni telefon. Je pameten oblikovalski kos, ki bo prisluhnil vašim željam in jih takoj izpolnil, pridite in izvedite več o njem!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Ass-Pand Large Inflatable Silicone Anal Plug Black

    Razširite svoj anal z Ass-Pand! To je napihljiv silikonski zadnjični čep, s katerim si napihnete zadnjico za ustrezno razširitev. Zunanja silikonska površina je čudovito gladka in zelo prijetna na dotik, mehka tlačilka pa se udobno prilega roki in bo odlično služila svojemu namenu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Jet Bruiser Carbon Metallic Black

    Elegantna in igrivo nevarna zbirka jet Jet za vse ljubitelje več naprav! Igrajte trdo in lahko kuhate! Vložki in dildo so izdelani iz laboratorijsko testiranega PVC materiala, ki je mehak, fleksibilen, enostaven za namestitev in se lahko kombinira z vsemi plastmi maziv.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Plus 10" Triple Density Fat Cock with Balls

    Najbolj realističen petelin na trgu! King Cock Plus Triple Density je dildo, ki je podrobno modeliran iz neverjetnega materiala. Površina je mehka kot človeška koža, v četrti četrtini kot kamnita erekcija in zaklenjena s super mokro težo. King Cock Plus Triple Density nima tekmovanja, uživajte!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock with Balls 12" Flesh

    Ali sanjate o realnem zadovoljstvu? Ta silikonski dvoslojni dildo vam ga bo dal. Je pristne oblike, ima izrazit želod in čutna moda, tako da ste tako znotraj kot zunaj. In kaj z njegovimi omamnimi razsežnostmi! In močan prisesek! In ta pogled! To bo očarljiva dekoracija vaše zbirke erotičnih pripomočkov!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Igrače, izdelane za penis, so pogosto ogromne, grde in nerodne za uporabo s partnerjem. Elegantna in za rokovanje enostavna igrača MANTA je zasnovana tako, da je popolna za partnerski seks in samostojno igro, saj zdrsne med telesi in vaš penis v bistvu spremeni v vibrator. Je tudi neverjeten pripomoček za fafanje, saj obkroži zadnji del penisa za občutek globokega grla. Ne pozabite na solo igro! Grebeni naprave MANTA zadržujejo lubrikant za boljši občutek pri božanju.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Tunnel Plug M Clear

    Ta novost vam bo omogočila, da boste partnerjevo zadnjico na široko odprli in v njej ustvarili nekakšen tunel, skozi katerega boste prišli tja, kamor morate. Največja senzacija pa je, da lahko z njim gledaš, kolikor ti seže oko. Uporabite svojo neizprosno domišljijo in samo opazujte ali s prsti raziščite svet za postankom.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Handcuffs Black

    Premium lisice po odlični ceni vedno pridejo prav! Narejene so iz mehkega udobnega silikona in imajo značilen dizajn. So zelo udobne za nošenje, saj so prožne in jih enostavno namestimo tako na roke kot na noge. Ste pri igranju z lisicami bolj začetnik? Zato ne čakajte in jih vzemite!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Plug & Joy Big PL07 Black

    Črni gel analni čep z gladko in prijetno površino. Njegova osnova omogoča priročno in enostavno uporabo. Klasična oblika žebljičkov obljublja popolno stimulacijo, v katero se boste nedvomno zaljubili.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Želite okusiti reshnnost? Ta čudežni dildo je popolna kopija tiča in kreten je toliko slabši, da lahko vibrira! Ima dvojno težo, kar pomeni, da je v četrti četrtini kot kamnita erekcija, na površini, ki je mehka in mehka. Uživajte v svoji hiperrealistični viziji penisa in izpolnite svoje skrite fantazije.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 7.5" Brown

    Želite okusiti razburljive lastnosti, se skriti v čudnem realističnem dildu? Pridružite se in spoznajte tega oboževalca King Cock Plus! Ima primerno obliko in pogled na penis ter je izdelan iz kakovostnega materiala Fanta Flesh. Ponudil vam bo funkcijo ogrevanja, tresljajev in udarcev, prav vse, kar potrebuje, da vašo avtomobilsko izkušnjo postavite v polje realne bolečine. Jebi se, potisni žvečilko in avto!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hung System Donkey Dildo Black

    Hung je nova posebna kolekcija kakovostnih in učinkovitih dildoov in podstavkov, na katere lahko pritrdite dildoe in uživate v veliko zabave, saj so združljivi s sistemom Vac-U-Lock in F-Machine jebenim strojem. Dildo Donkey v obliki osličje narave je izdelan v Evropi iz prijetnega TPE materiala brez ftalatov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dinoo Rugops RR32 18cm Black

    Kakovosten dildo iz prvovrstnega vinila priljubljene blagovne znamke Dinoo.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Large

    Večji stožčasti analni čep za udobno vstavljanje z ravnim dnom, posebej primeren za napredne.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga 3D Zen

    Nežni tokovi, ki se vzpenjajo po teh stenah, skupaj ustvarjajo občutek prepletanja. Obkrožite se s tem gladkim božanjem. Obvezen pripomoček za tiste, ki iščejo nežen občutek.

    45,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    Horny vibrirajoči prstan za hudičev užitek! Njegova edinstvena oblika bo povečala vašo samozavest in vas razveselila z vibracijami. Za moda in na penis sta nameščena dva obročka, ki ju učinkovito skrčimo in s tem okrepimo in podaljšamo njegovo erekcijo. Vibracije med ljubljenjem bodo razdražile partnerjev klitoris in morda boste celo doživeli skupni vrhunec!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 368 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.